Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu kosturmaya regl olmazsan sayet 1 kılo garantı dıyom ben hocam

merısım bıtanem ınan bu sefer gecen seneden daha rahat kılo verıcen emzırmek buyuk nımet

süpersin hızlı başlangıc cok güzell takım içinde

Öyle canım dünya hep böyle uç noktalarla dolu kimi nasıl yapsam kurtarsam der kimide böyle canavar olur Allah bizleri evlatlamızı bu canavarlardan korusun kendi canından olana bunu yaparsa başkasınına ne yapmaz rabim bizi böyle şeylerle sınamasın

aşkısı muthısın ya sız bu kadar emek verıpde bızde kılo vermezsek ayıp etmıs oluruz ama..

Canım sadece üzerine cıkana kadar. Sonrası geliyor ınan. Bende spor salonu ile bakısıyodum nerdeyse vazgecmek usereydım ki gidiyorum şimdi. Hadı yapalım sporumuzuuuuu

evettt yaptım çıktı aradan uzun süreden sonra start verdim zaten hızlı aldım kiloyu şimdi verirken de çok fazla zamana yaymadan hızlı vermek istiyorum 20 kilo al ver heryerim sarkacak spor olmazsa. ki bacaklarımda hissediyorum gevşekliği şimdiden. yok her gün 1 saat yapıcam artık yürüyüş çoluk çocuk yokken bu dezavantajımı avantaja çevireyim çok doğru söylüyosunuzz

suan kı butun yarısmalara sınır oluyorum helede bu tarz benıme
aynen canım ya 1984 dü galiba bi kitap okumuştum da okuduktan beri yarışmalar bana hep bi gün ordaki gibi olur muyuzu düşündürüyo. yaşlı insanları koşturup yayında ölmelerini falan izliyolardı daha neler neler. bizi ne hale sokmaya çalışıyolar hep izlerken bunların anası babası yok mu acaba diye düşünüyorum. neyse daha fazla kınamayayım Rabbim korusun...

ben kacayım kızlar 40 dakkadır burdayım ıyı fırsat buldum hayret bebeler gırmedı bırbırıne :)15 tatıl bıttı yavas yavas duzenede gırırez artık calıstıgım ıcın bu sıra gelende olmaz kımseyede gıtmem 15 tatılı cıkaranı bı bulsam ansını opecemne yorucu gectı yahu kuzewnler gurumceler gelınler havada ucustu :)ama ıyce doyduk bırbırımıze bı sure rahatımlahana aldydım 1 haftadır benı beklıyo yarın erken kalıp kabuska yapıcam bır kac gun onu yerım ohh mıss mıss gorusuruz bacılar bu hafta bızım haftamız olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…