- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
amin çok sagolun. artık geriye bakmayacam kendim için bişeyler yapmaya mutlu olmaya kararlıyım. ben ayrılalım demesem adam aşkım cicim diyordu ben ayrılalım dedim sonra hemen tamam böylesi daha iyi dedi. hava sogukkenbile merak eden adam yanlız yaşıyo bu kız kötü bişey yapar mı diye merak bile etmedi. iyi degilim dedim zahmet edip aramadı yaaa. böyle bir adam için üzülmeye degmez.. neyse sevgiliyi terkettim ama diyete devam ediyorumbu zamanlarda iştahım kaçıyo ama öğün atlamamaya özen gösteriyorum.ünden itibarende karar verdim onu telden sildim whastup kaldırdım face kapattım onu takip etmeyecem ne yağıyo diye bakmayacam bile ne hali varsa görsün bende yoluma bakacam...
pfff bu erkeklerseni kaybetmek istemiyosa bişey yapar zaten yapmıyosa da yoluna gitsin cnm. evli olmayınca işler daha kolay çözülüyomuş sanki..evliler için de yoluna gitsin yada düzelsin demek bu kadar kolay olsaydı keşke
vazgecme kolaylıgının evli olmasıyla alakası yok ki canım. Evli erkekler de kolaylıkla vazgecıyor.ÖYLE KUZUM. ama şu da var evli olmayınca bir erkeğin vazgeçmesi daha kolay oluyo. bak adam aşkım canım diye açtı telefonu sonra ben gelecek istediğimi söyleyince ben senin mutlu olmanı istiyorum başkasıylu mutlu ol dedi ve bitti.. neyse önemli olan lafta sahiplenmek degil ben bıraktıgımda nereye bu kadar kolay degil demekti. ama kolaymış ben fazla büyütmüşüm gözümde...
Bugün coştum yine yemekte spor şart oldu benim şimdi koşu bandına gidiyorumtekrar hos geldin canım. Bende senin ibiyim sıkılınca yemeye vuruyorum. Ama artık duzelttım sankı kendımı artık cok yemege vurmuyorum kendimi çok sukur. bu sekılde kendimizin rahatlıcağını dusunmusuz hep o yuzden böyleyiz belikide. Ben gecte olsa ogrendım sıkılınca yıyorum ve yedıkce kendimi görüp uzulup sıkılıyorum. Sonra bu sonsuz döngüye giriyor
Evet canım ya yarışmadan mezun olanlara bakınca hayal gibi gelmişti bi baktım millet 25-27 kilo vermiş 10-11 ayda 10 kilo bile versem süper derken gitti bile 10 kilo. Bi de cidden gruba ne kadar çok girersem o kadar çok kilo veriyorum plasebo etkisi büyük grubuSen de vericeksin insaşşahhh ben takıma ilk geldiğimde 24 kilo verilir mi diye tasalanıyodum ama 20 kilosu gitti bile
amaninnn resmen günlük yazmışımneyse okumaya zaman bulamazsanız da yazarak da rahatladım biraz..
Bugün coştum yine yemekte spor şart oldu benim şimdi koşu bandına gidiyorum
Evet canım ya yarışmadan mezun olanlara bakınca hayal gibi gelmişti bi baktım millet 25-27 kilo vermiş 10-11 ayda 10 kilo bile versem süper derken gitti bile 10 kilo. Bi de cidden gruba ne kadar çok girersem o kadar çok kilo veriyorum plasebo etkisi büyük grubun
bdv gıttın kız dur bakıyım hemen, aşkolsun bız bı takımız derdımızı sevınclerımız duygularımızı paylastıgımız yer burası kılo vermek ısın teferruatıkonuyu doğru başlığa açtım nihayet bu başlığı gasp ediyor olmanın vicdan azabından kurtuldum
bu hafta cuvalladım ben zatewnkaç lahmacun yedin cnm? 1 taneyse hiçç sorun yok bence bi öğün için. ben geçen haftalarda öğünde 1 tane yedim ama dezavantaj yansımadı kiloma hiç
Canım kelimesine kadr okudum yazdıklarını ve haklısın kendince evet beklentiye girmiyorum derken bastırdın belkide duyguları patlama yasadın üzerine eşinin davranışlarıda tuz biber olmuş.inşallah konusur düzelir yoluna sokarsınız ama aileden kazanılmış geleneksel davranışlar degişmiyor sende biliyorsun bunu.sen her anı her günü yada herseyi paylasan yenilikci aileye sahipsin eşin degil.buda seni üzmüş fazlasıyla.yıllarca görmüş oldukları onun için normal ama onun yaşantısı sana anormal.benim eşimdede var o ailesi yeni kıyafet bile almazlar kolay kolay.senelerce cılkı cıkıp hala birşeyi giymek marifet gelir onlara düşün.ama benim eşim benimle alıştı artık alışverişi benden çok seviyor.zamanla alışacak oda sana emin ol.çok sağol yasemin yaa aynen işte bi çaba görmek istiyorum benm için yaptığı. yazının tamamı zaten kitap uzunluğunda oldu baya geniş zaman lazımaradı eşim eve geldiğinde konuşalım böyle olunca ben çok mutsuz oluyorum gel bi ortak nokta bulalım dedi. inş buluruz akşam
Canım olabilir bence sonucta cok kilo verdinya kızlar bişey sorucam 1 ocakta zayıflamaya karar verince ölçülerimi yazmıştım da bi kağıda bu gün elime geçti tekrar ölçtüm kalçam 9 cm belim 10 cm incelmiş!! sizce mümkün mü bu kadar yoksa yanlış mı ölçtüm ilkinde?
Evet katılıyorum işgal etmek degilki buNem hepsni okudum canım. Hiç oyle işgal ediyorum diye dusunme Biz elbet destek olucaz birbirimize. Doktorcugumda demiş kafamız rahat olucak ki kilo verebilelim. Rabbim yardım etsin eşinede bir an önce eski haline düşünceli haline dönsün inş.
Ahh kıyamam ya bgn takım stresliıyı baslagım gun kotu bıttı esımle kavga ettık ve dıyet alabora ne yedıgımı hatırlamıyorum bıle sadece mutsuzum ve konsantrem bıttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?