Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kuzummm inan ben anlatsam sayfalara sıgmaz.daha gecen en küçük ateşlendi 2 gece yanımda yatırdım hem sabaha kadar takip ederim hem babası rahat uyusunda sabah uykusuz olmasın diye.bilmiyorum kaç saat uyuyp işe geldim.eve bi gittim bütün gece uyusun diye işe giden ben fedakarlik yapan ben,naz yapan eşim.neymiş akşama kadar mızlamış ufaklık.
ablam derki erkekler bencildir.herzaman ilk sırada kendileri gelir.
bende spor yapmaya kalksam 3nüde başıma sarıyor,bi leslie yapıyoruz görseniz gülersiniz,en büyük anne şimdi ne dedi diye sürekli soruyor ortanca ne olur bunu yapma diye yere yatıp yalvarıyor en küçükte kucagına al diye mizlıyor.en cokyapabildiğim 2 mil.
erkekler gercekten bencil.bizde maç olsun hayat durur.maç bakarken babamızdan asla bişey istenmez.ama ben 2 dk teli elime alıyım hemen sorumsuzluk olur.
bazen düşünüyorum evlenmeseydim diye ama genelde yine olsa yine ben bu adamla evlenirdim diyorum.

gelelim yeni üyemize.hos geldin canım.tam haftasında geldin.hepimiz isyanlardayız ama olsun.
acizane menüne biseyler yazmak istedim.
birincisi tadlandırıcıyı hayatından cıkartmalısın,ben aile hekimiyim ve artık klasik tadlandırıcıların ilerde alzheimer gibi hastalıklara ek sebeb oldugu kesin.
bence menülerin az.kilona göre az.
sabah en az 2-3 dilim ekmek yumurta 5 kadar zeytin yemelisin.
ara öğün yapmalısın.kuru meyveler yersen şekerini dengeler yoksa bi kaçgün sonra açlık krizlerin başlar.
nerdensin bilmiyorum ama eger şartların uygunsa bi diyetisyene gitmeni tavsiye ederim.sürekli gidemesende en azından boyuna kilona ve yaşına uygun bir listen olur ona benzer listelerle sağlıkla verirsin kilolarını.

yok yok grupcak bişiler oldu ama geçecek inş hepsi. dünyanın güneşe göre duruşu yıldızların şusu busu mu değişti bu hafta çocuk olayı olmadığı için bilemicem ama abimden de gözlemlediğim sadece sevip bırakıyo. ne yedirmesi ne altı bezi üstü bunlarla hiç ilgisi yok. o kadar zor uyuyan çocuğu özledim diye uyandırıp 10 dk sevdikten sonra yengeme postalıyo yine

cumadan sonra izinden de dönüyosun demi kaptanım?

evet canım yaaa gerçekten bencilliği bi parçası eşimin. ben tayin olayında dükkan olayında falan hep beni düşünüp de istiyo diye düşünüyodum sonra baktım ki yok tek düşündüğü kendisi. artık ciddi konuları kesinlikle tamamen ona bırakmıyorum. kendim ayrıca düşünp ona fikrimi öyle söylüyorum. Allahtan yok dediğim şeyi uzatmıyo çok fazla. ikna etmek istediğinde her türlü ikna oluyorum ama bi dahaki tayinde tamamen kendim seçicem artık şehri.

bu arada sizi birlikte leslie yaparken izlemeyi çok istedim yaaa çok tatlı geliyosunuz kulağaa

@hoppidicik canım daha önce 325. Etapta 84,3 kiloyla izne ayrılmışsın
Şuanda 101,4 kilosun

Maşallah çok güzel kilolar vermişsin ama geri almışsın inşallah bundan sonra birlikte daha kalıcı vericez kiloları açıkcası ben seni biran önce listeye almak istiyorum ama katılımın konusunda da emin olmak istiyorum cumaya kadar ikna edebilirsen hemen alırım listeye

dünkü menü:
sabah:
peynır
roka
1 ymurta
2 dilim ekmek
ara:yok
öğle:1 elma 1 kivi
1 ceviz
ara: 1 dilim ekmek
akşam:balık salata 1dilim ekmek
ara:3 tam bugday biskuvi
önceki akşam yaptıgım pohacanın ve kurabiyenin ucundan tadınada baktım yedim sayılmaz

Teşekkür ederim. Grupta bir hekim olması ayrıca beni memnun etti.

evet, yediklerimin az olduğunun bende farkındayım. Artık diyet başlangıç psikolojisinden mi bilinmez ekmeği iki dilim yersem kendimi durduramam diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Bugün sabah ve öğlen iki dilim yedim, gayet kontrollüydüm.

Diyetisyen olayına gelirsek inan o kadar uzun zamandır diet yapıyorumki tüm diyetlerin kitabını yazarım. Iki hafta önce kızımı götürdüm diyetisyene. verdiği liste benim kızıma yaptığım ve bir türlü uygulatamadigim listenin aynısıydı. Yanlış anlaşılmasın demek istediğim diyetisyenin verdiği listenin lüzumsuzlugu değil benim olaya hakimiyetim. Diyetisyen yerine burada sizinle konuşmak ve her hafta herkesle aynı heyecanı yaşamak daha güzel ve benim için daha faydalı, emin ol. Bir de doğal tatlandırıcı kullanıyorum. O da zararlı mı?

ilgin için teşekkürler

Aslında"sahgull, post: 39473944, member: 243865"]@hoppidicik canım daha önce 325. Etapta 84,3 kiloyla izne ayrılmışsın
Şuanda 101,4 kilosun

Maşallah çok güzel kilolar vermişsin ama geri almışsın inşallah bundan sonra birlikte daha kalıcı vericez kiloları açıkcası ben seni biran önce listeye almak istiyorum ama katılımın kon emin olmak istiyorum cumaya kadar ikna edebilirsen hemen alırım listeye[/QUOTE]
Aslinda diyete tekrar geri dönmemïn bu kadar uzun zaman alması birazda verdiğim kiloları hızlı bir sekilde tekrar geri almamla alakalı.evet, cok guzel kilo veriyorum ama bir yerde pes ediyorum. Birsey oluyor , bir olay veya beni mutsuz edecek birsey basliyorum yemek yemeğe ve kendimi durduramıyorum.o yuzden aslinda diet yapmayada tovbe etmistim. Nasıl olsa geri alicam neden başlayayım diyordum ama bu sefer geri almıycam insallah.bu sefer hedef bulucam

Aslinda diyete tekrar geri dönmemïn bu kadar uzun zaman alması birazda verdiğim kiloları hızlı bir sekilde tekrar geri almamla alakalı.evet, cok guzel kilo veriyorum ama bir yerde pes ediyorum. Birsey oluyor , bir olay veya beni mutsuz edecek birsey basliyorum yemek yemeğe ve kendimi durduramıyorum.o yuzden aslinda diet yapmayada tovbe etmistim. Nasıl olsa geri alicam neden başlayayım diyordum ama bu sefer geri almıycam insallah.bu sefer hedef bulucam[/QUOTE]
canım ben de al ver al ver senede 20 kilo alıp veriyorum bu defa artık sarkıcak oram buram diye korku başladı sporu elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorum bi de bol su tabi ama cildimde bi gevşeme var yine de. inş bu son verişimiz olur bundan sonra kontrolu hiç kaybetmeyiz. zaten verelim u kiloları koruma başlığına geçeriz hepimiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…