kuzummm inan ben anlatsam sayfalara sıgmaz.daha gecen en küçük ateşlendi 2 gece yanımda yatırdım hem sabaha kadar takip ederim hem babası rahat uyusunda sabah uykusuz olmasın diye.bilmiyorum kaç saat uyuyp işe geldim.eve bi gittim bütün gece uyusun diye işe giden ben fedakarlik yapan ben,naz yapan eşim.neymiş akşama kadar mızlamış ufaklık.bende dün kavga ettim eşimle kavga değilde yani kızdım
günlük evde yarım saat spor yapmaya çalışıyorum sadece yarım saat onda da salonun kapısını kapadım oğlana bak dedim gelmesin buraya yarım saat insan bakamaz mı geldi açtı salonun kapısını çocuk durmuyo diyor
ben geçen sene evdeyken oğlum 3 aylık hiç uyumadı uykumuz yoktu tek başıma sabah 7den akşam 5 e kadar 3 aylık bebeği nasıl oyaladım günlerce hiç birşeyden anlamayan bebeği o günler geldi aklıma nasıl doldum anlatamam çocuk durmuyor diye birşey söylenir mi ya çocuk durmaz zaten oyala işte
burası da baya kocalardan dert yanma forumu oldu:)
gelelim yeni üyemize.hos geldin canım.tam haftasında geldin.hepimiz isyanlardayız ama olsun.Kuralları okudum kaptanım, hepsi motive olmak açısından harika. Sadece 6. Madde hariç. Her hafta bir kişi yapiyormuş hesaplamayı ki en nefret ettigim, stresden midemi ağrıtan bir durumdur.
Bugünkü mönüm:
Sabah: bir bardak tatlandırıcılı çay
Iki zeytin, peynir, domates
Bir paket Ülker altınbaşak
Ara: yok
Öğle : dört kaşık pırasa yemeği
Bir kepçe çorba
bir bardak ayran, bir dilim ekmek
Ara: bir bardak ayran
akşam:dört kaşık tavuk-mantar sote
Dört kaşık buğday salatası
su:1.5 litre. Spor: yarım saat yürüdüm
eksik kalanı gözden kacırlıgım var mıdır kı
401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Efser[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ayulduzz [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Kelebekolcam[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Chnnmkiz[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[]/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]nilyaaannn[/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Sahgull[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinl[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Nar38[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Olvidos[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Xpreiaz [/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]Mrv5534[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[/tr][/TR][/TR][/table][TR][TR][/tr][/tr]
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/TR][/TR]
Hoşgeldin canımmBeni de alır misiniz takıma arkadaşlar ihtiyacım var
yok yok grupcak bişiler oldu ama geçecek inş hepsi. dünyanın güneşe göre duruşu yıldızların şusu busu mu değişti bu haftabende dün kavga ettim eşimle kavga değilde yani kızdım
günlük evde yarım saat spor yapmaya çalışıyorum sadece yarım saat onda da salonun kapısını kapadım oğlana bak dedim gelmesin buraya yarım saat insan bakamaz mı geldi açtı salonun kapısını çocuk durmuyo diyor
ben geçen sene evdeyken oğlum 3 aylık hiç uyumadı uykumuz yoktu tek başıma sabah 7den akşam 5 e kadar 3 aylık bebeği nasıl oyaladım günlerce hiç birşeyden anlamayan bebeği o günler geldi aklıma nasıl doldum anlatamam çocuk durmuyor diye birşey söylenir mi ya çocuk durmaz zaten oyala işte
burası da baya kocalardan dert yanma forumu oldu:)
cumadan sonra izinden de dönüyosun demi kaptanım?Günaydın kızlarr
Kocişlerle kavga etme günü ilan ediyorum
Bizde arıştık ama olur böle şeyler hemen bahane arayıp sarılmayın böreğe çöreğe hadi bakalım
Ayyy ben gene bi koşturmacadayım cuma iş başı yapcak kociş ama cumartesi pazar gene evde pazartrsi normale döncem inşallah öpüldünüz hadi bakalım
Msj sayılarını doldurun
Menüleri paylaşın bu hafta af yok
Evet canım 1 kilo fazlam var pazartesi başlayıp onu atıp cuma listeye gitmeyi dülünüyorum havalarda belki düzelirse yürüyüşümede başlarım mezun olmak istiyorum artık bu kadar tatil yetercumadan sonra izinden de dönüyosun demi kaptanım?
kuzummm inan ben anlatsam sayfalara sıgmaz.daha gecen en küçük ateşlendi 2 gece yanımda yatırdım hem sabaha kadar takip ederim hem babası rahat uyusunda sabah uykusuz olmasın diye.bilmiyorum kaç saat uyuyp işe geldim.eve bi gittim bütün gece uyusun diye işe giden ben fedakarlik yapan ben,naz yapan eşim.neymiş akşama kadar mızlamış ufaklık.
ablam derki erkekler bencildir.herzaman ilk sırada kendileri gelir.
bende spor yapmaya kalksam 3nüde başıma sarıyor,bi leslie yapıyoruz görseniz gülersiniz,en büyük anne şimdi ne dedi diye sürekli soruyor ortanca ne olur bunu yapma diye yere yatıp yalvarıyor en küçükte kucagına al diye mizlıyor.en cokyapabildiğim 2 mil.
erkekler gercekten bencil.bizde maç olsun hayat durur.maç bakarken babamızdan asla bişey istenmez.ama ben 2 dk teli elime alıyım hemen sorumsuzluk olur.
bazen düşünüyorum evlenmeseydim diye ama genelde yine olsa yine ben bu adamla evlenirdim diyorum.
bu arada sizi birlikte leslie yaparken izlemeyi çok istedim yaaa çok tatlı geliyosunuz kulağaakuzummm inan ben anlatsam sayfalara sıgmaz.daha gecen en küçük ateşlendi 2 gece yanımda yatırdım hem sabaha kadar takip ederim hem babası rahat uyusunda sabah uykusuz olmasın diye.bilmiyorum kaç saat uyuyp işe geldim.eve bi gittim bütün gece uyusun diye işe giden ben fedakarlik yapan ben,naz yapan eşim.neymiş akşama kadar mızlamış ufaklık.
ablam derki erkekler bencildir.herzaman ilk sırada kendileri gelir.
bende spor yapmaya kalksam 3nüde başıma sarıyor,bi leslie yapıyoruz görseniz gülersiniz,en büyük anne şimdi ne dedi diye sürekli soruyor ortanca ne olur bunu yapma diye yere yatıp yalvarıyor en küçükte kucagına al diye mizlıyor.en cokyapabildiğim 2 mil.
erkekler gercekten bencil.bizde maç olsun hayat durur.maç bakarken babamızdan asla bişey istenmez.ama ben 2 dk teli elime alıyım hemen sorumsuzluk olur.
bazen düşünüyorum evlenmeseydim diye ama genelde yine olsa yine ben bu adamla evlenirdim diyorum.
ben bi haftalık konuştum ya peşin peşin sustum şimdiayyy takıma bi sessizlik çöktü..
Teşekkür ederim. Grupta bir hekim olması ayrıca beni memnun etti.gelelim yeni üyemize.hos geldin canım.tam haftasında geldin.hepimiz isyanlardayız ama olsun.
acizane menüne biseyler yazmak istedim.
birincisi tadlandırıcıyı hayatından cıkartmalısın,ben aile hekimiyim ve artık klasik tadlandırıcıların ilerde alzheimer gibi hastalıklara ek sebeb oldugu kesin.
bence menülerin az.kilona göre az.
sabah en az 2-3 dilim ekmek yumurta 5 kadar zeytin yemelisin.
ara öğün yapmalısın.kuru meyveler yersen şekerini dengeler yoksa bi kaçgün sonra açlık krizlerin başlar.
nerdensin bilmiyorum ama eger şartların uygunsa bi diyetisyene gitmeni tavsiye ederim.sürekli gidemesende en azından boyuna kilona ve yaşına uygun bir listen olur ona benzer listelerle sağlıkla verirsin kilolarını.
Aslinda diyete tekrar geri dönmemïn bu kadar uzun zaman alması birazda verdiğim kiloları hızlı bir sekilde tekrar geri almamla alakalı.evet, cok guzel kilo veriyorum ama bir yerde pes ediyorum. Birsey oluyor , bir olay veya beni mutsuz edecek birsey basliyorum yemek yemeğe ve kendimi durduramıyorum.o yuzden aslinda diet yapmayada tovbe etmistim. Nasıl olsa geri alicam neden başlayayım diyordum ama bu sefer geri almıycam insallah.bu sefer hedef bulucam[/QUOTE]Aslında"sahgull, post: 39473944, member: 243865"]@hoppidicik canım daha önce 325. Etapta 84,3 kiloyla izne ayrılmışsın
Şuanda 101,4 kilosun
Maşallah çok güzel kilolar vermişsin ama geri almışsın inşallah bundan sonra birlikte daha kalıcı vericez kiloları açıkcası ben seni biran önce listeye almak istiyorum ama katılımın kon emin olmak istiyorum cumaya kadar ikna edebilirsen hemen alırım listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?