Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım ben de al ver al ver senede 20 kilo alıp veriyorum bu defa artık sarkıcak oram buram diye korku başladı sporu elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorum bi de bol su tabi ama cildimde bi gevşeme var yine de. inş bu son verişimiz olur bundan sonra kontrolu hiç kaybetmeyiz. zaten verelim u kiloları koruma başlığına geçeriz hepimiz inş[/QUOTE]
Ahh ne güzel olurdu.

sarkmayı geçtim sağlık açısından da sık sık kilo alıp vermek çok sakıncalı. Hoş kilolu olmakda sakıncalı ama işte. Yapamıyoruz..

Şimdi gelelim benim sorunuma bayanlar..

yarın misafirlerim geliyo ve benim diet birşeyler yapmam gerek.artı yaptıklarımdan sadece tatmam gerek.ve bu çooook zor birşey(
yeşil mercimek salatası veya közlenmiş patlıcan salatası veya tavuklu salata olabilir.nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama istanbulda halk ekmeği tam bugday unu var,nette tam bugday unundan pohaca tarifi vardı biara yapıyordum çok güzel oluyor,kekde denedim oluyor.

bunlara ek birde buğday salatası diyeyim süper oluyor hatta ben yeşil mercimekle buğdayı karıştırıyorum bazen bol yeşillik oh mis gibi

Doktorum bence seni meyveler maf ediyor. Meyveyi ne zaman yesem benim bunye kilo veremiyo seninkide öyle olması?

Bizim aradaslar dıyetısyene gitti. Diyetisyen sadece halk ekmegıne izin vermiş ozellıkle demiş yazdıgım tum dilimleri halk tam bugday olarak yiyeceksiniz diye. Sanırım en güvenilir o.

Kızlar burda ne güzell kar yagıyor. Ben sardım sarmalandım bu guzelım karlı havada yuryuse cıktım. Kendımı cok tebrik ettim. Sizlerde yazıyım dedim. Toplam 7000 adım cıvarı atmısım yuruyuste :)

Kızlar burda ne güzell kar yagıyor. Ben sardım sarmalandım bu guzelım karlı havada yuryuse cıktım. Kendımı cok tebrik ettim. Sizlerde yazıyım dedim. Toplam 7000 adım cıvarı atmısım yuruyuste :)
beni de koşu bandına gönderinnnn... yine tuttu üşengeçliğim

Menüm:

Sabah: proteince zengin yulaflı müsli ( spor malzemesı satan yerden aldım arkadasın tavsıyesı ile ben muslı yıyemezdşm ama sabah 7 de yiyorum 12 ye kadar tok tutuyor bu. Diğer musliler beni dahada acıktırırdı. bunu cok sevdım sabah kahvaltılarımın vazgecılmezi olacak sanırım)

Ogle: tavuk ızgara salata

Ara: 1 dilim baklava

Aksam: su benim cıg salata karısımına ton balıgı ekledim. Nede lezettli oldu :)
sıvılar: 2 bardak yesil cay, şimdili 1 lt su
Spor: 8000 adım

ahh bak olabilir..bende bir ara ciceksepetinden kolyeli setlerden eşime almayı düsünmüştüm kolye benim olsun diye :)kurabiyesi onun .)

inşallah tedaviye gerek kalmaz canım hayırlısıyla

Canım yani sen adete çok yakın bi dönemde yumurtlamışsın doğru mu anlıyorum? O zaman 14. Gün olayı genelleme oluyo her an yumurtlanabilir
canım ben çok normal siklusta yumurtlamıyordum oda var cünkü ben 28-30 günde degil 45-50 günde adet oluyorum o nedenle benim yumurtalama zamanım hesaplıda degildi..rastgele dedik rastgelmiş :)

Bizde erkek arkadasımla kavga ettik. Gerci ben anlatsam şimdi bana senden ötürü diceksiniz belki ama . Bakıyorum anlattıklarınıza ilerde bende böyle seylerden sorun yasıcakmısım gibi geliyor. O kadar artısı var ama bi o kadarda eksisis var. Her gün iş yerinde diyorum ki aslında evlenseniz soyle güzel olur böyle güzel olur. Sonra tüm gun tatlı tatlı yazıyorum ona akşam olunca bisey oluyor. hopp biz tartısma. çokk yoruldum. hergün kabullenip aksam gerilemketen yoruldum. ya gözümü kapatıp nolursa olsun diyip evlenicem. yada ayrılıcam. İşin kotusu yanımda bırı olsa su olayları sıcagı sıcagına gorse yorum yapsa ama o da yok.

ayça ve meyve allerjisi devrede :)
evet narım yaaa meyve dusmanı olucam su kilo verme donemınde bide cok seviyorumm.Gecen arkadasla iddaya girdiydik belli tarihe kadar vucut kitle indeksınden 2 dusmemız gerekıyodu. Neyse ben dustum bunu bekliyorum. Bu nerdeeee sonra dedım kı bak sen meyve yıyosun yeme :) sonra o da dustu yaaa. Ne guzel kazanıyodum tıyoyu kaptı. Erkek tabi kk da takılmıyo ya nerden bilsin :) hegun 1 muz yıyen adam sımdı agzına meyve koymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…