bende 42 sayılırım ama dar olursa genıs gıydıgım ıcın 44Sevindim canım beğendiğin herseyi alabilmek ne güzel dimi ama 60 kiloyla nasıl 40 beden oluyorsun bak kelebekimle ben aynı kilodayiz 42 bedeniz
sımdı menuyu degerlendırısek bı dıyetısyen menusune gore yanlıs ogle yok ara yok lakın yasemın soysala canan karataya gore dogru bı menu acıkınca yemıssın gunluk kalorı dagılımına bakarsak da alman gereken kalorıyı kesınlıkle aşmamışsındır,Menü
sabah bir light tost peynir zeytin
Aksam 8 haslanmis içli köfte ayran ekmeksiz
Bir kupa limonlu maydanoz suyu
Sürümü yine olcemedim
sendemı tatılzedelerdensın gulum ya gelın olmak zor bılmemmıSelam canlar yoğundum yine bugün kaynanamin misafiri bitmiyor aksama kadar yemek yaptık Öğle ye kadar Evimi temizledim bide kaynanamin yegenleri var yatili misafiri tam 7 çocuk oluyo evde ses 80 desibel 5 dk oturmadim ıki gundur menumu yazıp yaticam
Canım ya şu yemeğe anlamlar yükleme olayı çok fena dediğin gibi yok ayıp olmasın yiyim yok para verdim yiyim yok stresliyim yiyim ödül verdim yiyim aslında hepsi ne kadar saçma. Yemeğin tüm bunlarla ne alakası var demi? Yemek yemek için tek gerekçe bedenimizin ihtiyaç duyması olması gerekirken ha bire zihnimizi yemekle doyurmaya çalışıyoruzyasemın soysalın kıtabında dıyorkı yazar:) ben kılo verenlere kendılerıne gıdın dısarda guzel havayı ıcınıze ceke ceke yuruyun kendınızle gurur duyabılırsınız,yada kucuk bır hedıye albılırsınız bunu hakeetınız .kılo veremeyenlere gıdın ıstedıgınızı yıyın cunku daha hayalınızdekı bedene kavusmayı haketmıyosundıyor yanı bı ınsan kılo veremek ısterken dusmanı bu agır yıyeceklerken nasıl kendıne odul olarak onları secer sasıyorum der kendısı ..aslında ne kadar dogru bır turlu bılıncaltımızı temızlıyemıyoruz kılo verılır alınır bı ıradeye bakar asıl mesele yıgen:)farkındalıgı artırmak kalıtelı beslenme duzunıne gecıs yapmak guzellık
Bence de canım sırf öğün atlamamak adına karın tokken yemek saçma. Ama tabi çok açken de bi saldırma olayı oluyo yemeğe eğer o duruma engel olabilirsek acıkmadan yemeğe hiç gerek yok aslındasımdı menuyu degerlendırısek bı dıyetısyen menusune gore yanlıs ogle yok ara yok lakın yasemın soysala canan karataya gore dogru bı menu acıkınca yemıssın gunluk kalorı dagılımına bakarsak da alman gereken kalorıyı kesınlıkle aşmamışsındır,
Dolaba raf yaptırdım geçen hafta kıyafetleri baştan düzenlerken 36 beden ceketimi buldum ya çok gaza geldim o ceketimi günlük giyiniyodum 2 sene önce. Şimdi dirseğime kadar ancak geçerbende 42 sayılırım ama dar olursa genıs gıydıgım ıcın 44
Bende kuaföre gidicem dibim geldi baya ama burda hiç gitmedim kuaföre hep memlekette yaptırıyodum bi türlü çıkamadım evden hem tanımadığımdan hem de güzel olacak mı endişesindenıyı pazarlar kızlar..evden cıkmayın sakın bugun nasıl ruzgar var oyle gece evde sureklı tıkırtı seslerı oldu ruzgarın etkısıyle tırsttım resmen:)bugun de evdeyım bayılıyorum boyle bı yere yetısme derdı olmadan kahvaltı yapmaya,salana sala ıs yapmaya dun oyleydım basımda agrıyodu ıyı bı dınlendım sayılır..bugun temızlık gunu kendımı hazır hıssedıyorum yapabılırım hata bırı gelecekmıs gıbı hızlı yapıyım sonrada kuafore gıdıyım kas bıyıga:)hatta yolu uzatımyarım saatte yuruyum daha fazla yuruyemem bebeler evde bak bu super oldu :)
Ah canim insanin boyu 153 olunca oyle oluyor normal kilom 49musSevindim canım beğendiğin herseyi alabilmek ne güzel dimi ama 60 kiloyla nasıl 40 beden oluyorsun bak kelebekimle ben aynı kilodayiz 42 bedeniz
Hayatım boyunca 153 olarak o kilodaydım uff yaAh canim insanin boyu 153 olunca oyle oluyor normal kilom 49mus
Olur bence inşallah bi yere gitki alışasın yada orada yasayan başka kimsenin tavsiyeside iyi olabilirBende kuaföre gidicem dibim geldi baya ama burda hiç gitmedim kuaföre hep memlekette yaptırıyodum bi türlü çıkamadım evden hem tanımadığımdan hem de güzel olacak mı endişesinden
Ahhh ahh xs oldugumuz günlere:)benimde bi kabanım var eşimle ilk tanıstıgım zamanlar 2009da almıştım amacım tekrar onu giymekDolaba raf yaptırdım geçen hafta kıyafetleri baştan düzenlerken 36 beden ceketimi buldum ya çok gaza geldim o ceketimi günlük giyiniyodum 2 sene önce. Şimdi dirseğime kadar ancak geçer
Ama ama bi gun o ceketin icinde cok fit gorunucen cok yakinaDolaba raf yaptırdım geçen hafta kıyafetleri baştan düzenlerken 36 beden ceketimi buldum ya çok gaza geldim o ceketimi günlük giyiniyodum 2 sene önce. Şimdi dirseğime kadar ancak geçer
Ben havanin dutumunu unutmussum bi an:)evden cikmak mumkun drgil oylr bi hava var canim...hayatimda 1kere boyattim kuaforde 5saat dutunca bidahada gitmedim gelemiyom sıkıya benxpreiaZ .!.:Bende kuaföre gidicem dibim geldi baya ama burda hiç gitmedim kuaföre hep memlekette yaptırıyodum bi türlü çıkamadım evden hem tanımadığımdan hem de güzel olacak mı endişesinden
Canım inşallah kontrolünde duyulur kalp atışları hayırlısıyla daha çok küçüktür inş geç yumurtlamadır falan. Güzel haberi de verirsin bize inşallahKızlar ben pek yazamıyorum duygudurumum cok iyi degil şu mesele tam çözülene kadar
Gittim geldim güzel de oldu pek genç biri yaptı ister istemez bi endişeyle başladım ama sonuç güzel oldu neyseki bi de memlekettekinden baya uyguna yaptı boşuna bekletmişim. Bu arada tavsiyene de uydum canım gezmelere çıkmaya başladım eşimin işten arkadaşlarının hanımlarıyla falan. Buraya alışmalı benimsemeliyim artıkOlur bence inşallah bi yere gitki alışasın yada orada yasayan başka kimsenin tavsiyeside iyi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?