Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benimde üst sıkıntım var
Gayet güzel canım basenleri biraz daha erittimi tamamdır, bölgeselmi çalışsan sporu
evet canım anane yadigarı nesillere aktarıyoruz bu popoyu 2,5 yaşındaki yeğenim 13 kilo ama onda bile kocaman popo kalın kalın bacaklar. koşu yürüyüş yapıyorum ya platese falan bi ara heves ettim beni sarmıyo yürüyüş koşu dışında bişey iki günde bıraktım topum minderim yatıyo kenarda bi 10 kilo daha vereyim inşallah o zaman sıkarım kendimi bölgesel için

Kızlar telei servise verdim.. Eşinden giricem ....
İnş zamanla olcak inanıyorum... Bendede basen ve bel var.. Müsait olunca resim atıcam..
Haftada bi kac yüz gram versem ...
Bu hafta sıkcam dişimi bakalım.. Ne kadar ne olucak...

hoppidik hoşgeldin gecmis olsun inşallah iyidir artik evladin bende ayse 30 yaşında iki cocuk annesiyim 29 ekimde 86 kiloyla başladım şuan 72 kiloyum sanada bol kilo vermeler

[Çoooksevindimdimahgull, post: 39439457, member: 243865"]Canım cevap geldi kurallar değişmiş izinden dönemeyen üye diskalifiye yaristimhgullstede adının olması geriye dönük düzltilemediği içinmiş
Kısacası bizimle yarışabilirsin canım eğer kararlıysan kurallarıda kabul ediyorsan alıcam seni listeye bi süre deneme süreci yapalım sende gel arkadaşlarımızlada kaynaş sonra alalım listeye[/QUOTE]
Teşekkür ederimCoook sevindim.

Oncelikle kendimi tanitayim. Ben hoppidicik. Kk uyeligim cok eski zamanlara dayaniyor. Daha once 9. Takim da yarıştım ve güzel sonuçlar aldım.daha elimde olmayan sebeplerle izne ayrıldım ve verdiğim bütün kiloları misliyle aldım. Hani bazı insanlar vardır sıkılınca yemek yemez bende tersi durum sözkonusu.üzüntüyle daha çok yedim yedim..sonuç 101 kiloyum. Cuma yarışmasını deneyip fayda görmüş biri olarak tekrar yarışmaya katılmamın bana yarar sağlayacağını düşündüğüm için tekrar yarışmak için başvurdum.vee aranızdayım

menu
öglen azcik omleti peynir zeytin iki dlm ekmekle kahvalti
aksam bir kase taskebap iki kasik pilav bir dlm ekmek iki lokma turşu

hoppidik hoşgeldin gecmis olsun inşallah iyidir artik evladin bende ayse 30 yaşında iki cocuk annesiyim 29 ekimde 86 kiloyla başladım şuan 72 kiloyum sanada bol kilo vermeler
Evet, şükür allaha iyi şu an. Allah kimseyi çocuğuyla imtihsn etmesin.

harika kilo vermişsin, tebrik ederim

xekpost: 3944228okgüzelum mer: 564629 .!.:
hoşgeldin cnm kızına Allahtan acil şifalar diliyorum inşallah geçmiştir sıkıntısı. ben melike 77 ile başladım 68.1 im şimdi.hedef 55 durmak yok yola devam
Hoşbuldum, tesekkür ederim.

okudugum kadarıyla herkes guzel kilo vermiş. Darısı başıma

Kaptanım geldim
Bu günkü menüm
Sabah kahvaltım 1 yumurta,2 dilim peynir,3 dilim kepekli ekmek,3 kuru kaysı bol yeşillik
Ara 10 tane fındık
Öğlen 1 kase meçimek çorbası,1 dili ekmek ve yeşillik
Ara 1 küçük yerli muz
Akşam sınırsız salata, 2 dilim kepekli ekmek,biraz peynir,2 zeytin,
Yatarken Yeşil çay

bugünkü menum
kahvaltı : 2 yumurtalı omlet garnitürlü
ara:1 nescafe
akşam: 2 patatesli sigara böreği, 1 elmalı kurabiye, 1 tane de sütlü bi tatlı adını bilmiyorum
gezmeye gidicem diye yemeden gittim yemeği. pastaları yemeğe saydım.
ara: çeyrek portakal, çeyrek elma,2 ince dilim muz
spor yok temizlik günü idi çünkü
su 2 lt

Son düzenleme:
Teşekkür ederimCoook sevindim.

Oncelikle kendimi tanitayim. Ben hoppidicik. Kk uyeligim cok eski zamanlara dayaniyor. Daha once 9. Takim da yarıştım ve güzel sonuçlar aldım.daha elimde olmayan sebeplerle izne ayrıldım ve verdiğim bütün kiloları misliyle aldım. Hani bazı insanlar vardır sıkılınca yemek yemez bende tersi durum sözkonusu.üzüntüyle daha çok yedim yedim..sonuç 101 kiloyum. Cuma yarışmasını deneyip fayda görmüş biri olarak tekrar yarışmaya katılmamın bana yarar sağlayacağını düşündüğüm için tekrar yarışmak için başvurdum.vee aranızdayım
[/QUOTE]
hoşgeldin artık eskileri düşünme sıfırdan yepyeni bir başlangıç yap farzetki hiç kilo vermedin de almadın da şimdiden sonra çok güzel kilolar vereceğine inanıyorum
bende merve toplamda 17 kilo verdim ama buraya 66 ile başladım şimdi ise 60 kiloyum hedefim 55 olmak bakalım

dünkü menü:
sabah:
maydonozlu peynirli yumurta
zeytin 1 dilim tam buğ. ekmek
çay

öğle:
1 kase yoğurt içinde 2 kuru kayısı 5 kuru üzüm ve tarçın

ara:
1 avuç leblebi

akşam:

2 kaşık bulgur pilavı
haşlanmış hindi
1 kase yoğurt yarım turp

gece:
1 elma 1 bardak süt
3 lt su yeşilçay

spor:
leslie 3 mile

Günaydın herkese dün arkadaşın evinde tartıldım 68.9 dedi kalbime iniyordu sabah işe gelir gelmez kendimi her zaman tartıldığım tartıya attım yanlış ölçmüş öbürü içim rahatladı çokk şükür

Günaydın! Herkese güzel bir hafta olsun inşallah.

an itibari ile kilom şu dur kaptanım:

Eklentiler

• 20150216_094027.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 56
hoşgeldin artık eskileri düşünme sıfırdan yepyeni bir başlangıç yap farzetki hiç kilo vermedin de almadın da şimdiden sonra çok güzel kilolar vereceğine inanıyorum
bende merve toplamda 17 kilo verdim ama buraya 66 ile başladım şimdi ise 60 kiloyum hedefim 55 olmak bakalım[/QUOTE]
Hoşbuldum.tesekkur ederim. takim harika , çok guzel kilo vermişsiniz. Insallah hedefine ulaşırsın

Canım benımm hayırlısı olur ınsallah. umarım cabuk toplarsın kendını.

Hakkında hayırlısı olsun canım
Listede olman şart değil istediğin zaman gelebilirsin takıma

amin çok sagolun. artık geriye bakmayacam kendim için bişeyler yapmaya mutlu olmaya kararlıyım. ben ayrılalım demesem adam aşkım cicim diyordu ben ayrılalım dedim sonra hemen tamam böylesi daha iyi dedi. hava sogukkenbile merak eden adam yanlız yaşıyo bu kız kötü bişey yapar mı diye merak bile etmedi. iyi degilim dedim zahmet edip aramadı yaaa. böyle bir adam için üzülmeye degmez.. neyse sevgiliyi terkettim ama diyete devam ediyorum bu zamanlarda iştahım kaçıyo ama öğün atlamamaya özen gösteriyorum.ünden itibarende karar verdim onu telden sildim whastup kaldırdım face kapattım onu takip etmeyecem ne yağıyo diye bakmayacam bile ne hali varsa görsün bende yoluma bakacam...

pfff bu erkekler seni kaybetmek istemiyosa bişey yapar zaten yapmıyosa da yoluna gitsin cnm. evli olmayınca işler daha kolay çözülüyomuş sanki..evliler için de yoluna gitsin yada düzelsin demek bu kadar kolay olsaydı keşke

ÖYLE KUZUM. ama şu da var evli olmayınca bir erkeğin vazgeçmesi daha kolay oluyo. bak adam aşkım canım diye açtı telefonu sonra ben gelecek istediğimi söyleyince ben senin mutlu olmanı istiyorum başkasıylu mutlu ol dedi ve bitti.. neyse önemli olan lafta sahiplenmek degil ben bıraktıgımda nereye bu kadar kolay degil demekti. ama kolaymış ben fazla büyütmüşüm gözümde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…