Sagol canım.ayy süper bi haber hamile olan birisini duyunca içim bi hoş olur inan nerdeyse bilgisayar başında ağlayacaktım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
çok çok güzel bir duygu
Ayy bıraksaydın yapsaymış ya :)) Ben 9 ay çalıştırırım bu zihniyetle heraldAyy yarın bende yapcam.eşim bgn ben yaparım demişti ben durdurdum yaparım diye şimdiden üşeniyorum.zaten kac haftadır o yapıyodu:)
Zaten çok çalışcak:)benim eşim çok üşenmez o yüzden sıkıntım yok çok şükür :)Ayy bıraksaydın yapsaymış ya :)) Ben 9 ay çalıştırırım bu zihniyetle heralde
Canım cevap geldi kurallar değişmiş izinden dönemeyen üye diskalifiye olmuyormus listede adının olması geriye dönük düzltilemediği içinmişKonuşmak istemediğim , unutmak istedigim bir konu aslında. Çok yüzeysel bilgi verirsem kızımın önemli bir hastalık sebebiyle tedaviye başlanması. Bu zaman zarfında benim bendenvazgeçmem.oyle söyleyeyim.
Yalnız kk ya ne olmuş. Su küçük paragrafı yazarken üç kere dışarı attı beni
menu
sabah kvurma iki dlm ekmek
aksam bir tabak fellah köftesi bir dlm ekmek
bir sise soda iki lt su
Supersınn** 3. Takım 401. Etap için hedef listesi *** [/B]
Ayulduzz -->73,2-->
Kelebekolacam -->74,7-->
Nilyyyaaannn --->78,1-->75.9
Chnnmkiz ------>72,5-->72
Nar38 ------->57,5-->
Olvidos ------->60,5-->
Xpreiaz ------->68,1-->66.4
Mrv5534 -------->73-->
Efser ---------->72,8-->
bu haftaya güvenerek benden de 1.7 lik bi hedef :)
Konuşmak istemediğim , unutmak istedigim bir konu aslında. Çok yüzeysel bilgi verirsem kızımın önemli bir hastalık sebebiyle tedaviye başlanması. Bu zaman zarfında benim bendenvazgeçmem.oyle söyleyeyim.
canım çocuklu arkadaşlar daha iyi bilir ama zaten emzirdiğin için sen dünyanın kalorisini harcıyosun. tlfundaki sorun çözüldüyse menulerini yazmaya çalış birlikte bakalım bu hafta.çok zorlamadan kendini normal bi beslenmeyle ve zaten spor da yapıosun artı emzirme çok rahat verirsin inşSlm kızlar hayırlı haftasonları..
Eşimden baglanıyorum...
Menülerime dıkkat edıyorum... Artık hergun leslie yapıcam..
İnş tam gaz dewam.. Bu hafta verememişşm ama şükr almamışımda
Asırı acıkıyorum.. Birdanayı devirip yiyesim oluyo ozellikle gece
Allhım yardım et..
Bu arada kılo veren arkadasları tebrikkk ederimmm..
hoşgeldin cnm kızına Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah geçmiştir sıkıntısı. ben melike 77 ile başladım 68.1 im şimdi.hedef 55 durmak yok yola devamKonuşmak istemediğim , unutmak istedigim bir konu aslında. Çok yüzeysel bilgi verirsem kızımın önemli bir hastalık sebebiyle tedaviye başlanması. Bu zaman zarfında benim bendenvazgeçmem.oyle söyleyeyim.
canım bana pek işlemiyo normal yollarla ikiz gebelik yaşayan arkadaşlara bile sürtündüm bana mısın demiyoAyşem Tebrikler canım. Sana tellerim geç etki etti.siradakiiiii Gülşah yaklaş yamacima.kizlar ben nerde gebe orda bi kısmınız bilmessiniz.ilk girdiğim takımda benle birlikte 5 hamile ayrıldı. Diyetisyenim doğum izninde.asmde benle 5 hemşire doğurdu.burda 1merve 2 erik 3.ayse.bi grupta da yıllarca bebeği olmayan bi arkadas hamile kaldı.
Evet canım sildirdiniz tebrik ediyorumsarı kartımız silinmiş yeni gördm ikinci olmuşuz bi dehepimize maşallahhh
Benimde üst sıkıntım varCanlar dünkü elbisem işte ve de 10 kilo gitmiş popom ve basenim çokk çalışmam lazım çokk
Canım çok normal acıkman sağlıklı seylerle geçiştirmeye çalış az azda olsa vericeksin senden yüksek kilolar vermeni beklemiyoruz alma az az verSlm kızlar hayırlı haftasonları..
Eşimden baglanıyorum...
Menülerime dıkkat edıyorum... Artık hergun leslie yapıcam..
İnş tam gaz dewam.. Bu hafta verememişşm ama şükr almamışımda
Asırı acıkıyorum.. Birdanayı devirip yiyesim oluyo ozellikle gece
Allhım yardım et..
Bu arada kılo veren arkadasları tebrikkk ederimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?