Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Düzelttim

ah canım benim genelleme yapmak doğru olmaz ama çok fazla beklentilerin oluyor bence tabiki eşin de sana hediyeler alsa sürprizler yapsa güzel olur ama bazen senin için en iyisi olduğu gibi kabul etmek bir de sakın eşini kimseyle kıyaslama bak o almış benim kocam hiç bişe almadı gibi ah bir bebeğin olsa bunları hiç gözün görmez bile

bulantılar başladı mı bende hiç olmamıştı 3 gün sadece bişey yiyemedim inş sende de uzun sürmez kendini ihmal etme ama hamileyim diye de salma ben son güne kadar çok aktiftim her gün yürüdüüm doğumum gerçekten de kolay oldu

menümü yazayım
sabah:
6 kaşık müsli 1 çay bardağı süt ile
tosttan 2 ısırık

ara:2 kuru kayısı

öğle:
1 tabak sulu köfte
turp

akşam:
1 kase çorba
salata

3 lt su 1 kupa yeşilçay
spor:
yarım saat leslie
50 mekik

Kuralları okudum kaptanım, hepsi motive olmak açısından harika. Sadece 6. Madde hariç. Her hafta bir kişi yapiyormuş hesaplamayı ki en nefret ettigim, stresden midemi ağrıtan bir durumdur.

Bugünkü mönüm:

Sabah: bir bardak tatlandırıcılı çay
Iki zeytin, peynir, domates
Bir paket Ülker altınbaşak

Ara: yok

Öğle : dört kaşık pırasa yemeği
Bir kepçe çorba
bir bardak ayran, bir dilim ekmek

Ara: bir bardak ayran

akşam:dört kaşık tavuk-mantar sote
Dört kaşık buğday salatası

su:1.5 litre. Spor: yarım saat yürüdüm

Ya valla akşamları hiç iyi degilim yoksa salasım yokta

Herkesin yumurtlama ve döllenmesi aynı gün olmaz. Atıyorum x kişisi 9. Gün yumurtlar , bekleyen sperm varsa o gün yumurta döllenir. Y kişisi 19. Gün yumurtlar dolayısıyla geç gebelik oluşur. Takvimler ortalama 14. Günü döllenme kabul eder ve ona göre yapar hesaplamayı.kafana takma ve gebeliğinin keyfini çıkar. doktorunun verdiği usg ye güven

Evet canım zaten dr öyle dedi sat a göre 8 ama bebek 2hafta geriden geliyo bunu anlattı bana ben rahatım ama öyle görünce hoşuma gitmiyodu :)takıntı işte:)

bdv gıttın kız dur bakıyım hemen, aşkolsun bız bı takımız derdımızı sevınclerımız duygularımızı paylastıgımız yer burası kılo vermek ısın teferruatı
Çok teşekkür ederim hepinize 1 sene daha kısa bi süre heralde kızlar orta noktayı ararken iyice kopmaktan korktum ama düşününce hiç tanımadığım bi insanla alıştığım tüm düzenden çıkıp bambaşka bi hayata geçiş sıkıntılar heralde normal. Birbirimizi kırmadan anlayabiliriz inş.

ıyı baslagım gun kotu bıttı esımle kavga ettık ve dıyet alabora ne yedıgımı hatırlamıyorum bıle sadece mutsuzum ve konsantrem bıttı

menu adına yazacagım bısy yok sadece aksam kapıyı carpıp gıttıgımde eve gıdecek tadım yoktu bı saatten fazla yurudum sokaklarda
Grupcak nazara mı geldik canım ya inşallah düzelmiştir aranız.. Bu kocalara neler oluyor

Yine geçen seferki gibi konuşmadık aramız iyi şimdi canım ama ben bi karar aldım artık eşimden beklediğim şeyleri içimden geldiği zamanlarda kendim yapıp ona yol göstericemm. İş yerine çiçek yolluyomuşum ahahaaaa

Maşallah canım ya rahatsızlığı da ayrı güzel ama sayılı gün çabuk geçer zaten 3. Aydan sonra bulantılar da azalıyomuş genelde inş sen de o grupta olursun

Haklısın canım o konuda hatalıyım bana da dese eşim çok üzülürdüm hiç kıyas yapmamalıydım. İnşallah bebeğim de olur bi gün şu kilolar bi gitsin de tekrar gidicem doktora hormonlar falan ne durumda napmak lazım falan. Bi de planıma göre verirsem inş nisanda sene de dolmuş oluyo artık tedaviye geçerler o aşamada hala olmamışsa

Evet canım zaten dr öyle dedi sat a göre 8 ama bebek 2hafta geriden geliyo bunu anlattı bana ben rahatım ama öyle görünce hoşuma gitmiyodu :)takıntı işte:)
Canım yani sen adete çok yakın bi dönemde yumurtlamışsın doğru mu anlıyorum? O zaman 14. Gün olayı genelleme oluyo her an yumurtlanabilir

daha yeni evliymişsin sen olur canım merak etme en kısa zamanda Rabbim sana bir evlat versin inş

günaydın kızlar.
haftanın ortasındayız.hafta bitmiş değil hadi toparlanalım en azından nota alacak kıvamda olmayalım.
melikecim,erkeklerle uğraşmak zor ki ne zor.walla ben artık pes ettim.özellikle bu hediye konusunda.nişanlıyken aramızda ülkeler vardı.uzağız dedim,evlendik 3 cocuk dogurdum.cok cok nadirdir.hatırladıgım 1 kere tek bir gül.sonra cokkk zorladıgım bir zaman bir yüzük.
bi ara parayı sen kazanıyorsun isediğini al dedi.ne odunluk değil mi.istediğimi alabilecegime sevinsem mi üzülsemmi.
ama iyidir eşim bende ona aşığım idare ediyoruz.

bende dün kavga ettim eşimle kavga değilde yani kızdım
günlük evde yarım saat spor yapmaya çalışıyorum sadece yarım saat onda da salonun kapısını kapadım oğlana bak dedim gelmesin buraya yarım saat insan bakamaz mı geldi açtı salonun kapısını çocuk durmuyo diyor
ben geçen sene evdeyken oğlum 3 aylık hiç uyumadı uykumuz yoktu tek başıma sabah 7den akşam 5 e kadar 3 aylık bebeği nasıl oyaladım günlerce hiç birşeyden anlamayan bebeği o günler geldi aklıma nasıl doldum anlatamam çocuk durmuyor diye birşey söylenir mi ya çocuk durmaz zaten oyala işte
burası da baya kocalardan dert yanma forumu oldu:)

Günaydın kızlarr
Kocişlerle kavga etme günü ilan ediyorum
Bizde arıştık ama olur böle şeyler hemen bahane arayıp sarılmayın böreğe çöreğe hadi bakalım
Ayyy ben gene bi koşturmacadayım cuma iş başı yapcak kociş ama cumartesi pazar gene evde pazartrsi normale döncem inşallah öpüldünüz hadi bakalım
Msj sayılarını doldurun
Menüleri paylaşın bu hafta af yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…