sagolasin yasminim cok zormus yaaa ama pes etmicem einin is gorusmesi ne oldu ?Allah kolaylık güç kuvvet versin canım.
Seninkilere de geçmiş olsun canım büyük adam hasta olunca yatsın geçer diyo insan da çocuğun hastalığına da hiç dayanılmıyo. yeğenim hastayken nasıl çaresiz hissediyorum kendimi halayken böyleysem sizi bilemedim gerçi bağışıklık da kazanmış olabilirsiniz belki. Neyse hepinizinkine Allah acil şifalar versingecmis olsun cocuklar hasta olmasin yaa insallah toparlar hemen benimkilerbu kisi antibiyotikle gecirdi
yarın için bendede heyecan var tekrar muayene olacagım..bakalım hayırlı haberlerlee gelirim inşallahYarına hazır mıyız ayyy ben bu hafta çok heyecanlandım yaaaaa
ayy ben lahanayı öylede böylede sevmiyorum.hiç yemem degil ama ne bileyim yıllarca yemesem aklımada gelmiyobızımkılerde sarmasını sevıyolar kv sordu lahanayı ne yaptım sarmıyacanmı dıye yok dıdım kendıme kabuska yaptım sız gecende sarmanızı yedınız sıra bende:)
güle güle giy daha incecikliğe inşallah :)bende kendıme elbıse aldım m beden 70 ınınce daha rahat olur ama sımdıde cok guzel oldu yasısın zayıflık
Canım hayırlı haberlerle gel dualrımdasın hep,yarın için bendede heyecan var tekrar muayene olacagım..bakalım hayırlı haberlerlee gelirim inşallah
evet bende yaparım onu bazen..bak uzun zaman oldu mutfakta zamanda gecirmiyorum.eşim sagolsun beni ev işine katmıyo bu arasize bir tatlı tarifi daha elmayı pişiriyoruz içine ceviz tarçın koyuyoruz sonra içine yulaf ezmezi koyuyoruz ve toplar yapıyoruz o kadar güzelki tadı inanamazsınız 2 3 top yedin mi tamamdır
ayyy daha ne güzel şeylr olacak bak gör sen..bu arada eşinle düzeldiniz epeyce sevindim bunakızlarr bugün siyah bi kot ve siyah bi kazak giydim. eşim dönüp dönüp tekrar baktı resmenyaa sen ne kadar zayıfladın böylee diyerekten ayyy verdikçe motivasyonum artıyo bu ay da gebelik pozitif olmazsa bi daha ki aya hedef kiloma ulaşcam hızlandırıp yine çok gaza geldim
inşallah canım Rabbim hayırlısını versin inşallah miniğin kalp atışlarını duyurur da güzel haberler getirirsin yarın bizeyarın için bendede heyecan var tekrar muayene olacagım..bakalım hayırlı haberlerlee gelirim inşallah
gecmiş olsun canım ya..bu yıl havalar düzensiz cocuklara yazık gercektengünaydın kızlarr.uykusuz bir gece gecirdim.benim küçükün ateşi düşmedi.sabaha kadar uğraştım.sabahta asm ye getirdim.bi iğne yapıp eve bıraktım.
çağla nasılsınn.takıl bize.
inşallah ya hayırlısıyla..zor sabrettim ama çok şükür bitiyo yarıninşallah canım Rabbim hayırlısını versin inşallah miniğin kalp atışlarını duyurur da güzel haberler getirirsin yarın bize
sagolasın canım allah razı olsun..valla çok mutlu ettiniz beni hiç tanımadan destek oluyorsunuz ne güzel paylaşım burası iyiki gelmişim.Canım hayırlı haberlerle gel dualrımdasın hep,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?