- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
hahay bende iki haftadir ayni muhabbeti yapıyorum çayim kahvem önümde aksam evde çayi koçis yapıyor artik ben istemiyorum gündüz içtiğimkeyfim keyf eşim duymasın.bi kere dedimki işe gideyimde bi sıcak çay içeyim.evde çayımı ne zaman doldursam birinin wc ihtiyacı ya uykusu veya başka bişey cıkar benim çay sogur.
eşim şimdi beni burda hep keyif yapıyor sanıyor.
hahay bende iki haftadir ayni muhabbeti yapıyorum çayim kahvem önümde aksam evde çayi koçis yapıyor artik ben istemiyorum gündüz içtiğimkeyfim keyf eşim duymasın.bi kere dedimki işe gideyimde bi sıcak çay içeyim.evde çayımı ne zaman doldursam birinin wc ihtiyacı ya uykusu veya başka bişey cıkar benim çay sogur.
Yine anlayamamışım desene :) neyse, hekime sikayetlerimi soyledigimde yapar herhalde. Yapmazsada " benim kk da arkadaşlarım var, onlardan tüyo aldım, lütfen tahlilimi yaparmisiniz" derim. Sonrası allah kerimcanım hb A1C ye 3 aylık şeker deniliyor halk arasında.şeker yüklemesinden farklı açken bakılıyor.
bir hasta da önce açlık bakılır.sonra hbA1C bu test aç karna kanda bakılır bu 2side normal ama hastada şikayetler var ailesindede şeker varsa ozaman yükleme yapılır.yüklemede tokken vucudu şekeri düzenleyebiliyormu diye bakılır eğer vucud şekeri düzenleyemiyorsa yüklemeden 2 saat sonra 140n üstünde bi deger cıkar bu durumda bu hastada açlık normalken tokluk bozuk gizli şeker var denir.
gebelerdede şeker hastalıgı olmadıgı halde aldıgı şekeri ayarlama bozuklugunda gebelik şekeri çıkar bunun için yüklemeyle tokluga bakılıyor.
sana önce açlığa bakarlar zaten o sınırın üstündeyse yüklemeye gerek yok.
Evet yaa...harika bir sey..bencede iyi ki grupta bir doktor varAyyy grubumuzun doktoru iyi ki varsınnn
Hakediyorsunuz ama..Bütün çalışan kadınlar keyfi , ilgiyi, alkışlanmayı hak ediyor. Herkesin yapabileceği bir iş değil açıkçası ben yapamam.o yüzden çalışan kadınlara böyle saygı duyulası insanlar olarak bakıyorum.keyfim keyf eşim duymasın.bi kere dedimki işe gideyimde bi sıcak çay içeyim.evde çayımı ne zaman doldursam birinin wc ihtiyacı ya uykusu veya başka bişey cıkar benim çay sogur.
Sende mi çalışıyorsun? Yapsın tabii ki.hayat müşterekhahay bende iki haftadir ayni muhabbeti yapıyorum çayim kahvem önümde aksam evde çayi koçis yapıyor artik ben istemiyorum gündüz içtiğim
evet yeni başladım ikinci haftam zor gerçekten evdeyken butun gune yaydigim isleri aksam bikac saate sigdiriyorum alışma dönemindeyimSende mi çalışıyorsun? Yapsın tabii ki.hayat müşterek
işyerimde oyle guzel yemekler çıkıyoki eskiden olsa simdi yedigimin uc katini yerdim pilav makarna börek tatli hic almıyorum bile çorbaci oldum tadimlik yiyorum yemekleride salatayi bol alıyorum yoğurt yiyorum ve daha az yesem daha iyi olacakama gercekten kendimi zor tuttum misafirlikte o güzelim tatlıdan şöyle koca bi dilim yememek evdekinden bi tabak alıp dizimi seyrederken keyf yapmamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?