ozaman sütlü tatlılarla geciş yap,bol tarcınlı..Tamam deneyelim bunları ben bi künefe den aşağı duramıyodum
Evet canım gülşahımiyiyim gulsahcim sen nasilsin.. yanlis hayirlamiorum dimi gulsahsin sen:)
bende geçen gün gün kurusu kuru kayısıyı kakaoya batırdım bildiğiniz bitter çikolata 2 tanesi yetiyo hemen tokluk hissi veriyorben ayva yada yeşil elmayı dilimleyip tarcına batırıp yiyorum.cok iyi geliyor.birde dr ayça kaya muzu kakaoya batırıp yediğini söylemişti,bence denemeye değer.bol kalorili cıslardan iyidir.
bir ben yapamadım şu kabuskayı ev halkı kapuskaya karşı modundalarmenum
kahvaltı once 1 cevız2 fındık bol su
kahvaltı 2 dılım bugday 1 haslanmıs yumurta az peynır zeytın ,domates salatalık 1 t.k tahınpekmez
ogle 1 fıncan sutlu turk kahvesı yarım avuc kuruyemıs
aksam 1 kocatabak bulgurlu bol acılı kabuska 1kase nanelı yogurt
ara 1 elma neskafe
su 3lt 2bardak yesıl cay
dibi düşesiceler(eşler)kızlarr bugün siyah bi kot ve siyah bi kazak giydim. eşim dönüp dönüp tekrar baktı resmenyaa sen ne kadar zayıfladın böylee diyerekten ayyy verdikçe motivasyonum artıyo bu ay da gebelik pozitif olmazsa bi daha ki aya hedef kiloma ulaşcam hızlandırıp yine çok gaza geldim
ilk tatlı krizimde denicem bunu kesin karnım tokken bile canım çekti resmenaz evvel tarcın yerine kakaoya batırdım yeşil elmamı süper bişey yaa..mmmmmm
düşsün hep bize düşsündibi düşesiceler(eşler)
benım favorımde hurmanın ıcıne cevız koyup kahvenın yanında yemek halt etmıs cıkolar yanındabende geçen gün gün kurusu kuru kayısıyı kakaoya batırdım bildiğiniz bitter çikolata 2 tanesi yetiyo hemen tokluk hissi veriyor
sorma gulum ya spor olmıyınca bı tarafı eksık kalıyor dıyetnMenüm
Sabah: dil peniri , kıtır ekmek, domates
Ara: meyveli yogur
Öğle: bulgur pilavı , yumurtalı fasulye
Ara: spangule
Aksam: 3 tane top kofte , 3 tane mınık karnıbahar
Spor yok
Sıvı 2 bardak yesıl cay 2 lt su
Bende bi spor yapmaya kendımı odaklayamadım havalar soguk olunca dısarı yuruyusede cıkamayorum. Cekın kulaklarımı iş yerinde kalıp yapabilirim ama
bızımkılerde sarmasını sevıyolar kv sordu lahanayı ne yaptım sarmıyacanmı dıye yok dıdım kendıme kabuska yaptım sız gecende sarmanızı yedınız sıra bende:)bir ben yapamadım şu kabuskayı ev halkı kapuskaya karşı modundalar
zayıflamanın en guzel yanı kocıslerın bunu fark edıp sımartmaları bende dun aksam gelmeden dar bı elbıse gıydım sence kac kıloyum dedım en fazla 72 dedıkızlarr bugün siyah bi kot ve siyah bi kazak giydim. eşim dönüp dönüp tekrar baktı resmenyaa sen ne kadar zayıfladın böylee diyerekten ayyy verdikçe motivasyonum artıyo bu ay da gebelik pozitif olmazsa bi daha ki aya hedef kiloma ulaşcam hızlandırıp yine çok gaza geldim
kesinlikle yaşasın zayıflık güle güle giybende kendıme elbıse aldım m beden 70 ınınce daha rahat olur ama sımdıde cok guzel oldu yasısın zayıflık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?