Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayyy daha ne güzel şeylr olacak bak gör sen..bu arada eşinle düzeldiniz epeyce sevindim buna
düzeldik canım baya ben daha rahat bırakıyorum görüntüde (gizliden gözüm hep üstünde ) o da daha sıcak davranıyo çok şükür bu ara iyiyiz. hatta bugün ben bunu eşime de söyledim sanırım bende ki aşk sevgiye dönüşüyo artık beklentilerim azaldı , olmasını istediğim şeyler olmayınca eskisi gibi üzülmüyorum , yemeği ondan ayrı yemezdim onsuz uyumaya gitmezdim faln artık diretmiyorum bunlarda hem kendimi kasmamış oluyorum hem de ondan beklentim azalmış oluyo. böyle dalgalanmalı değil de sabit bi sevgi var devamlı

kendini dengeliyorsan ne güzel işte..tabi gözün üstünde olsun hep ama çaktırma :) erkekler kadınlar olmadan yapamıyor sonucta her ne olursa olsun..evett alışacaksın zamanla düzeninize.bende cogu zaman eşimsiz birşey yapamazdım ama yavastan alıstım hep o calıstgında ben bossaam kendim yada arkadaslarımla vakit gecirdim. yeri geldi izin alıp ailemin yanınada gittim alışmalı onlarda bu düzene

Canım biz 400. Etapta mıyız 401 de mi ben msjlarda en son 399 görünce 400 yazdım ama düzelteyim yanlışsa :)

Canım bende hiç bilmiyorum ki. 6 takıma gıttım listelerini aldım geldim isimleri değiştirip. Onlarda kac yazıyosa bendede o yazıyor ama dogrudur sanırım

Bende yarın ayran detoksu yapıcam
Kocişe söyledim bende yerim dedi
2 gün yapayım sonrada normal düzenime dönücem inşallah
Kaptann benim salatalık yok bozulmus. Banuda sen bu mevsımde salatalık mı yıyon dıye kızdı.Napıyım ben kapatanımm ?? salatalıksız olur mu sen salatalıksız mı yapıyosun ?

size bir tatlı tarifi daha elmayı pişiriyoruz içine ceviz tarçın koyuyoruz sonra içine yulaf ezmezi koyuyoruz ve toplar yapıyoruz o kadar güzelki tadı inanamazsınız 2 3 top yedin mi tamamdır
Hemde masum bısıye benzıyorr . Amanınn yapmaya deger bunları. Elma yulaf ceviz bence 5 - 10 tanede ysek olur sankı sabah kahvaltısı nıyetıne. Olur mu ki

Ahh bu erkekler. Aman verme ıyısın dıyolar. Verınce tekrar tekrar asık oluyolar anlamadım ben bu işi

** 3. Takım 400. Etap ***

Ayulduzz: (74.2///%)
Kelebekolacam: (75,7///%)
Nilyyyaaannn : (79.4///%)
Chnnmkiz : (73,8///%)
Nar38 : (57,5///%)
Olvidos : (61///%)
Xpreiaz : (69,6///%)
Mrv5534 : (73///%) yeni üye, geliş tarihi 9 ocak, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 60.

3.Takım ortalaması:%

supersınnn superrrrrr

Insallahhhhhhh insalahhhh.

401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD] Pazartesi[/TD]

[TD] Salı [/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma [/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Efser[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ayulduzz [/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Kelebekolcam[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Chnnmkiz[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[]/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]nilyaaannn[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Sahgull[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinl[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Nar38[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Olvidos[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Xpreiaz [/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[TD]Mrv5534[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[/tr][/TR][/TR][/table][TR][TR][/tr][/tr]​
[TR]
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​

[/TR][/TR][/QUOTE]

Menüm

Sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir 5 zeytin

Öglen: rokoli corbası , balık, ispanak yemeği 2 kaşık, fasulye yemeği 2 kasık,salata

Akşam: kayısı üzüm yogurtlu , 10 fındık

Spor: yok
Sıvı 2 bardak yeşil çay, 1.5 lt su

Detoks yalan oldu salatalık yok diye salatalıksız yapsam mı bilemedim. o yüzden sanırım hafta sonu yapıcam. Boyleleıkle pazartesi ciğ beslenmeyede zemin hazırlamıs olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…