Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

adaşım hoşgeldin sen geleli baya olmuş ama ben giremiyordum
hatta eskilerdenmişsin öncelikle bebeğini kucağına almışsın Allah analı babalı büyütsün ilk çocuğun mu sana bebeğini büyütürken bolca sabır ve kolaylıklar diliyorum
en kısa zamanda kilolarını verirsin emzirmek harika birşey bolca emzir her istediğinde kilolar tıkır tıkır gidiyor zaten çok bilinçlisin tebrik ederim hemen dikkat etmeye başlamışsın

yukarıdaki mesajım buna ait alıntı yapmamış

dünkü menüm
sabah:
1 haşlanmış patatesli yumurta
zeytin peynir çay yarım dilim ekmek malum patates var

öğle:
2 küçük kuru biber dolma
1 kase yoğurt

ara:
1 havuç

akşam:

fasülye yemeği( taze fasülyenin kurusu)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

gece: 1 fincan sütlü kahve

3 lt su

dün spor yapamadım ama bugün kesin inş

11. TUR / İKİNCİ HAFTA

2. TAKIM

• 398. Etap => -0,18% => 1. NOTA
  • 399. Etap => -0,02% => 2. NOTA => 1. SARI KART

3. TAKIM

• 398. Etap => 0,12% => 1. NOTA
  • 399. Etap => -0,04 => 2. NOTA => 1. SARI KART

8. TAKIM
  • 399. Etap => -0,005 => 1. NOTA
Evett kızlar bu sarıkartı sildirmemiz lazım
Ağzınıza artığınız her lokmada düşünün bir sarıkartımız varr

İşler;

--> menü paylaşımı
--> Spor takip cizelgesi
--> Hedef listesi ( tamamlanmasından sorumlu ve cuma günü hedef tuturma kritikliği yapılması)
--> Mesaj sayısı ( cuma günü sarı kart alanların takibide yapılacak)
--> Aylık kilo takibi listesi

hedef listesi ve mesaj sayısı takibini yaparım ben cnm. ama çok eski değilim yine hatalı bi durum olursa siz uyarırsınz beni. ben şimdi cumadan sonra yeni hedef listesi oluşturucam ve cuma günü kimler tutturmuş buna bakıcam. bi de herkes perşembe geceden perşembe geceye msj sayısına ulaşmış mı buna bakıcam demi? saat 00.00 a kadar olan msjları mı sayıyım peki? yoksa cuma sabaha kadar olanları mı

canım listen baya kabarık dolu dolu duruyo ama hepsinden tadımlık almışsın ve sağlıklı beslenmişsin süpersin

olur mu canım tabiki eleştir, zaten doğruları yanlışları birlikte tespit edelim değiştirelim en güzeli bu. sen yeniden aramıza katıldığın için senin bilgin yok yalnız daha önce de diğer arkadaşlar uyardı öğle yemeği konusunda ama imkanım yok yemek için. 1 senedir öğle yemeği yemiyorum şimdi diyet için yesem de alıştığım için yememeye akşam karnım acıkmıyo, acıkmadan da yemek yemek istemiyorum.taa gece 11 falan gibi acıkıyorum ki bu da olacak iş değil zaten. yani hem imkan olmamasından hem bünyemin bu duruma alışmasından ötürü öğlen yemek yok. 1,5 aydır burdayım canım 77 ile başladım(aslında 77.8 di de 0.8 i görmemezliğe veriyodum :) ) 69.6 oldum son tartılmada.hedefim 55.

sabah kefir ceviz
oglebir ksse corba bir izgara but
aksam bir ksse corba azcik menemen iki dlm ekmek hemde aksam sekizde
bolca su bisuru cay kahve oooh ben istedim ablalar getirdi sagosunlar calismanin en iyi yani demlemedigim cayi icmek
menu çok güzel.hayırlı olsun cnm alıştınmı sevdin mi işini peki? sana da artık spor yok mu diye soramıyoruz ama belki yürüyerek gitme gelme imkanın olur mu hareket açısından

Rica ederim.. İnş dikkat ediyorum sadece...cok cok cok dikkat edemiyorum.. Ama olucak adaşim...memnun oldum tanıştıgıma....
hımm anladım cok gusel bi sonuç inş hedefıne kolaycacık ulasırsınn:))

Süpersin canımm
Canım 00.00 danda perşembe gece 23.59 a kadar olan mesajlar sayılıcak

Ayçam sende menü takibi ve spor takibini yaparsan bende aylık çizelgeyi haftalık üye işlemlerini hallederim süper olur

Kızlar herkes kilo hesaplayıp listeye eklemeyide öğrensin cuma listr takip ve paylaşımınıda sıraya koyarak harika olur

Slm kızlar:))
Ahhh ahhh ahhh bu cocuklar...
Ben devam ediyorum ama cok zorlanıyprum...
İnanın canım öle seyler cekiyorki hele bi tatlılar cekıyo...
Sonunda yogurta tarcın katıp hüüüpp:)))
Napayımm)

3. TAKIM 400. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 74,3 ==>
Ayulduzz ==> 74.2 ==>
Kelebekolacam ==> 75.7==>
Nilyyyaaannn ==> 79.4 ==>
Chnnmkiz ==> 73,8 ==>
Sahgull ==> 61,6 ==>izinli
Nar38==>57,5==>
Olvidos ==> 61 ==>
Xpireiaz ==> 69,6 ==>69
Mrv5538 ==> 73? ==>>

Son düzenleme:
kaptanım deneme bir ki olmuş mu hedef liste geneli kopyala yabıştır yaptım zaten izinli olan var mıydı bu hafta bilemedim bu ilk hafta gitgide profesyonelleşicem

Slm kızlar:))
Ahhh ahhh ahhh bu cocuklar...
Ben devam ediyorum ama cok zorlanıyprum...
İnanın canım öle seyler cekiyorki hele bi tatlılar cekıyo...
Sonunda yogurta tarcın katıp hüüüpp:)))
Napayımm)
mervecim senin şu anki kilonu ben unutmuşum bulamadım da sayfalar arasında sen hedef listeye hem kendi kilonu hem de haftalık hedefini yazar mısın cnm?

kaptanım deneme bir ki olmuş mu hedef liste geneli kopyala yabıştır yaptım zaten izinli olan var mıydı bu hafta bilemedim bu ilk hafta gitgide profesyonelleşicem
Harikasın canım
Mervenin 73 tü sanırım
Ben izinliyim biraz + var onu vermeden girmiycem listeye kendimi cezalandırıyorum

Efser ==> 74,3 ==>
Ayulduzz ==> 74.2 ==>
Chnnmkiz ==> 73,8 ==>
Nar38==>57,5==>
Olvidos ==> 61 ==>

Xpireiaz ==> 69,6 ==>69
Mrv5538 ==> 73? ==>>72.7

Efser ==> 74,3 ==>
Ayulduzz ==> 74.2 ==>
Kelebekolacam ==> 75.7==>74,5
Chnnmkiz ==> 73,8 ==>
Nar38==>57,5==>
Olvidos ==> 61 ==>

Xpireiaz ==> 69,6 ==>69
Mrv5538 ==> 73? ==>>72.7

menu çok güzel.hayırlı olsun cnm alıştınmı sevdin mi işini peki? sana da artık spor yok mu diye soramıyoruz ama belki yürüyerek gitme gelme imkanın olur mu hareket açısından
cok sevdim zeten cok istedigim bir iss cooook buyuk bi holding hala saskinimm . spora vakit yok evet ama sabahlari evin onunden gecmesine ragmen ben servise onbes dk yuruyup carsidan biniyorum

Efser ==> 74,3 ==>
Ayulduzz ==> 74.2 ==>
Chnnmkiz ==> 73,8 ==> 72
Nar38==>57,5==>
Olvidos ==> 61 ==>

Xpireiaz ==> 69,6 ==>69
Mrv5538 ==> 73? ==>>72.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…