Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sevindim canım beğendiğin herseyi alabilmek ne güzel dimi ama 60 kiloyla nasıl 40 beden oluyorsun bak kelebekimle ben aynı kilodayiz 42 bedeniz
bende 42 sayılırım ama dar olursa genıs gıydıgım ıcın 44

Menü
sabah bir light tost peynir zeytin
Aksam 8 haslanmis içli köfte ayran ekmeksiz
Bir kupa limonlu maydanoz suyu
Sürümü yine olcemedim
sımdı menuyu degerlendırısek bı dıyetısyen menusune gore yanlıs ogle yok ara yok lakın yasemın soysala canan karataya gore dogru bı menu acıkınca yemıssın gunluk kalorı dagılımına bakarsak da alman gereken kalorıyı kesınlıkle aşmamışsındır,

sendemı tatılzedelerdensın gulum ya gelın olmak zor bılmemmı

behlul kacar kızlar yarına kaptan gelır aman hepınız burda olur elıne alır zopayı karısmam ha:)

Canım ya şu yemeğe anlamlar yükleme olayı çok fena dediğin gibi yok ayıp olmasın yiyim yok para verdim yiyim yok stresliyim yiyim ödül verdim yiyim aslında hepsi ne kadar saçma. Yemeğin tüm bunlarla ne alakası var demi? Yemek yemek için tek gerekçe bedenimizin ihtiyaç duyması olması gerekirken ha bire zihnimizi yemekle doyurmaya çalışıyoruz

Bence de canım sırf öğün atlamamak adına karın tokken yemek saçma. Ama tabi çok açken de bi saldırma olayı oluyo yemeğe eğer o duruma engel olabilirsek acıkmadan yemeğe hiç gerek yok aslında

Bende kuaföre gidicem dibim geldi baya ama burda hiç gitmedim kuaföre hep memlekette yaptırıyodum bi türlü çıkamadım evden hem tanımadığımdan hem de güzel olacak mı endişesinden

Dunku menü m
Sabah
Haslanmis yumurta
Peynir zeytin
Bolca yesillik kepek ekmek cay

Öğle
Yarim elma yarim portakal 1havuç

Aksam
1kase tarhana corbasi
2 köfte 2 dilim patates
Ve kaçamak 1dilim kek
Bol su yesil cay

Bende kuaföre gidicem dibim geldi baya ama burda hiç gitmedim kuaföre hep memlekette yaptırıyodum bi türlü çıkamadım evden hem tanımadığımdan hem de güzel olacak mı endişesinden
Olur bence inşallah bi yere gitki alışasın yada orada yasayan başka kimsenin tavsiyeside iyi olabilir

Dolaba raf yaptırdım geçen hafta kıyafetleri baştan düzenlerken 36 beden ceketimi buldum ya çok gaza geldim o ceketimi günlük giyiniyodum 2 sene önce. Şimdi dirseğime kadar ancak geçer
Ahhh ahh xs oldugumuz günlere:)benimde bi kabanım var eşimle ilk tanıstıgım zamanlar 2009da almıştım amacım tekrar onu giymek

Dolaba raf yaptırdım geçen hafta kıyafetleri baştan düzenlerken 36 beden ceketimi buldum ya çok gaza geldim o ceketimi günlük giyiniyodum 2 sene önce. Şimdi dirseğime kadar ancak geçer
Ama ama bi gun o ceketin icinde cok fit gorunucen cok yakina

[QUOTE="nar38, post: 39188898, member: 5708serızlar ben pek yazamıyorum duygudurumum cok iyi degil şu mesele tam çözülene kadar[/QUOTE]
Canim ya cok kolay degil biliyotum ama her serde bir hayir vardir diye dusunmek lazim ,daha yrni evlisiniz zannedersem inan vakti saati gelincr Allahin izniyle olacak. benim kv kp ikinci esi 18 yasinda baba olmiuinca amcasi 3 cocukli kp vermis cok iyi bi insan diye..envkucugu iki yasindayimis kayinpederin evladinin kv cocuklari elindrn geldigi kadar sahiplenmis ,tam 15 yil kendi cocugu olmamis doktorada gitmemisler hic kp haca gidiyo orda cok dua ediyo geldikten kisa bi zaman sonra hamile kaliyo kv 2yil arayla 3oglan ve son olan 40 yasinda doguruyo...Rabbime mucize yokki ol demesine bakar her yasanin arkasinda bi hikmeti vardir..belki gelir gelmez bebesi olayi obur gariplere uvey annelik yapicakti ..Canim benim Rabbim mahzun kuluna dayanamaz bu buruklugunu kara cevir cok dua et bu donem Allaha ...

xpreiaZ .!.:
Ben havanin dutumunu unutmussum bi an:)evden cikmak mumkun drgil oylr bi hava var canim...hayatimda 1kere boyattim kuaforde 5saat dutunca bidahada gitmedim gelemiyom sıkıya ben

[QUOTEreiaZ, post: 39188071, member: 564629"]Bence de canım sırf öğün atlamamak adına karın tokken yemek saçma. Ama tabi çok açken de bi saldırma olayı oluyo yemeğe eğer o duruma engel olabilirsek acıkmadan yemeğe hiç gerek yok aslında[/QUOTE]
Kesinlikle ya dogasina biraksak aslinda butun sorun halolacak ..bizde sıkınti zaten acken yemeyorizki bi islemisiz beyne ben istahliyim diye yemek icin yasar hale gelmisiz..belkide istahimizin tatliya duskunlugumuzun bi sesebi vardir bence bi doktota gidip baktirmak lazim hormonsal bi sikinti olabiler seker olabilir..pazartesi gidicem bakalim ben ailemdede sekwr var olabilir diye dusundum

Kızlar ben pek yazamıyorum duygudurumum cok iyi degil şu mesele tam çözülene kadar
Canım inşallah kontrolünde duyulur kalp atışları hayırlısıyla daha çok küçüktür inş geç yumurtlamadır falan. Güzel haberi de verirsin bize inşallah

Olur bence inşallah bi yere gitki alışasın yada orada yasayan başka kimsenin tavsiyeside iyi olabilir
Gittim geldim güzel de oldu pek genç biri yaptı ister istemez bi endişeyle başladım ama sonuç güzel oldu neyseki bi de memlekettekinden baya uyguna yaptı boşuna bekletmişim. Bu arada tavsiyene de uydum canım gezmelere çıkmaya başladım eşimin işten arkadaşlarının hanımlarıyla falan. Buraya alışmalı benimsemeliyim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…