Günaydın kızlar...iyiyim doktorcum bakalım catsamba gitmeyi düsünüyorum tekrar nasıl bir sonucla dönecegimanne adayı ayşecim nasılsın tatlım.
Demekki iyi olacak senin için küçük yerlerde cocukta olmayınca başka türlü zaman gecmiyor canım ya.benim kaynanam tam tersi diktatördür kendini cocuklarına acındırmayı pek sever ama benim eşim kukla olmaktan çok korkuyor nedense:) babası aklına geliyo herhal:)Evet canım ben çok içime kapanmışım burda gerçekten görüştüğüm kimse yokmuş çok iyi geldi tanıştığım insanlarla da pek anlaştım. Eşimle de maşallah hafta sonu süper geçti. Eşli görüştük arkadaşlarıyla sanırım bi tek benim kaprisli beklentili olduğumu düşünüyomuş. Arkadaşının eşiyle de sohbet arasında bikaç şey duyunca bana çok daha ilgili ve anlayışlı yaklaştı. Kayınvalidem ev hanımı ve evde hiç söz hakkı olmayan biri. Bütün çocukları da erkek eşimin gördüğü tek kadın modeli o olunca beni sevgisiz gibi yorumladı demek diye düşünüyorum.
Sanada yakışır neden yakışmasın kikizlar bi trençkot almak istiyorum bakiyorum netten bulamadim alisveris sitelerinde istedigim gibi bisey. tesettur sitelerde daha cok yarim pardesuler var digerlerindeki trençkotlarda kisa gorunuyo bildiginiz bi marka varmi acik renk kapakli iki dugmeli yani belden oturan dizin biraz ustunde bisety istiyorum kaliteli bisey ama lswde defaktioda var ama çenç duruyolar sanki. bide zayiflarda super duruyo yakisirmi acaba bana
evet canım toparlanalım valla hafta sonları hem tatil hem de cuma kilo vermiş olmanın rehaveti koyveriyorum. hafta içi çok daha iyi geliyo bana. bugün akşam inşallah koşu yapıcam yeniden 1 saatkızlar herkesler haftasonu dağıtmış toparlanamıyor sanırım.gelin beraber toparlanalım battı balık yan gider oluyor sonra.hem gecen hafta listemiz pek iç acıcı değildi.bi borcumuz var.
canım benm hayırlı olsunn çok sevindim adına çocukların yaşı kaçselam canlar cok heyecanliyim yillardir kapisini asindirdigim yerde ise girdim az once aradilar evraklari hazirlayip hemen baslamam gerekiyomus ay napicam ben cocuklarima kim bakacak sizce bakicimi kresmi bakiciysa evemi gelsin evinemi gotureyim cocuklari hem ev hem is cocuklar nasil yetisicem olvidos ve kelebekim siz neyapiyosunuz bbebeleri
oglum aralikta 4 u bitirdi kizimda dun 2yi bitirdi ve hic ayri kalmadik cok zor olacakcanım benm hayırlı olsunn çok sevindim adına çocukların yaşı kaç
Canim oöncelikle hayirli olsun hem ev hem is zor oluyor tabiki ama sistemi ni kurarsin çalışmak cok güzel bence benim kayinvalidem bakiyo cocuklarin yaslari neydi büyüklerse kres derim ben[/QUOTE][QUOTEnnmkiz, post: 39204273, member: 42809"]selam canlar cok heyecanliyim yillardir kapisini asindirdigim yerde ise girdim az once aradilar evraklari hazirlayip hemen baslamam gerekiyomus ay napicam ben cocuklarima kim bakacak sizce bakicimi kresmi bakiciysa evemi gelsin evinemi gotureyim cocuklari hem ev hem is cocuklar nasil yetisicem olvidos ve kelebekim siz neyapiyosunuz bbebeleri
Yasemn 40 bedeni giydinmi giydin ha bel ha basen supersin;gunaydın kızlar.benimtatil bitti.işteyim.hastalıgıda atlattım cok şükür.bugün 40 beden etek giydim.cok mutluyum.etek basene oturan cinsten değil ama olsun belim 40 bden basendeolur inşallah.
görelim şu 60ları değilmi.bu hafta tartı bana süpriz tartılmaya hiçç vaktim olmadı.
Kesinlikle aysem tum gun 1dakka oturmaz ev hanimi ama zannedilir butun gun o dizi bu dizi seyterden,gun gun gezen,biri olarak algilanir :)ama eaksaimligina alisamadim bes senedir is dersen bu civardaki en buyuk sirket kacirilacak firsat degil yani e yasta geciyo bikac ay zorlanicazama alismamiz lazim cocuklarimi mutsuz gormek istemiyorum ama bende boyle mutlu degilim calismak gibisi varmi ayrica dunyanin en zor isi ev hanimligi bence hep birilerini memnun etmek zorundasin
Canim meslegi olan insanlarin evde paslanmalarida cok yazik ..zannedersem ise basliyosun hayirli olsun ilk zamanlar zor olsada zamanla duzene oturur hersey .kresler cok guzel bence cocugun vaktinin kaliteli gecmesini sagliyo,butun gun cocuklarimizla ilgilenme firsati bulabiliuomuyuz Allahaskina isten guctrn ,kiza kaynanan baksin 1 sene kadar oglanida guzel bi krese ohh miss:)oglum aralikta 4 u bitirdi kizimda dun 2yi bitirdi ve hic ayri kalmadik cok zor olacak
Bosuna dememis atalarimiz kadina gokyuzunde dugun var demisler merdiven dayayip cikmays calismis:)Kızlar ben geldim sanırım. Yogunlugum azalıyor gb insallah. Dugunlerıde yaptım resmen arada derede eve gidip dus alıp havalanında sac yapıp dugune eglenmeye gıttım ama değdi . Çok sukur.
Ne diyo pisikologlar cocuklarda tum gun gecirmek degil mesele mesele kaliteli zaman gecirmek ev islerini ikinci plana atarsin aksam geldimi guzel bi yemrk birazda bebelerle hasret giderme oyun oynama tamamdir ..calisan kadinlarin hayata yetisemediklerinden hazira yonelmesine uzuluyorum ben ,arkadasim nohutun bile konservesini aliyodu cocuklar ve saglik icin tencere yemeklerinden vazgecmemek lazimama ev hanimligina alisamadim bes sgecirmeks dersen bu civardaki en buyuk sirket kacirilacak firsat degil yani e yasta geciyo bikac ay zorlanicazama alismamiz lazim cocuklarimi mutsuz gormek istemiyorum ama bende boyle mutlu degilim calismak gibisi varmi ayrica dunyanin en zor isi ev hanimligi bence hep birilerini memnun etmek zorundasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?