Canım diskalifiye listesinde adını gördüm takımımızda devam etmen için diğer kaptanlardan onay almamız lazım
Bunun için neden izinden dönmediğine dair bi savunma tarzında yazı yazarmısın canım kaptanlarımızı ikna edebilirsek
Ben çok isterim bizimle olmanı
Canım diskalifiye listesinde adını gördüm takımımızda devam etmen için der kaptanlardan onay almamız lazım
Bunun için neden izinden dönmediğine dair bi savunma tarzında yazı yazarmısın canım kaptanlarımızı ikna edebilirsek
Ben çok isterim bizimle olmanı
ayy süper bi haber hamile olan birisini duyunca içim bi hoş olur inan nerdeyse bilgisayar başında ağlayacaktım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlarrr 6hafta 5günlük bir bebişim varrr
lütfen yasemincim birazcık uzak dur benden o zaman:)Ayşem Tebrikler canım. Sana tellerim geç etki etti.siradakiiiii Gülşah yaklaş yamacima.kizlar ben nerde gebe orda bi kısmınız bilmessiniz.ilk girdiğim takımda benle birlikte 5 hamile ayrıldı. Diyetisyenim doğum izninde.asmde benle 5 hemşire doğurdu.burda 1merve 2 erik 3.ayse.bi grupta da yıllarca bebeği olmayan bi arkadas hamile kaldı.
kaptancım ben takıma bu hafta çok geldim ama bu benim tarzım herhalde ben iyi bir okuyucu ve dinleyiciyim mesleğimden dolayıdır belki de psikolojik danışmanım ben bütün mesajlarımı tek seferde paylaşıyorum taktik yapmam lalzım herhalde birde malum bebeğim var kayınvalidemle yaşıyorum şimdilerde oğluma o bakıyor ama elimden geleni yapacağımCanım ellerine sağlık
@olvidos canım genelde msj sayın çok düşük daha çok gelmelisin takıma
C chnnmkiz işe yeni başladığın için bişey demiyorum daha dikkatli ol canım
@Mrv5534 cnm senin katılımın iyi olur telf bozulduğu için giremedin sende daha dikkatli ol lütfen
Kızlar bu hafta sadece uyarıyorum ama haftaya kartları çıkarcam herkesten full katılım bekliyorummm
ben mesajdan muaf olmak istiyorum demiştim ama hafta basindaCanım ellerine sağlık
@olvidos canım genelde msj sayın çok düşük daha çok gelmelisin takıma
C chnnmkiz işe yeni başladığın için bişey demiyorum daha dikkatli ol canım
@Mrv5534 cnm senin katılımın iyi olur telf bozulduğu için giremedin sende daha dikkatli ol lütfen
Kızlar bu hafta sadece uyarıyorum ama haftaya kartları çıkarcam herkesten full katılım bekliyorummm
Slm Kelebeklerimmmm tebrik ederimmm harika bir iş çıkardınız bu Hafta özellikle ayçam ve Yaseminim sizlere ayrıca sevindimmmm.İşe yaramasaydı çok üzülürdüm .tebrikler tekrarrÇağlacım hayırlı olsun bebişin tatlımmm sağlıkla kucağına al inşş..
canlar nasılsiniz bakim dün is cikisi kaynanama gittim supurdum sildim bugünde bu saate kadar kendi evimi temizledim uc makina çamaşır yıkadim ben bu tempoyla erimeliyim zaten kızımi uyuttum yemek yapcam daha öpüyorum sizi yeni gelenlerde hoşgelmisler narçim bebek bakimi ve hamilelik topiklerinden sonra burayada uğra yine özletme
Canım Allah yardımcın olsun valla benim evin temizliğini yapmadım daha ben. Yarına niyetliyim inş üşenmem yoksa ipin ucu bi kaçınca daha da toparlayamıyorumcanlar nasılsiniz bakim dün is cikisi kaynanama gittim supurdum sildim bugünde bu saate kadar kendi evimi temizledim uc makina çamaşır yıkadim ben bu tempoyla erimeliyim zaten kızımi uyuttum yemek yapcam daha öpüyorum sizi yeni gelenlerde hoşgelmisler narçim bebek bakimi ve hamilelik topiklerinden sonra burayada uğra yine özletme
Ayy yarın bende yapcam.eşim bgn ben yaparım demişti ben durdurdum yaparım diye şimdiden üşeniyorum.zaten kac haftadır o yapıyodu:)Canım Allah yardımcın olsun valla benim evin temizliğini yapmadım daha ben. Yarına niyetliyim inş üşenmem yoksa ipin ucu bi kaçınca daha da toparlayamıyorum
Ahh şekerim buralardayım:)canlar nasılsiniz bakim dün is cikisi kaynanama gittim supurdum sildim bugünde bu saate kadar kendi evimi temizledim uc makina çamaşır yıkadim ben bu tempoyla erimeliyim zaten kızımi uyuttum yemek yapcam daha öpüyorum sizi yeni gelenlerde hoşgelmisler narçim bebek bakimi ve hamilelik topiklerinden sonra burayada uğra yine özletme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?