Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar benim cok mıdem bulanıyor basımda agrımaya basladı. Sanırım yediğim mısırlar dokundu
Menumu yazıp cıkıyorum eksık kalan olduysa yarın aksam bakarı menulere.

Sabah : 2 dılım peynır, zeytın domates 2 dılım ekmek

Oglen: tavuk yemegı, 1 kase brokolı corbası, 1 kasık kzandıbı

Aksam: 1 kase mısır patlagı

Sıvı 1 lt su ıcemedım hıc
spor yok

Benım menulerde baya bozulmus yazıncA fark ettim

düşer ablacim düşer merak etme sen sağlıkli beslen seker filan kalmaz daha öncede buradaymissin iyi kilo vermissin biliyosundur ama glifor gibi seker iaclari hem zayıflamayada yardimci oluyomus bi doktora görün istersen
Teşekkür ederim.evet en kısa zamanda görünmem lazım

Bu smiley nicin? Neyi temsil ediyor?

işte yeni diyet listemin ilk menüleri
süper kahvaltım
önerilen bitki çayım ve omega3 1 tablet
2 kaşık yoğurt 2 yumurta beyazı 2 çizik yeşil zeytin 1 kirbit kutusu yağsız peynir
2 tatlı kaşığı bal 1 tam çeviz 3 dilim kepekli ekmek ve dilediğim yeşilik
ara yarım portakal
öğlen 4 kaşık yoğurt 4 kaşık pırasa 3 dilim kepekli ekmek salata
ara 1çaybardağı leblebi 3 kuru kaysı
akşam 4 kaşık pırasa 2 su bardağı ayran salata 2 kirbit kutusu kadar peynir et öğünüm yerine 2 dilmi kepekli ekmek
ara yarım elma

Bugünkü monum:

Sabaheynir, üç zeytin, iki cerry domates, bir buçuk dilim ekmek, iki salam

ara: yok

ogle: dort kaşık buğday salatası, bir poğaça, dört kaşık pazı kavurması, cay

ara: yok

aksam:bugday salatası, iki sıkım mercimek kofte

su: 2,5 litre spor: yok

düşer ablacim düşer merak etme sen sağlıkli beslen seker filan kalmaz daha öncede buradaymissin iyi kilo vermissin biliyosundur ama glifor gibi seker iaclari hem zayıflamayada yardimci oluyomus bi doktora görün istersen
Bence de canım biraz kilo verince toparlar şekerin ben kilo vermeden önce ldl yani kötü kolesterol 245 çıkmıştı 3 aylık şekerim de 6.1 di 60 yaşındaki annemin babamın değerleri bile benimkinden iyiydi 3 aylık şeker baya düştü de ldl me bakmadım ama o da düşmüştür kesin ihmal etme canım çok geçmiş olsun

Gerçekten unutalım tatsızlık oldu geçti ben de o gün çok hassastım sen de anlamamışsın beni. Burnunu sokmak falan olur mu zaten sizin fikrinizi merak edip yazdım. Aynı fikirde olmak zorunda değiliz ama saçmalamışsın ilaç mı kullanıyosun deyince ben de kendimi kafasında huniyle beyaz önlük giydirilip kolları bağlanmış etrafa anlamsız yere tatsızlık çıkaran biri gibi hissettim. Aynı fikirde olmayışımız değil bu sözcükler beni de kırdı. Kapatalım konuyu bitsin kırgınlık...

Ben pazartesi spor yapmıştım 1 saat koşu

Canım peki metabolizmayı canlandırmak için özellikle önerdiği bişey var mı biz de yapalımm. Geçen diyetisyenlikte okuyan bi öğrenci arksdaşla konuştuk da 4-5 karanfili bi bardak suya koy geceden, sabah ta suyunu iç dedi ilk defa duydum bunu mesela

Allah razı olsun canım benim insan sevdiğine kırılırmis bakma sen bana bende sizleri çok seviyorum o huysuz melikeyi bile :)))

Allah razı olsun canım benim insan sevdiğine kırılırmis bakma sen bana bende sizleri çok seviyorum o huysuz melikeyi bile :)))

Menu
Sabah bir popkek
öğle bir kase çorba bir kase haslanmis tavuk yarım kase naneli yoğurt iki dlm ekmek
Akşam bir dilim ekmek dört parça ciğer kuru biber iki kaşık pilav kaynanamin yedim anca bukadar dikkat edebildim
iki lt śu Türk Kahvesi yeşil cay

Peki

Bugün kü menüm
Kahvaltı :1 haşlanmış yumurta peynir
Ara 1 türk kahvesi şekersiz 4 parça çikolata
Akşam: garniturlü 2 yumurtalı omlet arasında telli peynir tost makinesinde ( otdu nün kantininde yemiştim seneler önce tadı damağımda kalmıştı :)) ben de yaptım oldu)
Ara 1 şekersiz türk kahvesi 4 parça çikolata
Çikolata çok oldu bugün kendimi dut kurusu ile zabdedemedim
Su: 2.5 lt
Spor bugün yok

Aycam dileğim görüşemiyoruz alışma dönemindeyim çok zorlanıyor um bu ara tatlıya bagladinizmi problemleri çözdunuz inşallah manita candir aycam koca dahada candir dileğim uzmeyelim uzulmeyelim insallah ben çok özlüyorum kocisimi isteyken yaâ

Kocisim en sevdiğim çikolatalı almış bana eve geldiğimde beri tutuyorum kendimi yememek için dayanamayacakmıyim neee

Kelebek sen bilirsin ben şimdi aksama kadar oturuyorum işyerimde kafa fıldır fıldır ama Toto kaldırmayı gerektiren isleride stajyerler yapıyo metabolizmayı canlı tutmak için neyapabilirim yeşil çay dışında diyetisyenlerinizin bu konuda önerdiği bişey varmı kizlar

Kocisim en sevdiğim çikolatalı almış bana eve geldiğimde beri tutuyorum kendimi yememek için dayanamayacakmıyim neee
Canım işte kocadan kocaya da fark var kaç aydır sesim çıkmıyordu aklına bile gelmedi eşimin bana bişey yapmak tartışmanın üstünden bugün elinde kocaman bi ayıcık bi de onun yavrusu minik ayıcık ve bugün kurbanı olduğum çikolata ile geldi. Yani ağlamadan meme yok bana.aklına gelmiyodu hoşuma gideceğinin bile farkında değildi. Maşallah sizee canım. Allah herkesin mutluluğunu daim etsin

canım bende geçtim o yollardan çoook ağladim hemde kaynana eltipi sebebine ama ne oldu ağladigimla kaldim şimdiki aklım olsa ozamanlarada şimdiki gibi davranırdim sevilevliligin ilk yillari kritiktir bunu bilerek yasamak lazim ben cok mutluyum mükemmel diyebiliyorum kocama iyi bir koca cunku ama iyi bir sevgili degil mükemmellik anlayışına gore değişir sıfır romantizm ama yine mükemmel diyebiliyorum kedi say kendini tırmalayarak sevgi göremezsin sirnasacaksin sev beni diyeceksin gurur olmayacak ben yaptim oldu tavsiye ederim her davranışini yorumlama mesela dogum günümde hediye almadi diye ilk yılıminn bir ayini kus geçirdim sonra ne oldu son iki senedir ben onunkini unutuyorum uc gun sonra söylüyor bana dogum günüm geçti diye allah şasirtiyo iste başıretim bağlanıyo unutuyorum koca bu yaaa en özelimiz aldatmasin içmesin dövmesin varsin birazda odun olsun üzmeyin kendinizi minicik şeylerle biz bu kafadayiz istesekte kavga edemiyoruz cunku ben en gergin anlrda bile bi espiri patlatip göbek atabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…