evet canım anane yadigarı nesillere aktarıyoruz bu popoyuBenimde üst sıkıntım var
Gayet güzel canım basenleri biraz daha erittimi tamamdır, bölgeselmi çalışsan sporu
Evet, şükür allaha iyi şu an. Allah kimseyi çocuğuyla imtihsn etmesin.hoppidik hoşgeldin gecmis olsun inşallah iyidir artik evladin bende ayse 30 yaşında iki cocuk annesiyim 29 ekimde 86 kiloyla başladım şuan 72 kiloyum sanada bol kilo vermeler
Hoşbuldum, tesekkür ederim.xekpost: 3944228okgüzelum mer: 564629 .!.:hoşgeldin cnm kızına Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah geçmiştir sıkıntısı. ben melike 77 ile başladım 68.1 im şimdi.hedef 55 durmak yok yola devam
Oo harikasın..yahu ben nasıl bir takıma gelmişim.maasallah nazar değmesinkaptanımızda yazmıs cevap hosgeldinn ailemizeeeben ayca. 94 kilo ile başladım 75 lere indim ama tartı sebebiyle 4.5 kilo arttı o yüzden suan 78 kiloyum. hedef 64 olmak.
Teşekkür ederim[Çoooksevindimdimahgull, post: 39439457, member: 243865"]Canım cevap geldi kurallar değişmiş izinden dönemeyen üye diskalifiye yaristimhgullstede adının olması geriye dönük düzltilemediği içinmiş
Kısacası bizimle yarışabilirsin canım eğer kararlıysan kurallarıda kabul ediyorsan alıcam seni listeye bi süre deneme süreci yapalım sende gel arkadaşlarımızlada kaynaş sonra alalım listeye
hoşgeldin artık eskileri düşünme sıfırdan yepyeni bir başlangıç yap farzetki hiç kilo vermedin de almadın da şimdiden sonra çok güzel kilolar vereceğine inanıyorumTeşekkür ederimCoook sevindim.
Oncelikle kendimi tanitayim. Ben hoppidicik. Kk uyeligim cok eski zamanlara dayaniyor. Daha once 9. Takim da yarıştım ve güzel sonuçlar aldım.daha elimde olmayan sebeplerle izne ayrıldım ve verdiğim bütün kiloları misliyle aldım. Hani bazı insanlar vardır sıkılınca yemek yemez bende tersi durum sözkonusu.üzüntüyle daha çok yedim yedim..sonuç 101 kiloyum. Cuma yarışmasını deneyip fayda görmüş biri olarak tekrar yarışmaya katılmamın bana yarar sağlayacağını düşündüğüm için tekrar yarışmak için başvurdum.vee aranızdayım
Canım benımm hayırlısı olur ınsallah. umarım cabuk toplarsın kendını.
Hakkında hayırlısı olsun canım
Listede olman şart değil istediğin zaman gelebilirsin takıma
pfff bu erkekleramin çok sagolun. artık geriye bakmayacam kendim için bişeyler yapmaya mutlu olmaya kararlıyım. ben ayrılalım demesem adam aşkım cicim diyordu ben ayrılalım dedim sonra hemen tamam böylesi daha iyi dedi. hava sogukkenbile merak eden adam yanlız yaşıyo bu kız kötü bişey yapar mı diye merak bile etmedi. iyi degilim dedim zahmet edip aramadı yaaa. böyle bir adam için üzülmeye degmez.. neyse sevgiliyi terkettim ama diyete devam ediyorumbu zamanlarda iştahım kaçıyo ama öğün atlamamaya özen gösteriyorum.ünden itibarende karar verdim onu telden sildim whastup kaldırdım face kapattım onu takip etmeyecem ne yağıyo diye bakmayacam bile ne hali varsa görsün bende yoluma bakacam...
ÖYLE KUZUM. ama şu da var evli olmayınca bir erkeğin vazgeçmesi daha kolay oluyo. bak adam aşkım canım diye açtı telefonu sonra ben gelecek istediğimi söyleyince ben senin mutlu olmanı istiyorum başkasıylu mutlu ol dedi ve bitti.. neyse önemli olan lafta sahiplenmek degil ben bıraktıgımda nereye bu kadar kolay degil demekti. ama kolaymış ben fazla büyütmüşüm gözümde...pfff bu erkeklerseni kaybetmek istemiyosa bişey yapar zaten yapmıyosa da yoluna gitsin cnm. evli olmayınca işler daha kolay çözülüyomuş sanki..evliler için de yoluna gitsin yada düzelsin demek bu kadar kolay olsaydı keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?