Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

[QUkesinliklebekolacam, post: 39536723, member: 361768"]benim anca ainsanların sonra vaktim oluyor.haftasonu daha yogun oluyorum.bi düşünün kızlar 3 küçük cocuk bir nazlı koca ve sultangazi gibi bir yerde 4000 hasta.
bi ara wcye gidememekten kabız olmustum.bu aralar eşim ev işlerine daha fazla el attıda daha rahatım.[/QUOTE]
Oo kesinlikle bir madalyayı hak ediyorsun!
kendine iyi bak hekimim, insanların sana ihtiyacı var..

işte benim uzmanlık alanım..

hiç abartmıyorum spor salonunda on kisi varsa o hareketleri yapan en iyi kisi benim. Neden oldugunu bende ćözemedim. Benden zayiflar var, benden gençler var ama hayır muzige uyum sağlayamıyorlar. Eciş bücüş biseyler yapıyorlar, hocanın ritmini kaçırıyorlar vs...hatta eve geldigimde kızlarıma bile söyledim. Sizin gibi gençler var ama annenizin yaninda solda sıfırlar dedim

Neyse, simdi "bu kadinda pek bir megolaman" diye dusunmeyin diye daha fazla anlatmiyorum.sonra size spor salonu maceralarimi anlatirim

Nereden gelecek arkadaşım anlamadım? Diyet listesinden mi bahsediyorsun?

Arkadaşlar pazartesi sabahı sizinle 101.4 ile başladıgım diyet maceram bugün 99.7 ile yani -1.7 ile bana müthiş motive sağladı.
Biliyorum ki bu giden kilo degil, su yani ödem.ama olsun tartıda eksilen rakamlar görmek yinede mutluluk verici.

Bu mutlulukda katkısı olan, başta beni takıma alarak umutlandıran kaptanıma, daha sonra benden ilginizi esirgemeyerek yabancılık çekmememi sağlayan siz degerli arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim.hep birlikte nice eksili rakamlara inşallah

Bugünkü mönüm:

Sabah:domates, peynir, jambon, bir dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta

ara: yok

Öğle: tavuk çorbası, ıspanak, bir dilim ekmek

ara:fındık, ceviz, kuru üzüm

aksam:beyaz lahana dolması, bir bardak ayran

su:1,5 litre spor: yarım saat yürüyüş

Bu günün menüsü
Sabah kahvaltıdan önce omega3 tabletim ve karışık bitki çayı
1 kirbit kutusu kadar yağsız peynir,3 yeşil çizik zeytin ,2 kaşık yoğurt,2 talı kaşığı bal,2 haşlanmış yumurtanın beyazı,
3 dilim kepeki ekmek 1 tam çeviz
Ara 1 çay bardağı leblebi, kuru kaysı ve türk kahvesi
Öğlen malum gündeydim
4 kaşık kadar karnıbahar,brokoli yoğurtlu salata,bol yeşil salata ve 5-6 sarma etilydi sanırım ( sarmalar ince sarılmıştı serçep parmağım kadardı hepsi )
Çayın yanına çok küçük serçe parmağım kadardı yine patatesli penirli sigara böreği ama tabi fırında yapılmış
Ara: tekrar türk kahvesi ikram etildi
Akşam izmir köftenin sadece patateslerinden yedim sebze yemeğimin yerine 4 - 5 dilimdi ,bol salata,ve 4 kaşık yoğurt menümden ,eti ve ekmeği çıkardım
Ara yarım portakal ve bitki çayım ...

Bu sabah korkudan tartıldım acaba dünün etkisi varmıdır yanlışmı yaptım diye gördüğüm rakam çok güzeldi inşallah haftaya bu rakamında altında çıkar ümüdiyle

Son düzenleme:
Bayanlar içerisinde aspartam değil stevia olan tatlandırıcılardan kullanın diyor ibrahim Saraçoğlu. Aspartam ı dil şeker olarak algılayıp beyne o şekilde sinyal veriyormuş.beyinde pankreasa insülin üret diyormuş.stevia doğal bir madde olduğu için onda böyle bir etki olmuyormus.

hiç kullanılmasa çok daha iyi ama tatsız çay içemem diyenlerinde kurtarıcısı. .

Bana diyetin kattığı en güzel şey şekersiz çay kahve içmeye alıştım, tadını alıyorum artık içtiğim şeyin çok şükür

Süper canım misafirlğide en az zararla atlatmıssın efserim yaza çıtır gircesin süper gidiyor

Çok güzel bu işi bildiğin belli
Başlangıç için süper menülerin suyu birazcık daha arttırabilsen gerçi bu havalarda bu kadar içmektr başarı ama

Nereden gelecek arkadaşım anlamadım? Diyet listesinden mi bahsediyorsun?
Canım ayça çalışıyor ve tek yaşıyor işten dolayı rafinera diye bi yemek şirketinden alıyor yeneklerini, 1 ay çok güzel kilo verdi ara vermişti yeniden başlama kararı almış bende çok sevindim

Canım benim bende sendeki azmi gördüm takımımıza haraket getirdin inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz, takımım diye söylemiyorum çok şanslısın bizimle olduğun için, kızların herbiri ayrı değerde gerçekten çok iyi bi takımız

Bana diyetin kattığı en güzel şey şekersiz çay kahve içmeye alıştım, tadını alıyorum artık içtiğim şeyin çok şükür
Ben yapamıyorum maalesef tatlı yemedigim için bari çayı tatlı içeyim diye kendimi kandırıyorda olabilirim. .
Canım ayça çalışıyor ve tek yaşıyor işten dolayı rafinera diye bi yemek şirketinden alıyor yeneklerini, 1 ay çok güzel kilo verdi ara vermişti yeniden başlama kararı almış bende çok sevindim
Oo harika..diyet yemekleri herhalde ?

Maasallah diyelim, nazar değmesin o zaman..inşallah hep birlikte başarıcaz..

efsercim menün çok güzel misafirlikteki başarınında önünde saygıyla egiliyorum..seni yeniden bu modda görmek güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…