Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dunku menu kahvalti yok
ogle corba iki dilim ekmek yarim. tabak yoğurtlu karnabahar graten aksam yok gibi iki dilim ekmek yed. iki zeytin

Evet, misafirlerim vardı.simdi gittiler. Salata ve bir poğaça ile günü kurtardım.

Allah bağışlasın çocuklarını. Benimde üç kızım var, 17 - 13 - 4 yaşındalar. 39 yaşımdayım.Istanbul da yaşıyorum. Çalışmıyorum. yarışmacı arkadaslarıma basarılar dilerim

Selam arkadaşlar!

Bugün bahsetmiştim misafirlerim vardı. Salata ve poğaça yedim. Poğaça yemesem iyiydi ama sıcak sıcak dayanamadım

Neyse, aslında size söylemek istediğim başka bir durum var. Pazartesi yani diyete başladığım günden beri devamli ağız kuruluğu yaşıyorum. Doğal olarakta sık sık tuvalete çıkma olayı.sabah aç karnına şekerimi ölçtüm ve maalesef 149 çıktı.

düşer ablacim düşer merak etme sen sağlıkli beslen seker filan kalmaz daha öncede buradaymissin iyi kilo vermissin biliyosundur ama glifor gibi seker iaclari hem zayıflamayada yardimci oluyomus bi doktora görün istersen

Yesinler senin tribini
Aşkolsun bitanem niye gelesin yok biz seni özlüyoruz
ııh hicte özlemiyosunuz savunmamissiniz bile beni kotu biseymi dedim sanki oops mutlu etki mutlu ol dedim valla öğretmeninden fırça yemis sabit gibi hissettim kendimi ooof neyse cok moralim bozuldu tekrar özür diliyorum herşeye burnumu soktugum icin

3 lt şu
Sabah tost lor peynirli
Çay
Ara
Rezene
Öğle
Tavuk başlama
Salata
Turşu
Ayran
Ara
Muz
Papatya
Akşam
Mercimek çorbası
Bulgur pilavı
Turşu
Yoğurt
Ara meyve yerim çay içerim bacilar

Mutlaka doktora görün cnm

Ben kaçırdım sanırım mevzuyu giç bilmiyorum
Ama böyle şeylere takılma canım oluyo böyle seyler bazen yazı dilinde anlatmak istediğimiz seyler farklı anlaşılabiliryor, biz seni seviyoruz ayşem yokluğunda çok belli üzme beni

el
Ozur dilerim canım anlatamadim kendimi yorum yapmıyorum artik ben bana benim gibi diyenlerin lafina geldim

Ayy ne güzel tatlıya bağlanmış zaten olur böyle yanlış anlaşılmalar önemli olan karşıklıklı anlayışlı olmak
Tamam küslük dargınlık alınganlık bitti
Biz bir aileyiz ve kız kardeşler arasında olur böyle şeyler, herkes her konuda hemfikir olmaya bilir kapatıyoruz bu konuyu

401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]İsim[/TD]

[TD] Pazartesi[/TD]

[TD] Salı [/TD]

[TD]Çarşamba[/TD]

[TD]Perşembe[/TD]

[TD]Cuma [/TD]

[TD]Cumartesi[/TD]

[TD]Pazar[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Efser[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Ayulduzz [/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Kelebekolcam[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Chnnmkiz[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[]/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]nilyaaannn[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Sahgull[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[TD]izinl[/TD]

[TD]izinli[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]hoppidicik[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Olvidos[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]
[TD][/TD]

[TD]-[/TD]

[TD].[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[TD]Xpreiaz [/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD][/TD]

[TD][/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[TD]Mrv5534[/TD]

[TD].[/TD]

[TD].[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[TD]-[/TD]

[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]

[/tr][/TR][/TR][/table][TR][TR][/tr][/tr]​
[TR]
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]

[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]

[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]​

[/TR][/TR]

wawww deneyimli olduğun belli masallahh

Cok gecmiş olsun canımm. Tutulmussundurda menuye bısı dıyemıyyorum cok guzel masalahhhh

Bu arada diyetim çok renklendi ben bu salı diyetisyenimdeydim metebolizmam biraz yavaşlamış buna rağmen 3 kilo yağdan kilo vermişim 2 ay için diyetisyenime az geldi ama kaçamaklara rağmen kilo almama sevindi metobolizmayi canlandirmak için diyetim baştan aşağı değiştirdi süper bi kahvaltım var görünce şaşıraçaksınız yarın önerilerini verdigi çayın markasina kadar resimleri listemi eklerim kızlar yapılan ďiyet tamamen artık yorulan metobolizmayi uyandirmak metobolizmam yorulmuş bu normalmiş bundan sonra yavaş kilo vereçegimi söyledi onun için metebolizmayı uyanık tutmamız lazım
Ürkütmüyelimki sonuç versin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…