Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

el
Ozur dilerim canım anlatamadim kendimi yorum yapmıyorum artik ben bana benim gibi diyenlerin lafina geldim

günaydın bayanlar dün gece hastalandım kuru bir ateşim var anlamadım gerçi oğlumu gece emzirirken uyuya kalmışım yanında tabi üst baş açık beli ondan neyse yapcak bişey yok
dünkü menü:
sabah
1.5 haşlanmış yumurta bol yeşilik zeytin peynir ekmek çay

öğle:
haşlanmış hindi turp ayran yarım dilim ekmek

ara: 1 havuç

akşam:
yarım tabak sulu köfte yoğurt azcık ekmek

1 çay bardağı süt

2 lt su spor yok

maşallah mervecim seni haftanın istikrarlısı ilan etmek lazım.inşallah atlatırsın.

hoşgeldin merveee.demek yıldönümü burdada kocişlerle bozgun fırtınası esti.

bugün misafirin vardı sanırım iradene kuvvet arkadasım.canım ya ben kaçırdım sen bilgilerini paylaşmışmıydın.bizim takım sıcacıktır aile gibiyiz,oyüzden adlarımızla hitap ediyoruz.
ben yasemin
35 yaşındayım
3 cocuk annesiyim 6,5 yaş kız 4 yaş erkek 2 yaş kız
aile hekimiyim
92 yle aralık 2013de başladım.ilk aylar güzel verdimde sonra al ver 2ileri bir geri oldu 74 küsürüm
istanbuldayım

bugünkü menüm
kahvaltı: 1 nescafe az şekerli
öğle: 4 yk kuymak
ara: 1 nescafe
akşam: 2 yumurtalı menemen
ara:4-5 dut kurusu
3 lt su
1 saat 6,5 km koşu/yürüyüş
kahvaltı dışında herşey güzel kahvaltıyı atlamamalısın çünkü metobolizman hızlanmaz gece uykuda en düşük seviyeye geliyor zaten diyetteyken bile kahvaltıda midenin tam doyduğunu hissetmelisin diğer öğünler için aynı şeyi söylemiyorum

gerçekten öyle kelebekçiğim(böyle hitap etmek hoşuma gitti) bu hafta hiç kaçamak yapmadım nerdeyse tartılmadım da inşallah tartıya yansır çünkü kilo vermem durdu
kelebek olacam dedikte hala tombiş tıytılız
bu hafta olmassa haftaya mutlaka yansır.

yasemin abla sence 2 çocuk arasındaki yaş farkı kaç olmalı

el
Ozur dilerim canım anlatamadim kendimi yorum yapmıyorum artik ben bana benim gibi diyenlerin lafina geldim
Canım olur mu sen de kusura bakma lütfen yazı dili bu karşılıklı konuşma gibi olmuyo ne yapsak da. Olur böyle yanlış anlaşılmalar yazı dilinde. Yorumlarını da her konuda bekliyorum kırgınlık falan yok hiÇ

yasemin abla sence 2 çocuk arasındaki yaş farkı kaç olmalı
bence 2 ideal.3ü bulmamalı.2 yaşından küçükler kardesi anlayamayıp oyuncak sanıyor daha cok zarar verebilir 3 yaş üstüde daha cok kıskanıyor.
benim oğlum nerdeyse 2 yaşındaydı kardesi cok güzel kabullendi.ama çocuktan cocugada fark var.
anne içinde ara verdikce yeniden o tempoya girmek zorlasıyor.eğer kardes düşünülüyorsa cok uzun ara vermek bence cok iyi değil.

kahvaltı yapamadım yine evt ama salı ve perşembe günleri öğle yemeğine döndük topluca kahvaltı yapmıyoruz artık. hmmm belki sütle müsli falan yapabilirim sabah işe gitmeden demi

[QUnasıl ="kelebekolacam, post: 39491476, member: 361768"]bence 2 ideal.3ü bulmamalı.2 yaşından küçükler kardesi anlayamayıp oyuncak sanıyor daha cok zarar verebilir 3 yaş üstüde daha cok kıskanıyor.
benim oğlum nerdeyse 2 yaşındaydı kardesi cok güzel kabullendi.ama çocuktan cocugada fark var.
anne içinde ara verdikce yeniden o tempoya girmek zorlasıyor.eğer kardes düşünülüyorsa cok uzun ara vermek bence cok iyi değil.[/QUOTE]
Ah nasıl cesaret edecegimm bilmiyorum

bugün tartıldım bi tartıya baktım bi hedefime bu hafta niye böle oldu ki yaa almamışım ama vermemişimde. sanırım haklısınız kahvaltı olayını ihmal etmiyim. başka....?? tostun kurbanı mı oldum acaba ama bi tost 500 cal. den fazlamıdır ki yedikten sonra 500 cal lik koştum. bi de acaba spor yapınca yağlar kasa dönüşüyo ağır mı çekiyo? aklıma bi de bu geldi.

selam canlar sabahtan beri parca parca geçmişi okudum anca bitti valla aksam bir saniye oturmuyorum evde yemekti çamaşırdi çocuklarla bile ilgilenecek firsat bulamiyorum

burnuda tutuyolar valla bide grip olmuşum. her sabah ağlayarak bıraktim krese içim yana yana ama iaimden memnunum pes etmiycem alışacaklar inşallah

menulerimi yazayim ama tek öğün beslenmeye başladım. gobi sabah kahvalti yapamiyorum. içim almıyo akşamda çocuklara yedirirken kendimi unutuyorum nbakalim bu tempo beni. ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…