Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

-15..fena..çok fena..

saolasin canım .sabah balık yağını aynisindan bitki çayını aldım. Ictim bile

melikecim tavsiye edebilecegin bir marka varmı.sen nerden ne zaman aldın.
cnm voit öneririm benimkini 2012 de aldım onun üstünden 4 kere taşındım hiçbişey olmadı..arkadaşıma da onu önerdim hatta direk linkini atayım site içinde kural yoksa http://www.voitbayi.com/Voit-Walker-2-Kosu-Bandi/Ozellik?PID=692 bu arkadaşımın aldığı. benimki baya eskidiği için satılmıyo şu anda http://www.voitfitness.com/Voit-Legend-Kosu-Bandi/Ozellik?PID=26&ref=cimri bu da benimki. ben gittig...com yada sahib..com sitesinden teşhir ürünü olarak almıştım 950 ye. arkadaşım da 990 a aldı 1-2 ay önce sıfırını ama şimdi baktım fiyatı artmış ama :S

***6.Takım 401. ETAP ***

Ahbirkingcharlesimolsa (77,3/78,5 /-1,2 /%-1,55)
battaniye1 (78,2/ 79,9/-1,7/%-2,17 )
Ebwam(124,4/ / / % ) sabitt
maviay1(81,6/ 81,2 /400 /%0,49 )
yenibirben(76 / 76,2 /-0,2 /%-0,26 )

6.Takım Ortalaması:% - 0,70

kızlar kontrol edermisin banum hastada
sizin liste tamamdır kontrol ettim ben

zaten en büyük eksikliğim spor benim,oyüzden herşey yansıyor baskule,şimdi bide kardan öğle arası eve yürüyemiyorum onunda eksikliği oldu sanırım.eve koşu bandımı alsam..
Eve koşu bandı almak çözüm degil maalesef. Önemli olan koşu bandının üzerine çıkabilmek. Vaktin varsa en iyi çözüm bence bir spor salonu. Hem spor yapıyorsun hem de psikoterapi gibi rahatlatıyor insanı.

Doğru canım Noldu böyle

benim anca akşam ondan sonra vaktim oluyor.haftasonu daha yogun oluyorum.bi düşünün kızlar 3 küçük cocuk bir nazlı koca ve sultangazi gibi bir yerde 4000 hasta.
bi ara wcye gidememekten kabız olmustum.bu aralar eşim ev işlerine daha fazla el attıda daha rahatım.

benm spor salonu maceram acı bitmişti şu müzikle yapılan aerobik hareketleri bi türlü beceremedim ters tarafa dnüyodum farklı hareket yapıodum millet benle dalga geçmeye başlayınca ayrıldım 3. ye gidemeden 2. denememde nişanlıyken olmuştu o zaman da gittim aerobik hareketlere hiç takılmadan 1 saat koşu yapıp döndüm (annem koşu bandını eve kurmama izin vermiyodu çok yer kaplıyo diye ) yani koşudan başkası bana gelmiyo. kıvrak bi yapıda değilim sanırım evlenmeden önce en büyük korkum "düğünümde nasıl oynıcam ben" di düşünün beni

Kesinlikle bencede bu hafta spora asılalım grupcak bide böyle deneyelim. Ben haftaya full paket siparişi verdim. Aldığım kalorıyıde aşağıya çektim 1 hafta boyunca 1100 kalorılık yıyeceklerım gelecek çok merak ediyorum neler gelecek

Benim favori spor aletim eliptikk. O nasıl mukemmel bişi. yapıyorum ama veremiyorum diye bişey yok hergun yarım saat mükemmel sonuç reklam gibi olduu

Gün harika geçti ev sahibi diyet listemi bilerek menü hazırlamış sanki
Tatlı kaçamağı asla yapmadım akşam et öğünümü çıkardım yediklerimden sadece. Değişim listesi öyle diyor
Başkada birşey olmadı akşam yemeğinden sonra menümü ve gün mecaramı yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…