bu sefer hamileyim galiba yasemincim:)günaydın kızlarr.uykusuz bir gece gecirdim.benim küçükün ateşi düşmedi.sabaha kadar uğraştım.sabahta asm ye getirdim.bi iğne yapıp eve bıraktım.
çağla nasılsınn.takıl bize.
kilo 70e dayandi yine malesef ve galiba hamile kaldim. Allahim saglik sihhat wersin iyiyim cok sukur sizide iyi gordum:)Evet canım gülşahım
İyi şükür valla uğraşıyoruz zatıflıycax diye
Sen naptın canım iyi gördüm seni sevindim , inşallah çözmüşsündür sorunlarını, kilo durumları nasıl
ekledim canım,tebrik ederim bu arada.kizlar gunaydin servisteyim kilom 72.5 vakit bulursam hesaplayip tabloya yazarim bulamazsam siz yaparmisiniz seviyom hepinizi
evet hayırlı haber bekliyoruz..narcim iyi haberlerini bekliyorum allah hayirlisini yasatsin insallah
bunu deniycem özellikle cocuklar için.alıştırdı babaları her akşam çayın yanında tatlı bişey soruyorlar.size bir tatlı tarifi daha elmayı pişiriyoruz içine ceviz tarçın koyuyoruz sonra içine yulaf ezmezi koyuyoruz ve toplar yapıyoruz o kadar güzelki tadı inanamazsınız 2 3 top yedin mi tamamdır
ben bayılırım eşimde seviyor ama malum cocuklar bu tür şeylere ön yargılı kızım bi kere lahana dolmasını yemiycem dedi ikna ettim tadına bak diye 2 tabak yedi bundan sık sık yağın dedi:))bir ben yapamadım şu kabuskayı ev halkı kapuskaya karşı modundalar
uff bu diyetisyenler yüzünden hurmalarım evde duruyor.meyve listesinden hurmanın üstünü sildiği günü hiçç unutamıyorum.benım favorımde hurmanın ıcıne cevız koyup kahvenın yanında yemek halt etmıs cıkolar yanında
evet ben söz vermiştim spor için ama 3 gece cocukların hastalıkları dolayısıyla uykusuz kalınca ruh gibi gezdim.sorma gulum ya spor olmıyınca bı tarafı eksık kalıyor dıyetn
benim hala onsuz yatıp uyumakta zorluk cekiyorum.ama biz 1 yıllık evli sayılırız.son 1 yıla kadar eşim yurtdısındaydı.şu aşktan sevgiye geçiş yapsam iyi olacak.düzeldik canım baya ben daha rahat bırakıyorum görüntüde (gizliden gözüm hep üstünde) o da daha sıcak davranıyo çok şükür bu ara iyiyiz. hatta bugün ben bunu eşime de söyledim sanırım bende ki aşk sevgiye dönüşüyo artık beklentilerim azaldı , olmasını istediğim şeyler olmayınca eskisi gibi üzülmüyorum , yemeği ondan ayrı yemezdim onsuz uyumaya gitmezdim faln artık diretmiyorum bunlarda hem kendimi kasmamış oluyorum hem de ondan beklentim azalmış oluyo. böyle dalgalanmalı değil de sabit bi sevgi var devamlı
sorma ayçam.benim eşim kilo konusunda hiç bunaltmadı.hatta kendini cok zorlama derdi.ama verince fark oluyor.eskiden seni seviyorumlar cok güzelsine dönüyorAhh bu erkekler. Aman verme ıyısın dıyolar. Verınce tekrar tekrar asık oluyolar anlamadım ben bu işi
hayat zor ama güzel.önemli olan kişinin bakış açısı.Sizleri görüyorum ya ilerde evlenip cocuk yapınca sizin hep bu zamanlarınizi hatırlıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?