elyok canım ilaç falan kullanmıyorum yani şeker ilacı kullanıyorum da psikolojiyi etkileyecek değil. saçmalamışsın biraz ağır oldu sanki9empati kuramamış olabilirsin hak vermene de gerek yok da saçmalamışsın nedir yani? sen olayı anlayamamışsın sanırım hediye de gün de değilim eşimin yalanları, oyalaması, geçiştirmeye çalışması, beni ciddiye almaması ben üzgünken karşımda beni duymamak için şarkı söylemesi gülmesi. bunları hayat arkadaşım yapınca elbet üzüldüm. saçmalık nerde???
adettendir diye bişey beklediğimi nerden çıkardın geçenki olayı anlatmıştım size burda zaten, geçen sene sevgililer gününde hiçbişeey yapmadık ve aklıma bile gelmedi bu sene sadece geçen gün onu haksız yere üzdüm kalbini kırdım gönlünü alayım sevgililer günü de bahane olsun dedim. karşıma geçip bak sana hediye aldım deyip de içinden yakı çıkınca karşımda gülmeye başladı. hediye beklemedim o aldığınıı düşündürüp sonra da hahaa almadım yaptı yani. boşanmayı nerden çıkardın ayrıcahangi kelimemden ?eşimi çok seviyorum dedim ben hafta sonu için bile bırakıp tek ailemin yanına gidemedim. boşanmak aklımın ucundan geçmio şuanda ama evliliğimizi nası ortak noktada buluşturabiliriz bu çözümünü arıyorum sadece. sağol yine de
maşallah mervecim seni haftanın istikrarlısı ilan etmek lazım.inşallah atlatırsın.günaydın bayanlar dün gece hastalandım kuru bir ateşim var anlamadım gerçi oğlumu gece emzirirken uyuya kalmışım yanında tabi üst baş açık beli ondan neyse yapcak bişey yok
dünkü menü:
sabah
1.5 haşlanmış yumurta bol yeşilik zeytin peynir ekmek çay
öğle:
haşlanmış hindi turp ayran yarım dilim ekmek
ara: 1 havuç
akşam:
yarım tabak sulu köfte yoğurt azcık ekmek
1 çay bardağı süt
2 lt su spor yok
hoşgeldin merveee.demek yıldönümü burdada kocişlerle bozgun fırtınası esti.Slm kızlar ayy art in hasret bitti aşkımı yıl donumumuzde buna telefon alarak mühim ihtiyacı gidermiş oldu:)))))
Bu arada kaçamaklar oldu amma çok değil..full devam can ların cigerlerim
Ayy fırt olmam lazım Allahım kilo almassam
ama yorum yapmam artık ben olmazki ayşe.olur böyle şeyler biz bir aileyiz.el
Ozur dilerim canım anlatamadim kendimi yorum yapmıyorum artik ben bana benim gibi diyenlerin lafina geldim
gerçekten öyle kelebekçiğim(böyle hitap etmek hoşuma gitti) bu hafta hiç kaçamak yapmadım nerdeyse tartılmadım da inşallah tartıya yansır çünkü kilo vermem durdumaşallah mervecim seni haftanın istikrarlısı ilan etmek lazım.inşallah atlatırsın.
Bugünkü mönüm:
Sabah:
Peynir, zeytin, üç çerry domates, bir haşlanmış yumurta, bir buçuk dilim ekmek
ara: elma
öğle: etli ıspanak, iki dilim ekmek, iki bardak ayran
ara: bir bardak ayran
akşam: dört kaşık pırasa, iki dilim ekmek
su:iki litre. Spor: yok
kahvaltı dışında herşey güzel kahvaltıyı atlamamalısın çünkü metobolizman hızlanmaz gece uykuda en düşük seviyeye geliyor zaten diyetteyken bile kahvaltıda midenin tam doyduğunu hissetmelisin diğer öğünler için aynı şeyi söylemiyorumbugünkü menüm
kahvaltı: 1 nescafe az şekerli
öğle: 4 yk kuymak
ara: 1 nescafe
akşam: 2 yumurtalı menemen
ara:4-5 dut kurusu
3 lt su
1 saat 6,5 km koşu/yürüyüş
kelebek olacam dedikte hala tombiş tıytılızgerçekten öyle kelebekçiğim(böyle hitap etmek hoşuma gitti) bu hafta hiç kaçamak yapmadım nerdeyse tartılmadım da inşallah tartıya yansır çünkü kilo vermem durdu
yasemin abla sence 2 çocuk arasındaki yaş farkı kaç olmalı
bugün misafirin vardı sanırım iradene kuvvet arkadasım.canım ya ben kaçırdım sen bilgilerini paylaşmışmıydın.bizim takım sıcacıktır aile gibiyiz,oyüzden adlarımızla hitap ediyoruz.
ben yasemin
35 yaşındayım
3 cocuk annesiyim 6,5 yaş kız 4 yaş erkek 2 yaş kız
aile hekimiyim
92 yle aralık 2013de başladım.ilk aylar güzel verdimde sonra al ver 2ileri bir geri oldu 74 küsürüm
istanbuldayım
Canım olur mu sen de kusura bakma lütfen yazı dili bu karşılıklı konuşma gibi olmuyo ne yapsak da. Olur böyle yanlış anlaşılmalar yazı dilinde. Yorumlarını da her konuda bekliyorum kırgınlık falan yok hiÇel
Ozur dilerim canım anlatamadim kendimi yorum yapmıyorum artik ben bana benim gibi diyenlerin lafina geldim
bence 2 ideal.3ü bulmamalı.2 yaşından küçükler kardesi anlayamayıp oyuncak sanıyor daha cok zarar verebilir 3 yaş üstüde daha cok kıskanıyor.yasemin abla sence 2 çocuk arasındaki yaş farkı kaç olmalı
kahvaltı yapamadım yine evt ama salı ve perşembe günleri öğle yemeğine döndük topluca kahvaltı yapmıyoruz artık. hmmm belki sütle müsli falan yapabilirim sabah işe gitmeden demikahvaltı dışında herşey güzel kahvaltıyı atlamamalısın çünkü metobolizman hızlanmaz gece uykuda en düşük seviyeye geliyor zaten diyetteyken bile kahvaltıda midenin tam doyduğunu hissetmelisin diğer öğünler için aynı şeyi söylemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?