Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ya arkadaşlar gerçekten sürekli zayıflama alanını kendi derdimle meşgul ediyor gibi hissediyorum ama yine biz bozuştuk ya 2 gün iyiyse 1 gün kötüyüz. olay sevgililer günü vesilesiyle oldu. eşim ince bi insan değil ama sevgisini hiç gösteremiyo. güvensizliğimin bu kadar aşırı olmasını da en son buna bağladım ben. yani hiç aşık değil bana hani demiştim ya beklentilerimi azaltınca iyiyiz diye. ama sevgili gibi karı koca gibi değil sanki 2 ev arkadaşı gibi oluyoruz o zamanda. sevgililer gününden önce reklamlarda falan sevgililer günüyle ilgili bişeyler çıkınca sormuştum gülerek sevgililer günü için planın var mı diye. yoooo dedi o da gülerek şakalaştık falan. sonra o anlattığım fatura detayı olayı olunca ben çok üzdüm onu gönlünü alayım dedim.evde güzl bi yemek hazırlayıp mumlar falan bi de işte elbisemi giyerim romantik bi akşam olur dedim.mum alacaktım o da benle geldi çarşıya. ben de sana süpriz yapacaktım aslında ama neyse gel birlikte alalım o zaman dedim mumları birlikte seçtik falan yani bişeyler yapıcağımı öğrenmiş oldu.o akşam da7 de gelicem demişti.işi erken bitmiş 3 de geldi. ben daha sarmayı sarıyodum üstümde önlük eşofman falan. ayyy süpriz iyice bozuldu erken mi geldin falan dedim. evet dedi ama bak sana sevgililer günü hediyesi aldım dedi bi poşet uzattı şok oldum beklentilerimi sıfıra indirmemden ötürü. yokkk canım şakadır bu almamışsındır dedim o hala gülüyo. poşeti bi açtım ki bu çocuk olayı için yakıyı duymuştum al demiştim ona taa bikaç ay önce yakı çıktı poşetten! hııı şaşırmadım dedim senden hediye beklemiyodum zaten ama benim beklentim yokken beni beklentiye sokup sonra da üzüyosun dedim. şaka yaptım dedi. şaka yapıyosan arada bir de gerçeğini yap da şakasına da gülelim dedim sonrada neyse hadi o zaman birlikte hazırlayalım gel yanımda otur dedim mutfağa çağırdım. 10-15 dk durdu sonra ben yorgunum dedi yatmaya gitti yarım saat.hem hiç düşünmemesi o günü benim hazırlık yaptığımı bile bile hemde yanımda durmak istememesi üzdü beni. kalktığında biraz yüzüm asıktı geldi sarıldı belki de hediye almışımdır ama çam sakızı çoban armağanı bişeydir dedi. ben yine heveslendim. çabuk çabuk etrafı toplamaya başladım. işte misafirlik ne varsa çıkardım çeyizdeki yemek örtüleri runnerlar peçeteler süsler mumlar acele acele hazırlıyorum. o da döndü ben dükkanda bırakmıştım hediyeyi ordan alayım da geleyim sen hazırlarken dedi. hediye falan almamış yani dükkandan alıcam diye gidip alıcak biyerden. almamasını geçtim zaten beklemiyodum 2 kere daha beklentiye soktu beni ve hayal kırıklığı.
düğün günü de aynısını yapmıştı. düğünden önce bana erkek ne takar geline dedi ben de evlilik düşüncesi hiç yoktu hiç heveslenmemiştim yani onla tanışana kadar öyle düğünlere falan gitmek eziyet gelirdi hiç de adeti geleneği bilmezdim "bilmiyorum kii damat geline takı mı takıyomuş?" demiştim o da "ben o düğünün damadıysam elbet bişey takarım" dedi. düğünde hiç bişey takmadı. gecesinde takacak heralde diye bekledim gecesinde de duvağa takılan bi milyon tokayı o çıkaramaz diye ben çıkardım sonra aklıma geldi bi anda "ayy dur duvağı niye açtım ben" dedim gülerek aldım duvağı kafama örttüm. noldu ki dedi. duvağı sen açcan dedim. geldi direk açmaya çalıştı. sonra ben tutunca da "aaaa unutmuşum ben ya" dedi. bakın yeminle yoktu beklentim bana bişey alsın taksın diye ama o cümleden sonra kim olsa beklemez mi?
neyse sevgililer gününe döneyim devam ettik hazırlıklara oturduk şık şık yemeklerimizi yedik sohbet ettik çok güzel geçti. sohbet esnasında da ben görmedim ailemden hiç böyle kutlamalar zamanla öğrenicem falan dedi gerçekten de ailesi bi kere bile doğum gününü bile kutlamamış. ne onun ne aileden birinin.o akşam aklıma yattı ambiyansında etkisiyle ama sonra düşündm ki bu adam biz çıkarken her gün elinde güllerle gelirdi. sevgililer gününde daha 10 günlük sevgliydik okuduğu şehirden kargoyla hediye kolye göndermişti. ayda bi çiçek yolluyodu eve sözlendiğimizde. her gelişinde elinde mutlaka bi hediye oluyodu ayakkabı flan. yani bilmiyorum demesi yalan. ama içinden gelmiyo niye gelmiyo
dün de arkadaşlara gittik akşam kadınlar ayrı oturduk erkekler ayrı ev küçük olduğu için işte sohbet sevgililer gününe gelince eşlerinin yaptığı şeyleri gösterdiler. işte herkes ufak tefek düşünmüş bişey hazırlamış balondu çiçekti çikolataydı. ben de orda gülerek biz birlikte yaprak sardık daha ne olsun falan dedim. eve dönüş yolunda eşime dedim ki bak arkadaşlarının hepsi sevgililer gününde neler yapmış. ne yapmış dedi söyledim. dalga geçmeye başladı boşversene yaa balon ne hem içlerinde en mutlu aile biziz falan. ne alakası var dedim düşünen insan sevmeyen insan mı? annesi de sözde nişanda ve hatta nikahta elleri bomboş gelmişti ve severek evlendiniz zaten demişti. aileden gelen bi algı mı bu anlamıyorum eşimin ne düşündüğünü. yani sevmeyen insana mı hediye alınır şımartılır?
sonra o beni dinlememeye başladı kendi kendine ben konuşurken şarkı falan söylemeye başladı gülüyo bi taraftanda iyice tepem attı tamam ya konuşma artık yatıyorum dedim. o bişey dedi ben dedim derken yine gece 3 e kadar tartıştık ben ağladım dünya kadar. en son ben yanına gittim seviyorum seni ne yaparsan yap şu anda sensiz olmak daha kötü geliyo. ailemin yanına haftasonluğuna bile seni bırakıp gidesim gelmiyo falan dedim. öyle zaten uykusuzluktan bitmiş olduğumuz için yattık uyuduk.
sabah da işe geldim ama işte yüzüm gülmüyo sabahtan beri. ne olcak bizim evliliğin hali....

amaninnn resmen günlük yazmışım neyse okumaya zaman bulamazsanız da yazarak da rahatladım biraz..

konuyu doğru başlığa açtım nihayet bu başlığı gasp ediyor olmanın vicdan azabından kurtuldum

melikecim bizim ruh halimizde diyetimizin bir parçası.kendini okadar suçlu hissetme.rahatlıycaz ki kilo verelim.dönem dönem hepimiz yaşadık destek oluyoruz az bucuk.mesaim bugün kısa bitmek üzere yarısını okudum.üzüldüm.keşke erkekler gönlümüze göre olabilse yada cabalarını görebilsek.

selamunaleykum kızlar telden gıremıyıncede pc oturacak fırsat bulamadım kac gundur .dun dıyetı yapamadım aksam kardesıme davetlıydım oglende alısverıs merkezınde lahmacun yedımama bugun tekrardan basladım da sımdı bı pogaca yemek zorunda kaldım .tek avantajım 40 dak yurudum aksamda ıspanak kavurup hafıf gecırıcem

Günaydın! Herkese güzel bir hafta olsun inşallah.

an itibari ile kilom şu dur kaptanım:
canım hosgeldın ben dılek 31 yasıma basıyorum 4 gun sonra .80 kusurle basladıgım kılo verme yoluma takımım sayesınde 73le devam edıyorum

çok sağol yasemin yaa aynen işte bi çaba görmek istiyorum benm için yaptığı. yazının tamamı zaten kitap uzunluğunda oldu baya geniş zaman lazım aradı eşim eve geldiğinde konuşalım böyle olunca ben çok mutsuz oluyorum gel bi ortak nokta bulalım dedi. inş buluruz akşam

kaç lahmacun yedin cnm? 1 taneyse hiçç sorun yok bence bi öğün için. ben geçen haftalarda öğünde 1 tane yedim ama dezavantaj yansımadı kiloma hiç

amaninnn resmen günlük yazmışım neyse okumaya zaman bulamazsanız da yazarak da rahatladım biraz..

konuyu doğru başlığa açtım nihayet bu başlığı gasp ediyor olmanın vicdan azabından kurtuldum

kuzum ben artık kendi yaşadıklarımdanda çevremde gördüklerimden de şunu anladım. kim olursa olsun beklenti içine girmeyeceksin. seviyomuş aşıkmış bunlar fasa fiso. ben artık başkasının beni sevmesini beklemeyecem kendim kendimi sevecem yoksa bende senin gibi çok üzüldüm. erkeklerin bu kadar rahat umarsız olmalarının tek sebebi kendilerini herşeyden çok sevmeleri kendilerine herşeyden çok deger vermeleri...
Eşindir hayatının parçasıdır evet ama senden degerli senden önce olmamalı bunu başarmalısın canım benim. ve çok dua et Rabbim içimizdekileri biliyor bize ondan başkası yardım edemez.

melikecim sen ilac filan kullanıyodun dimi kusura bakma canım ama saçmalamissin mutlu ettiğini kadar mutlu olursunuz hoduklukten koca boşansaydi ben boşardim canlari sagolsun ya sen sevmeye devam et zamanla göreceksinki oda seni mutlu etmeye çalışıyor sabir

canım kızmadin bana dimiayni trioler yüzünden evliligimin ilk uc senesini zehir etmis biri olarak söylüyorum yoevin reisi sensin boyle nazik olma tadini cikar eşinin aksi halde yorarsin adami adettendir diye degil seni mutlu etmek icin yapsın ne yapacaksa öğreneceeeek

Arkadaşlar kurallar hakkında bir bilgim yok. Sadece mönü paylaşıldığı dikkatimi çekti, grup kuralı herhalde. günlük belirlenmiş mesaj atma zorunluluğu var mı? ya da daha farklı birşey? Bilgi verirseniz sevinirim

İlk sayfada kurallarımız yazıyo canım okuyabilirsin

yok canım ilaç falan kullanmıyorum yani şeker ilacı kullanıyorum da psikolojiyi etkileyecek değil. saçmalamışsın biraz ağır oldu sanki empati kuramamış olabilirsin hak vermene de gerek yok da saçmalamışsın nedir yani? sen olayı anlayamamışsın sanırım hediye de gün de değilim eşimin yalanları, oyalaması, geçiştirmeye çalışması, beni ciddiye almaması ben üzgünken karşımda beni duymamak için şarkı söylemesi gülmesi. bunları hayat arkadaşım yapınca elbet üzüldüm. saçmalık nerde???
adettendir diye bişey beklediğimi nerden çıkardın geçenki olayı anlatmıştım size burda zaten, geçen sene sevgililer gününde hiçbişeey yapmadık ve aklıma bile gelmedi bu sene sadece geçen gün onu haksız yere üzdüm kalbini kırdım gönlünü alayım sevgililer günü de bahane olsun dedim. karşıma geçip bak sana hediye aldım deyip de içinden yakı çıkınca karşımda gülmeye başladı. hediye beklemedim o aldığınıı düşündürüp sonra da hahaa almadım yaptı yani. boşanmayı nerden çıkardın ayrıca hangi kelimemden ?eşimi çok seviyorum dedim ben hafta sonu için bile bırakıp tek ailemin yanına gidemedim. boşanmak aklımın ucundan geçmio şuanda ama evliliğimizi nası ortak noktada buluşturabiliriz bunun çözümünü arıyorum sadece. sağol yine de

Emdirmek kolay değil ki canım. Benim bu halimle bile bir danayı devirip yiyesim geliyor bazen

tekrar hos geldin canım. Bende senin ibiyim sıkılınca yemeye vuruyorum. Ama artık duzelttım sankı kendımı artık cok yemege vurmuyorum kendimi çok sukur. bu sekılde kendimizin rahatlıcağını dusunmusuz hep o yuzden böyleyiz belikide. Ben gecte olsa ogrendım sıkılınca yıyorum ve yedıkce kendimi görüp uzulup sıkılıyorum. Sonra bu sonsuz döngüye giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…