Merve sen eskilerden kesin biliyosundur diye düşündüydüm ben.Kız nasıl oluyo o banada söle ödem atıyo heralde
unutıurmuytuzz canım benimmmgunaydin kizlar dunku menu
sabah kefir cevix
ogle corba nohut iki dlm ekmek
aksam bir tost kocisim hazirladi aksam kahvaltisini
valla iki dk bosluk bulsam buradayim unutmayin beni heeee
super bı yontem. Ben yapamıyorum bazen telde bısey bakıyor ınsanlar korkuyorum görürler diye. Bide telefonda bilgisayarda fin hiçbir cekilen resim %100 kalkmıyor. Sılsende formatta atsan yinede gelebiliyor bazenzayıflamaya başlamadan önce iç çamaşırıyla resimlerimi çekmiştim zayıflayınca aradaki farka bakayım diye dün resimlere baktım ya resmen iğrençççç görünüyorum erkek olsam kendime hayatta bakmazdım o halimle kızlar ne fenaymışım kiiii hala kötüyüm ama o kadar değil. bi de benm kemik yapım çok ince yani olan kilom yağa toplanmış resmen popoma mı bakayım basenime mi göbeğime mii kollarım bile tombul tombul olmuş.. kendi resimlerime bakıp gaza geldim resmen
Evet canım teldeki her resim google hesabıma otomatik yedekleniyo zaten. O yüzden fotoğraf makinesine çektim ben taa seneler önce almıştım telefonlar akıllarınca bi kenarda duruyordu onla çektim eşimden bile gizliyorum makineyi çok fena resimler :Ssuper bı yontem. Ben yapamıyorum bazen telde bısey bakıyor ınsanlar korkuyorum görürler diye. Bide telefonda bilgisayarda fin hiçbir cekilen resim %100 kalkmıyor. Sılsende formatta atsan yinede gelebiliyor bazen
iyi akşamlar
bugün kar tatiliydi seviyorum bu kar tatillerini fazladan tatil bize
diyet 2 gündür özellikle maşallah diyeyim çok iyi gidiyor bugünden itibaren akşam 7den sonra birşey yememe kararı aldım
bugün sporda yaptım şükür tatil vesilesi ile ama diğer günler imkansız oluyor benim için nasıl düzene koyacağım bilemiyorum artık hiç olmazsa her gün 100 mekik çekicem oğlumla zevkli oluyor kucağıma alıyorum paşamı
menüm:
sabah:
1 haşlanmış yumurta
maydonoz soğan karışşımı
peynir zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği çay
ara:
yarım avuç yaban mersini
yeşilçay
öğle:
6 kaşık müsli yarım çay bardağı süt ile
ara:
1 fincan türk kahvesi
3 kayısı
akşam:
1 tabak kurufasülye
salata (ekmek yok)
3lt su
1 saat yürüyüş 100 mekik
aysecıgım gıdıcem en kısa zamanda merak edıyorum cokbnencede git bir baktır benimde halamda ve babamda var diyabet düzenli kontrol ettiriyorum bende
sen emzıklısın oyle tek tur besın takılma bacısıKız nasıl oluyo o banada söle ödem atıyo heralde
sen unutalacak kadınmısın be aysemm...ısmın yeter senıngunaydin kizlar dunku menu
sabah kefir cevix
ogle corba nohut iki dlm ekmek
aksam bir tost kocisim hazirladi aksam kahvaltisini
valla iki dk bosluk bulsam buradayim unutmayin beni heeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?