Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

iyiyim gulsahcim sen nasilsin.. yanlis hayirlamiorum dimi gulsahsin sen:)
Evet canım gülşahım
İyi şükür valla uğraşıyoruz zatıflıycax diye
Sen naptın canım iyi gördüm seni sevindim , inşallah çözmüşsündür sorunlarını, kilo durumları nasıl

ben ayva yada yeşil elmayı dilimleyip tarcına batırıp yiyorum.cok iyi geliyor.birde dr ayça kaya muzu kakaoya batırıp yediğini söylemişti,bence denemeye değer.bol kalorili cıslardan iyidir.
bende geçen gün gün kurusu kuru kayısıyı kakaoya batırdım bildiğiniz bitter çikolata 2 tanesi yetiyo hemen tokluk hissi veriyor

bir ben yapamadım şu kabuskayı ev halkı kapuskaya karşı modundalar

kızlarr bugün siyah bi kot ve siyah bi kazak giydim. eşim dönüp dönüp tekrar baktı resmen yaa sen ne kadar zayıfladın böylee diyerekten ayyy verdikçe motivasyonum artıyo bu ay da gebelik pozitif olmazsa bi daha ki aya hedef kiloma ulaşcam hızlandırıp yine çok gaza geldim

dibi düşesiceler(eşler)

selam kızlar nasıl gıdıyoyor tartıya son bır gun kala dıyetler

bende geçen gün gün kurusu kuru kayısıyı kakaoya batırdım bildiğiniz bitter çikolata 2 tanesi yetiyo hemen tokluk hissi veriyor
benım favorımde hurmanın ıcıne cevız koyup kahvenın yanında yemek halt etmıs cıkolar yanında

sorma gulum ya spor olmıyınca bı tarafı eksık kalıyor dıyetn

bir ben yapamadım şu kabuskayı ev halkı kapuskaya karşı modundalar
bızımkılerde sarmasını sevıyolar kv sordu lahanayı ne yaptım sarmıyacanmı dıye yok dıdım kendıme kabuska yaptım sız gecende sarmanızı yedınız sıra bende:)

zayıflamanın en guzel yanı kocıslerın bunu fark edıp sımartmaları bende dun aksam gelmeden dar bı elbıse gıydım sence kac kıloyum dedım en fazla 72 dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…