- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Teşekkür ederim.evet en kısa zamanda görünmem lazımdüşer ablacim düşer merak etme sen sağlıkli beslen seker filan kalmaz daha öncede buradaymissin iyi kilo vermissin biliyosundur ama glifor gibi seker iaclari hem zayıflamayada yardimci oluyomus bi doktora görün istersen
Bu smiley nicin? Neyi temsil ediyor?401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Efser[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ayulduzz [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Kelebekolcam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Chnnmkiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[]/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]nilyaaannn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Sahgull[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinl[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]hoppidicik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Olvidos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Xpreiaz [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]Mrv5534[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/tr][/TR][/TR][/table][TR][TR][/tr][/tr]
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/TR][/TR]
Selam arkadaşlar!
Bugün bahsetmiştim misafirlerim vardı. Salata ve poğaça yedim. Poğaça yemesem iyiydi ama sıcak sıcak dayanamadım
Neyse, aslında size söylemek istediğim başka bir durum var. Pazartesi yani diyete başladığım günden beri devamli ağız kuruluğu yaşıyorum. Doğal olarakta sık sık tuvalete çıkma olayı.sabah aç karnına şekerimi ölçtüm ve maalesef 149 çıktı.
Bence de canım biraz kilo verince toparlar şekerin ben kilo vermeden önce ldl yani kötü kolesterol 245 çıkmıştı 3 aylık şekerim de 6.1 di 60 yaşındaki annemin babamın değerleri bile benimkinden iyiydi 3 aylık şeker baya düştü de ldl me bakmadım ama o da düşmüştür kesin ihmal etme canım çok geçmiş olsundüşer ablacim düşer merak etme sen sağlıkli beslen seker filan kalmaz daha öncede buradaymissin iyi kilo vermissin biliyosundur ama glifor gibi seker iaclari hem zayıflamayada yardimci oluyomus bi doktora görün istersen
Gerçekten unutalım tatsızlık oldu geçti ben de o gün çok hassastım sen de anlamamışsın beni. Burnunu sokmak falan olur mu zaten sizin fikrinizi merak edip yazdım. Aynı fikirde olmak zorunda değiliz ama saçmalamışsın ilaç mı kullanıyosun deyince ben de kendimi kafasında huniyle beyaz önlük giydirilip kolları bağlanmış etrafa anlamsız yere tatsızlık çıkaran biri gibi hissettim. Aynı fikirde olmayışımız değil bu sözcükler beni de kırdı. Kapatalım konuyu bitsin kırgınlıııh hicte özlemiyosunuz savunmamissiniz bile beni kotu biseymi dedim sanki oops mutlu etki mutlu ol dedim valla öğretmeninden fırça yemis sabit gibi hissettim kendimi ooof neyse cok moralim bozuldu tekrar özür diliyorum herşeye burnumu soktugum icin
Ben pazartesi spor yapmıştım 1 saat koşu401,Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Efser[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Ayulduzz [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Kelebekolcam[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Chnnmkiz[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[]/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]nilyaaannn[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Sahgull[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]izinl[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]hoppidicik[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Olvidos[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD].[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]Xpreiaz [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TD]Mrv5534[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/tr][/TR][/TR][/table][TR][TR][/tr][/tr]
[TR]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[/tr]
[/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][TR]
[/tr][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][TR][/tr][/table]
[/TR][/TR]
Canım peki metabolizmayı canlandırmak için özellikle önerdiği bişey var mı biz de yapalımBu arada diyetim çok renklendi ben bu salı diyetisyenimdeydim metebolizmam biraz yavaşlamış buna rağmen 3 kilo yağdan kilo vermişim 2 ay için diyetisyenime az geldi ama kaçamaklara rağmen kilo almama sevindi metobolizmayi canlandirmak için diyetim baştan aşağı değiştirdi süper bi kahvaltım var görünce şaşıraçaksınız yarın önerilerini verdigi çayın markasina kadar resimleri listemi eklerim kızlar yapılan ďiyet tamamen artık yorulan metobolizmayi uyandirmak metobolizmam yorulmuş bu normalmiş bundan sonra yavaş kilo vereçegimi söyledi onun için metebolizmayı uyanık tutmamız lazım
Ürkütmüyelimki sonuç versin dedi
Allah razı olsun canım benim insan sevdiğine kırılırmis bakma sen bana bende sizleri çok seviyorum o huysuz melikeyi bile :)))Ben kaçırdım sanırım mevzuyu giç bilmiyorum
Ama böyle şeylere takılma canım oluyo böyle seyler bazen yazı dilinde anlatmak istediğimiz seyler farklı anlaşılabiliryor, biz seni seviyoruz ayşem yokluğunda çok belli üzme beni
Allah razı olsun canım benim insan sevdiğine kırılırmis bakma sen bana bende sizleri çok seviyorum o huysuz melikeyi bile :)))Ben kaçırdım sanırım mevzuyu giç bilmiyorum
Ama böyle şeylere takılma canım oluyo böyle seyler bazen yazı dilinde anlatmak istediğimiz seyler farklı anlaşılabiliryor, biz seni seviyoruz ayşem yokluğunda çok belli üzme beni
PekiGerçekten unutalım tatsızlık oldu geçti ben de o gün çok hassastım sen de anlamamışsın beni. Burnunu sokmak falan olur mu zaten sizin fikrinizi merak edip yazdım. Aynı fikirde olmak zorunda değiliz ama saçmalamışsın ilaç mı kullanıyosun deyince ben de kendimi kafasında huniyle beyaz önlük giydirilip kolları bağlanmış etrafa anlamsız yere tatsızlık çıkaran biri gibi hissettim. Aynı fikirde olmayışımız değil bu sözcükler beni de kırdı. Kapatalım konuyu bitsin kırgınlık...
Canım işte kocadan kocaya da fark var kaç aydır sesim çıkmıyordu aklına bile gelmedi eşimin bana bişey yapmak tartışmanın üstünden bugün elinde kocaman bi ayıcık bi de onun yavrusu minik ayıcık ve bugün kurbanı olduğum çikolata ile geldKocisim en sevdiğim çikolatalı almış bana eve geldiğimde beri tutuyorum kendimi yememek için dayanamayacakmıyim neee
canım bende geçtim o yollardan çoook ağladim hemde kaynana eltipi sebebine ama ne oldu ağladigimla kaldim şimdiki aklım olsa ozamanlarada şimdiki gibi davranırdim sevilevliligin ilk yillari kritiktir bunu bilerek yasamak lazim ben cok mutluyum mükemmel diyebiliyorum kocama iyi bir koca cunku ama iyi bir sevgili degil mükemmellik anlayışına gore değişir sıfır romantizm ama yine mükemmel diyebiliyorum kedi say kendini tırmalayarak sevgi göremezsin sirnasacaksin sev beni diyeceksin gurur olmayacak ben yaptim oldu tavsiye ederim her davranışini yorumlama mesela dogum günümde hediye almadi diye ilk yılıminn bir ayini kus geçirdim sonra ne oldu son iki senedir ben onunkini unutuyorum uc gun sonra söylüyor bana dogum günüm geçti diye allah şasirtiyo iste başıretim bağlanıyo unutuyorum koca bu yaaa en özelimiz aldatmasin içmesin dövmesin varsin birazda odun olsun üzmeyin kendinizi minicik şeylerle biz bu kafadayiz istesekte kavga edemiyoruz cunku ben en gergin anlrda bile bi espiri patlatip göbek atabiliyorumCanım işte kocadan kocaya da fark var kaç aydır sesim çıkmıyordu aklına bile gelmedi eşimin bana bişey yapmak tartışmanın üstünden bugün elinde kocaman bi ayıcık bi de onun yavrusu minik ayıcık ve bugün kurbanı olduğum çikolata ile geldi. Yani ağlamadan meme yok bana.aklına gelmiyodu hoşuma gideceğinin bile farkında değildi. Maşallah size e canım. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?