işte benim uzmanlık alanım..bendüşünmeyin maceramkişiibitmişti şu müzikle yapılan aerobik hareketleri bi türlü beceremedim ters tarafa dnüyodum farklı hareket yapıodum millet benle dalga geçmeye başlayınca ayrıldım 3. ye gidemeden2. denememde nişanlıyken olmuştu o zaman da gittim aerobik hareketlere hiç takılmadan 1 saat koşu yapıp döndüm (annem koşu bandını eve kurmama izin vermiyodu çok yer kaplıyo diye ) yani koşudan başkası bana gelmiyo. kıvrak bi yapıda değilim sanırım evlenmeden önce en büyük korkum "düğünümde nasıl oynıcam ben" di düşünün beni
Nereden gelecek arkadaşım anlamadım? Diyet listesinden mi bahsediyorsun?Kesinlikle bencede bu hafta spora asılalım grupcak bide böyle deneyelim. Ben haftaya full paket siparişi verdim. Aldığım kalorıyıde aşağıya çektim 1 hafta boyunca 1100 kalorılık yıyeceklerım gelecek çok merak ediyorum neler gelecek
altis sd 5000 var bende cok memnunum en ucuz ve kullanısli ev tipi buydu ben alırkenmelikecim tavsiye edebilecegin bir marka varmı.sen nerden ne zaman aldın.
Bana diyetin kattığı en güzel şey şekersiz çay kahve içmeye alıştım, tadını alıyorum artık içtiğim şeyin çok şükürBayanlar içerisinde aspartam değil stevia olan tatlandırıcılardan kullanın diyor ibrahim Saraçoğlu. Aspartam ı dil şeker olarak algılayıp beyne o şekilde sinyal veriyormuş.beyinde pankreasa insülin üret diyormuş.stevia doğal bir madde olduğu için onda böyle bir etki olmuyormus.
hiç kullanılmasa çok daha iyi ama tatsız çay içemem diyenlerinde kurtarıcısı. .
Süper canım misafirlğide en az zararla atlatmıssın efserim yaza çıtır gircesin süper gidiyorBu günün menüsü
Sabah kahvaltıdan önce omega3 tabletim ve karışık bitki çayı
1 kirbit kutusu kadar yağsız peynir,3 yeşil çizik zeytin ,2 kaşık yoğurt,2 talı kaşığı bal,2 haşlanmış yumurtanın beyazı,
3 dilim kepeki ekmek 1 tam çeviz
Ara 1 çay bardağı leblebi, kuru kaysı ve türk kahvesi
Öğlen malum gündeydim
4 kaşık kadar karnıbahar,brokoli yoğurtlu salata,bol yeşil salata ve 5-6 sarma etilydi sanırım ( sarmalar ince sarılmıştı serçep parmağım kadardı hepsi )
Çayın yanına çok küçük serçe parmağım kadardı yine patatesli penirli sigara böreği ama tabi fırında yapılmış
Ara: tekrar türk kahvesi ikram etildi
Akşam izmir köftenin sadece patateslerinden yedim sebze yemeğimin yerine 4 - 5 dilimdi ,bol salata,ve 4 kaşık yoğurt menümden ,eti ve ekmeği çıkardım
Ara yarım portakal ve bitki çayım ...
Çok güzel bu işi bildiğin belliBugünkü mönüm:
Sabah:domates, peynir, jambon, bir dilim ekmek, yarım haşlanmış yumurta
ara: yok
Öğle: tavuk çorbası, ıspanak, bir dilim ekmek
ara:fındık, ceviz, kuru üzüm
aksam:beyaz lahana dolması, bir bardak ayran
su:1,5 litre spor: yarım saat yürüyüş
Canım ayça çalışıyor ve tek yaşıyor işten dolayı rafinera diye bi yemek şirketinden alıyor yeneklerini, 1 ay çok güzel kilo verdi ara vermişti yeniden başlama kararı almış bende çok sevindimNereden gelecek arkadaşım anlamadım? Diyet listesinden mi bahsediyorsun?
Canım benim bende sendeki azmi gördüm takımımıza haraket getirdin inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz, takımım diye söylemiyorum çok şanslısın bizimle olduğun için, kızların herbiri ayrı değerde gerçekten çok iyi bi takımızArkadaşlar pazartesi sabahı sizinle 101.4 ile başladıgım diyet maceram bugün 99.7 ile yani -1.7 ile bana müthiş motive sağladı.
Biliyorum ki bu giden kilo degil, su yani ödem.ama olsun tartıda eksilen rakamlar görmek yinede mutluluk verici.
Bu mutlulukda katkısı olan, başta beni takıma alarak umutlandıran kaptanıma, daha sonra benden ilginizi esirgemeyerek yabancılık çekmememi sağlayan siz degerli arkadaşlarıma çoook teşekkür ederim.hep birlikte nice eksili rakamlara inşallah
Ben yapamıyorum maalesefBana diyetin kattığı en güzel şey şekersiz çay kahve içmeye alıştım, tadını alıyorum artık içtiğim şeyin çok şükür
Oo harika..diyet yemekleri herhalde ?Canım ayça çalışıyor ve tek yaşıyor işten dolayı rafinera diye bi yemek şirketinden alıyor yeneklerini, 1 ay çok güzel kilo verdi ara vermişti yeniden başlama kararı almış bende çok sevindim
Canım benim bende sendeki azmi gördüm takımımıza haraket getirdin inşallah hep birlikte hedeflerimize ulaşıcaz, takımım diye söylemiyorum çok şanslısın bizimle olduğun için, kızların herbiri ayrı değerde gerçekten çok iyi bi takımız
kolay gelsin kaptancımmŞimdi kaçıyorumm daha mutfağı toplıycam görüşrüz
efsercim menün çok güzel misafirlikteki başarınında önünde saygıyla egiliyorum..seni yeniden bu modda görmek güzelBu günün menüsü
Sabah kahvaltıdan önce omega3 tabletim ve karışık bitki çayı
1 kirbit kutusu kadar yağsız peynir,3 yeşil çizik zeytin ,2 kaşık yoğurt,2 talı kaşığı bal,2 haşlanmış yumurtanın beyazı,
3 dilim kepeki ekmek 1 tam çeviz
Ara 1 çay bardağı leblebi, kuru kaysı ve türk kahvesi
Öğlen malum gündeydim
4 kaşık kadar karnıbahar,brokoli yoğurtlu salata,bol yeşil salata ve 5-6 sarma etilydi sanırım ( sarmalar ince sarılmıştı serçep parmağım kadardı hepsi )
Çayın yanına çok küçük serçe parmağım kadardı yine patatesli penirli sigara böreği ama tabi fırında yapılmış
Ara: tekrar türk kahvesi ikram etildi
Akşam izmir köftenin sadece patateslerinden yedim sebze yemeğimin yerine 4 - 5 dilimdi ,bol salata,ve 4 kaşık yoğurt menümden ,eti ve ekmeği çıkardım
Ara yarım portakal ve bitki çayım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?