- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
dünkü menüm
sabah:
1 haşlanmış patatesli yumurta
zeytin peynir çay yarım dilim ekmek malum patates var
öğle:
2 küçük kuru biber dolma
1 kase yoğurt
ara:
1 havuç
akşam:
fasülye yemeği( taze fasülyenin kurusu)
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
gece: 1 fincan sütlü kahve
3 lt su
dün spor yapamadım ama bugün kesin inş
Menü
Domates salatalık peynir 1 dilim ekmek
Ara 2 gün kurusu
Öğle
Mor lahana 3_4 kaşık Kurufasulye
ara
3 gün kurusu
Ara
1 dilim ananas 1 ceviz yoğurt zencefil zerdecal
akşam
Bol salata
kabak yemeği 4 kaşık
3 kaşık bulgur pilavı
Yoğurt yedim galiba
4 fincan Hibiscus
1 kupa Biberiye
Kız nasıl oluyo o banada söle ödem atıyo heraldeben persembe cuma ayran detoksu yapıcamm insallahh
bnencede git bir baktır benimde halamda ve babamda var diyabet düzenli kontrol ettiriyorum bendeasm gıttım dedım hocam ben dıyet yapıyrem amma 1 hafta gıbı zaman sonrasına tatlı krızlerıne gırırem dedıkı bacım sen de olmasın ınsulın dırencı sen hastaneyı gıt endokrı gıbı bı bolum dedı yanlısda soylıye olabılırım bolumutahlıllerı yaptır anmda deyzamdada seker hastası olunca ılla gıt dedı bakalım en kısa zamanda gıdıyım
tebrikler canım güzel fikir vallacok sevdim zeten cok istedigim bir iss cooook buyuk bi holding hala saskinimm . spora vakit yok evet ama sabahlari evin onunden gecmesine ragmen ben servise onbes dk yuruyup carsidan biniyorum
allah ayırmaasınbunu yazıp ısımın basına doneyım .aşkitoma sordum benım en cok neyımı
sevıyon dedım yoklukta gıdıyon ıste dedışaka şaka :)dun dusunmus benı aslında senı cok sevdıgını ama bunu benım kadar rahat ıfade edemedını benımle cok keyıfle zaman gecırdıgın bana cok rahat herseyını anlattıgını cok guvendıgını anlattıda durd adamında benı ovesı varmıs bu soru bahane oldu askım ya sevıyom la ben bu adamı
Canım cuma kilonu bildirelim sonra istersen izne ayrırız idare ederiz seni sıkıntı yapmakaptan bana birkac hafta yada en azından durum belli olana kadar liste konusunda izin verirmisin tam aktif olamıyorum eskisi gibi ve menğlere dikkat edemiyorumda mesaj yazacagım ama listede olmayayaım.zaten cuma belli olacak net durum
tamam kaptan sagol..Canım cuma kilonu bildirelim sonra istersen izne ayrırız idare ederiz seni sıkıntı yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?