Yesinler senin tribiniayrica çokta kırıldim hic buraya gelesim yok trip atasim var
Efsercim nerelerdesin menüler neredeSelam kızlar
Efsercim nerelerdesin menüler nerede
Evet, misafirlerim vardı.simdi gittiler. Salata ve bir poğaça ile günü kurtardım.kelebekolacvardıost: 39491152 .!.:
bugün misafirin vardı sanırım iradene kuvvet arkadasım.canım ya ben kaçırdım sen bilgilerini paylaşmışmıydın.bizim takım sıcacıktır aile gibiyiz,oyüzden adlarımızla hitap ediyoruz.
ben yasemin
35 yaşındayım
3 cocuk annesiyim 6,5 yaş kız 4 yaş erkek 2 yaş kız
aile hekimiyim
92 yle aralık 2013de başladım.ilk aylar güzel verdimde sonra al ver 2ileri bir geri oldu 74 küsürüm
istanbuldayım
ııh hicte özlemiyosunuz savunmamissiniz bile beni kotu biseymi dedim sanki oops mutlu etki mutlu ol dedim valla öğretmeninden fırça yemis sabit gibi hissettim kendimi ooof neyse cok moralim bozuldu tekrar özür diliyorum herşeye burnumu soktugum icinYesinler senin tribini
Aşkolsun bitanem niye gelesin yok biz seni özlüyoruz
Mutlaka doktora görün cnmSelam arkadaşlar!
Bugün bahsetmiştim misafirlerim vardı. Salata ve poğaça yedim. Poğaça yemesem iyiydi ama sıcak sıcak dayanamadım
Neyse, aslında size söylemek istediğim başka bir durum var. Pazartesi yani diyete başladığım günden beri devamli ağız kuruluğu yaşıyorum. Doğal olarakta sık sık tuvalete çıkma olayı.sabah aç karnına şekerimi ölçtüm ve maalesef 149 çıktı.
Ben kaçırdım sanırım mevzuyu giç bilmiyorumııh hicte özlemiyosunuz savunmamissiniz bile beni kotu biseymi dedim sanki oops mutlu etki mutlu ol dedim valla öğretmeninden fırça yemis sabit gibi hissettim kendimi ooof neyse cok moralim bozuldu tekrar özür diliyorum herşeye burnumu soktugum icin
Aşkolsun ya sen gel menünü yaz menülere yorum yaz, bakıp gitmek olutmu efserimGeliyorum kimseçik yoküzülüp geri gidiyorum
el
Ozur dilerim canım anlatamadim kendimi yorum yapmıyorum artik ben bana benim gibi diyenlerin lafina geldim
Canım olur mu sen de kusura bakma lütfen yazı dili bu karşılıklı konuşma gibi olmuyo ne yapsak da. Olur böyle yanlış anlaşılmalar yazı dilinde. Yorumlarını da her konuda bekliyorum kırgınlık falan yok hiÇ
Kimse benimkine yorum yapmıyınca bende birşeyçik diyemiyorumAşkolsun ya sen gel menünü yaz menülere yorum yaz, bakıp gitmek olutmu efserim
wawww deneyimli olduğun belli masallahhBugünkü mönüm:
Sabah:
Peynir, zeytin, üç çerry domates, bir haşlanmış yumurta, bir buçuk dilim ekmek
ara: elma
öğle: etli ıspanak, iki dilim ekmek, iki bardak ayran
ara: bir bardak ayran
akşam: dört kaşık pırasa, iki dilim ekmek
su:iki litre. Spor: yok
günaydın bayanlar dün gece hastalandım kuru bir ateşim var anlamadım gerçi oğlumu gece emzirirken uyuya kalmışım yanında tabi üst baş açık beli ondan neyse yapcak bişey yok
dünkü menü:
sabah
1.5 haşlanmış yumurta bol yeşilik zeytin peynir ekmek çay
öğle:
haşlanmış hindi turp ayran yarım dilim ekmek
ara: 1 havuç
akşam:
yarım tabak sulu köfte yoğurt azcık ekmek
1 çay bardağı süt
2 lt su spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?