Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

** 3. Takım 400. Etap ***

Ayulduzz: (74.2///%)
Kelebekolacam: (75,7/74,7/1/%1,32)
Nilyyyaaannn : (79.4/78,1/1,3/%1,64)
Chnnmkiz : (73,8/72,5/1,3/%1,76)
Nar38 : (57,5///%)
Olvidos : (61/60,5/0,5/%0,82)
Xpreiaz : (69,6///%)
Mrv5534 : (73/73/0/%o) kilosu sabit,yeni üye, geliş tarihi 9 ocak, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 60.

Efser : (74,3/72,8/1,5/%0,67) 397. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 3 e bölündü.

3.Takım ortalaması:%
ben merveyi nasıl 1.5 kilo verdi gördüysem.

Oyle yaseminım benım abım esine cocuktan 2 yıl sonra eskı halıne donemenı beklerim evlılık boyuncada 5 ten fazla almanı ıstemem demişti taaa evlenmedenn . Boyle erkekler maalesef

günaydın burdayım ve tartıya gözlerime inanamayarak baktım resmen 68,1 ayyy herkes süpermiş bu hafta hepimze maşallah
süpersin..acaba ben niye böyle veremiyorum.eğer senin yerinde ben olsam,kesin artıyla dönerdim o haftasnundan sonra.

Ayulduzz: (74.2///%)
Xpreiaz : (69,6/68,1/1,5/%2,15)
Mrv5534 : (73/73/0/%o) kilosu sabit,yeni üye, geliş tarihi 9 ocak, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 60.

Efser : (74,3/72,8/1,5/%0,67) 397. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 3 e bölündü.

Ayulduzz: (74.2/73.2/1/%1.35)
Xpreiaz : (69,6/68,1/1,5/%2,15)

benim hala onsuz yatıp uyumakta zorluk cekiyorum.ama biz 1 yıllık evli sayılırız.son 1 yıla kadar eşim yurtdısındaydı.şu aşktan sevgiye geçiş yapsam iyi olacak.
ayy cnm dün gece en son msjı attım buraya sonra hani demiştim ya gizliden gözüm üstünde falan diye faturalarını kontrol ediyodum detaylı fatura servisinden sonra kim arıyor programından bikaç isme baktım bi baktım kiiii kız adı çıktı birinde üstelik nişanlıyken facebookunu kırmıştım eşimin içinde bi erk arkadaşıyla yine o isimde bi kızdan bahsediyodu. kimdi o diye sorunca valla hatırlamıyom tanımıyom o isimde birini demişti. ayy nefessiz kaldım resmen, gözlerimden yaşlar boşandı bi anda nazar ettim kendime falan dedim ne zaman aramız iyi desem bozuluyo falan diye düşündüm neyse 12 de eşim geldi nöbetten. sakin olmaya çalıştım ama yüreğim gümbür gümbür. dedim ki görüştüğün bi kız arkadaşın var mı? yok dedi bak doğruyu söyle falan dedim ya saçmalama ne kız arkadaşı falan dedi.işte kızın adını söyledim hoppaaa yine mi eski konuları açıyosun hatırlamıyorum o kızın kim olduğunu falan dedi. kızın da isminden facebookunu falan buldum açtım resmini gösterdim kim bu kız diye. tanımıyom dedi saat de gece 12.5 a geliyo. sen tanımıyosan arayıp ona soralım bakalım nerden tanıyomuş diye kızı aradım gecenin o vakti ayyy şu an bile utanıyorum valla. kıza sordum eşimin adını söyleyip tanıyomusun diye yok tanımıyorum dedi özür dileyip rahatsız ettim deyip kapattım. eşim küstü saatlerce konuşmadı benle. onun gönlünü alana kadar göbeğim çatladı gece. tam affetti derken kız sabah 7 de büyük ihtimal bana saydırmak için aradı. tlfa cevap vermedim eşim de kızdı niye açmıyosun benm yanımda gidip işte mi arıyacaksın falan dedi. ama kızın bana kızmak için aradığını anladım tabiki ben de olsam açar ağzıma geleni sayardım.
vee işe gelince kıza msj atıp defalarca özür diledim. kız da ne zaman aramış tam olarak ben de bakayım da için rahat etsin dedi tekrar bi döndüm faturaya baktım ki numarayı yanlış çevirmişim kim arıyor a yazıyoken
eşime de yanlış bakmışım diyemedim hala. yaa çok utanıyorum kendimden inanın. nasıl bu kadar kaybettim ben kendimi bilmiyorum
ya ben neden hiç eşime güvenmiyorum ya

süpersin..acaba ben niye böyle veremiyorum.eğer senin yerinde ben olsam,kesin artıyla dönerdim o haftasnundan sonra.
ben de bu kadar hızlı verdiğimi hiç hatırlamıyorum bu zamana kadar sanırım, glifor kullanıyorum şimdi insulin direnci yumurtlamayı olumsuz etkileyebiliyomuş glifor kullanıp yumurtlaması artıyomuş kadınların diye k. doğumcu glifor vermişti. metabolizmamı hızlandırdı sanırım. bi de bu hafta 3 gün de olsa 1 saatte 6 km yürüdüm koşu bandıyla o da artırmış olabilir.

canım ya.ne büyük sıkıntı yaşamışsın.biz kadınların en hassas konusu güven.biryerde zedelemişki sende izi kalmış.olan olmuş.zamana bırak ama güvenmesen bile hissettirme.erkekler nasılsa güvenmiyor moduna girince dahada güvensiz oluyor.umarım bunu atlatırsın.

melikecim glifor kaçlık kaç kere kullanıyorsun.ben bi kere şaşırıp 1000lik bialdım nevrim döndü.

Ahh canım ya çok kötü olmuş
Kızda Allah korusun evli falan olsa o saatte biri beni arasa boşar valla kocam nasıl anlatcan
Yapma canım ya durduk yere zarar veriyosun kendinize
Benim eşim gün geliyo günlerce il dışında oluyo herkes nasıl güveniyorsun diyo napayım güvenmeyip çok şükür şimdiye kadar bi hatasını görmedim amagüvenmek zorundayım sonucta oda beni evde yanlız bıtakıp gidiyo karsılıklı bu guven öbür türlü sürekli paranoyayla gmezki hayat
Yapma kuzum sende daha sakin ol arastırma lütfen , şeytan sürekli vesvese veriyo aranız bozulsun diye

melikecim glifor kaçlık kaç kere kullanıyorsun.ben bi kere şaşırıp 1000lik bialdım nevrim döndü.
glifor 850 lik günde bi tane içiyorum. tam zayıflama kararımla birlikte başladım yani bilerek değil de öyle denk geldi. geçen 2 ayönce 60 günde ilaçla adet olmuştum k. doğumcu da pcos a benzetti glifor artı biraz zayıfla dedi işte ben de buraya geldim hemen. prolaktin için olan ilaç beni mahvetmişti de glifor hiç rahatsız etmedi şimdiye kadar. sen ne için kullanıyosun peki cnm? babam ve annemde aynı ilacın 500lüğünü biri 1000liğini de biri alıyo. sabahları eşimle dalga geçiyorum nerde benm şeker habım tansiyonu da içmedim daha fırlıcak şimdi bak diye

evet canım ya işteee ne bileyim nişanlıyken facebookunu kırmıştım ya içinde 500 tane kızla +18 yazışmalarını görmüştüm. kızlar defol git sapık falan demiş ama yazan kişi devam etmiş. o zaman o facebooku ben kullanmıyodum arkadaşımındı dedi yeminlerle. sonra bikaç kişi nişanlandığımızı duyunca benm için yazık etmiş kendine falan demişti ,eşimin bekarlık arkadaşları hep çapkın falan diodu. abimin bi arkadaşı eşimin eski nişanlısı döneminde yüzüğünü çıkarıp kızlara asıldığını falan söyledi. işte biliyorum hepsi benden önceymiş ben hayatına girdikten sonra olmadı hiçbişey ama ne yapsam da aklımın köşesinden çıkaramıyorum demekki..

benim ailemde şeker var.benimde en son gebelikte şekerim çıktı.gecenlerde şekerimi ölçtüm 65 cıktı açlık.buda bende şeker metabolizmasının bozuk oldugunu insülin direnci oldugunu gösterir.bi izin alıpta insülin direnci ölçtüremedim.bu metformin türevi ilaçları şeker hastası olmasanda içebiliyorsun.bende deneyim dedim.elimde tanıtım için verilen 1000lik vardı kırıp içmek yerine yuttum.sonra öyle bir fena yaptıki beni.bi kere barsakları bozuyor halsizlik vs vs.bazen kendime kızıyorum,düşüncesizce davranıyorum kendime hiç acımıyorum.hastam yapsa kızarım kendine kastın mı var diye.

evet insan kendine uzaktan bakamıyo bazen ama 65 çok düşük değil mi? abim 25yaşında şeker hastası olmuştu. gerçi şimdi ne insulin kullanıyo ne ilaç ne de sigarayı bıraktı hiç dikkat etmiyo biz de ona kızıyoruz da anne baba abi bizim ailede de komple var şeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…