İnşallah küçük olduğu için görünmüyodur kürtajda korkulacak hiçbirşey yok ama genel anestezi ameliyattan çıkıp kendime geldiğim anda çok ağrım oldu hemen iğne yaptılar serum taktılar 3 dk olmadı geçti. Hiç gerek kalmaz haftaya görünür inşallah cnmbakalım inşallah boşsa haftayada sanırım kürtaj olcak ondan daha cok korkuyorum sanırım ben genel anesteziylemi yapılıyor kürtaj?hayırlısı diyorum evet bende ama kan degeri 7600lerde o degere göre görünmesi lazımmıs dr öyle dedi bende anlamadımki son adetime göre daha 40gün gecti ancak ama bende küçüktür diye düsünüyorum
Katılıyorum canım ben de o psikolojiye girince daha aç hissediyorum ama dediğin gibi öyle de daha az Kilo veriliyo hemen vermek istiyorum bugün çok tuttum kendimi yarın tartı günü diyebır haftadır muthıs yogunum daha yenı mısafırlerımı ugurladım yarında ya temızlık ta markette gıdecem..dıyete gelınce bugun regl oldum ama pekde dıkkat ettım dersem yalan olur.ama kararım bundan sonra dıyet pısıkolejısınden kurtukmak kısıp kısıp sonra patlama yasamak ıstemıyorum ..kendımı tanıyorum bırseyı yemek ısteyıpde yemedıysem ınanın o patlama yasamama sebeb oluyo sonra.bundan sonra planım su acıkınca yemek doyunca bırakmak kalıtelı damak lezetı olucak sekılde beslenmek..mısal bı arkadasa gıdıcem dıyelım ogun sabahtan daha az yemeyı arkadaslarla dıyetteyım demeden kıyıf alıcagım seylerden yemeyı aksamda hafıf gecırmeyı planlıyorum..yanı aslı sukı zayıf ınsanlar nasıl tokken agzıns bısey surmezse acıkıncada yavas yavas keyıfle yemeklerını yerlerse oyle beslenıcem ınsallah hedefıme hemen ulasmıyım cunku bırden almadım bu kıloları haftada 250 gr versem 1 yılda hedefıme ulasırım demek ALHIN ıznıyle tabbı sabırla yavas adımlarla yemek kulturu olustura olustura zayıflıyım ıstıyorum kılo vermekten daha cok bu surecte kılo korumayıda ogrenmıs olurum
Sen nasılsın kuzumİnşallah küçük olduğu için görünmüyodur kürtajda korkulacak hiçbirşey yok ama genel anestezi ameliyattan çıkıp kendime geldiğim anda çok ağrım oldu hemen iğne yaptılar serum taktılar 3 dk olmadı geçti. Hiç gerek kalmaz haftaya görünür inşallah cnm
Topladık biraz canım dükkana giderken sempatik tavrımı takınıpİnşallah hayırlısı.sen naptın toparlandınız mı eşinle biraz daha
Herkeste bi ödem var zatenya nıye ıkı uc kadın bı araya gelınce kılodan dıyetten bahsederkı ,gecen hafta arkadasıma kızım cok kılo almıssın dıdıydım oda abla ben boyle ıyıyım sen cok takıntı yapmıs bu kılo ısını demıstı:)bende dusundum galıba dogru takıntı yaptım ve karar verdım burdan baska kımseyle dıyet zayıflama konularını konusmuyacam..ama bu karılar yemını bozduracak ıkı baska bısey konusuyolar sonra hop kılo konusu yok kahve kılo verdırırmıs yok efendım kılo aldık odem oldu ne yapsak ayyy cıldıracam
Yok canım toplam çeyrek ekmek ediyo çeyrek ekmeğe tost yaptım sabah bitiremedim hepsiniyarım ekmekten fazla yemıssın cokmu olmus bugun ekmek acaba
Geçmiş olsun cnm ben daha iyi konuları konuşmayı denedik ama eşim çok gerilince kapattım bugün baya çaba gösteriyor gibi geldi kız olayında da sakin görünerek takipteyim ama eşime güvendim sanki de etrafa hala güvenmiyorumSlm kızlar 2 gündür hasta evde yatiyom Ise de gidemedim.herkes afiyettedir insallah
dua et canim herserde bi hayir vardir insallah haftaya iyi olur hersey daha cok erkkenÜzüldük geldik anlayacagınız
gecmis olsun hocam nen var onemli bisey yoksa keyfini cikar bakanin varsa yatSlm kızlar 2 gündür hasta evde yatiyom Ise de gidemedim.herkes afiyettedir insallah
:) kilo muhabbeti yapanlar zayifsa bende sinir oluyorum ama uzgun uzgun kiloluyum muhabbeti yapanlara yardimci olmak istiyorum zaten kilo verdigimi gorenler ayy nasil verdin anlatsana diyolar bende sizlerden bahsediyorum .vavvv aman sabahlar olmasın ozaman:)
***3.Takım 398.ETAP***
Ayulduzz: (72,8///%)
Kelebekolacam: (75.1///)
Nilyyyaaannn : (75.7///%)
Chnnmkiz : (74,5///%)
Nar38 : (57.4///%)
Olvidos : (60,2///%)
Xpreiaz : (71,6/70,5/1,1/%1,53)
Basnuhrumeysa : (61,6///%) yeni üye. 7 ocak geliş tarihi, başlagıç kilosu 63, hedef 53 kilo
3.Takım ortalaması:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?