- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Bu Çaydan bende vardı içmedim bi yere kaldırdım bulamiyom
cok guzel canım cok sevındımm. Bende artık 69 rakamlarda kendimi gormek ıstıyorum ama şimdilik daha cokk var gib görünüyorgünaydın herkese
bugün benim için çok önemli çünkü sabah tartıda 59.7 çıktım
dönüm noktası benim için inş bir daha 60lı rakamları görmem tek amacım bu olacak
nasıl mutluyum anlatamam rüyada gibiyim bu rakamları göreceğime inanamazdım
aslında kilomu ve yüzdemi kendim hesaplayıp ekleyecektim ama nasıl hesaplandığıını bulamadım klasik yüzde hesabımı yapacağız matematikteki yoksa farklı bi hesap mı kaptancım yardımcı olursan sevinirim
yaparız canım yaparız elbettt. sonucta onemlı olan dondun ve bizimlesin :)Yok canım nerdeee ..keşke 84 le dönmüş olsaydım. Tabii bu arada bu haftanın ortalamasını bayağı aşağı çekicem.bu haftalık affedin, bundan sonra inşallah hep birlikte dereceler yaparız
yok hopidikçim ben yanlışlık oldu sanıp da sordum olur mu hiçç ben de duraksamayı çok ağır hissettim bu hafta. tartıda da iki farklı rakam gördüm düşük olanı yazdım zatenYok canım nerdeee ..keşke 84 le dönmüş olsaydım. Tabii bu arada bu haftanın ortalamasını bayağı aşağı çekicem.bu haftalık affedin, bundan sonra inşallah hep birlikte dereceler yaparız
zaten en büyük eksikliğim spor benim,oyüzden herşey yansıyor baskule,şimdi bide kardan öğle arası eve yürüyemiyorum onunda eksikliği oldu sanırım.eve koşu bandımı alsam..yok hopidikçim ben yanlışlık oldu sanıp da sordum olur mu hiçç ben de duraksamayı çok ağır hissettim bu hafta. tartıda da iki farklı rakam gördüm düşük olanı yazdım zatenhaftaya spora asılalım grupçak. dün" iyi fikir" programında bi diyetisyen vardı bi de spor hocası gibi bişey . öğle arası eve gidince denk geldim baktım da sırt ve bacak kasları vücudumuzdaki en büyük kaslar olduğu için onları ne kadar geliştirirsek harcadıkları kalori de o kadar artıyomuş. metabolizmanızı hızlandırmak istiyosanız kaslarınızı geliştirin diodu.
koşu bandı öneriyorum ben ama çocuklarla yapma imkanın ne kadar olur sen daha iyi blirsin. bi arkadaşım daha aldı koşu bandı 5 kilo da ondan gitti şimdilik onla da devam ediyoruz yapacaz dediğimiz gün yapmayana ceza falan veriyoruz dün yapmadığım için ben bugün cezalıyım ona sigara alıcam bi paketzaten en büyük eksikliğim spor benim,oyüzden herşey yansıyor baskule,şimdi bide kardan öğle arası eve yürüyemiyorum onunda eksikliği oldu sanırım.eve koşu bandımı alsam..
beklemeye niyetim yok zaten :) az da olsa önemli olan vermek isteyince veriliyor bunu hepimiz biliyoruz aslındagünaydın canımm çok sevindimşu anda hedefimsin ama dediğin gibi benim kilo vermem bi anda inanılmaz duraksadı. yavaşlayarak da olsa geliyorum ama bekleme sen beni
bende ilk başta bi 69u görsem diyordum onu gördüm şimdi de 59u yeter ki kendimize zaman verelim ve vazgeçmeyelimcok guzel canım cok sevındımm. Bende artık 69 rakamlarda kendimi gormek ıstıyorum ama şimdilik daha cokk var gib görünüyor
** 3. Takım 401. Etap ***
Ayulduzz: (73.2/0/0/%0) kilosu sabit, izne ayrıldı
Kelebekolacam: (74,7/75/-0,3/%-0,40) izne ayrıldı
Nilyyyaaannn : (78,1/77,8/0,3/%0,38)
Chnnmkiz : (72,5/0/0/%0) kilosu sabit
Olvidos : (60,5/59,7/0,8/%1,32)
Xpreiaz : (68,1/67,5/0,6/%0,88)
Mrv5534 : (73///%) yeni üye, geliş tarihi 9 ocak, başlangıç kilosu 78, hedef kilosu 60.
Efser : (72,8/72,3/0,5/%0,69)
Hoppidicik : (84,3/99,7/-15,4/%-0,24) 9. Takımdan tranfer oldu. 325. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 76'ya bölündü.
3.Takım ortalaması:%
bende düşündüm koşu bandı ama çocuktan yürüyemem herhalde oyuncak yapar düşer diye korkuyorumkoşu bandı öneriyorum ben ama çocuklarla yapma imkanın ne kadar olur sen daha iyi blirsin. bi arkadaşım daha aldı koşu bandı 5 kilo da ondan gitti şimdilik onla da devam ediyoruz yapacaz dediğimiz gün yapmayana ceza falan veriyoruz dün yapmadığım için ben bugün cezalıyım ona sigara alıcam bi paketbi taraftan da bant bende 2-3 senedir duruyo toplasan 3 ay düzenli ancak kullandım o sürede. ama kışın yağmurda rüzgarda veya çok sıcaklarda dışarısı pek cazip gelmediği için yine de zayıflama esnasında bahanem kalmasın diye almıştım. varlığı zayıflamaya karar vermeme yetiyo, sonrasında da gaza gelmem gerekiyo çıkmak için. sözleşiriz burda haydi bantlara diye koşarız falan. çok güzel olur sanki
Canim ben listene eklemeler yaptim bir bak öğlende akşamda sınırsız salata hata bu gitigimde yiyemediğimi söyledim uyardıefsercim listenden bunu cıkardım öyle cok karısık göründü gözüme,eksiğim varmı canım öğle salata var mı yok mu anlayamadım
Sabah:7-8 arası uyandığında aç karnına balık yağı tapletin ve çayın ondan sonra kahvaltı
2 kaşık yogurt
1kk peynir,1yumurta,3zeytin,1ceviz veya 8 badem,2tk bal veya pekmez,3 ince dilim ekmek
Ara:10-11arası
1meyve
Öğle 13:30-13:30arası
4 yk sebze yemeği,4yk yoğurt,3 ince dilim ekmek bol salata mutlaka
Ara:15-16 arası
1 çb leblebi,1kuru meyve,bitki çayı
bunu kuru kaysı olarak değendirirsen 4-3 kaysıya eşit
Akşam17:30-19:00 arası
2 köfte büyüklüğünde et veya 2kk peynir,3 yk pilav veya makarna veya 1kase çorba,2dilim ekmek,4 yk yoğurt,sınırsız salata
Ara20:00-21:00 arası
1 adet meyve
günde 2 tane maden suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?