Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Istanbul da yaşıyorum. Kozlenmis biber ve patlıcan her daim dolabimda bulunur. Çok severim.sarimsakli yogurtlu veya sirkeli yaparım. Ama buğday unum yok.halk etmekte olduğunu öğrendiğim iyi oldu.oradan temin ederim

bunlara ek birde buğday salatası diyeyim süper oluyor hatta ben yeşil mercimekle buğdayı karıştırıyorum bazen bol yeşillik oh mis gibi
:) bir kilo buğday haşladım biliyor musun..Buğday salatasınıda çok severim.ben yeşil mercimek koymuyorum ama. Sadece yeşillik (dereotu, taze soğan), kırmızı etli biber, turşu koyuyorum. Zeytinyağı da koymuyorum. Sirke veya limon ve narekşisi.
Gebe arkadaşın canı çekmez inşallah

Evet yaa, bir de oyle kotü bir durum var hakikaten. Neden insanlarimiz yemeyen insanlara israr eder. Hele ki diyettekilere.

Yok canım rahat ol canım çekmiyor

Ay

AynI dertten muzdaribiz.
ben de başına kakıyorum her ne kadar sonrasında pişman olsam da içimde tutamıyorum işte kendimi 40 kere tembihliyorum yine karşısına geçince içimden ne geliyosa döküyorum.. ama değişen bişey yok. evlilik böyle o zaman inişler çıkışlar.. bizim düzeldi ama aramız iyi şimdi çok şükür ama sorunları çözmeyip üstünü kapattığımız için tekrarlıyo galiba bi de 27 yaşındaki insanı ne kadar değiştirebilirim yada o 27 yaşındaki kadını ne kadar değiştirebilir. böyle inişlerle çıkışlarla devam edecek heralde

Bende naz yaparken eşim katlanamıyo hemen geri cekiyom kendimi:) bu arada sagol tesekkür edrim
ayy canım benm düşük olan gebeliğimde afedersiniz istifra etmiştim üstelik aniden gelmişti lavaboya yetişemedim yerler hep mahvolmuştu. temizlemeye çalışırken iyice fena oldum kendimi evden dışarı attım. arayıp eşime söyledim eve gitmesin görmesin o halde diye. biraz hava alıp döndüm kii işten izin almış eve gelmiş o temizlemiş dönmüş işe tekrar. ayy kanım kaynadı şimdi hatırlayınca da bu gece de nöbette eşim neyse ben bi msj atayım

bugünkü menüm
kahvaltı: 1 nescafe az şekerli
öğle: 4 yk kuymak
ara: 1 nescafe
akşam: 2 yumurtalı menemen
ara:4-5 dut kurusu
3 lt su
1 saat 6,5 km koşu/yürüyüş

** 3. Takım 401. Etap için hedef listesi *

Ayulduzz -->73,2-->
Kelebekolacam -->74,7-->
Nilyyyaaannn --->78,1-->75.9
Chnnmkiz ------>72,5-->72
Nar38 ------->57,5-->
Olvidos ------->60,5-->59.8
Xpreiaz ------->68,1-->66.4
Mrv5534 -------->73-->72.5

Efser ---------->72,8--

kaptanım son hali bu sanki hedef listesinin

eniste alkısı hakettı sımdı

Yok o konuda benim eşimde süperdir ben evi nasiren temizlerim o sever herseyi yapmayı:) ama şımarmayı ve nazı sevmez sadece abartmadan yapcan herşeyi ona

Bugünkü mönüm:

Sabah:

Peynir, zeytin, üç çerry domates, bir haşlanmış yumurta, bir buçuk dilim ekmek

ara: elma

öğle: etli ıspanak, iki dilim ekmek, iki bardak ayran

ara: bir bardak ayran

akşam: dört kaşık pırasa, iki dilim ekmek

su:iki litre. Spor: yok

Slm kızlar ayy art in hasret bitti aşkımı yıl donumumuzde buna telefon alarak mühim ihtiyacı gidermiş oldu:)))))
Bu arada kaçamaklar oldu amma çok değil..full devam can ların cigerlerim
Ayy fırt olmam lazım Allahım kilo almassam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…