Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ahh niye verdin tiyonu..bende cok severim eyveyi..hatta can erigi 4 gözle bekliyorum :)

yok yaaa gerçekten bu hafta bence bi yörünge yıldız ay güneş dünya bişiler oldu. herkes mi sorun yaşadı grupta olayı bilmiyorum canım ama ben de evlenirken evet işte bu hayatımın aşkı diyerek evlenmedim. hatta çok aceleye geldi ocakın sonu tanıştık haziran nikah oldu. ve bu arada eşim okuldaydı başka şehirde tlf falan kullanması yasaktı evlenene kadar toplasan 20 gün görüştükbildiğin körleme evlendik neden öyle oldu nasıl oldu falan bilmiom ama lisede dersanede 2 hafta sonu aynı sınıftaydık o zaman ben çok beğenmiştim onu galiba eskiden tanımanın verdiği bi güven oldu. nasipmiş işte 9 sene sonra 4-5 ayda evlendik. cnm anlatabilirsin ben dinlerim yani. çözüm önerilerim kendiminkilerden sonra ne kadar etkili olur bilmiorum ama

ilerde evlendiginde kavga ettiginde diyeceksinki keşke sevgilim olsaydı onunla kavga etseydik yada ayrılsaydık ya o hiçbirşeymiş:)
inşallah demek zorunda kalmazsın

sorunun n ereden gelecegi belli olmuyorki sonucta..ben 4 sene görüstüm ama yinede tanıyamadım

@hoppidicik canım zaten kilo vermekte problem yok bi şekilde veriyoruz önemli olan korumak, bence bu sefer başarıcaksın yeterki iste, sıkıntılı zamanlarında seni rahatlatcak başka şeyler bul mesela, yemek çözüm olmuyor aksine ekstra kilo stres olarak geri dönüyor

Kızlar çok güzel menüler vermiş
Bide benim yöntemim diyetteyim deme sakın daha çok üstüne geliyorlar ye falan diye, mideme dokunuyor bu aralara biraz rahatsız diyetek savusturdum

iyi aksamlar kızlar umarım ıyısınızdır ben kotuyum ya cokkkk piss bi huyum var üzüntülerimi sevinçlerımı en uç noktalarda yaşıyorum ...bir süreliğinede izne ayrılmak istiyorum toparlanır toparlanmaz gelırım burlardaa olurum ama ne duzenlı menu paylasacak nede kılo vermek ıcın caba gosterecek bı enerjım var

aman be aycam sankı bundan ayrılıp baskası dahamı ıyı cıkıcak hepsı bencıl nankor empatı kuramıyan yaratıklar

kesınlıkle nazara geldık,biz eşimle çok iyi anlaşırız çok kavga etmeyız çünkü uyumluyuz az çok.ama işte ben ne kadar hoşgörülü anlıyıslı oldugumu hissettırdıkce onun kaprisli bı ınsan olmasına sebebıyet verdım galıba bıraksan butun gun pc oturabılır ben tel elıme alınca abartmıyosun dıyısıne ,sabahtan aksama kadar bende kosturuyorum elımden geldıkce destek olmaya calısıyrum ama beyefendı cookk yoruluyo bızımkısı gorunmez goze .ama ben yaptım gücluyum kuvetlıyım herseyın altından kalkarım imajını verdıgım ıcın yıllardır yaptıgım guzellıklerı gozune sokmadıgım ıcın basıtlestırmesıne ızın verdım ...takdır etmekte guzel soz soylemekte kendılerını ıfade edemedıklerını soylıyen adamlar ıs tartısmaya gelınce nede guzel kendılerını ıfade ederler...aman neyse kuyruguma bastı bıkere bı suru boyle delı danalar gıbı gezerım ben

Ay
AynI dertten muzdaribiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…