Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen oyle canım. Daha gencsın onune neler cıkıcak unutup gıdıceksın. Sonra geriye baktıgında sen bile ne guzel unuttuguna sasıracaksın. En guzel sıl herseyden bısver gitsin. Sen kendı hayatına diyetine bak.

İşte bende tamda bu yüzden evlenemiyorum yaa. sevgliler gununde ev arladası evlilik teklifi almış o kadar sevindim ki Ama sonra bana gelmiş olsa o kadar kalabalık içinde evlilik teklifi napardım dedim cok korktum.

vazgecme kolaylıgının evli olmasıyla alakası yok ki canım. Evli erkekler de kolaylıkla vazgecıyor.

Bugün coştum yine yemekte spor şart oldu benim şimdi koşu bandına gidiyorum

Sen de vericeksin insaşşahhh ben takıma ilk geldiğimde 24 kilo verilir mi diye tasalanıyodum ama 20 kilosu gitti bile
Evet canım ya yarışmadan mezun olanlara bakınca hayal gibi gelmişti bi baktım millet 25-27 kilo vermiş 10-11 ayda 10 kilo bile versem süper derken gitti bile 10 kilo. Bi de cidden gruba ne kadar çok girersem o kadar çok kilo veriyorum plasebo etkisi büyük grubun

amaninnn resmen günlük yazmışım neyse okumaya zaman bulamazsanız da yazarak da rahatladım biraz..

Nem hepsni okudum canım. Hiç oyle işgal ediyorum diye dusunme Biz elbet destek olucaz birbirimize. Doktorcugumda demiş kafamız rahat olucak ki kilo verebilelim. Rabbim yardım etsin eşinede bir an önce eski haline düşünceli haline dönsün inş.

Kesinlikleee inşallahh bizde vericezz. inşallah bende 30 kilomu verip mezun olucamm. Çok az kaldıı

eksik kalanı gözden kacırlıgım var mıdır kı
401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD] Pazartesi[/TD]

[TD] Salı [/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma [/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Efser[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ayulduzz [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Kelebekolcam[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Chnnmkiz[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[]/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]nilyaaannn[/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Sahgull[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinl[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Nar38[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Olvidos[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Xpreiaz [/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[TD]Mrv5534[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[/tr][/TR][/TR][/table][TR][TR][/tr][/tr]​
[TR]
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​

[/TR][/TR]

Dunku menu:

Sabah: müsli
Öğlen: 1 prois
Akşam: 1 lahmacun ayran

Spor yok
Sıcı : 1.5 lt su 1 bardak yesil çay

Bugun:

Sabah: 1 kase salata içinde( kırmızı lahana , havuc, portakal limon ve elma var )

Oglen: 1 kase ezogelın, 1 avuc içi buyuklugunde kofte , 1 tabak kuru borulce

Aksam: ayran detoksu corbası 1 kase, 10 fındık

Spor yok ,
sıvı : 1.5 lt su 2 bardak yesil cay

Cıg beslenme ile baslayıp gune diyeti bozup deoks ile devam ettim

bugünkü menum
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir
öğlen: 2 tavuk kanat bikaç patates dilimi (fırında pişmiş)
ara: 1 şekersiz türk kahvesi 2 dilim çikolata
akşam: 2 hamburger ekmeğinden yumurtalı sucuklu tost + 5-6 yaprak sarması
su:3lt
spor: 1 saatte 6 km yürüyüş/koşu

konuyu doğru başlığa açtım nihayet bu başlığı gasp ediyor olmanın vicdan azabından kurtuldum
bdv gıttın kız dur bakıyım hemen, aşkolsun bız bı takımız derdımızı sevınclerımız duygularımızı paylastıgımız yer burası kılo vermek ısın teferruatı

ıyı baslagım gun kotu bıttı esımle kavga ettık ve dıyet alabora ne yedıgımı hatırlamıyorum bıle sadece mutsuzum ve konsantrem bıttı

menu adına yazacagım bısy yok sadece aksam kapıyı carpıp gıttıgımde eve gıdecek tadım yoktu bı saatten fazla yurudum sokaklarda

Canım kelimesine kadr okudum yazdıklarını ve haklısın kendince evet beklentiye girmiyorum derken bastırdın belkide duyguları patlama yasadın üzerine eşinin davranışlarıda tuz biber olmuş.inşallah konusur düzelir yoluna sokarsınız ama aileden kazanılmış geleneksel davranışlar degişmiyor sende biliyorsun bunu.sen her anı her günü yada herseyi paylasan yenilikci aileye sahipsin eşin degil.buda seni üzmüş fazlasıyla.yıllarca görmüş oldukları onun için normal ama onun yaşantısı sana anormal.benim eşimdede var o ailesi yeni kıyafet bile almazlar kolay kolay.senelerce cılkı cıkıp hala birşeyi giymek marifet gelir onlara düşün.ama benim eşim benimle alıştı artık alışverişi benden çok seviyor.zamanla alışacak oda sana emin ol.

Merhaba kızlar nasılsınız.ben iyiyim gündüzleri calısıyorum rahatım ama geceleri çok rahatsızım ben ya çok çektircek bu bebiş bana:)bulantı tutuyo huzursuzluk alıyo kötü oluyorum.birde şu yaptıgım takvimde 9 hafta ama ben 7.jaftadayım kizzlar:)

Canım olabilir bence sonucta cok kilo verdin

Evet katılıyorum işgal etmek degilki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…