Kesinlikle haklisin yasemincigim bende fark ettim ben hamurisli tatliyi cok tukettigim bi ogunden sonra dengeleyim aksam yemegim dedigim herzaman ilerliyen saatlerde istah patlamasi yasamisimdir..ilk hamurisleriyle imtihanimda arkasinda yogurt ve salata sekildinde bi ogunle patlamayi engellemeyi dusunuyorum..ama normal bi beslenmede yani 4 ben corbami sebzemi yada etimi salatami yediysem gece 12 olsa konrolu kacirmiyorumşimdi şöylede bi durum var,kendimde farkediyorum.diyelim ki bi dilim pasta yedim bol kalori aldım öğün atlayarak telafi etmek istedim zaten şekerimde yükselmiş.işte o an ben acayip bi duygu hissediyorum özellikle hamuru işi ve ya tatlı sonrası,tok gibi ama değil aç gibi ama değil.bide sucluluk hissi girince eğer öğün atlarsam o hafta toparlayamıyorum.ama öğün vaktim gelince cok hafifte olsa bişye yersem ozaman okadar sorun yaşamıyorum.ben kalori hesabından cok glisemik indeksi daha cok benimsiyorum.
Canim meslegi olan insanlarin evde paslanmalarida cok yazik ..zannedersem ise basliyosun hayirli olsun ilk zamapnlar zor olsada zamanla duzene oturur hersey .kresler cok guzel bence cocugun vaktinin kaliteli gecmesini sagliyo,butun gun cocuklarimizla ilgilenme firsati bulabiliuomuyuz Allahaskina isten guctrn ,kiza kaynanan baksin 1 sene kadar oglanida guzel bi krese ohh miss:)
yemek no problem pratigimdir bir saatte yirmi kisiye yemek cikardigimi bilirim bebelerimi ozliycem cok aglar dururum artik isyerinde kresi birazda yemek icin istiyorum duzenleri olur en azindan oglumla sene basinda bir hafta krese alisma surecimixz olmustu ama istemedi devam etmeyi gunduz uykusunu birakmamisti daha zor geldi erkek kalkmak kiyamadim bende ama ilk defa orada zeytin peynir yedi dahada yediremedim evde zaten problemlidir yemek konusundaNe diyo pisikologlar cocuklarda tum gun gecirmek degil mesele mesele kaliteli zaman gecirmek ev islerini ikinci plana atarsin aksam geldimi guzel bi yemrk birazda bebelerle hasret giderme oyun oynama tamamdir ..calisan kadinlarin hayata yetisemediklerinden hazira yonelmesine uzuluyorum ben ,arkadasim nohutun bile konservesini aliyodu cocuklar ve saglik icin tencere yemeklerinden vazgecmemek lazim
herseyin hayirlisi canim annen bakmis ne guzel simdide babalariyla icin rahattir insallah oda bi is bulur tez zamanda meslegi neydi nerede yasiyosun bide belki yardimci oluruz kismet bu nerden gelecegi belli olmaz. bizim neneler yasli esimde bende en kucuk cocuguz onlarin bakima ihtiyaci var zaten en temizi kres dimi sitedende nettende arastirdim genel karar buBen 2 çocuğu mu da 2.5 aylıkken bırakıp c alışmak zorunda kaldım. Allahtan annem vardı asm 2 sokak yakındı eve 3 saat süt izni vardı. Şimdide babaları evde henüz is bulamadik bunun tek güzel yani çocuklar babalariyla çok güzel vakit geciriyorlar gözüm arkada kalmıyor.
Canım güzel bi kreş hasta bi kayınvalideden çok daha iyi geliyor kulağa ama küçüğün daha çok küçükmüş. Kreş ona zor olur gibi alıyorlar mı o kadar küçükleri onu da bilmiyorum ama bakıcıya da hiç güvenmiyorum tanıdık biri olmadıkça. Allah yardımcın olsun şimdiden. Kayınvaliden hemen iyileşse de o baksa en güzeli o olurmuşevet canim hemen basla dediler bide iki saat istisare ettik kocamla ama anlasamadik kaynanam daha yeni ameliyat oldu banyosunu bile ben yaptirityorum zaten butun evinin isi bende bedava bakici ama nasil bakacak tek kolla bakamacz diyorum yok annem baksin diyo kreste durmazlarmis e baska bakabilecek kimsede yok tanidik tanimadigim biriylede birakamam isten gel kaynanaya git yemek yap sil supur zaten gece olur veririm parasini kaliteli vakit gecirirler bari benim cocuklarim gezmeye alisik yazin uc saat parklardayiz kisinda gunesi gorur gormez cikaririm ay bilmiyorum ya napicam yarin goturucem kresle gorusmeye insallah cocuklarda severde kinmseyle ugrasmak zorunda kalmam kaynana cıs olmaz o is :) ustune para verirse belki
Çocukların bebekliklerinde yurtdışında idi eşin de mi canım bahsetmiştin bence de iyi düşünmüşsünüz babası yanlarında olsun diye.başın sağolsun nenene de Allah şifa versin canım. Çocuksuz olarak böyle herkese bi yorum yapıyorum ama iş başa düşünce naparım ben de bilmiyorum her anne gibi kendim yada eşim baksın isterim hele Kayınvalidem bakarsa memleketten gelecek devamlı bizle yaşayacak korku filmi gibi geliyor. Annem daha ortada fol yumurta yokken ben kendi çocuklarımı kendim büyüttüm hem çalıştım hem baktım siz de kendi çocuklarınıza bakın bu yaştan sonra çocuk sesi çekemem diyo :) biz daha çocuğun yapım aşamasını geçemediğimiz için düşünmüyorum pek ama olursa nasıl olucak arada merak ediyorumgünaydın kızlar..ayy iyice sessizleştik.ayşecim cocuklarının ve senin hakkında hayırlısı olsun canım ya.benim eşim viyandan ekonomi mezunu.1 yıl oldu bitireli denkliğinide yeni aldı bedelliyide yatırdık.cok ygun iş aramadık cocuklar babalarına doysun hemde küçükler ancak cok iyi bir iş imkanı cıkarsa dedik oda cıkmadı zaten.benim en küçük 2 yaşıdnda onun büyüğü 3ü bitirdi en büyükde ilkokul 1.annemle babam güzel bakıyor ama bu arada dedem vefat etti ve babaanemde bakımlık oldu şimdi onada bakıyorlar oyüzden güzel bir imkan elimden uctu.
Kaptanim hosgeldin kiz iki gunde ozledik seni yokligun cok belliKızlarrr nasılsınız bakalım
Ben yarın gecebilcem evime
Nasıl gidiyor
Okudum geçmişi tek tek cevap yazamıyorum şuan
Ayşem işin hayırlı olsun küçüğün çok küçükmüş, yakın bi komsun falan varsa bakmazmı benim görümcem komsusunun ikizlerine baktı makul bi ücretle belki öylr bişey olabilir
Canım benim de aklımdaydın bugün. Yarın baktırıcaksın diye biliyordum dua ettim inş güzel haberlerle gel diye bhcg boş gebelikte yükseliyomuymuş ki bu kadar? Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben de bugün adet oldum çok şükür 28 gün oldu bu sefer düzene giriyo inş. Kese büyümüş mü peki canım bi de şekli nasılmış kesenin? Benim kalbi yavaş atıp sonra da duran yani kürtaj olduğum gebelikte kesenin de çift kontoru mu ne vardı şekli de bozuktumerhaba kızlar bugün yine usg baktırdım kese var bebek yine yok 1 hafta daha bekleme var... kan degeri 16000 lerde rekor yükselmiş yani denilebilir ama hocada daha erken davrandıgımı söyldi ben anlamadım birşey bu işten herkes gider hamile mi degilmi öğrenir benim 10 gündür çilem bitmedi mutluda olamadım sonucada varamadım anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?