canım ben de al ver al ver senede 20 kilo alıp veriyorum bu defa artık sarkıcak oram buram diye korku başladı sporu elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışıyorum bi de bol su tabi ama cildimde bi gevşeme var yine de. inş bu son verişimiz olur bundan sonra kontrolu hiç kaybetmeyiz. zaten verelim u kiloları koruma başlığına geçeriz hepimiz inş[/QUOTE]Aslinda diyete tekrar geri dönmemïn bu kadar uzun zaman alması birazda verdiğim kiloları hızlı bir sekilde tekrar geri almamla alakalı.evet, cok guzel kilo veriyorum ama bir yerde pes ediyorum. Birsey oluyor , bir olay veya beni mutsuz edecek birsey basliyorum yemek yemeğe ve kendimi durduramıyorum.o yuzden aslinda diet yapmayada tovbe etmistim. Nasıl olsa geri alicam neden başlayayım diyordum ama bu sefer geri almıycam insallah.bu sefer hedef bulucam
yeşil mercimek salatası veya közlenmiş patlıcan salatası veya tavuklu salata olabilir.nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama istanbulda halk ekmeği tam bugday unu var,nette tam bugday unundan pohaca tarifi vardı biara yapıyordum çok güzel oluyor,kekde denedim oluyor.Şimdi gelelim benim sorunuma bayanlar..
yarın misafirlerim geliyo ve benim diet birşeyler yapmam gerek.artı yaptıklarımdan sadece tatmam gerek.ve bu çooook zor birşey(
bunlara ek birde buğday salatası diyeyim süper oluyor hatta ben yeşil mercimekle buğdayı karıştırıyorum bazen bol yeşillik oh mis gibiyeşil mercimek salatası veya közlenmiş patlıcan salatası veya tavuklu salata olabilir.nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama istanbulda halk ekmeği tam bugday unu var,nette tam bugday unundan pohaca tarifi vardı biara yapıyordum çok güzel oluyor,kekde denedim oluyor.
dünkü menü:
sabah:
peynır
roka
1 ymurta
2 dilim ekmek
ara:yok
öğle:1 elma 1 kivi
1 ceviz
ara: 1 dilim ekmek
akşam:balık salata 1dilim ekmek
ara:3 tam bugday biskuvi
önceki akşam yaptıgım pohacanın ve kurabiyenin ucundan tadınada baktım yedim sayılmaz
yeşil mercimek salatası veya közlenmiş patlıcan salatası veya tavuklu salata olabilir.nerde ikamet ediyorsun bilmiyorum ama istanbulda halk ekmeği tam bugday unu var,nette tam bugday unundan pohaca tarifi vardı biara yapıyordum çok güzel oluyor,kekde denedim oluyor.
beni de koşu bandına gönderinnnn... yine tuttu üşengeçliğimKızlar burda ne güzell kar yagıyor. Ben sardım sarmalandım bu guzelım karlı havada yuryuse cıktım. Kendımı cok tebrik ettim. Sizlerde yazıyım dedim. Toplam 7000 adım cıvarı atmısım yuruyuste :)
ahh bak olabilir..bende bir ara ciceksepetinden kolyeli setlerden eşime almayı düsünmüştüm kolye benim olsun diye :)kurabiyesi onun .)Yine geçen seferki gibi konuşmadık aramız iyi şimdi canım ama ben bi karar aldım artık eşimden beklediğim şeyleri içimden geldiği zamanlarda kendim yapıp ona yol göstericemm. İş yerine çiçek yolluyomuşum ahahaaa a
yaa evet herkes öyle diyor inşallah öyle olurMaşallah canım ya rahatsızlığı da ayrı güzel ama sayılı gün çabuk geçer zaten 3. Aydan sonra bulantılar da azalıyomuş genelde inş sen de o grupta olursun
inşallah tedaviye gerek kalmaz canım hayırlısıylaHaklısın canım o konuda hatalıyım bana da dese eşim çok üzülürdüm hiç kıyas yapmamalıydım. İnşallah bebeğim de olur bi gün şu kilolar bi gitsin de tekrar gidicem doktora hormonlar falan ne durumda napmak lazım falan. Bi de planıma göre verirsem inş nisanda sene de dolmuş oluyo artık tedaviye geçerler o aşamada hala olmamışsa
canım ben çok normal siklusta yumurtlamıyordum oda var cünkü ben 28-30 günde degil 45-50 günde adet oluyorum o nedenle benim yumurtalama zamanım hesaplıda degildi..rastgele dedik rastgelmiş :)Canım yani sen adete çok yakın bi dönemde yumurtlamışsın doğru mu anlıyorum? O zaman 14. Gün olayı genelleme oluyo her an yumurtlanabilir
hadii koşu bandınaa hadii cabıkkkbeni de koşu bandına gönderinnnn... yine tuttu üşengeçliğim
beni de koşu bandına gönderinnnn... yine tuttu üşengeçliğim
allah kolaylık versinn ozamn :)Şimdi gelelim benim sorunuma bayanlar..
yarın misafirlerim geliyo ve benim diet birşeyler yapmam gerek.artı yaptıklarımdan sadece tatmam gerek.ve bu çooook zor birşey(
ayça ve meyve allerjisi devrede :)Doktorum bence seni meyveler maf ediyor. Meyveyi ne zaman yesem benim bunye kilo veremiyo seninkide öyle olması?
evet narım yaaa meyve dusmanı olucam su kilo verme donemınde bide cok seviyorumm.Gecen arkadasla iddaya girdiydik belli tarihe kadar vucut kitle indeksınden 2 dusmemız gerekıyodu. Neyse ben dustum bunu bekliyorum. Bu nerdeeee sonra dedım kı bak sen meyve yıyosun yeme :) sonra o da dustu yaaa. Ne guzel kazanıyodum tıyoyu kaptı. Erkek tabi kk da takılmıyo ya nerden bilsin :) hegun 1 muz yıyen adam sımdı agzına meyve koymuyorayça ve meyve allerjisi devrede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?