ahh niye verdin tiyonu..bende cok severim eyveyi..hatta can erigi 4 gözle bekliyorum :)evet narım yaaa meyve dusmanı olucam su kilo verme donemınde bide cok seviyorumm.Gecen arkadasla iddaya girdiydik belli tarihe kadar vucut kitle indeksınden 2 dusmemız gerekıyodu. Neyse ben dustum bunu bekliyorum. Bu nerdeeee sonra dedım kı bak sen meyve yıyosun yeme :) sonra o da dustu yaaa. Ne guzel kazanıyodum tıyoyu kaptı. Erkek tabi kk da takılmıyo ya nerden bilsin :) hegun 1 muz yıyen adam sımdı agzına meyve koymuyor
yok yaaa gerçekten bu hafta bence bi yörünge yıldız ay güneş dünya bişiler oldu. herkes mi sorun yaşadı gruptaBizde erkek arkadasımla kavga ettik. Gerci ben anlatsam şimdi bana senden ötürü diceksiniz belki ama . Bakıyorum anlattıklarınıza ilerde bende böyle seylerden sorun yasıcakmısım gibi geliyor. O kadar artısı var ama bi o kadarda eksisis var. Her gün iş yerinde diyorum ki aslında evlenseniz soyle güzel olur böyle güzel olur. Sonra tüm gun tatlı tatlı yazıyorum ona akşam olunca bisey oluyor. hopp biz tartısma. çokk yoruldum. hergün kabullenip aksam gerilemketen yoruldum. ya gözümü kapatıp nolursa olsun diyip evlenicem. yada ayrılıcam. İşin kotusu yanımda bırı olsa su olayları sıcagı sıcagına gorse yorum yapsa ama o da yok.
ilerde evlendiginde kavga ettiginde diyeceksinki keşke sevgilim olsaydı onunla kavga etseydik yada ayrılsaydık ya o hiçbirşeymiş:)Bizde erkek arkadasımla kavga ettik. Gerci ben anlatsam şimdi bana senden ötürü diceksiniz belki ama . Bakıyorum anlattıklarınıza ilerde bende böyle seylerden sorun yasıcakmısım gibi geliyor. O kadar artısı var ama bi o kadarda eksisis var. Her gün iş yerinde diyorum ki aslında evlenseniz soyle güzel olur böyle güzel olur. Sonra tüm gun tatlı tatlı yazıyorum ona akşam olunca bisey oluyor. hopp biz tartısma. çokk yoruldum. hergün kabullenip aksam gerilemketen yoruldum. ya gözümü kapatıp nolursa olsun diyip evlenicem. yada ayrılıcam. İşin kotusu yanımda bırı olsa su olayları sıcagı sıcagına gorse yorum yapsa ama o da yok.
sorunun n ereden gelecegi belli olmuyorki sonucta..ben 4 sene görüstüm ama yinede tanıyamadımyok yaaa gerçekten bu hafta bence bi yörünge yıldız ay güneş dünya bişiler oldu. herkes mi sorun yaşadı gruptaolayı bilmiyorum canım ama ben de evlenirken evet işte bu hayatımın aşkı diyerek evlenmedim. hatta çok aceleye geldi ocakın sonu tanıştık haziran nikah oldu. ve bu arada eşim okuldaydı başka şehirde tlf falan kullanması yasaktı evlenene kadar toplasan 20 gün görüştük bildiğin körleme evlendik neden öyle oldu nasıl oldu falan bilmiom ama lisede dersanede 2 hafta sonu aynı sınıftaydık o zaman ben çok beğenmiştim onu galiba eskiden tanımanın verdiği bi güven oldu. nasipmiş işte 9 sene sonra 4-5 ayda evlendik. cnm anlatabilirsin ben dinlerim yani. çözüm önerilerim kendiminkilerden sonra ne kadar etkili olur bilmiorum ama
hadii koşu bandınaa hadii cabıkkk
Gözlerini kapatt tatlım o kosu bandında yarm saat gecıreksın ama bu sana bu hafta 1 kilo olarak gidicek olarak dusun.
Burdamısın sen halakk bağımlısı oldum sizden sonra bilgisayarın başından kalkamıyorum kiii
kaptanım bugün deli gibi tatlı çekti canım dut kurusu yedim amaaAyçaaaa baklavamı gördüm
Ceza geliyorrrrrr
50 yarım mekik + 50 squat + 50 zıplama
Yatmadan yaparsın artık
bende hiç oturamıyorum evde cocuklar ıste eşim fırsat olmıyokk bağımlısı oldum sizden sonra bilgisayarın başından kalkamıyorum kiii
aferın bacım sanakaptanım bugün deli gibi tatlı çekti canım dut kurusu yedim amaatamam artk gidiyorum ben koşmaya
ayşem bı fırsat olupta hayırlı olsun dıyemedım cok sevındım bıtanem,Rabbım saglıklı bı sekılde kucagına almıyı nasıp etsınhadii koşu bandınaa hadii cabıkkk
aman be aycam sankı bundan ayrılıp baskası dahamı ıyı cıkıcak hepsı bencıl nankor empatı kuramıyan yaratıklarBizde erkek arkadasımla kavga ettik. Gerci ben anlatsam şimdi bana senden ötürü diceksiniz belki ama . Bakıyorum anlattıklarınıza ilerde bende böyle seylerden sorun yasıcakmısım gibi geliyor. O kadar artısı var ama bi o kadarda eksisis var. Her gün iş yerinde diyorum ki aslında evlenseniz soyle güzel olur böyle güzel olur. Sonra tüm gun tatlı tatlı yazıyorum ona akşam olunca bisey oluyor. hopp biz tartısma. çokk yoruldum. hergün kabullenip aksam gerilemketen yoruldum. ya gözümü kapatıp nolursa olsun diyip evlenicem. yada ayrılıcam. İşin kotusu yanımda bırı olsa su olayları sıcagı sıcagına gorse yorum yapsa ama o da yok.
kesınlıkle nazara geldık,yok yaaa gerçekten bu hafta bence bi yörünge yıldız ay güneş dünya bişiler oldu. herkes mi sorun yaşadı gruptaolayı bilmiyorum canım ama ben de evlenirken evet işte bu hayatımın aşkı diyerek evlenmedim. hatta çok aceleye geldi ocakın sonu tanıştık haziran nikah oldu. ve bu arada eşim okuldaydı başka şehirde tlf falan kullanması yasaktı evlenene kadar toplasan 20 gün görüştük bildiğin körleme evlendik neden öyle oldu nasıl oldu falan bilmiom ama lisede dersanede 2 hafta sonu aynı sınıftaydık o zaman ben çok beğenmiştim onu galiba eskiden tanımanın verdiği bi güven oldu. nasipmiş işte 9 sene sonra 4-5 ayda evlendik. cnm anlatabilirsin ben dinlerim yani. çözüm önerilerim kendiminkilerden sonra ne kadar etkili olur bilmiorum ama
Kullan canım.tavsiye ederimdoktorcum ya sana sorayım ben su folik asit flan almadım daha hamile degilkende folbiol kullansak yeterlimi?
AynI dertten muzdaribiz.kesınlıkle nazara geldık,biz eşimle çok iyi anlaşırız çok kavga etmeyız çünkü uyumluyuz az çok.ama işte ben ne kadar hoşgörülü anlıyıslı oldugumu hissettırdıkce onun kaprisli bı ınsan olmasına sebebıyet verdım galıba bıraksan butun gun pc oturabılır ben tel elıme alınca abartmıyosun dıyısıne ,sabahtan aksama kadar bende kosturuyorum elımden geldıkce destek olmaya calısıyrum ama beyefendı cookk yoruluyo bızımkısı gorunmez goze .ama ben yaptım gücluyum kuvetlıyım herseyın altından kalkarım imajını verdıgım ıcın yıllardır yaptıgım guzellıklerı gozune sokmadıgım ıcın basıtlestırmesıne ızın verdım ...takdır etmekte guzel soz soylemekte kendılerını ıfade edemedıklerını soylıyen adamlar ıs tartısmaya gelınce nede guzel kendılerını ıfade ederler...aman neyse kuyruguma bastı bıkere bı suru boyle delı danalar gıbı gezerım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?