- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
selam gencler tartıya son 1 gun kala dıyelım artık nasıl menuler bakıyımben superdım bugun kabuska yaptım uc gun yemek derdım yok spor yapamıyom ya bı turlu duzenlı yuruyus yapabılsem her hafta 1kılo garantı masallah 2.haftaya gıdıyorum sayılır hıc ıstah patlamasıda yasamadım ben regl 3,4 gun kala ve regl surecınde kopuyorum bu sefer ogunler gelmeden onlemlerımı almam lazım ama nasıl
sagolasin aycam uykusuzluktan bayilicam zorla uyuttum bu saatte bebeleri menumu yazayim hemen yatagaunutıurmuytuzz canım benimmmsen işine odaklann süpersin canım maşallah. Hem burası hem iş hem ev.
Evet canım ya regl dönemi bastırmam çok zor oluyo kendimi açlık değil canım yemek istiyo. Bi çözüm bulursan bana da söyle benim regle daha çok var gerçiselam gencler tartıya son 1 gun kala dıyelım artık nasıl menuler bakıyımben superdım bugun kabuska yaptım uc gun yemek derdım yok spor yapamıyom ya bı turlu duzenlı yuruyus yapabılsem her hafta 1kılo garantı masallah 2.haftaya gıdıyorum sayılır hıc ıstah patlamasıda yasamadım ben regl 3,4 gun kala ve regl surecınde kopuyorum bu sefer ogunler gelmeden onlemlerımı almam lazım ama nasıl
Canım biz 400. Etapta mıyız 401 de mi ben msjlarda en son 399 görünce 400 yazdım ama düzelteyim yanlışsa :)Ahh dilekQUOTElin merhememi mısalı
merveee ozlemisim kiz paylastigin menuleri:)))Herkese iyi aksamlar...
Sabah:
4 dilim rkmek
4 Eytin
İki yumurtalı omlet öaydanozlu lorlu
3 cay acık sekersiz
Ara: paptya
Ara:yogurt tarcılı
Ara: kompostu
Ögle: tsrhana
Slata bi kase limonlu nar ekşili
Ara: kusburnu cayı
Ara: kompostu
Aksam: mercimek cor
Kuru patlıcan biber dolm
B kase yogurt
1/2 ekmek
Su: 2 lt yatana kadar 3 olur
Gecede 1 lt içiyorum emzirme sonrası birer bardak ....
Spor:10 dkcık leslie
Yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim
Hoşgeldin cağlacım nasılsınmerveee ozlemisim kiz paylastigin menuleri:)))
iyiyim gulsahcim sen nasilsin.. yanlis hayirlamiorum dimi gulsahsin sen:)Hoşgeldin cağlacım nasılsın
hey aşk çiğ tavuk bile yedirirsin adamaBende yarın ayran detoksu yapıcam
Kocişe söyledim bende yerim dedi
2 gün yapayım sonrada normal düzenime dönücem inşallah
ben ayva yada yeşil elmayı dilimleyip tarcına batırıp yiyorum.cok iyi geliyor.birde dr ayça kaya muzu kakaoya batırıp yediğini söylemişti,bence denemeye değer.bol kalorili cıslardan iyidir.Evet canım ya regl dönemi bastırmam çok zor oluyo kendimi açlık değil canım yemek istiyo. Bi çözüm bulursan bana da söyle benim regle daha çok var gerçi
Allah kolaylık güç kuvvet versin canım.sagolasin aycam uykusuzluktan bayilicam zorla uyuttum bu saatte bebeleri menumu yazayim hemen yataga
Geçmiş olsun cnmgünaydın kızlarr.uykusuz bir gece gecirdim.benim küçükün ateşi düşmedi.sabaha kadar uğraştım.sabahta asm ye getirdim.bi iğne yapıp eve bıraktım.
çağla nasılsınn.takıl bize.
Tamam deneyelim bunları ben bi künefe den aşağı duramıyoduben ayva yada yeşil elmayı dilimleyip tarcına batırıp yiyorum.cok iyi geliyor.birde dr ayça kaya muzu kakaoya batırıp yediğini söylemişti,bence denemeye değer.bol kalorili cıslardan iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?