valla bereket varmıs sendeAyşem Tebrikler canım. Sana tellerim geç etki etti.siradakiiiii Gülşah yaklaş yamacima.kizlar ben nerde gebe orda bi kısmınız bilmessiniz.ilk girdiğim takımda benle birlikte 5 hamile ayrıldı. Diyetisyenim doğum izninde.asmde benle 5 hemşire doğurdu.burda 1merve 2 erik 3.ayse.bi grupta da yıllarca bebeği olmayan bi arkadas hamile kaldı.
ayy cnm dün gece en son msjı attım buraya sonra hani demiştim ya gizliden gözüm üstünde falan diye faturalarını kontrol ediyodum detaylı fatura servisinden sonra kim arıyor programından bikaç isme baktım bi baktım kiiii kız adı çıktı birinde üstelik nişanlıyken facebookunu kırmıştım eşimin içinde bi erk arkadaşıyla yine o isimde bi kızdan bahsediyodu. kimdi o diye sorunca valla hatırlamıyom tanımıyom o isimde birini demişti. ayy nefessiz kaldım resmen, gözlerimden yaşlar boşandı bi anda nazar ettim kendime falan dedim ne zaman aramız iyi desem bozuluyo falan diye düşündüm neyse 12 de eşim geldi nöbetten. sakin olmaya çalıştım ama yüreğim gümbür gümbür. dedim ki görüştüğün bi kız arkadaşın var mı? yok dedi bak doğruyu söyle falan dedim ya saçmalama ne kız arkadaşı falan dedi.işte kızın adını söyledim hoppaaa yine mi eski konuları açıyosun hatırlamıyorum o kızın kim olduğunu falan dedi. kızın da isminden facebookunu falan buldum açtım resmini gösterdim kim bu kız diye. tanımıyom dedi saat de gece 12.5 a geliyo. sen tanımıyosan arayıp ona soralım bakalım nerden tanıyomuş diye kızı aradım gecenin o vaktiayyy şu an bile utanıyorum valla. kıza sordum eşimin adını söyleyip tanıyomusun diye yok tanımıyorum dedi özür dileyip rahatsız ettim deyip kapattım. eşim küstü saatlerce konuşmadı benle. onun gönlünü alana kadar göbeğim çatladı gece. tam affetti derken kız sabah 7 de büyük ihtimal bana saydırmak için aradı. tlfa cevap vermedim eşim de kızdı niye açmıyosun benm yanımda gidip işte mi arıyacaksın falan dedi. ama kızın bana kızmak için aradığını anladım tabiki ben de olsam açar ağzıma geleni sayardım.
vee işe gelince kıza msj atıp defalarca özür diledim. kız da ne zaman aramış tam olarak ben de bakayım da için rahat etsin dedi tekrar bi döndüm faturaya baktım kinumarayı yanlış çevirmişim kim arıyor a yazıyoken
eşime de yanlış bakmışım diyemedim hala. yaa çok utanıyorum kendimden inanın. nasıl bu kadar kaybettim ben kendimi bilmiyorum
ya ben neden hiç eşime güvenmiyorum ya
selam kızlar soz verdıgımız gıbı salladık lısteyı bugunzafer sarhosluguna kapılıp bırakmak yok bu hafta da ben sımdıden hedıfımı soylıyım 72
maşallah hepinizi çok güzel kilolar vermeye devam ediyosunuz. hepinizi gönülden tebrik ediyorum
hayat bundan sonra güzelleşecek inşallah. şu ara pek iyi degil. stratejik bir kararla erkek arkadaşımdan ayrıldım. zaten olmayacak duaydı biliyorsunuz.bu ara onun ayrılık acısını çekiyorum işte. diyet nolarak güzel gidiyo azimli bi şekilde devam ediyorum. sizleri çok özledim. sizleri desteğinizi valla kendimi fena yazlız hissediyorum
Kızlarrr 6hafta 5günlük bir bebişim varrr
Ayşem Tebrikler canım. Sana tellerim geç etki etti.siradakiiiii Gülşah yaklaş yamacima.kizlar ben nerde gebe orda bi kısmınız bilmessiniz.ilk girdiğim takımda benle birlikte 5 hamile ayrıldı. Diyetisyenim doğum izninde.asmde benle 5 hemşire doğurdu.burda 1merve 2 erik 3.ayse.bi grupta da yıllarca bebeği olmayan bi arkadas hamile kaldı.
Ohhh canım çok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallahKızlarrr 6hafta 5günlük bir bebişim varrr
cok sevındım canımm. Insallahh mutlu mesut saglıklı bebegınızı kucagınıza almayı nasıp etsın Rabbimm. Ne bereketli takımız yahu
canlar sagolun vallaa..Ohhh canım çok sevindim ya sağlıkla kucağına al inşallah
Yesinler senin hamilelik takviminicanlar sagolun vallaa..
sahgull kaptanım haftalık mesaj sayıları hazır
Ayulduzz: 48
Kelebekolacam: 36
Nilyyyaaannn :59
Chnnmkiz :29
Nar38 :37
Olvidos : 20
Xpreiaz : 50
Mrv5534 : 18
Çok sevindim canım sağlıkla al kucağına, iyi olmanada ayrıca sevindimkilo 70e dayandi yine malesef ve galiba hamile kaldim. Allahim saglik sihhat wersin iyiyim cok sukur sizide iyi gordum:)
Hakkında hayırlısı olsun canımhayat bundan sonra güzelleşecek inşallah. şu ara pek iyi degil. stratejik bir kararla erkek arkadaşımdan ayrıldım. zaten olmayacak duaydı biliyorsunuz.bu ara onun ayrılık acısını çekiyorum işte. diyet nolarak güzel gidiyo azimli bi şekilde devam ediyorum. sizleri çok özledim. sizleri desteğinizi valla kendimi fena yazlız hissediyorum
Canım diskalifiye listesinde adını gördüm takımımızda devam etmen için diğer kaptanlardan onay almamız lazımSelam tekrardan. .kaptanım benim için bir cevap geldimi?
Teşekkür ederiz ablacımSlm Kelebeklerimmmm tebrik ederimmm harika bir iş çıkardınız bu Hafta özellikle ayçam ve Yaseminim sizlere ayrıca sevindimmmm.İşe yaramasaydı çok üzülürdüm .tebrikler tekrarrÇağlacım hayırlı olsun bebişin tatlımmm sağlıkla kucağına al inşş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?