Evet cnm en az 2 hafta olmıycaksın listedegülşah şimdi ben 3.haftamı dönebilirim yani 2 hafta mı listede olmayacagım.
-15..fena..çok fena..** 3. Takım 401. Etap ***
Ayulduzz: (73.2/0/0/%0) kilosu sabit, izne ayrıldı
Kelebekolacam: (74,7/75/-0,3/%-0,40) izne ayrıldı
Nilyyyaaannn : (78,1/77,8/0,3/%0,38)
Chnnmkiz : (72,5/0/0/%0) kilosu sabit..
Olvidos : (60,5/59,7/0,8/%1,32)
Xpreiaz : (68,1/67,5/0,6/%0,88)
Efser : (72,8/72,3/0,5/%0,69)
Hoppidicik : (84,3/99,7/-15,4/%-0,24) 9. Takımdan tranfer oldu. 325. Etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 76'ya bölündü.
3.Takım ortalaması:% 0,33
saolasin canım .sabah balık yağını aynisindan bitki çayını aldım. Ictim bileBugün kayınvaldemle güne gidiyorumonu kırmak istemedim öğlen öğünümle ara öğünümün yerini değiştirdim eger orda uygun bir şey bulamazsam aç gelirim artık gün menüsü ne kadar uygunsa
cnm voit öneririm benimkini 2012 de aldım onun üstünden 4 kere taşındım hiçbişey olmadı..arkadaşıma da onu önerdim hatta direk linkini atayım site içinde kural yoksa http://www.voitbayi.com/Voit-Walker-2-Kosu-Bandi/Ozellik?PID=692 bu arkadaşımın aldığı. benimki baya eskidiği için satılmıyo şu anda http://www.voitfitness.com/Voit-Legend-Kosu-Bandi/Ozellik?PID=26&ref=cimri bu da benimki. ben gittig...com yada sahib..com sitesinden teşhir ürünü olarak almıştım 950 ye. arkadaşım da 990 a aldı 1-2 ay önce sıfırını ama şimdi baktım fiyatı artmış ama :Smelikecim tavsiye edebilecegin bir marka varmı.sen nerden ne zaman aldın.
Eve koşu bandı almak çözüm degil maalesef. Önemli olan koşu bandının üzerine çıkabilmek. Vaktin varsa en iyi çözüm bence bir spor salonu. Hem spor yapıyorsun hem de psikoterapi gibi rahatlatıyor insanı.zaten en büyük eksikliğim spor benim,oyüzden herşey yansıyor baskule,şimdi bide kardan öğle arası eve yürüyemiyorum onunda eksikliği oldu sanırım.eve koşu bandımı alsam..
Doğru canım***6.Takım 401. ETAP ***
Ahbirkingcharlesimolsa (77,3/78,5 /-1,2 /%-1,55)
battaniye1 (78,2/ 79,9/-1,7/%-2,17 )
Ebwam(124,4/ / / % ) sabitt
maviay1(81,6/ 81,2 /400 /%0,49 )
yenibirben(76 / 76,2 /-0,2 /%-0,26 )
6.Takım Ortalaması:% - 0,70
kızlar kontrol edermisin banum hastada
sizin liste tamamdır kontrol ettim ben
gülüm ya yeni üyeler var banum hasta gelemedi. onlar eklenecekmi bilemedim sayfadan bakarmısın listeyi düzeltiyim gerekirseDoğru canımNoldu böyle
benim anca akşam ondan sonra vaktim oluyor.haftasonu daha yogun oluyorum.bi düşünün kızlar 3 küçük cocuk bir nazlı koca ve sultangazi gibi bir yerde 4000 hasta.Eve koşu bandı almak çözüm degil maalesef. Önemli olan koşu bandının üzerine çıkabilmek. Vaktin varsa en iyi çözüm bence bir spor salonu. Hem spor yapıyorsun hem de psikoterapi gibi rahatlatıyor insanı.
canım ya,anlasam bende bakardım ama yeni üye işini çözemedim.gülüm ya yeni üyeler var banum hasta gelemedi. onlar eklenecekmi bilemedim sayfadan bakarmısın listeyi düzeltiyim gerekirse
sağol cnm. napayım böyle eklicem az daha bekliyim decanım ya,anlasam bende bakardım ama yeni üye işini çözemedim.
benm spor salonu maceram acı bitmişti şu müzikle yapılan aerobik hareketleri bi türlü beceremedim ters tarafa dnüyodum farklı hareket yapıodum millet benle dalga geçmeye başlayınca ayrıldım 3. ye gidemedenEve koşu bandı almak çözüm degil maalesef. Önemli olan koşu bandının üzerine çıkabilmek. Vaktin varsa en iyi çözüm bence bir spor salonu. Hem spor yapıyorsun hem de psikoterapi gibi rahatlatıyor insanı.
2 haftayı dolduranları ekle canımgülüm ya yeni üyeler var banum hasta gelemedi. onlar eklenecekmi bilemedim sayfadan bakarmısın listeyi düzeltiyim gerekirse
yok hopidikçim ben yanlışlık oldu sanıp da sordum olur mu hiçç ben de duraksamayı çok ağır hissettim bu hafta. tartıda da iki farklı rakam gördüm düşük olanı yazdım zatenhaftaya spora asılalım grupçak. dün" iyi fikir" programında bi diyetisyen vardı bi de spor hocası gibi bişey . öğle arası eve gidince denk geldim baktım da sırt ve bacak kasları vücudumuzdaki en büyük kaslar olduğu için onları ne kadar geliştirirsek harcadıkları kalori de o kadar artıyomuş. metabolizmanızı hızlandırmak istiyosanız kaslarınızı geliştirin diodu.
kızlar daha fazla listeyi etklememek adına izne ayrıldım,ama burdayım,liste stresi olmadan efsere takılmaya karar verdim.hadi vermeyimde niye artı cıkıyorum.
koşu bandı öneriyorum ben ama çocuklarla yapma imkanın ne kadar olur sen daha iyi blirsin. bi arkadaşım daha aldı koşu bandı 5 kilo da ondan gitti şimdilik onla da devam ediyoruz yapacaz dediğimiz gün yapmayana ceza falan veriyoruz dün yapmadığım için ben bugün cezalıyım ona sigara alıcam bi paketbi taraftan da bant bende 2-3 senedir duruyo toplasan 3 ay düzenli ancak kullandım o sürede. ama kışın yağmurda rüzgarda veya çok sıcaklarda dışarısı pek cazip gelmediği için yine de zayıflama esnasında bahanem kalmasın diye almıştım. varlığı zayıflamaya karar vermeme yetiyo, sonrasında da gaza gelmem gerekiyo çıkmak için. sözleşiriz burda haydi bantlara diye koşarız falan. çok güzel olur sanki
bende ilk başta bi 69u görsem diyordum onu gördüm şimdi de 59u yeter ki kendimize zaman verelim ve vazgeçmeyelim
Sen kaç kilo oldun canım ?hepinizi tebrik ederim kızlar. ara ara girip bakıyom size :) kendime tel alacam o zaman inşallah daha sık girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?