Aynenkesınlıkle az yemek kadar keyıflı bısey varmı ya hafıf toklugun ustune ıcılen bı kahve vazgecılmez favorım
bu kosturmaya regl olmazsan sayetOhhh geçmiş yaptım. Ptesi ise başlayınca geçmiş korkusuna giremiyorum.
Bugün menüsü paylassam mi bilemedim bi yerden başlamak lazım da tüm gün abartısiz ayaktaydim.
Sabah 1.5 dilim ekmek
1 yumurta
6zeytin
Biraz peynir
Maydanoz
Sonrası ara öğün ana öğün karıştı. Zerdecalli 1 dilim ananasli yoğurt
1 küçük kase haşlanmış tavuk
3 kasık kisir
1 ayva tarçınlı
Pizzanin Tuzuna baktım
4 hurma
bu kadar
Yarın listeye dönüyorum.
merısım bıtanem ınan bu sefer gecen seneden daha rahat kılo verıcen emzırmek buyuk nımetİyi geceler kızlar...
Bugunum gayet güzel geçti..
Kahvaltımda 3 dişm kadar elmek yenişmdir belki omler yerine yumurta salatası yaptım çle kasıkla yedim ohh...
Suyumu içtim 2 lt kadar ...
Sporcolaral sayıomaz ama evi temizledim güzelce ...
YASEMİNCİM canım aynen sana katılıyorum.. Dogumdan sonra dikkat ettim işte kompostuma şeker kattırmadım suyumu bol içtim ... Sıvı cok tükettim öle tatlılara saldırmadım.. Herseyden abartmada yıyorum işte baklagıllerden bile.. Herkes gaz yapar onu yeme bunu yeme.. Hep et suyuna tavuk suyuna bişiler yemekten bayıldum... Emzirirken kan sekerim düştü bu sefer ekmek peynir ne varsa saldırmaya basşadım...
Olmaz böle diyip kendi bunyemi bi dengeye soktum ..
Herseydeb azar azar yiyip yemekten sonra bi çay kasıı toz kımyonu yutuyorum suyla gazını alırms baklagıllerin.. Şükürler olsun öle aman aöan bişimiz olmadı..
Aslında kılo veremesemde almıyayım oda önemli.. Cunku gecen sene kılo vermek için cok ugrastım cok caba harcadım..iyikide bu mucadeleyi vermişim iyili kk yı iyiki sizleri tanıöısım..
Banu abla nasılısn... Senide cok özlemişim ya ohhh.. Zama ne cabuk geçiyo.. Ya ayfer dogum yaptımı.. Watsaptan yazdım ama cvp yazamadı sanırsam
nekı bu efserım dur bakemhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bakalim-neler-yapacagiz.795093/page-9
Kızlar bu konuya bakmanızı istiyorum
Kk içinde bir yardımlaşma küçük bir miniğimize hayata tutunmada yardımçı olaçağıznekı bu efserım dur bakem
ayy benim sadece göbek cevrem var başka birşeycik yok yabenımde kol bacaklar kalın bel karın bolgem ınce
ayy dimi ama biz doymak bilmeyen milletiz doysakta yiyoruz sankikesınlıkle az yemek kadar keyıflı bısey varmı ya hafıf toklugun ustune ıcılen bı kahve vazgecılmez favorım
okudum efsercıgım Rabbım ne gıbı sıkıntıları varsa bır an once feraha cıkarsın evlat ne zor sey yarabbımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bakalim-neler-yapacagiz.795093/page-9
Kızlar bu konuya bakmanızı istiyorum
süpersin hızlı başlangıc cok güzell takım içindeKızlar ben geçtiğimiz haftalar cok yogundum aylardır ugrastım projeyi bitirdim. Bu hafta yogunlugum tam azaldı derken müdürümüz toplantı yaptı ve biraz mesai yapıcagımızdan bahsetti. Olsun sağlık olsun yaparım mesaide yaparım sporda yaparım takımada yardımcı olurum diyorum ve kollarımı sıvıyorum. Bu hafta tartı değişikligi nedeniyle + 4.5 kilo arttı kilom bu benı daha cok gaza getirdi. Ve bu hafta cok sıkı davranıcam. Ayrıca takımımızı kapansın istemiyorum. Bu yüzden nolurr güzel kilolar verelim sarı kart almadan sildirelim su notaları.Be derim ki işleri yazalım sonrada bölüşelim.
İşler;
--> menü paylaşımı
--> Spor takip cizelgesi
--> Hedef listesi ( tamamlanmasından sorumlu ve cuma günü hedef tuturma kritikliği yapılması)
--> Mesaj sayısı ( cuma günü sarı kart alanların takibide yapılacak)
--> Aylık kilo takibi listesi
Kaptanım benim aklıma gelenler bunlar başkada var mıdır?
hadi hadi bakışmaa bak paramparca başladı starda onu izle yada show tv de dügün dernek :)Kızlar koşu bandıyla bakışıyoruz bi gaz verin bana nolur
gobekmı ıyı kolbacakmı bılemedın aysem ya boylede tam bı yarmagulumayy benim sadece göbek cevrem var başka birşeycik yok ya
aynen ya gereksiz 1 di 2 olduya birdesuan kı butun yarısmalara sınır oluyorum helede bu tarz benıme
ahh canım sende kendi çapında fitsin kuzum herkesin boyuna göre bedeni var sonucta :)Ben 36 beden giydim mi hatırlamıyorumm
valla canım bende bilemedim ki :)gobekmı ıyı kolbacakmı bılemedın aysem ya boylede tam bı yarmagulumen ıyısı ıkısıde olmasın
aslında hayat az yıyınce guzel kendımıze ıskence edrcesıne yedıgımız zaman ne lezzet alıbılıyoruz ustune koca bı agırlık .resmen damak tadım gelıstı yahu :)ayy dimi ama biz doymak bilmeyen milletiz doysakta yiyoruz sanki
Öyle canım dünya hep böyle uç noktalarla dolu kimi nasıl yapsam kurtarsam der kimide böyle canavar olur Allah bizleri evlatlamızı bu canavarlardan korusun kendi canından olana bunu yaparsa başkasınına ne yapmaz rabim bizi böyle şeylerle sınamasınokudum efsercıgım Rabbım ne gıbı sıkıntıları varsa bır an once feraha cıkarsın evlat ne zor sey yarabbımbugun haberlerde ızledım 10 yasındakı yavrusunu kadın bogarak oldurmus mahvoldum ogluma sarıldım nasıl yapar ana yuregı akıl almıyo Rabbım sasırmasın
aşkısı muthısın ya sız bu kadar emek verıpde bızde kılo vermezsek ayıp etmıs oluruz ama..Kızlar ben geçtiğimiz haftalar cok yogundum aylardır ugrastım projeyi bitirdim. Bu hafta yogunlugum tam azaldı derken müdürümüz toplantı yaptı ve biraz mesai yapıcagımızdan bahsetti. Olsun sağlık olsun yaparım mesaide yaparım sporda yaparım takımada yardımcı olurum diyorum ve kollarımı sıvıyorum. Bu hafta tartı değişikligi nedeniyle + 4.5 kilo arttı kilom bu benı daha cok gaza getirdi. Ve bu hafta cok sıkı davranıcam. Ayrıca takımımızı kapansın istemiyorum. Bu yüzden nolurr güzel kilolar verelim sarı kart almadan sildirelim su notaları.Be derim ki işleri yazalım sonrada bölüşelim.
İşler;
--> menü paylaşımı
--> Spor takip cizelgesi
--> Hedef listesi ( tamamlanmasından sorumlu ve cuma günü hedef tuturma kritikliği yapılması)
--> Mesaj sayısı ( cuma günü sarı kart alanların takibide yapılacak)
--> Aylık kilo takibi listesi
Kaptanım benim aklıma gelenler bunlar başkada var mıdır?
Canım sadece üzerine cıkana kadar. Sonrası geliyor ınan. Bende spor salonu ile bakısıyodum nerdeyse vazgecmek usereydım ki gidiyorum şimdi. Hadı yapalım sporumuzuuuuu
ınan melıkecıgım suan bebelr ben kosubandına cıkınca onlarında arkama cıkma tehlıkesı olmasa buyuk bı keyıfle yururdum acardım tv dızımı omıs 45 dakka yuru verdıgı mutluluk harıka bısey sporun.bu hafts hepımız sınırları zorlıyacaz ona gore
aynen canım ya 1984 dü galiba bi kitap okumuştum da okuduktan beri yarışmalar bana hep bi gün ordaki gibi olur muyuzu düşündürüyo. yaşlı insanları koşturup yayında ölmelerini falan izliyolardı daha neler neler. bizi ne hale sokmaya çalışıyolar hep izlerken bunların anası babası yok mu acaba diye düşünüyorum. neyse daha fazla kınamayayım Rabbim korusun...suan kı butun yarısmalara sınır oluyorum helede bu tarz benıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?