Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eserin bende yarın başlıyorum senin listeye.dr arkadaşla diyetisyen e gidecektik acilen hastaları bana bırakıp Afyon gitti kV si vefat etmiş. Senle kilonun yakın benimde metabolizma direniyor.

Bu günkü menüm
Sabah listedekilerin aynısını uyguladım ama yoğurt alışkanlığımı daha kazanamadığım için unuttum hemen arkasından maden suyu
Ara yarım elma
Öğlen 4 kaşık zeytinyağlı pırasa,4 kaşık yoğurt,turp salatası, 3 dilim kepek ekmek, bir kaşık pilav canım çekti birazöğlen yemeğin arkasından canımın çetiği için türk kahvesi sekersiz
Ara 1 çaybardağı leblebi kuru kaysı ve yeşil çay
Akşam 4 kaşık pırasa,4 kaşık yoğurt, 2 dilim kepekli ekmek,salata, peynir (et öğünümün yerine ) maden suyum
Ara birazdan yarım portakal ve karışık çayım

Bugün kü menüm
Kahvaltı 1 nescafe
Öğlen 2 tabak yoğurtlu kesme çorba
Ara 1 nescafe
Akşam 1 tabak çorba 4 dilim çikolata
Ara 6-7 badem 1 dilim peynir
Çok karmakarışık bi beslenme günü oldu akşam çıldırmış gibi acıktım patates kızartacakken tam 1 lt kadar su içtim ve nihayet açlığım geçti
2.5 lt su
Spor yok

Bugünkü mönüm:

Sabah: peynir, zeytin, üç cerry domates,bir buçuk dilim ekmek

ara: yok

öğle: tavuk çorbası, salata

ara:elma

akşam: pazı, bir dilim pizzanin yarısı

su:2 litre spor: yok

evde spor yapamıyorum maalesef. Spor salonuna yazıldım. Önümüzdeki hafta başlıyorum inşallah

Sizin mönülere bakınca ne kadar çok yiyorsun hopis diyorum. Çok az degilmi xperia? YoksA ben hakkaten çok mu yiyorum

Sizin mönülere bakınca ne kadar çok yiyorsun hopis diyorum. Çok az degilmi xperia? YoksA ben hakkaten çok mu yiyorum
Canım bugün çok sağlıksız kötü bi beslenme idi benim. Ama bugün kahvaltılık gevrek aldım salı perşembe işe gitmeden hemen ondan yiyip çıkarım evden.

canım benim öğünlerini az tutuyorsun bu sefer akşam açlık krizine giriyorsun en kötüsü bu zaten kahvaltı olmayınca akşam çikolataya dayanamamışsın nescafeyi nasıl içiyorsun bilmiyorum ama eğer süt tozu varsa çok kalorili su içmen çok iyi olmuş uçurumun kıyısından dönmüşsün

menü çok iyi pizzanın yarısını akşam değil de öğlen yeseymişsin tamammış birde muhakkak her gün bir kase yoğurt tüketmek gerekir

bugünkü menüm
sabah:
6 kaşık müsli 1 çay bardağı süt ile
ara: 2 kuru kayısı
öğle:
1 tabak karnabahar yemeği
turp 1 dilim kepek ekmek

akşam:
2 kaşık peynirli yeşil soğanlı erişte

yarım havuç 1 çay bardağı süt

3 lt su 1 kupa yeşilçay

** 3. Takım 401. Etap ***

Ayulduzz: (73.2///%)
Kelebekolacam: (74,7///%)
Nilyyyaaannn : (78,1///%)
Chnnmkiz : (72,5///%)
Olvidos : (60,5///%)
Xpreiaz : (68,1///%)
Mrv5534 : (73///%) yeni üye, geliş tarihi 9 ocak, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 60.

Efser : (72,8///%)

3.Takım ortalaması:%

** 3. Takım 401. Etap ***

Ayulduzz: (73.2///%)
Kelebekolacam: (74,7///%)
Nilyyyaaannn : (78,1///%)
Chnnmkiz : (72,5///%)
Olvidos : (60,5///%)
Xpreiaz : (68,1///%)
Mrv5534 : (73///%) yeni üye, geliş tarihi 9 ocak, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 60.

Efser : (72,8///%)
Hoppidicik : (84,3///%) 9. Takımdan tranfer oldu. 325. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 76'ya bölündü.

3.Takım ortalaması:%

günaydın herkese
bugün benim için çok önemli çünkü sabah tartıda 59.7 çıktım
dönüm noktası benim için inş bir daha 60lı rakamları görmem tek amacım bu olacak
nasıl mutluyum anlatamam rüyada gibiyim bu rakamları göreceğime inanamazdım
aslında kilomu ve yüzdemi kendim hesaplayıp ekleyecektim ama nasıl hesaplandığıını bulamadım klasik yüzde hesabımı yapacağız matematikteki yoksa farklı bi hesap mı kaptancım yardımcı olursan sevinirim

günaydın canımm çok sevindim şu anda hedefimsin ama dediğin gibi benim kilo vermem bi anda inanılmaz duraksadı. yavaşlayarak da olsa geliyorum ama bekleme sen beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…