Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selamm
Ayy koca evde iş hiç bitmiyorrrr çıldırıcamm Yarın işbaşı yapıcak ama haftasonu gene evde tamam güzel oluyo ama yok yaw erkekler kesinlikle çalışmalı Sürekli evde olmaz
Pazartesi özgürüm

Bide regli oldum şişkinlik ağrı kıvranıyorum neysr listeye girmeden onuda atlatmış olucam

Kızlar geldim kimse yoktu gibi bahaneler istemiyorum herkes hergun düzenli uğrayıp menüsünü yazıcak diğer menülere yorum yapıcak bu kurall, haa sohbete katılır katılmazsınız o sizin bileceğiniz şeyy
Ayçam müsait olunca menü çizelgesini düzenlersen bende sarıkartları ve uyarıları eklerim yarın akşam, artık okadr taviz verdim ki bu konuda, kurallar neyse onu işleticem çünkü yazında yaklaşmasından dolayı acayip bi talep var takınlara çoğu takım kişi sayısını aştı gerçekten takım kurallarına uymayanları elememiz lazım ki hak geçmesin gerçekten isteyenler yarışabilsin haksızmıyım

Şimdi evi toparlamam lazımm görüşürz
Ayşem melikem tatlıya bağlanmasına sevindim, biz senelerdir burda svincimizi üzüntümüzü paylaştık yeri geldi yanlış anlaşılmalarda oldu ama hepimiz sonucta belli bi kültüre sahip insanları önemli olan anlayışlı olmak ve uzatmamak

dünkü menüm:
sabah:3 gün kurusu 2 ceviz
sadece bunları bulabildim asmde.
öğle:1 kase tavuk corbası salata
ara:gittiğim toplantıda ikraının tadına baktım
ara:bir minik kerevizi yogurtladım
akşam:1kase mercimek corbası
salata
ayran
ara:tam bugday biskuviden tatlı yaptım tadımlık yedim.
insanın morali bozuk olunca gercekten konsatre olamıyor ben bu gidişle gruptan ilk diskalifiye olucam.

ama gercekten kendimi zor tuttum misafirlikte o güzelim tatlıdan şöyle koca bi dilim yememek evdekinden bi tabak alıp dizimi seyrederken keyf yapmamak için

hahay bende iki haftadir ayni muhabbeti yapıyorum çayim kahvem önümde aksam evde çayi koçis yapıyor artik ben istemiyorum gündüz içtiğim

hahay bende iki haftadir ayni muhabbeti yapıyorum çayim kahvem önümde aksam evde çayi koçis yapıyor artik ben istemiyorum gündüz içtiğim

Yine anlayamamışım desene :) neyse, hekime sikayetlerimi soyledigimde yapar herhalde. Yapmazsada " benim kk da arkadaşlarım var, onlardan tüyo aldım, lütfen tahlilimi yaparmisiniz" derim. Sonrası allah kerim

Hakediyorsunuz ama..Bütün çalışan kadınlar keyfi , ilgiyi, alkışlanmayı hak ediyor. Herkesin yapabileceği bir iş değil açıkçası ben yapamam.o yüzden çalışan kadınlara böyle saygı duyulası insanlar olarak bakıyorum.

[QUOTE="kelebekolacam, post: 39514933, member:çikolataama gercekten kendimi zor tuttum misafirlikte o güzelim tatlıdan şöyle koca bi dilim yememek evdekinden bi tabak alıp dizimi seyrederken keyf yapmamak için[/QUOTE]
Ah ahh bilmez miyimÇin iskencesinden beter. Dolapta dünden kalan cikolata soslu kek bana bakiyor

ama gercekten kendimi zor tuttum misafirlikte o güzelim tatlıdan şöyle koca bi dilim yememek evdekinden bi tabak alıp dizimi seyrederken keyf yapmamak için
işyerimde oyle guzel yemekler çıkıyoki eskiden olsa simdi yedigimin uc katini yerdim pilav makarna börek tatli hic almıyorum bile çorbaci oldum tadimlik yiyorum yemekleride salatayi bol alıyorum yoğurt yiyorum ve daha az yesem daha iyi olacak

Arkadaşlar sizi meraklandırmışım hemen ekliyorum diyetisyenimin tavsiyeleri
Bu süper diyet listem hiç aç değilim 2 gündür gayet güzel gidiyor 1650 kalorilik hemde düşük kalorili metobolizmayı çalıştırmaya yönelik

Şimdi sırada bana önerdiği çayda karışık bir çay metobolizmyı çalıştırıçı özelliği var
Balık yağım omega3 tapletim bu sadece yeterince omega3 alamadığım için verdi ben balık sevmiyorumda çok az yiyebiliyorum diye verdi metobolizmaya etkisi varmı diye sormadım diyetisyenimin önerdiği bir markayı kullanıyorum

İşte değişim listem bu çok yaralı bir liste kızlar bazen kaçamak yaptığımız zaman neyi neyle değiştireceğimizi gösteriyor
Umarım hiç gerek kalmaz ama bilgilendirmek için ekliyorum bence sizde dolabınızın üzerine asın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…