yukarıdaki mesajım buna ait alıntı yapmamışEwwttt küccük oglanı emzirdim cuuğpp buraya !!!!....
Kızlar aklımdaki program su.. Diyet adına bişi yapamam malum ...
Saglıklı beslenmem lazım..kalorisi yüksek olmak zorunda..
Kendimi sıvıda sınırlamıcam .. Bol sıvı almam gerekıyo..
40. Im cıktıktan sonra leslie 15 dk yani 1 mîlden baslıcam..
Su: 3 lt içmeye calısıcam
Sıvı: rezene papatya kusburnu işte sekersiz kompostu kahve(türk)
Ihlamur gün içinde tüketiceklerşm..
Tatlı olarak sütlü tatlı arada sırada
Egzersiz yapabilirmiyim bilmiyorum.. Mekik falan yapamam heralde ilk6 ay sonrasımalesef
Şimdilk aklımdaki bunlar..
Sizleri tanımıyorum aranıZda sezeryan tecrübesi olan varmı ...
Bnm karnm indi ama basenler ve bel aldı basını gidiyo tam armutum...
160 boy 73 kılo
İdeal kılo hes:53 ama bn 60 olsam yeter yanı..ilk hedef:65
1 seneye yaydım zayıflma süresini.. Hayırlıı inş..
Yeni bi baslangı olsun varsın...
Yapabilirim yapmak istiyorum..kendim için saglıgım için güzellik için....
Cocuklarım için.. Onlarla kostırurlen nefes nefese kalmak istemiyorum...kızıma örnek olmak istiyorum. Böle işte.. Sporu kk sayesınde hayatıma soktum.. İyikide sokmusum.. Havalar iyi olsun sabahlar bnm.. Aksamlar bnm.. Yürü merve yürü...
canım listen baya kabarık dolu dolu duruyo ama hepsinden tadımlık almışsın ve sağlıklı beslenmişsin süpersinMenü
Sabah peynir light
3 zeytin
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
Öğle 2_3 kaşık mantar sote
Biraz salata
Ara
3 gün kurusu
Ara
1greyfurt
Ara 1 dilim ekmek
Aksam fırında balık
Salata
1 dilim ekmek
Ara
1 dilim ananas
1 çay bardağı süt
Tarçınlı hibiscus
1turk kahve
1 instant kahve
Öğle asmde toplantı vardı sabahta az yedim ikindi bastiramadim.aksami hazırlamakta zaman aldı.
olur mu canım tabiki eleştir, zaten doğruları yanlışları birlikte tespit edelim değiştirelim en güzeli bu. sen yeniden aramıza katıldığın için senin bilgin yok yalnız daha önce de diğer arkadaşlar uyardı öğle yemeği konusunda ama imkanım yok yemek için. 1 senedir öğle yemeği yemiyorum şimdi diyet için yesem de alıştığım için yememeye akşam karnım acıkmıyo, acıkmadan da yemek yemek istemiyorum.taa gece 11 falan gibi acıkıyorum ki bu da olacak iş değil zaten. yani hem imkan olmamasından hem bünyemin bu duruma alışmasından ötürü öğlen yemek yok. 1,5 aydır burdayım canım 77 ile başladım(aslında 77.8 di de 0.8 i görmemezliğe veriyodum :) ) 69.6 oldum son tartılmada.hedefim 55.Imm afiyet olsun şimdiden ine azcık pış biber katta meto hızlansı bacım
öglen ögünü yok.. Yapamadınmı özellikle bi diyetmi uyguluyosun ...
Sabah zayıf bi ögün
Ögle yok !!!!!
Aksam corbada evilsen cok iyi olur...spor süper... Suda cok iyi...
Menünü eleştirml in eleştirmiyorum canım sakın ha kızma kac kılosun tam bilmiyorum ama versigin kalorı aldıgın enerjıden cok
canım menü hos fekaat aksam ögünündekıler öglen öglen tigin corba aksam olsaydı keske... Öglen sıkı bi ögün olmassa aksam daha cok acıkırız....spor nirdeeee yokmu?????!:)
Alkıs arkadasım... Güzel bi menü olmus...salonda yapıyoaun heralde sporu yanına küçük bi havlu al sırtıma koy eve gidene kadar üşütme...
Artık bu işin üstadı olmussun yaseminim ....süperr
menu çok güzel.hayırlı olsun cnm alıştınmı sevdin mi işini peki? sana da artık spor yok mu diye soramıyoruz ama belki yürüyerek gitme gelme imkanın olur mu hareket açısındansabah kefir ceviz
oglebir ksse corba bir izgara but
aksam bir ksse corba azcik menemen iki dlm ekmek hemde aksam sekizde
bolca su bisuru cay kahve oooh ben istedim ablalar getirdi sagosunlar calismanin en iyi yani demlemedigim cayi icmek
Rica ederim.. İnş dikkat ediyorum sadece...cok cok cok dikkat edemiyorum.. Ama olucak adaşim...memnun oldum tanıştıgıma....adaşım hoşgeldin sen geleli baya olmuş ama ben giremiyordum
hatta eskilerdenmişsin öncelikle bebeğini kucağına almışsın Allah analı babalı büyütsün ilk çocuğun mu sana bebeğini büyütürken bolca sabır ve kolaylıklar diliyorum
en kısa zamanda kilolarını verirsin emzirmek harika birşey bolca emzir her istediğinde kilolar tıkır tıkır gidiyor zaten çok bilinçlisin tebrik ederim hemen dikkat etmeye başlamışsın
hımm anladım cok gusel bi sonuç inş hedefıne kolaycacık ulasırsınn:))olur mu canım tabiki eleştir, zaten doğruları yanlışları birlikte tespit edelim değiştirelim en güzeli bu. sen yeniden aramıza katıldığın için senin bilgin yok yalnız daha önce de diğer arkadaşlar uyardı öğle yemeği konusunda ama imkanım yok yemek için. 1 senedir öğle yemeği yemiyorum şimdi diyet için yesem de alıştığım için yememeye akşam karnım acıkmıyo, acıkmadan da yemek yemek istemiyorum.taa gece 11 falan gibi acıkıyorum ki bu da olacak iş değil zaten. yani hem imkan olmamasından hem bünyemin bu duruma alışmasından ötürü öğlen yemek yok. 1,5 aydır burdayım canım 77 ile başladım(aslında 77.8 di de 0.8 i görmemezliğe veriyodum :) ) 69.6 oldum son tartılmada.hedefim 55.
Süpersin canımmİşler;
--> menü paylaşımı
--> Spor takip cizelgesi
--> Hedef listesi ( tamamlanmasından sorumlu ve cuma günü hedef tuturma kritikliği yapılması)
--> Mesaj sayısı ( cuma günü sarı kart alanların takibide yapılacak)
--> Aylık kilo takibi listesi
hedef listesi ve mesaj sayısı takibini yaparım ben cnm. ama çok eski değilim yine hatalı bi durum olursa siz uyarırsınz beni. ben şimdi cumadan sonra yeni hedef listesi oluşturucam ve cuma günü kimler tutturmuş buna bakıcam. bi de herkes perşembe geceden perşembe geceye msj sayısına ulaşmış mı buna bakıcam demi? saat 00.00 a kadar olan msjları mı sayıyım peki? yoksa cuma sabaha kadar olanları mı
kaptanım deneme bir ki olmuş mu hedef liste geneli kopyala yabıştır yaptım zaten izinli olan var mıydı bu hafta bilemedim bu ilk hafta gitgide profesyonelleşicemSüpersin canımm
Canım 00.00 danda perşembe gece 23.59 a kadar olan mesajlar sayılıcak
Ayçam sende menü takibi ve spor takibini yaparsan bende aylık çizelgeyi haftalık üye işlemlerini hallederim süper olur
Kızlar herkes kilo hesaplayıp listeye eklemeyide öğrensin cuma listr takip ve paylaşımınıda sıraya koyarak harika olur
mervecim senin şu anki kilonu ben unutmuşum bulamadım da sayfalar arasında sen hedef listeye hem kendi kilonu hem de haftalık hedefini yazar mısın cnm?Slm kızlar:))
Ahhh ahhh ahhh bu cocuklar...
Ben devam ediyorum ama cok zorlanıyprum...
İnanın canım öle seyler cekiyorki hele bi tatlılar cekıyo...
Sonunda yogurta tarcın katıp hüüüpp:)))
Napayımm)
Harikasın canımkaptanım deneme bir ki olmuş mu hedef liste geneli kopyala yabıştır yaptım zaten izinli olan var mıydı bu hafta bilemedim bu ilk hafta gitgide profesyonelleşicem
3. TAKIM 400. ETAP HEDEF LİSTESİ
Efser ==> 74,3 ==>
Ayulduzz ==> 74.2 ==>
Kelebekolacam ==> 75.7==>
Nilyyyaaannn ==> 79.4 ==>
Chnnmkiz ==> 73,8 ==>
Sahgull ==> 61,6 ==>izinli
Nar38==>57,5==>
Olvidos ==> 61 ==>
Xpireiaz ==> 69,6 ==>69
Mrv5538 ==> 73? ==>>72.7
cok sevdim zeten cok istedigim bir iss cooook buyuk bi holding hala saskinimm . spora vakit yok evet ama sabahlari evin onunden gecmesine ragmen ben servise onbes dk yuruyup carsidan biniyorummenu çok güzel.hayırlı olsun cnm alıştınmı sevdin mi işini peki? sana da artık spor yok mu diye soramıyoruz ama belki yürüyerek gitme gelme imkanın olur mu hareket açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?