- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
insülin direncinde vucut insüline direnc gösterdiğinden cok fazla insülin salgılanıyor ve buda şekeri dahada düşürüyor.evet insan kendine uzaktan bakamıyo bazen ama 65 çok düşük değil mi? abim 25yaşında şeker hastası olmuştu. gerçi şimdi ne insulin kullanıyo ne ilaç ne de sigarayı bıraktı hiç dikkat etmiyo biz de ona kızıyoruz da anne baba abi bizim ailede de komple var şeker.
Hayırlı sonuçlarla dön inşKızlar sabitim bu hafta.daha ultrasona gitmedim hastanedeyim zaten öğleden sonra gitcem inşallah
maşallah hepinizi çok güzel kilolar vermeye devam ediyosunuz. hepinizi gönülden tebrik ediyorum** 3. Takım 400. Etap ***
Ayulduzz: (74.2/73,2/1/%1,35)
Kelebekolacam: (75,7/74,7/1/%1,32)
Nilyyyaaannn : (79.4/78,1/1,3/%1,64)
Chnnmkiz : (73,8/72,5/1,3/%1,76)
Nar38 : (57,5/57,5/0/%0)
Olvidos : (61/60,5/0,5/%0,82)
Xpreiaz : (69,6/68,1/1,5/%2,15)
Mrv5534 : (73/73/0/%o) kilosu sabit,yeni üye, geliş tarihi 9 ocak, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 60.
Efser : (74,3/72,8/1,5/%0,67) 397. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 3 e bölündü.
3.Takım ortalaması:%1,1
Hoşgeldin tatlımSelam bayanlar!selam 3. Takım! Ben sisko hoppidicik!
Çok uzun zamandan sonra yine kkda olmak mutluluk verici. Aslında ben daha önce bu yarışmaya katılmış ve bazı özel durumlardan ötürü bitirememis biri olarak takım kaptandan benim durumumu önce bir yetkili kisilere sormasini rica ediyorum ki hemen pembe bulutlar üzerine çıkmayayim.
sevgili takım kaptanı lütfen bana güzel haberlerle dönün. .
tesekkur ederız canım nerelerdesın kacak hayat nasıl gıdıyomaşallah hepinizi çok güzel kilolar vermeye devam ediyosunuz. hepinizi gönülden tebrik ediyorum
hayat bundan sonra güzelleşecek inşallah. şu ara pek iyi degil. stratejik bir kararla erkek arkadaşımdan ayrıldım. zaten olmayacak duaydı biliyorsunuz.bu ara onun ayrılık acısını çekiyorum işte. diyet nolarak güzel gidiyo azimli bi şekilde devam ediyorum. sizleri çok özledim. sizleri desteğinizi valla kendimi fena yazlız hissediyorumtesekkur ederız canım nerelerdesın kacak hayat nasıl gıdıyo
Oleyyyyy dualrımız kabul olduuuKızlarrr 6hafta 5günlük bir bebişim varrr
Sagol canım darısı isteyen herkese olsun inşallah.evet buralardayım zaten ben çok dikkat etmiyorum önüme ne gelse yiyorum dikkat etmeliyim evetÇok şükür ayşem çok sevindim son anda listeyede ekledim ayrıldığını ama biyere gitmek yok sağlıklı beslenicrn bebişimiz sağlıklı büyüycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?