Yapcaz Yapcaz Allahın izniyle çok iyi gidiyoruz grupcak geç olsa da hiç olmamasından iy iyiAhhh ahh xs oldugumuz günlere:)benimde bi kabanım var eşimle ilk tanıstıgım zamanlar 2009da almıştım amacım tekrar onu giymek
iciniferah tut narim yapma boyle en azindan hamile kalabiliyosun insallah bebis gosterecek kendini cok erken girdin ultrasona ben testte gordukten iki ay sonra giderdim hep doktorumaKızlar ben pek yazamıyorum duygudurumum cok iyi degil şu mesele tam çözülene kadar
5 saat mi :S nişanım da beni de öyle madur etmişlerdi kendi nişanıma 1 saat geç gitmiştim yüzsüzler bi de arkamdan konuşmuşlardı ne kaprisli kız bu diye 3 te oradaydım 8 e geliyodu çıktığımda yaptıkları da saçma bi maşaydı sadeceBen havanin dutumunu unutmussum bi an:)evden cikmak mumkun drgil oylr bi hava var canim...hayatimda 1kere boyattim kuaforde 5saat dutunca bidahada gitmedim gelemiyom sıkıya ben
Canım ya ben de hiç dayanamıyorum testi bile adet olmadan yapmaya başlıyodum 3 hflıkken öğrendim 2 gebeliğimi de kan tahliliyle ama ikisi de malesef devam etmedi. Arkadaşımın ablası 2 ayın üstüne gebelik testi aldı düşündükleri halde. Ben çok sabırsızım. 7 haftaya kadar 10 kere ultrasona girdim ama düşünüyorum acaba ultrason da zararlı olabilir mi annem kızıyodu alttan baktırma zararlı falan diye doktordan iyi mi bilcen diye kızıyodum ama nasip işte neden olduğu belli olmayınca insanın aklına herşey sebep olarak geliyoiciniferah tut narim yapma boyle en azindan hamile kalabiliyosun insallah bebis gosterecek kendini cok erken girdin ultrasona ben testte gordukten iki ay sonra giderdim hep doktoruma
sıhhatler olsun sekerim. insallah kafa dengi arkadaslar cikar karsina bitanre olsun tam olsun arkadas olmayinca herseyi eslerle yapmak istiyoruz problem oluyobide kocalar bi arkadasin bile yok diyolar icten ice eksik goruyolar bizi hep onlara yukleninceGittim geldim güzel de oldu pek genç biri yaptı ister istemez bi endişeyle başladım ama sonuç güzel oldu neyseki bi de memlekettekinden baya uyguna yaptı boşuna bekletmişim. Bu arada tavsiyene de uydum canım gezmelere çıkmaya başladım eşimin işten arkadaşlarının hanımlarıyla falan. Buraya alışmalı benimsemeliyim artık
Canım çokta erken degildi sanki cünkü soon adet 19aralık ve bhcg 7600 yüksek yani baya ve buna göre hafta 7 ama ya gec döllenme yada bebek yok erken gitmiş olsam kese de olmazdı sanırım doktor usg yi kendi yapmayı istedi bhcg okadar yüksek oluncaiciniferah tut narim yapma boyle en azindan hamile kalabiliyosun insallah bebis gosterecek kendini cok erken girdin ultrasona ben testte gordukten iki ay sonra giderdim hep doktoruma
Sevindim senin adına en azından eşinle birbirinize sarmazsınız pek fazla:)Gittim geldim güzel de oldu pek genç biri yaptı ister istemez bi endişeyle başladım ama sonuç güzel oldu neyseki bi de memlekettekinden baya uyguna yaptı boşuna bekletmişim. Bu arada tavsiyene de uydum canım gezmelere çıkmaya başladım eşimin işten arkadaşlarının hanımlarıyla falan. Buraya alışmalı benimsemeliyim artık
Alttan usg nin zararlı olduugu yönünde keşnleşen bilgi yok canım sıkıntı yapma düşük riski yapsa doktorlar işk dönemde yapmaz zatenCanım ya ben de hiç dayanamıyorum testi bile adet olmadan yapmaya başlıyodum 3 hflıkken öğrendim 2 gebeliğimi de kan tahliliyle ama ikisi de malesef devam etmedi. Arkadaşımın ablası 2 ayın üstüne gebelik testi aldı düşündükleri halde. Ben çok sabırsızım. 7 haftaya kadar 10 kere ultrasona girdim ama düşünüyorum acaba ultrason da zararlı olabilir mi annem kızıyodu alttan baktırma zararlı falan diye doktordan iyi mi bilcen diye kızıyodum ama nasip işte neden olduğu belli olmayınca insanın aklına herşey sebep olarak geliyo
Canim ya cok kolay degil biliyotum ama her serde bir hayir vardir diye dusunmek lazim ,daha yrni evlisiniz zannedersem inan vakti saati gelincr Allahin izniyle olacak. benim kv kp ikinci esi 18 yasinda baba olmiuinca amcasi 3 cocukli kp vermis cok iyi bi insan diye..envkucugu iki yasindayimis kayinpederin evladinin kv cocuklari elindrn geldigi kadar sahiplenmis ,tam 15 yil kendi cocugu olmamis doktorada gitmemisler hic kp haca gidiyo orda cok dua ediyo geldikten kisa bi zaman sonra hamile kaliyo kv 2yil arayla 3oglan ve son olan 40 yasinda doguruyo...Rabbime mucize yokki ol demesine bakar her yasanin arkasinda bi hikmeti vardir..belki gelir gelmez bebesi olayi obur gariplere uvey annelik yapicakti ..Canim benim Rabbim mahzun kuluna dayanamaz bu buruklugunu kara cevir cok dua et bu donem Allaha ...[/QUOTE][QUOTE="nar38, post: 39188898, member: 5708serızlar ben pek yazamıyorum duygudurumum cok iyi degil şu mesele tam çözülene kadar
canim tevekkulle beklemek gerek bence zararli dogal olmayan hersey ultrasonda biz onu gorebiliyosak oda biseyler hissediyodur mutlaka insallah tekrar hamile kalirsan benim gibi yap bide surekli dusununce hamile kalmak daha zormus diye duymustum biraz oluruna birakCanım ya ben de hiç dayanamıyorum testi bile adet olmadan yapmaya başlıyodum 3 hflıkken öğrendim 2 gebeliğimi de kan tahliliyle ama ikisi de malesef devam etmedi. Arkadaşımın ablası 2 ayın üstüne gebelik testi aldı düşündükleri halde. Ben çok sabırsızım. 7 haftaya kadar 10 kere ultrasona girdim ama düşünüyorum acaba ultrason da zararlı olabilir mi annem kızıyodu alttan baktırma zararlı falan diye doktordan iyi mi bilcen diye kızıyodum ama nasip işte neden olduğu belli olmayınca insanın aklına herşey sebep olarak geliyo
şimdi şöylede bi durum var,kendimde farkediyorum.diyelim ki bi dilim pasta yedim bol kalori aldım öğün atlayarak telafi etmek istedim zaten şekerimde yükselmiş.işte o an ben acayip bi duygu hissediyorum özellikle hamuru işi ve ya tatlı sonrası,tok gibi ama değil aç gibi ama değil.bide sucluluk hissi girince eğer öğün atlarsam o hafta toparlayamıyorum.ama öğün vaktim gelince cok hafifte olsa bişye yersem ozaman okadar sorun yaşamıyorum.ben kalori hesabından cok glisemik indeksi daha cok benimsiyorum.Bence de canım sırf öğün atlamamak adına karın tokken yemek saçma. Ama tabi çok açken de bi saldırma olayı oluyo yemeğe eğer o duruma engel olabilirsek acıkmadan yemeğe hiç gerek yok aslında
Evet canım ben çok içime kapanmışım burda gerçekten görüştüğüm kimse yokmuş çok iyi geldi tanıştığım insanlarla da pek anlaştım. Eşimle de maşallah hafta sonu süper geçti. Eşli görüştük arkadaşlarıyla sanırım bi tek benim kaprisli beklentili olduğumu düşünüyomuş. Arkadaşının eşiyle de sohbet arasında bikaç şey duyunca bana çok daha ilgili ve anlayışlı yaklaştı. Kayınvalidem ev hanımı ve evde hiç söz hakkı olmayan biri. Bütün çocukları da erkek eşimin gördüğü tek kadın modeli o olunca beni sevgisiz gibi yorumladı demek diye düşünüyorum.sıhhatler olsun sekerim. insallah kafa dengi arkadaslar cikar karsina bitanre olsun tam olsun arkadas olmayinca herseyi eslerle yapmak istiyoruz problem oluyobide kocalar bi arkadasin bile yok diyolar icten ice eksik goruyolar bizi hep onlara yuklenince
Ohh süper maşallah diyorum daha neler giycez inşallah :))gunaydın kızlar.benimtatil bitti.işteyim.hastalıgıda atlattım cok şükür.bugün 40 beden etek giydim.cok mutluyum.etek basene oturan cinsten değil ama olsun belim 40 bden basendeolur inşallah.
görelim şu 60ları değilmi.bu hafta tartı bana süpriz tartılmaya hiççQUOTEm olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?