Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy süper bi haber hamile olan birisini duyunca içim bi hoş olur inan nerdeyse bilgisayar başında ağlayacaktım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
çok çok güzel bir duygu
Sagol canım.

Ayy yarın bende yapcam.eşim bgn ben yaparım demişti ben durdurdum yaparım diye şimdiden üşeniyorum.zaten kac haftadır o yapıyodu:)
Ayy bıraksaydın yapsaymış ya :)) Ben 9 ay çalıştırırım bu zihniyetle heralde

ya kızlar bişey sorucam 1 ocakta zayıflamaya karar verince ölçülerimi yazmıştım da bi kağıda bu gün elime geçti tekrar ölçtüm kalçam 9 cm belim 10 cm incelmiş!! sizce mümkün mü bu kadar yoksa yanlış mı ölçtüm ilkinde?

Canım cevap geldi kurallar değişmiş izinden dönemeyen üye diskalifiye olmuyormus listede adının olması geriye dönük düzltilemediği içinmiş
Kısacası bizimle yarışabilirsin canım eğer kararlıysan kurallarıda kabul ediyorsan alıcam seni listeye bi süre deneme süreci yapalım sende gel arkadaşlarımızlada kaynaş sonra alalım listeye

Supersınn inşallah tutururuz bu hedefleri

kaptanımızda yazmıs cevap hosgeldinn ailemizeee ben ayca. 94 kilo ile başladım 75 lere indim ama tartı sebebiyle 4.5 kilo arttı o yüzden suan 78 kiloyum. hedef 64 olmak.

** 3. Takım 401. Etap için hedef listesi *

Ayulduzz -->73,2-->
Kelebekolacam -->74,7-->
Nilyyyaaannn --->78,1-->75.9
Chnnmkiz ------>72,5-->72
Nar38 ------->57,5-->
Olvidos ------->60,5-->59.8
Xpreiaz ------->68,1-->66.4
Mrv5534 -------->73-->

Efser ---------->72,8--

artık 59u görmek istiyorum

dünkü menüm:
sabah
fırında patates 3 dilim
peynir zeytin çay ekmek 1 lokma malum patates var

öğle:
1 dilim börek
çay

ara:
1 avuç yaban mersini
şekersiz türk kahvesi

akşam:
haşlanmış hindi
2 kaşık bulgur pilavı
salata

3 lt su 1 kupa yeşilçay

spor:
3 mile leslie 45 dk
100 mekik

Canlar dünkü elbisem işte ve de 10 kilo gitmiş popom ve basenim çokk çalışmam lazım çokk

Eklentiler

• 2015-02-15_12.36.23.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 89
** 3. Takım 401. Etap için hedef listesi *

Ayulduzz -->73,2-->
Kelebekolacam -->74,7-->
Nilyyyaaannn --->78,1-->75.9
Chnnmkiz ------>72,5-->72
Nar38 ------->57,5-->
Olvidos ------->60,5-->59.8
Xpreiaz ------->68,1-->66.4
Mrv5534 -------->73-->72.5

Efser ---------->72,8--

artık 59u görmek istiyorum

Slm kızlar hayırlı haftasonları..
Eşimden baglanıyorum...
Menülerime dıkkat edıyorum... Artık hergun leslie yapıcam..
İnş tam gaz dewam.. Bu hafta verememişşm ama şükr almamışımda
Asırı acıkıyorum.. Birdanayı devirip yiyesim oluyo ozellikle gece
Allhım yardım et..
Bu arada kılo veren arkadasları tebrikkk ederimmm..

canım çocuklu arkadaşlar daha iyi bilir ama zaten emzirdiğin için sen dünyanın kalorisini harcıyosun. tlfundaki sorun çözüldüyse menulerini yazmaya çalış birlikte bakalım bu hafta.çok zorlamadan kendini normal bi beslenmeyle ve zaten spor da yapıosun artı emzirme çok rahat verirsin inş

hoşgeldin cnm kızına Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah geçmiştir sıkıntısı. ben melike 77 ile başladım 68.1 im şimdi.hedef 55 durmak yok yola devam

canım bana pek işlemiyo normal yollarla ikiz gebelik yaşayan arkadaşlara bile sürtündüm bana mısın demiyo neyse şu kilolardan kurtulana kadar hergün yanyanayız sanal da olsa belki beni de listeye eklersin inş

Canım çok normal acıkman sağlıklı seylerle geçiştirmeye çalış az azda olsa vericeksin senden yüksek kilolar vermeni beklemiyoruz alma az az ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…