Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

valla bereket varmıs sende

Canım bayanlar bu konuda hassasız. Malesef erkekler mılyonlarca defa fıtratlarında olduklarından dolayı gözleri dısarda ımajını verdıklerden dahada hasaslasıyoruz. Seninkide vakti zamanında zedelemeıs kı senın guvenini böylesin. Olsun napalım üzülme yaptıklarından dolayı. Ama doktorcugumunda dediği gibi sen yinede belli etme güvenmediğini. Fakat gözlemle yinede. Ben sırf süphelendiğim için evlenmeyi dusundugum adamdan ayrılmıstım sevgılıyken kı yakın zamanda nısan yaparız diye konusyoduk.Napalım bızde böyleyız ıste. Varımızla yogumuzla baglanıyoruz halıyle korkuyoruz.

selam kızlar soz verdıgımız gıbı salladık lısteyı bugunzafer sarhosluguna kapılıp bırakmak yok bu hafta da ben sımdıden hedıfımı soylıyım 72

supersınn canımm. Bende bu hafta buyuk oynucam. Cok sıkı hazırlanıcam bu haftaya. Yıne listeleri sallayalımm. Cok guzel olmuss herkes vermısss masallahh takımımızaaa

Canım benımm hayırlısı olur ınsallah. umarım cabuk toplarsın kendını.

Doktorum masallahh yaaa. senden bulasıyor

sahgull kaptanım haftalık mesaj sayıları hazır

Ayulduzz: 48
Kelebekolacam: 36
Nilyyyaaannn :59
Chnnmkiz :29
Nar38 :37
Olvidos : 20
Xpreiaz : 50
Mrv5534 : 18

Canım ellerine sağlık
@olvidos canım genelde msj sayın çok düşük daha çok gelmelisin takıma

C chnnmkiz işe yeni başladığın için bişey demiyorum daha dikkatli ol canım

@Mrv5534 cnm senin katılımın iyi olur telf bozulduğu için giremedin sende daha dikkatli ol lütfen

Kızlar bu hafta sadece uyarıyorum ama haftaya kartları çıkarcam herkesten full katılım bekliyorummm

Hakkında hayırlısı olsun canım
Listede olman şart değil istediğin zaman gelebilirsin takıma

Slm Kelebeklerimmmm tebrik ederimmm harika bir iş çıkardınız bu Hafta özellikle ayçam ve Yaseminim sizlere ayrıca sevindimmmm.İşe yaramasaydı çok üzülürdüm .tebrikler tekrarrÇağlacım hayırlı olsun bebişin tatlımmm sağlıkla kucağına al inşş..

Selam tekrardan. .kaptanım benim için bir cevap geldimi?
Canım diskalifiye listesinde adını gördüm takımımızda devam etmen için diğer kaptanlardan onay almamız lazım
Bunun için neden izinden dönmediğine dair bi savunma tarzında yazı yazarmısın canım kaptanlarımızı ikna edebilirsek
Ben çok isterim bizimle olmanı

Teşekkür ederiz ablacım
Bende tebrik ediyorum kelebekleri

Günaydın
Perşembe menu
Sabah meyve salatası
Ara 1 gün kurusu
Öğle sebze salatası azcık light peynir
Ara 2 gün kurusu
Aksam
Yoğurtlu karnibahar
Organik tavuk
Benim raw organik tavuk bulmam la yerle bir oldu.uzun zamandır arıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…