Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatli ruyalar kizlar yorumlariniz icin cok tesekkurler bugun evrak isleri icin kosturdum saglik raporu aldim yarinda digerlerini halledicem . cocuklar bensiz babalariyla bile durmuyolar bilmiyorum napicam mutsuz olacaklarini dusundukce aglayasim geliyo simdiden ozluyorum babalari bi sure bakarim diyo ama bi an once duzene girsinler istiyorum krese verirsem sabah erken uyanmak zorundalar hem kiyamiyorum hemde erken yatarlar diye seviniyorum bu saatte uyudular ve bi suru is var evde yapilacak camasir bulasik ortalik darma duman bu duzenle ben uykusuz aptal bi muhasebeci olurum off cok kotu hissediyorum kendimi suclu gibiyim yarin kreslede gorusucem hayirlisinii nasip etsin allah.

narim sanada nedesem bilmiyorum. buda senin sinavin isyan etme sakin daha gencsin iyi dusun iyi olsun ablamin alti aylik bebegine davn sendromlu hemen alalim dedi doktor gunah caiz degil dedik aldirmadik bir hafta sonra oldu karninda bu arada tefriciyeler hatimler hayirlisi oldu bizi gunaha sokmadi bebis sende hayirlisini iste insallah haftaya iyi haberler verirsin bize

gunaydın kkızlar huu nerdesiniz.bu hafta da toparlanamadık.neyse can sıkmak yok.hadi kızlar zararın neresinden dönersek kardır cumaya 2 gün kaldı bende regl olucam gecen hafta dileki baya sıkıstırdım aynı şeyi yaşarsam ayıp olucak

bencede ayşem.bu bebek durumları cok sabır gerektiren işler.olması olmaması sağlığı.yaşayan bilir.benim bir dr arkadasta bu konuyu bir türlü atamadı üzerinden ve sakinleştirici vs kullanma aşamasına kadar gitti.şimdi cok pişman belleğim dumura ugradı diyor haplardan sonra.hayatta herşey insan için ibretle seyrettiğimiz bazı şeyler bir gün bizimde başımıza gelebiliyor.sabret gülüm.hayırlısı neyse o olsun.

canım ya ben gercekten cok zor dönemler atlattım.biz eşimle viyanada evlendik ozaman ben yeni mezundum onunda 2 yılı felan var diyoduk.dedim bu 2 yılda cocuk olur büyür.o 2yıl 6 yıl oldu.2yılın sonunda annemlerin baskısı ve aile hekimi sisteminin hayata gecmesiyle ben eşimi viyanada bırakıp 2.hamile istanbula geldim sadece 1 valizle.ev kurdum düzen kurdum annem ve babam yanımda kaldı ama sürekli eşimin okulu yüzünden ve ailemin istemediği bir evlilik oldugundan baskıya maruz kaldım.eşim tatillerde git gel yaptı cocuklar bi dönem babasız kaldı bide başıma bi kaza geldi hamile kaldım o zaman tam bi kabustu.anlatmakla bitmez.
yarın benim eşimde bi iş görüşmesine gidecek bakalım.sınav vs olacakmıs.akşam diyor yavrularımı kime bırakacam.3 cocuga nasıl bir bakıcı bulacagız.hayırlısı bakalım.2 ucu keskin bıcak.eşimin yaşı kemale ermeden bi yerden başlaması lazım maddiyattan cok önemli olan o ben işi bıraksam bırakılacak bi iş değilki.bizimde işler karısık.
bi dönem kv ve kp kaldı bizde ama benim yüküm cok arttı o dönem eşim yaptıgı bazı şeyleri yapmaz oldu kv cok becerikli değil yemeği ben temizliği ben.bide lafta dinlemiyodu öğle arası kostur kostur çorba yapıyodum o doyurmaz deyip basıyodu ekmeği vs.kızım bi kabız oldu.makatı yara oldu ay delirecektim.aylarca süründü yavrucak.benden gizli kuymak yediriyordu.o kabız yapmaz diye.anlatamadım hadi herseyi gectim ben drum ya..

Canım ya başta baya aşk ve heyecanla başlamış evliliğiniz belli oluyo gerçi hala da çok seviyosun eşini maşallah ama tek başına üstelik çocukla ev bul düzen kur gerçekten her yiğidin harcı değil. Zor zamanların inşallah geride kalmıştır. İş görüşmesi de hayırlı geçer inş

kızlar kabızlığı olanlara hibiscus öneririrm dün içtim o niyetle içmedim ama bu konudaki etkisini bugün okudum.

Selam kizlar tartiya 2gun kala nasil durumlar

Canimsin doktorum sen odemi atarsin en fazla 500 gr arti cikarsin...ben bu hafts iyiydim sukur bu gun 6. Gun hala ipler elimde umarim tartiya yansir tek sikintim ben sporsuz veremiyotum,

gercekten zormus arkadasim benimki bir saat gec gelse eve eksik kaliyorum kulaga romantik geliyo ama sonra mucadele basliyo helal olsun sana zoru basarmissin artik iside olur insallah cocuklarada en mantikli kres geliyo bana valla nenelerin canlari sagolsun ama yardimdan cok kulfetleri var hem cocuklara bakacak hem beni rahat ettirsin istiyorum ama yok oyle bi dunya zaten hayatlari calismakla gecmis bu yaslarinda bide al cocuklarima bak demem rahat etsinler onlarda biraz insallah simdiden sonra cocuklar icin en hayirlisi vcikarr karsimiza benimkiler hasta bide yine gidemedik krese gorusmeye

Canimsin doktorum sen odemi atarsin en fazla 500 gr arti cikarsin...ben bu hafts iyiydim sukur bu gun 6. Gun hala ipler elimde umarim tartiya yansir tek sikintim ben sporsuz veremiyotum,
veremiyorum deme kiz ip atlamaya terfi et sende ben kaynanamda bile arada derede yuz ikiyuz atliyomus gibi yapiyorum artilarin gitmistir insallah canim yerlesmeden

aysem 1 aya kalmaz hersey yoluna girer bukadar stres yapma benim kizda anneanesinde bile kalmaz kresin 1hafta sonrasina oyle alistiki simdi keyiflr gidiyo
hayirlisi neyse ol
Olsun canim

veremiyorum deme kiz ip atlamaya terfi et sende ben kaynaada bile arada derede yuz ikiyuz atliyomus gibi yapiyorum artilarin gitmistir insallah canim yerlesmeden
Ay beceremedim ip atlamayi takilip duruyi sinir oldum aksam erken yatabilsem savah erken kalkip yuruyecem

sevginden dolayı allah gercekten sabrınıda vermiş sana doktorcum valla

allah kolaylık versin canım ve işin hayırlı ugurlu olsun inşallah iyi olur herşey

kesenin durumu falan normal aama bakalım ne olacak günler gecince görecegiz..benim canımı sıkan olumlu yada olumsuz belirsizlik durumu

ben anten kablosuyla atliyorum carpinca acitiyo ama iyi cevriliyo yinede kosmak gibisi yok sen devam et ben saticam bu gidisle benim bandi
ahh ip atlama üstadımız sensin artık valla..bence çalışmaya baslayıncada ilk baştaki tempoda vereceksin kilo alışana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…