Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dün ben çok fena dağıttım :S tokken pişman olacağımı bile bile yedim bugün itibariyle toparlayıp sporu da eklicem. Cuma ya kadar dünkü hatamı telafi etmem lazım dünkü menumu hiç yazmasam olur mu baştan aşağı hatalarla dolu :S

Demekki iyi olacak senin için küçük yerlerde cocukta olmayınca başka türlü zaman gecmiyor canım ya.benim kaynanam tam tersi diktatördür kendini cocuklarına acındırmayı pek sever ama benim eşim kukla olmaktan çok korkuyor nedense:) babası aklına geliyo herhal:)

Sanada yakışır neden yakışmasın ki

ilahi ayşe bencede neden yakışmasınki bende basen derdi olmasa ilk işim kot pantolon diyorum eşim 3 cocuk annesi mi diyor ne varmıs bide ben 35.5kum.

kızlar herkesler haftasonu dağıtmış toparlanamıyor sanırım.gelin beraber toparlanalım battı balık yan gider oluyor sonra.hem gecen hafta listemiz pek iç acıcı değildi.bi borcumuz var.

kızlar herkesler haftasonu dağıtmış toparlanamıyor sanırım.gelin beraber toparlanalım battı balık yan gider oluyor sonra.hem gecen hafta listemiz pek iç acıcı değildi.bi borcumuz var.
evet canım toparlanalım valla hafta sonları hem tatil hem de cuma kilo vermiş olmanın rehaveti koyveriyorum. hafta içi çok daha iyi geliyo bana. bugün akşam inşallah koşu yapıcam yeniden 1 saat

selam canlar cok heyecanliyim yillardir kapisini asindirdigim yerde ise girdim az once aradilar evraklari hazirlayip hemen baslamam gerekiyomus ay napicam ben cocuklarima kim bakacak sizce bakicimi kresmi bakiciysa evemi gelsin evinemi gotureyim cocuklari hem ev hem is cocuklar nasil yetisicem olvidos ve kelebekim siz neyapiyosunuz bbebeleri

canım benm hayırlı olsunn çok sevindim adına çocukların yaşı kaç

Kızlar ben geldim sanırım. Yogunlugum azalıyor gb insallah. Dugunlerıde yaptım resmen arada derede eve gidip dus alıp havalanında sac yapıp dugune eglenmeye gıttım ama değdi . Çok sukur.

[QUOTEnnmkiz, post: 39204273, member: 42809"]selam canlar cok heyecanliyim yillardir kapisini asindirdigim yerde ise girdim az once aradilar evraklari hazirlayip hemen baslamam gerekiyomus ay napicam ben cocuklarima kim bakacak sizce bakicimi kresmi bakiciysa evemi gelsin evinemi gotureyim cocuklari hem ev hem is cocuklar nasil yetisicem olvidos ve kelebekim siz neyapiyosunuz bbebeleri[/QUOTE]
Canim oöncelikle hayirli olsun hem ev hem is zor oluyor tabiki ama sistemi ni kurarsin çalışmak cok güzel bence benim kayinvalidem bakiyo cocuklarin yaslari neydi büyüklerse kres derim ben

Canim oöncelikle hayirli olsun hem ev hem is zor oluyor tabiki ama sistemi ni kurarsin çalışmak cok güzel bence benim kayinvalidem bakiyo cocuklarin yaslari neydi büyüklerse kres derim ben[/QUOTE]
kucukler daha bebekler hatta benim gozumde

ama ev hanimligina alisamadim bes senedir is dersen bu civardaki en buyuk sirket kacirilacak firsat degil yani e yasta geciyo bikac ay zorlanicazama alismamiz lazim cocuklarimi mutsuz gormek istemiyorum ama bende boyle mutlu degilim calismak gibisi varmi ayrica dunyanin en zor isi ev hanimligi bence hep birilerini memnun etmek zorundasin

Yasemn 40 bedeni giydinmi giydin ha bel ha basen supersin;;ben tartilmiyorum cumaya kadar

İyi aksamlar guzeller annemdeydim bugun grip olmus askim bi corba felan icti bi ilac topatlandi aksama biraz...benim diyet sekteye ugradimi hsyir cunku az ve dengeli beslrnen insan her yerde aynidir

Kesinlikle aysem tum gun 1dakka oturmaz ev hanimi ama zannedilir butun gun o dizi bu dizi seyterden,gun gun gezen,biri olarak algilanir :)

oglum aralikta 4 u bitirdi kizimda dun 2yi bitirdi ve hic ayri kalmadik cok zor olacak
Canim meslegi olan insanlarin evde paslanmalarida cok yazik ..zannedersem ise basliyosun hayirli olsun ilk zamanlar zor olsada zamanla duzene oturur hersey .kresler cok guzel bence cocugun vaktinin kaliteli gecmesini sagliyo,butun gun cocuklarimizla ilgilenme firsati bulabiliuomuyuz Allahaskina isten guctrn ,kiza kaynanan baksin 1 sene kadar oglanida guzel bi krese ohh miss:)

Kızlar ben geldim sanırım. Yogunlugum azalıyor gb insallah. Dugunlerıde yaptım resmen arada derede eve gidip dus alıp havalanında sac yapıp dugune eglenmeye gıttım ama değdi . Çok sukur.
Bosuna dememis atalarimiz kadina gokyuzunde dugun var demisler merdiven dayayip cikmays calismis:)

Ne diyo pisikologlar cocuklarda tum gun gecirmek degil mesele mesele kaliteli zaman gecirmek ev islerini ikinci plana atarsin aksam geldimi guzel bi yemrk birazda bebelerle hasret giderme oyun oynama tamamdir ..calisan kadinlarin hayata yetisemediklerinden hazira yonelmesine uzuluyorum ben ,arkadasim nohutun bile konservesini aliyodu cocuklar ve saglik icin tencere yemeklerinden vazgecmemek lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…