- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Tamam canım Allah rahmet ettsin şu yorulmuş metobolizmayı kendine getirelimEserin bende yarın başlıyorum senin listeye.dr arkadaşla diyetisyen e gidecektik acilen hastaları bana bırakıp Afyon gitti kV si vefat etmiş. Senle kilonun yakın benimde metabolizma direniyor.
Ben tadını çok beğendim kuşburnunu andırıyor ama onun kadar mayhoş değilBu Çaydan bende vardı içmedim bi yere kaldırdım bulamiyom
Kolay gelsin o zamanevet yeni başladım ikinci haftam zor gerçekten evdeyken butun gune yaydigim isleri aksam bikac saate sigdiriyorum alışma dönemindeyim
Sizin mönülere bakınca ne kadar çok yiyorsun hopis diyorum. Çok az degilmi xperia? YoksA ben hakkaten çok mu yiyorumBugün kü menüm
Kahvaltı 1 nescafe
Öğlen 2 tabak yoğurtlu kesme çorba
Ara 1 nescafe
Akşam 1 tabak çorba 4 dilim çikolata
Ara 6-7 badem 1 dilim peynir
Çok karmakarışık bi beslenme günü oldu akşam çıldırmış gibi acıktım patates kızartacakken tam 1 lt kadar su içtim ve nihayet açlığım geçti
2.5 lt su
Spor yok
Canım bugün çok sağlıksız kötü bi beslenme idi benim. Ama bugün kahvaltılık gevrek aldım salı perşembe işe gitmeden hemen ondan yiyip çıkarım evden.Sizin mönülere bakınca ne kadar çok yiyorsun hopis diyorum. Çok az degilmi xperia? YoksA ben hakkaten çok mu yiyorum
canım benim öğünlerini az tutuyorsun bu sefer akşam açlık krizine giriyorsun en kötüsü bu zaten kahvaltı olmayınca akşam çikolataya dayanamamışsın nescafeyi nasıl içiyorsun bilmiyorum ama eğer süt tozu varsa çok kalorili su içmen çok iyi olmuş uçurumun kıyısından dönmüşsünBugün kü menüm
Kahvaltı 1 nescafe
Öğlen 2 tabak yoğurtlu kesme çorba
Ara 1 nescafe
Akşam 1 tabak çorba 4 dilim çikolata
Ara 6-7 badem 1 dilim peynir
Çok karmakarışık bi beslenme günü oldu akşam çıldırmış gibi acıktım patates kızartacakken tam 1 lt kadar su içtim ve nihayet açlığım geçti
2.5 lt su
Spor yok
menü çok iyi pizzanın yarısını akşam değil de öğlen yeseymişsin tamammış birde muhakkak her gün bir kase yoğurt tüketmek gerekirBugünkü mönüm:
Sabah: peynir, zeytin, üç cerry domates,bir buçuk dilim ekmek
ara: yok
öğle: tavuk çorbası, salata
ara:elma
akşam: pazı, bir dilim pizzanin yarısı
su:2 litre spor: yok
evde spor yapamıyorum maalesef. Spor salonuna yazıldım. Önümüzdeki hafta başlıyorum inşallah
günaydın canımm çok sevindimgünaydın herkese
bugün benim için çok önemli çünkü sabah tartıda 59.7 çıktım
dönüm noktası benim için inş bir daha 60lı rakamları görmem tek amacım bu olacak
nasıl mutluyum anlatamam rüyada gibiyim bu rakamları göreceğime inanamazdım
aslında kilomu ve yüzdemi kendim hesaplayıp ekleyecektim ama nasıl hesaplandığıını bulamadım klasik yüzde hesabımı yapacağız matematikteki yoksa farklı bi hesap mı kaptancım yardımcı olursan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?