Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bence benimki de aynı durumda

ilk başta hızlı kilo veriyorsun ama bir yerden sonra kolay gitmiyor kilolar onu yaşıyor olabilirsin

menulerimi yazayim ama tek öğün beslenmeye başladım. gobi sabah kahvalti yapamiyorum. içim almıyo akşamda çocuklara yedirirken kendimi unutuyorum nbakalim bu tempo beni. ne yapacak
alışacaksın ama muhakkak öğünlerini atlama derim ben özellikle kahvaltı inan ben saat 6.30 ile 7.00 arası kahvaltı ediyorum

günaydın herkese ben dün menümü paylaşmadım herhalde
sabah:
1 kase yoğurt
yarım muz
1 dilim kepek ekmek

öğle:
1 tabak karnabahar yemeği
2 kaşık erişte

ara:
siyah çekirdekli üzüm

akşam:
marulla beraber 3 adet çiğköfte eşimin yaptığı
koca bir bardak ayran

bu arada ne güzel bu hafta çok dikkat ettim hiç kaçamak yapmadım diyodum ki dün regl oldum yarına kadar gider mi ki ödemim

selam canlar sabahtan beri parca parca geçmişi okudum anca bitti valla aksam bir saniye oturmuyorum evde yemekti çamaşırdi çocuklarla bile ilgilenecek firsat bulamiyorum
cok vakit cok güc ve cok sabır lazım Allah yardımcın olsun.
burnuda tutuyolar valla bide grip olmuşum. her sabah ağlayarak bıraktim krese içim yana yana ama iaimden memnunum pes etmiycem alışacaklar inşallah
canım yemene dikkat et direncin düşerse ne kendine ne cocuklarına faydan olur.ben bazen sırf bu yüzden yiyorum.

menulerimi yazayim ama tek öğün beslenmeye başladım. gobi sabah kahvalti yapamiyorum. içim almıyo akşamda çocuklara yedirirken kendimi unutuyorum nbakalim bu tempo beni. ne yapacak
lmaz öyle bak ilk belirtileri başlamış,nezle olmussun.

hoppidicikim ucuz atlatmıssın.parmaktan ölçmüşsün anladıgım kadarıyla bence ilk fırsatta imkanın varsa endokrin bölümüne yoksa dahiliyeye git.üç aylık şeker denilen hb A1C ve açlık şekerine baktır.parmaktan ölçme çok güvenilir değil.

kuzum savunacak bişey yoktuki.biz seni anlıyoruz ama senin yaptıgını herkes yapamaz,istesede yapamaz.şimdi yazı dilinde ve yüzyüzede kelimeler farklı etki yapar ondan oldu.melikenin üzgün ve kırgın bi anında saçmalama yazınca oda tepki gösterdi.ama sonuc tatlıya bağlandı.mesela şimdi benim bu yazdıklarım bile konusmadan farklı etki gösterir.oyüzden unutalım gitsin.sıkma canını sen.biz bir aileyiz ailedede olur böyle şeyler.

ayşecim herksin şartları kişiliği farklı oldugundan olmuyor bazı şeyler.yıpratıyor insanı.bazı erkekler nasılsa kırılmıyor deyip daha fazla yüklenebilir.tecrübelerini paylaşman güzel,sana özellikle takmama konusunda katılıyorum bende yanarım ağladıgım gecelere.şimdi benimkinin uykusu kaçıyor.çokta tın moduna giriyorum hatun beni tınlamıyor diye deli oluyor.

merakla ve dört gözle bekliyorum

önce kelam sonra selam oldu ama kusura bakmayınnn günaydınn kızlarr.

Günaydın 3. Takım! Karlı ve soğuk bir istanbul sabahından herkese merhaba. Evde sıcakta iyiyiz allah çalışanların yardımcısı olsun.

Teşekkür ederim.

üç aylık şeker bakıldığını şimdi senden duydum.hakikaten böyle geriye dönük mü bakıyorlar? Şimdi çok cahil hissettim kendimi yahu:) halbuki ailemin çoğunluğu insülin kullanıyor. Insanın başına gelmeyince bilmiyor herhalde

Evet bu üç aylık şekeri öğrendiğim iyi oldu.kar kalkar kalkmaz dahiliye ye görünmem gerek. Endokrin yok hastanemizde maalesef

Arkadaşlar şimdi netten "üç aylık şeker testi" diye tarattığımda hb A1C nin şeker yuklemesi olduğunu nihayet (!) Anladim.. Tıbbi literatürdeki adını bilmediğim için bir bilgim yok demistim ama bana şeker yuklemesi daha önce gebelikte yapılmıştı. Ilki 150 çıkmıştı ama ikinciyi net olarak hatırlamıyorum su an. 85 civarıydi herhalde. Doktora göründüğümde bunuda söylerim.

Ilginiz için teşekkürler. .

canım hb A1C ye 3 aylık şeker deniliyor halk arasında.şeker yüklemesinden farklı açken bakılıyor.
bir hasta da önce açlık bakılır.sonra hbA1C bu test aç karna kanda bakılır bu 2side normal ama hastada şikayetler var ailesindede şeker varsa ozaman yükleme yapılır.yüklemede tokken vucudu şekeri düzenleyebiliyormu diye bakılır eğer vucud şekeri düzenleyemiyorsa yüklemeden 2 saat sonra 140n üstünde bi deger cıkar bu durumda bu hastada açlık normalken tokluk bozuk gizli şeker var denir.
gebelerdede şeker hastalıgı olmadıgı halde aldıgı şekeri ayarlama bozuklugunda gebelik şekeri çıkar bunun için yüklemeyle tokluga bakılıyor.
sana önce açlığa bakarlar zaten o sınırın üstündeyse yüklemeye gerek yok.

Öylede bir guzelligi var degil mi..ogretmenler ve ogrenciler icin de ayni güzellik geçerli. Cocuklarim kar ve valiye minnettarlar :)
keyfim keyf eşim duymasın.bi kere dedimki işe gideyimde bi sıcak çay içeyim.evde çayımı ne zaman doldursam birinin wc ihtiyacı ya uykusu veya başka bişey cıkar benim çay sogur.
eşim şimdi beni burda hep keyif yapıyor sanıyor.

Ayyy grubumuzun doktoru iyi ki varsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…