Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Evet sporumu yaptım geldim son gün bugün kü menüm
Kahvaltı yok malesef işe geç kaldım yapamadım 1 nescafe
Öğlen 1 yumurtalı yağsız krep arasına da biraz yağsız menemen koydum 3 yk kadar
Akşam 2 yk bulgur pilavı bi parça tavuk
2.5 lt su (3.5 olur yatana kadar spor yapınca deli susuyorum)
6km koşu yürüyüş
1 kupa form çay

gecmis olsun cocuklar hasta olmasin yaa insallah toparlar hemen benimkilerbu kisi antibiyotikle gecirdi
Seninkilere de geçmiş olsun canım büyük adam hasta olunca yatsın geçer diyo insan da çocuğun hastalığına da hiç dayanılmıyo. yeğenim hastayken nasıl çaresiz hissediyorum kendimi halayken böyleysem sizi bilemedim gerçi bağışıklık da kazanmış olabilirsiniz belki. Neyse hepinizinkine Allah acil şifalar versin

3. TAKIM 400. ETAP HEDEF LİSTESİ

Efser ==> 74,3 ==>
Ayulduzz ==> 74.2 ==>73
Kelebekolacam ==> 75.7==>74,5
Nilyyyaaannn ==> 79.4 ==>78.8
Chnnmkiz ==> 73,8 ==> 72
Sahgull ==> 61,6 ==>izinli
Nar38==>57,5==>
Olvidos ==> 61 ==>60
Xpreiaz ==> 69,6 ==>68,5
Mrv5534 ==> 73 ==>>72.7

hedefleri hatırlatıyorum sabaha hepimiz bu kilolarla uyanırız inşallah yada daha azı ile

bızımkılerde sarmasını sevıyolar kv sordu lahanayı ne yaptım sarmıyacanmı dıye yok dıdım kendıme kabuska yaptım sız gecende sarmanızı yedınız sıra bende:)
ayy ben lahanayı öylede böylede sevmiyorum.hiç yemem degil ama ne bileyim yıllarca yemesem aklımada gelmiyo

size bir tatlı tarifi daha elmayı pişiriyoruz içine ceviz tarçın koyuyoruz sonra içine yulaf ezmezi koyuyoruz ve toplar yapıyoruz o kadar güzelki tadı inanamazsınız 2 3 top yedin mi tamamdır
evet bende yaparım onu bazen..bak uzun zaman oldu mutfakta zamanda gecirmiyorum.eşim sagolsun beni ev işine katmıyo bu ara

ayyy daha ne güzel şeylr olacak bak gör sen..bu arada eşinle düzeldiniz epeyce sevindim buna

yarın için bendede heyecan var tekrar muayene olacagım..bakalım hayırlı haberlerlee gelirim inşallah
inşallah canım Rabbim hayırlısını versin inşallah miniğin kalp atışlarını duyurur da güzel haberler getirirsin yarın bize

günaydın kızlarr.uykusuz bir gece gecirdim.benim küçükün ateşi düşmedi.sabaha kadar uğraştım.sabahta asm ye getirdim.bi iğne yapıp eve bıraktım.
çağla nasılsınn.takıl bize.
gecmiş olsun canım ya..bu yıl havalar düzensiz cocuklara yazık gercekten

bugünkü menüm
sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir az domates salatalıkla kahvaltı
öğlen 4 kaşık corba az türlü yemeegi
ara 1 portakal
akşam 1 içli köfte küçük kase tarhana
2 litre su

menum
sabah 1cevız su
kahvaltı 2dılım bugday ekmegını tost makınesınde ısıtıp bırıne 1tk tahın pekmez 1 azıcık tereyagbalazıcık peynır 2zeytın
ogle 2tavuk bud haslanmıs,ceyrek tabak pılav,salata ayran
arasutlu turk kahvesı 1avuc leblebı,
aksam 1tabak kabuska salata yogurt
3lt su yesıl cay 2buyuk bardak

inşallah canım Rabbim hayırlısını versin inşallah miniğin kalp atışlarını duyurur da güzel haberler getirirsin yarın bize
inşallah ya hayırlısıyla..zor sabrettim ama çok şükür bitiyo yarın

** 3. Takım 400. Etap ***

Ayulduzz: (74.2///%)
Kelebekolacam: (75,7///%)
Nilyyyaaannn : (79.4///%)
Chnnmkiz : (73,8///%)
Nar38 : (57,5///%)
Olvidos : (61///%)
Xpreiaz : (69,6///%)

3.Takım ortalaması:%

Listemiz hazır mervişi ekliycem sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…