Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İnşallah küçük olduğu için görünmüyodur kürtajda korkulacak hiçbirşey yok ama genel anestezi ameliyattan çıkıp kendime geldiğim anda çok ağrım oldu hemen iğne yaptılar serum taktılar 3 dk olmadı geçti. Hiç gerek kalmaz haftaya görünür inşallah cnm

Iste azimli ve kararlı olunca insan .Aysecim seni tebrik ediyorum bende bi 6li rakam göreyim giycem geceligimi.suan yıllardır gormedigim bi rakamla yim. Bu hafta arti gelirim demiştim kızımın doğum günü yoğunluk bide hastalık ne spor ne bişey eksi çıktım 300grcik ama olsun.

Katılıyorum canım ben de o psikolojiye girince daha aç hissediyorum ama dediğin gibi öyle de daha az Kilo veriliyo hemen vermek istiyorum bugün çok tuttum kendimi yarın tartı günü diye

Sen nasılsın kuzum

İnşallah hayırlısı.sen naptın toparlandınız mı eşinle biraz daha
Topladık biraz canım dükkana giderken sempatik tavrımı takınıp ) hadi ben de geleyim bi hava alayım dedim akşam neyse ki kız yoktu

Herkeste bi ödem var zaten

Slm kızlar 2 gündür hasta evde yatiyom Ise de gidemedim.herkes afiyettedir insallah
Geçmiş olsun cnm ben daha iyi konuları konuşmayı denedik ama eşim çok gerilince kapattım bugün baya çaba gösteriyor gibi geldi kız olayında da sakin görünerek takipteyim ama eşime güvendim sanki de etrafa hala güvenmiyorum

Bugün kü menüm:
kahvaltı :haşlanmış yumurta, peynir, salatalık
Ara: nescafe az şekerli
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği
1.5 lt su

***3.Takım 398.ETAP***

Ayulduzz: (72,8///%)
Kelebekolacam: (75.1///)
Nilyyyaaannn : (75.7///%)
Chnnmkiz : (74,5///%)
Nar38 : (57.4///%)
Olvidos : (60,2///%)
Xpreiaz : (71,6///%)
Basnuhrumeysa : (61,6///%) yeni üye. 7 ocak geliş tarihi, başlagıç kilosu 63, hedef 53 kilo

3.Takım ortalaması:%

vavvv aman sabahlar olmasın ozaman:)
:) kilo muhabbeti yapanlar zayifsa bende sinir oluyorum ama uzgun uzgun kiloluyum muhabbeti yapanlara yardimci olmak istiyorum zaten kilo verdigimi gorenler ayy nasil verdin anlatsana diyolar bende sizlerden bahsediyorum .

belirledigin stratejide benim basindan beri b planim. yani duruma gore davraniyorum dengelemeyi ve istahimla savasmayi ogrendim en guzel yani midem gercekten kuculdu ve buyutmeye hic niyetim yok maksimum dikkat ama minimuma sukur ne giderse kar bende diyorumki ayda iki kilo mutlaka vericem 7 ay sonra 60 olucam bu bile benim icin buyuk bir adim simdiye kadar istikrarsizlik esittirr sabirsizlikti suan tam tersi

günaydın herkese ilk bildirim benden oldu70,5 0,5 daha vereydim hedefi 3 haftanın üzerine bu hafta tutturuyomuşum nihayet

Ayulduzz: (72,8///%)
Kelebekolacam: (75.1///)
Nilyyyaaannn : (75.7///%)
Chnnmkiz : (74,5/73.8/0.7/%0.94)
Nar38 : (57.4///%)
Olvidos : (60,2///%)
Xpreiaz : (71,6/70.5/1.1/%1.53)
Basnuhrumeysa : (61,6///%) yeni üye. 7 ocak geliş tarihi, başlagıç kilosu 63, hedef 53 kilo

3.Takım ortalaması:%

Günaydın canlar 73 u gördümya ooohh 70 ide görsem hayalleri kurmaya başladım bile çok sevincliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…