bu hafta herkes kendine geliyo süper olucaz takımcak, herkesin misafirler gitti, okulu başladı yeniden düzen oturtalım. abimler zamanından kalan ekmek vardı ekmeğe alıştım 1 günde. ekmeksiz süper gidiyodum. ekmekle yemek öyle zevkli geliyoki durduramıyorum kendimi daha da eve sokmıcamaşkısı muthısın ya sız bu kadar emek verıpde bızde kılo vermezsek ayıp etmıs oluruz ama..
benden de iyi akşamlar sana ve herkese aminnnn inşallah canım bu hafta hedef de koymadık gerçi hala.. ama herkesin kafasındaki haftalık hedefe ulaşacağı bi hafta ossun inşallaahben kacayım kızlar 40 dakkadır burdayım ıyı fırsat buldum hayret bebeler gırmedı bırbırıne :)15 tatıl bıttı yavas yavas duzenede gırırez artık calıstıgım ıcın bu sıra gelende olmaz kımseyede gıtmem 15 tatılı cıkaranı bı bulsam ansını opecemne yorucu gectı yahu kuzewnler gurumceler gelınler havada ucustu :)ama ıyce doyduk bırbırımıze bı sure rahatım lahana aldydım 1 haftadır benı beklıyo yarın erken kalıp kabuska yapıcam bır kac gun onu yerım ohh mıss mıss gorusuruz bacılar bu hafta bızım haftamız olsun ınsallah
ahh canım sende kendi çapında fitsin kuzum herkesin boyuna göre bedeni var sonucta :)
evettt yaptım çıktı aradan uzun süreden sonra start verdimzaten hızlı aldım kiloyu şimdi verirken de çok fazla zamana yaymadan hızlı vermek istiyorum 20 kilo al ver heryerim sarkacak spor olmazsa. ki bacaklarımda hissediyorum gevşekliği şimdiden. yok her gün 1 saat yapıcam artık yürüyüş çoluk çocuk yokken bu dezavantajımı avantaja çevireyim çok doğru söylüyosunuzz
Regl oldum ama hedefim 1.5 kilobu kosturmaya regl olmazsan sayet1 kılo garantı dıyom ben hocam
Bendede basen çok sinir bişey.ayy benim sadece göbek cevrem var başka birşeycik yok ya
Imm afiyet olsun şimdiden ine azcık pış biber katta meto hızlansı bacımben kacayım kızlar 40 dakkadır burdayım ıyı fırsat buldum hayret bebeler gırmedı bırbırıne :)15 tatıl bıttı yavas yavas duzenede gırırez artık calıstıgım ıcın bu sıra gelende olmaz kımseyede gıtmem 15 tatılı cıkaranı bı bulsam ansını opecemne yorucu gectı yahu kuzewnler gurumceler gelınler havada ucustu :)ama ıyce doyduk bırbırımıze bı sure rahatım lahana aldydım 1 haftadır benı beklıyo yarın erken kalıp kabuska yapıcam bır kac gun onu yerım ohh mıss mıss gorusuruz bacılar bu hafta bızım haftamız olsun ınsallah
öglen ögünü yok.. Yapamadınmı özellikle bi diyetmi uyguluyosun ...bugünkü menüm: kahvaltı:1 haşlanmış yumurta peynir salatalık
ara: 1 şekersiz türk kahvesi 2 parça çkolata
akşam:1dilim ekmek 3 kabak dolması
5,5 km yürüyüş
2 lt su
canım menü hos fekaat aksam ögünündekıler öglen öglen tigin corba aksam olsaydı keske... Öglen sıkı bi ögün olmassa aksam daha cok acıkırız....spor nirdeeee yokmu?????!:)menüm
sabah 1 küçük pogaca cay ve az cubuk kraker(bulantı dönemi başladı)hayırlara vesile inşallah sonucumuz..
öğlen:1 kase mercimek corba
ara:1 elma
akşam 1 tabak fasulye 4 kaşık pilav
ara 1 portakal
2 litre su
Alkıs arkadasım... Güzel bi menü olmus...salonda yapıyoaun heralde sporu yanına küçük bi havlu al sırtıma koy eve gidene kadar üşütme...bende menumu yazayım
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir domates 10 tane zeyt,n
Ögle: 1 kase corba, 1 et ızgara
Akşam 1 lamacun 1 bardak ayran
Spor: 35 dk yuryus bandı 45dk eliptık
Sıvılar : 2 bardak yesıl cay 3 lt su
Terli terli cıktım spordan terım sogumadan kacayım bende eve. melikecım sen hangı işlerin takıbı almak ostersen ısmını yaz yanıan gerisi ben halederim
Artık bu işin üstadı olmussun yaseminim ....süperrMenü
Sabah peynir light
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
Öğle 2_3 kaşık mantar sote
Biraz salata
Ara
3 gün kurusu
Ara
1greyfurt
Ara 1 dilim ekmek
Aksam fırında balık
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 dilim ananas
1 çay bardağı süt
Tarçınlı hibiscus
1turk kahve
1 instant kahve
Öğle asmde toplantı vardı sabahta az yedim ikindi bastiramadim.aksami hazırlamakta zaman aldı.
canım ben hemşireyim bu hafta öğlen ve sabah menüm hastane yemegi oldugu için yemek seçme lüksüm yok corbayıda cok sevmem ama en yiyebilecegim yemekti gelen cesitlerde ve öglen onu yiyince aksama corba yemedim.birde bakma orda 1kase yazıyo ama köpük kaplarda 4kasık bile etmez o zaten.evet brn spor yapamıyorum çünkü gebeliğim pozitif fakat kalp sesi duyulmadı daha.muhtemelen gecmişte dikkatini çekmedi o bulantı durumunuda o yüzden belirttim oaraya :)canım menü hos fekaat aksam ögünündekıler öglen öglen tigin corba aksam olsaydı keske... Öglen sıkı bi ögün olmassa aksam daha cok acıkırız....spor nirdeeee yokmu?????!:)
Rafinera devam dimi canımbende menumu yazayım
Sabah: 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir domates 10 tane zeyt,n
Ögle: 1 kase corba, 1 et ızgara
Akşam 1 lamacun 1 bardak ayran
Spor: 35 dk yuryus bandı 45dk eliptık
Sıvılar : 2 bardak yesıl cay 3 lt su
Terli terli cıktım spordan terım sogumadan kacayım bende eve. melikecım sen hangı işlerin takıbı almak ostersen ısmını yaz yanıan gerisi ben halederim
:))) anladımda damdan düşer gibî olmasın diye sormadım.. Menü durumuna anladım canım ... İnş kslp atısımızda duyulr...eger pozitif bi gebelik varsa daha ii beslenmn gerekıcel...canım ben hemşireyim bu hafta öğlen ve sabah menüm hastane yemegi oldugu için yemek seçme lüksüm yok corbayıda cok sevmem ama en yiyebilecegim yemekti gelen cesitlerde ve öglen onu yiyince aksama corba yemedim.birde bakma orda 1kase yazıyo ama köpük kaplarda 4kasık bile etmez o zaten.evet brn spor yapamıyorum çünkü gebeliğim pozitif fakat kalp sesi duyulmadı daha.muhtemelen gecmişte dikkatini çekmedi o bulantı durumunuda o yüzden belirttim oaraya :)
İnşallah bakalım haftaya kesinleşcek.:))) anladımda damdan düşer gibî olmasın diye sormadım.. Menü durumuna anladım canım ... İnş kslp atısımızda duyulr...eger pozitif bi gebelik varsa daha ii beslenmn gerekıcel...
Hastane yemeklerin bilirim... 2 sene calıstım has halkla ilşk...inş düzene girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?