Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünkü menüm: kahvaltı:1 haşlanmış yumurta peynir salatalık
ara: 1 şekersiz türk kahvesi 2 parça çkolata
akşam:1dilim ekmek 3 kabak dolması
5,5 km yürüyüş
2 lt su

aşkısı muthısın ya sız bu kadar emek verıpde bızde kılo vermezsek ayıp etmıs oluruz ama..
bu hafta herkes kendine geliyo süper olucaz takımcak, herkesin misafirler gitti, okulu başladı yeniden düzen oturtalım. abimler zamanından kalan ekmek vardı ekmeğe alıştım 1 günde. ekmeksiz süper gidiyodum. ekmekle yemek öyle zevkli geliyoki durduramıyorum kendimi daha da eve sokmıcam

menüm
sabah 1 küçük pogaca cay ve az cubuk kraker(bulantı dönemi başladı)hayırlara vesile inşallah sonucumuz..
öğlen:1 kase mercimek corba
ara:1 elma
akşam 1 tabak fasulye 4 kaşık pilav
ara 1 portakal
2 litre su

benden de iyi akşamlar sana ve herkese aminnnn inşallah canım bu hafta hedef de koymadık gerçi hala.. ama herkesin kafasındaki haftalık hedefe ulaşacağı bi hafta ossun inşallaah

Kesınlıkle cocuk oluncaa cokk zor oluyor. Bende sureklı bunu dıyorum evlı degılım cocuk yok gercekten baska bıseyı bahane etmemem lazım.

bende menumu yazayım

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği 2 dilim peynir domates 10 tane zeyt,n

Ögle: 1 kase corba, 1 et ızgara

Akşam 1 lamacun 1 bardak ayran

Spor: 35 dk yuryus bandı 45dk eliptık

Sıvılar : 2 bardak yesıl cay 3 lt su

Terli terli cıktım spordan terım sogumadan kacayım bende eve. melikecım sen hangı işlerin takıbı almak ostersen ısmını yaz yanıan gerisi ben halederim

Menü
Sabah peynir light
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
Öğle 2_3 kaşık mantar sote
Biraz salata
Ara
3 gün kurusu
Ara
1greyfurt
Ara 1 dilim ekmek
Aksam fırında balık
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 dilim ananas
1 çay bardağı süt

Tarçınlı hibiscus
1turk kahve
1 instant kahve

Öğle asmde toplantı vardı sabahta az yedim ikindi bastiramadim.aksami hazırlamakta zaman aldı.

Sabah :
Has yumurta 2 tane
2 tatlı kasıgı pan pekmezi
Bi dilim kasar pey
2 dilim tam bıgday ekm
2 acık cay

Ara: kuru ıncır
Kompostu
Rezene cayı

Öglen:
Kısır
2 dılım börek
Cay

Ara:yogurt tarcınlı
Kompostu
Papatya

Aksam: tarhana corbası
3 yemk kasıgı kadar sebzeli makatna
Yogurt
Su:2 lt
Spor:yok

Imm afiyet olsun şimdiden ine azcık pış biber katta meto hızlansı bacım

bugünkü menüm: kahvaltı:1 haşlanmış yumurta peynir salatalık
ara: 1 şekersiz türk kahvesi 2 parça çkolata
akşam:1dilim ekmek 3 kabak dolması
5,5 km yürüyüş
2 lt su
öglen ögünü yok.. Yapamadınmı özellikle bi diyetmi uyguluyosun ...
Sabah zayıf bi ögün
Ögle yok !!!!!
Aksam corbada evilsen cok iyi olur...spor süper... Suda cok iyi...
Menünü eleştirml in eleştirmiyorum canım sakın ha kızma kac kılosun tam bilmiyorum ama versigin kalorı aldıgın enerjıden cok

canım menü hos fekaat aksam ögünündekıler öglen öglen tigin corba aksam olsaydı keske... Öglen sıkı bi ögün olmassa aksam daha cok acıkırız....spor nirdeeee yokmu?????!:)

Alkıs arkadasım... Güzel bi menü olmus...salonda yapıyoaun heralde sporu yanına küçük bi havlu al sırtıma koy eve gidene kadar üşütme...
Artık bu işin üstadı olmussun yaseminim ....süperr

canım menü hos fekaat aksam ögünündekıler öglen öglen tigin corba aksam olsaydı keske... Öglen sıkı bi ögün olmassa aksam daha cok acıkırız....spor nirdeeee yokmu?????!:)
canım ben hemşireyim bu hafta öğlen ve sabah menüm hastane yemegi oldugu için yemek seçme lüksüm yok corbayıda cok sevmem ama en yiyebilecegim yemekti gelen cesitlerde ve öglen onu yiyince aksama corba yemedim.birde bakma orda 1kase yazıyo ama köpük kaplarda 4kasık bile etmez o zaten.evet brn spor yapamıyorum çünkü gebeliğim pozitif fakat kalp sesi duyulmadı daha.muhtemelen gecmişte dikkatini çekmedi o bulantı durumunuda o yüzden belirttim oaraya :)

Rafinera devam dimi canım

:))) anladımda damdan düşer gibî olmasın diye sormadım.. Menü durumuna anladım canım ... İnş kslp atısımızda duyulr...eger pozitif bi gebelik varsa daha ii beslenmn gerekıcel...
Hastane yemeklerin bilirim... 2 sene calıstım has halkla ilşk...inş düzene girer

İnşallah bakalım haftaya kesinleşcek.

sabah kefir ceviz
oglebir ksse corba bir izgara but
aksam bir ksse corba azcik menemen iki dlm ekmek hemde aksam sekizde
bolca su bisuru cay kahve oooh ben istedim ablalar getirdi sagosunlar calismanin en iyi yani demlemedigim cayi icmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…