düzeldik canım baya ben daha rahat bırakıyorum görüntüde (gizliden gözüm hep üstündeayyy daha ne güzel şeylr olacak bak gör sen..bu arada eşinle düzeldiniz epeyce sevindim buna
kendini dengeliyorsan ne güzel işte..tabi gözün üstünde olsun hep ama çaktırma :) erkekler kadınlar olmadan yapamıyor sonucta her ne olursa olsun..evett alışacaksın zamanla düzeninize.bende cogu zaman eşimsiz birşey yapamazdım ama yavastan alıstım hep o calıstgında ben bossaam kendim yada arkadaslarımla vakit gecirdim. yeri geldi izin alıp ailemin yanınada gittim alışmalı onlarda bu düzenedüzeldik canım baya ben daha rahat bırakıyorum görüntüde (gizliden gözüm hep üstünde) o da daha sıcak davranıyo çok şükür bu ara iyiyiz. hatta bugün ben bunu eşime de söyledim sanırım bende ki aşk sevgiye dönüşüyo artık beklentilerim azaldı , olmasını istediğim şeyler olmayınca eskisi gibi üzülmüyorum , yemeği ondan ayrı yemezdim onsuz uyumaya gitmezdim faln artık diretmiyorum bunlarda hem kendimi kasmamış oluyorum hem de ondan beklentim azalmış oluyo. böyle dalgalanmalı değil de sabit bi sevgi var devamlı
Canım benım yaa hafta sonuna az kaldı az daha dayan.sagolasin aycam uykusuzluktan bayilicam zorla uyuttum bu saatte bebeleri menumu yazayim hemen yataga
Canım biz 400. Etapta mıyız 401 de mi ben msjlarda en son 399 görünce 400 yazdım ama düzelteyim yanlışsa :)
Kaptann benim salatalık yok bozulmus. Banuda sen bu mevsımde salatalık mı yıyon dıye kızdı.Napıyım ben kapatanımm ?? salatalıksız olur mu sen salatalıksız mı yapıyosun ?Bende yarın ayran detoksu yapıcam
Kocişe söyledim bende yerim dedi
2 gün yapayım sonrada normal düzenime dönücem inşallah
Ayy doktorum cok cok gecmıs olsun kıyamam ben ona.günaydın kızlarr.uykusuz bir gece gecirdim.benim küçükün ateşi düşmedi.sabaha kadar uğraştım.sabahta asm ye getirdim.bi iğne yapıp eve bıraktım.
çağla nasılsınn.takıl bize.
Hemde masum bısıye benzıyorr . Amanınn yapmaya deger bunları. Elma yulaf ceviz bence 5 - 10 tanede ysek olur sankı sabah kahvaltısı nıyetıne. Olur mu kisize bir tatlı tarifi daha elmayı pişiriyoruz içine ceviz tarçın koyuyoruz sonra içine yulaf ezmezi koyuyoruz ve toplar yapıyoruz o kadar güzelki tadı inanamazsınız 2 3 top yedin mi tamamdır
kızlarr bugün siyah bi kot ve siyah bi kazak giydim. eşim dönüp dönüp tekrar baktı resmenyaa sen ne kadar zayıfladın böylee diyerekten ayyy verdikçe motivasyonum artıyo bu ay da gebelik pozitif olmazsa bi daha ki aya hedef kiloma ulaşcam hızlandırıp yine çok gaza geldim
evettt dilekk. Hala toplanamadım ben bu hafta sonu itekliyim bari kendimi. Hiç hevesim yok spor yapmaya dar. Kendime spor arkadasları bulayım olmazsa belki o zaman gaza gelirimsorma gulum ya spor olmıyınca bı tarafı eksık kalıyor dıyetn
sagolasin yasminim cok zormus yaaa ama pes etmicem einin is gorusmesi ne oldu ?
supersınnn superrrrrrEvet sporumu yaptım geldim son gün bugün kü menüm
Kahvaltı yok malesef işe geç kaldım yapamadım 1 nescafe
Öğlen 1 yumurtalı yağsız krep arasına da biraz yağsız menemen koydum 3 yk kadar
Akşam 2 yk bulgur pilavı bi parça tavuk
2.5 lt su (3.5 olur yatana kadar spor yapınca deli susuyorum)
6km koşu yürüyüş
1 kupa form çay
3. TAKIM 400. ETAP HEDEF LİSTESİ
Efser ==> 74,3 ==>
Ayulduzz ==> 74.2 ==>73
Kelebekolacam ==> 75.7==>74,5
Nilyyyaaannn ==> 79.4 ==>78.8
Chnnmkiz ==> 73,8 ==> 72
Sahgull ==> 61,6 ==>izinli
Nar38==>57,5==>
Olvidos ==> 61 ==>60
Xpreiaz ==> 69,6 ==>68,5
Mrv5534 ==> 73 ==>>72.7
hedefleri hatırlatıyorum sabaha hepimiz bu kilolarla uyanırız inşallah yada daha azı ile
yarın için bendede heyecan var tekrar muayene olacagım..bakalım hayırlı haberlerlee gelirim inşallah
Salatalıksız yap canım şart değil zatenKaptann benim salatalık yok bozulmus. Banuda sen bu mevsımde salatalık mı yıyon dıye kızdı.Napıyım ben kapatanımm ?? salatalıksız olur mu sen salatalıksız mı yapıyosun ?
Bileydim bu gün yapardımSalatalıksız yap canım şart değil zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?