canim hosgeldin bi gorunun kayboldun kiz artik surekli gormek istiuoruz seniSa güzel hatınlar...
Naaılsınız.. Ben iyiyim merak edenlere..
36. Günümüzdeyiz.. Artık daha iyiyim toparlandım..
Bu hafta iki defa 15 dk leslie bile yaptım..:))
Sahgul artık burdayım beni kisteye alıcakmısın canım.. 15. Günümde tartılmıstım..73 kılo cıktım... Yarında tartılıp sölerim sana... Hatta foto atmak istiyorum her hafta gaza getirsin beni ...
Mayısın sonunda dügünümüz var kardeşin hemde...
O yüzsden en az ama en az 8 kılo vermm gerekıyo 65 olsam o zamana kadar cok yi olur.
Bide kızlar karnım indi ama benim bele smit taktılar sankı... Basenlerimde aynı belden asagım ayrı bi dünya yani cok morelim bozuluyo(
Özguvenım kaybolmak üzere...(
Gulsahım bide hergun menumu yazmaya calısacagım.:))aksaklık olursada musaıt olunca hepsını yazarım olurmu
Bosuna dememis atalarimiz kadina gokyuzunde dugun var demisler merdiven dayayip cikmays calismis:)
bugun sozlesmelerimi imzaladim pazartesi basliyorum ciddi ciddi ve hala bebislerimin durumu belli degil kresle gorustum iki cocuk 800 tl cokta para dururlarmi durmazlarmi oda mechul gitmicem anneannemle dedem gelsin bizde kalsin diyo oglum sabah cocuklarida goturucem bakalim ne olacak.
tatli ruyalar kizlar yorumlariniz icin cok tesekkurler bugun evrak isleri icin kosturdum saglik raporu aldim yarinda digerlerini halledicem . cocuklar bensiz babalariyla bile durmuyolar bilmiyorum napicam mutsuz olacaklarini dusundukce aglayasim geliyo simdiden ozluyorum babalari bi sure bakarim diyo ama bi an once duzene girsinler istiyorum krese verirsem sabah erken uyanmak zorundalar hem kiyamiyorum hemde erken yatarlar diye seviniyorum bu saatte uyudular ve bi suru is var evde yapilacak camasir bulasik ortalik darma duman bu duzenle ben uykusuz aptal bi muhasebeci olurum off cok kotu hissediyorum kendimi suclu gibiyim yarin kreslede gorusucem hayirlisinii nasip etsin allah.
hazirlaniyyoruz gidicez birazdan canim insallah severler . nasil tartiymis o yaw bes kilo birden atmis az cikaranindan bulamadinmi ben avvm de buyuk tartidsa tartildim bir kilo az gosterdiHayırlı olsu aysemmminsallah dururlar. Orda arkadasları var yasıtları severler herhalde. Deneme suresı fln olmuyor mu ? bı hafta fln gıtseler?
Tamam canım,bende onu sormaya gelmiştim bildirim yapacakmıyım.yanlız ben pazartesi dahil olacağım misafirim var hafta sonu...** 3. Takım 399. Etap ***
Ayulduzz: (75,2///%)
Kelebekolacam: (74.8///%)
Nilyyyaaannn : (75.3///%)
Chnnmkiz : (73.8///%)
Nar38 : (57.2///%)
Olvidos : (60///%)
Xpreiaz : (70.5///%)
3.Takım ortalaması:%
Efserim senle ben haftaya giricez listeye biliyorsun ama bugun itibari ile takımdayız menü paylaşımı vs. Toparlanalım ki haftaya listeye - girelim.
Mervecim sende tartıl bugun bildir haftaya başlangıç kilon olucak
olsun cnm inş şu sonuç gelsin bi hayırlısıyla kafan rahatlasın da boşver kiloyu şimdi. Hakkında hayırlısı olsun inşallahKızlar bu hafta stres falan dikkat edemedim ben 57.5 artıdayım
vallahi gıpta ettim darısı başıma ben takıldım kaldım kaç aydır 76 da bi ileri 2 geri sıkıldım.günaydnnn herkeseeeee 60lı sayılıarı gördüm bugün69,6 çok mutluyum. ya ama grup çok dağıldı, tatil bitti nolur toparlanalım artık. gelin burayaazıcık azıcık yediğiniz menuleri , bol bol yaptığınız sporları yazın göreyim ben de toplayım kendimi dün akşam menümü yazdıktan sonra 1 kutu tutku yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?