Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

senin için çok güzel olacak..

Benim favori spor aletim eliptikk. O nasıl mukemmel bişi. yapıyorum ama veremiyorum diye bişey yok hergun yarım saat mükemmel sonuç reklam gibi olduu
ben eliptigide kondisyon bisikletinede alışamadım hiç..eşimle ilk evlendigimizde aldık 2 sene evde yatınca bu yaz annemlere götürdüm onu :)

evde sporu sürekli erteleyip yapmayanlar içinde güzel spor salonu .. ama her şehirde cok imkan yok bunun için maalesef

bende spor salonlarını bu ortak yapılan hareketler için yada sana biri müdahele ediyor diye istemiyom hiç ya ama güzel birsey saglıklı yasam için..asosyalim ben biraz o nedenle sanırım

ya kızlar dün ailelelre sonunda hayırlı haberimizi verdik..dedikki daha etraf pek duymasın neyse mutlu oldu tabi herkes...annemler zaten herkes şimdi uzun süre duyurmuyor bizde söylemeyelim diyor.
kayınvalidemde bugün aramış tekrar işte dün amcanlar geldi söylemedik ee teyzenleredemi söylemeyelim ee ne zaman söyleyelim..aylardır dilimde acaba sorun mu var olmuyo bilmemne.kimbilir ne konusuyolarduysa hakkımda..yıllardır ben istemedimde olmadı bu bebek her isteyeninde istediği gün olsaydı zaten insanlar hastane hastane gezmezdi.
dedimki zaten esas amacımız onlara söylememek sonucta enson zaten konu komsu önce yakın akraba duyar.biz 2 hafta zaten boş kese diye stres altında yaşadık çok kişininde duyması gerekmiyor şuan.bizde stresteydik diyo bana..dedimki sen neyin stresindeydin ki biz kalp atısı bekledik 2 hafta seninki ne?
sustu kaldı hemen haklıyım sonucta kendi amacı millete oglumun cocugu oluyo demek başka bir şey degil..ya yok arkadas ben bugün bir kez daha anladım ne yaparsa yapsın kendi anası gibi olmuyo kimsenin..ben 2 hafta acaba ne zaman kürtaj edecekler diye stres yaşayayım milletin derdine bak reklam yapmak..
bilmiyorum belki hak vermezsiniz bana ama kızdım gercekten

Pff canım hak vermez olur muyum ben sırf eşimin annesi babası duymasın diye kendi aileme de haber vermicem bi daha nasip olursa gebelik. Çok kafama takmamaya çalıştım o dönem ama kaynanam önüne gelene anlatmış bi de üstüne yazıp anlatmış yengemin ablasının çalıştığı okuldaki velilere kadar tanıdığı kim varsa! Yengemi tembihlemiştim kimseye söyleme diye 2 gün sonra aradı ki ablamlar duymuş velilerden kaynananın arkadaşıymış bebek karnında ölmüş az daha zehirliyomuş apar topar kürtaj olmuş falan diye. Yanımıza geldiğinde ben de çalıştığım köye götürmüştüm eşim de evde yoktu tek sıkılmasın diye biraz köyde gezeyim diye çıktı köylülere bile anlatmış düşük yaptı gelinim diye çok sinir olmuştum ama bişey demedim olan oldu bi dahakine biraz zor öğrenirsin diye düşündüğümden

Dünkü menum kahvaltı 1 haşlanmış yumurta peynir
Öğle 1 tavuk kanat bikaç patates
Ara: şekersiz türk kahvesi 2 parça çikolata
Akşam yarım tabak yumurtalı mezgit bol salata
Ara: yarım dilim ekmek reçel
2 lt su

seninkide daha acımasızmıs harbiden müjde vermeye cok meraklılar bunlar

selam canlar dunku menumu yazayikahvalti yok ogle corba az kuru fasulye bir kase yoğurt roka aksam birbiber dolma

kizlar otur otur kabız oldum afedersiniz ya kayışimda bitti unutuyorum almayi gunde bir fincan sinamekimi içsem hissediyorum metabolizmamda yavasladi

Reklam yapmak amacıyla söyleyeceklerini zannetmiyorum canım. Çok sevinmiştirler ve bu sevinçlerini birileriyle paylaşmak istiyorlardır. E doğal olarak insanlar sevinç ve üzüntülerini en yakınlarıyla ve en sevdikleriyle paylaşırlar.

Bir de tersi bir durum sözkonusu olsaydı, örneğin kv sana "neden acele ettin, sırasımıydı" deseydi ne düşünürdün? Benim ilk gebeliğimde kv ile aramızda böyle bir diyalog geçmişti ve kv nin ilk torunuydu düşün. Böylesi bir durum yaşamaktansa seninki gibi torun haberini mutlulukla karşılayan bir kv daha evladır degil mi?

canım yukarıda belirtmemişim ama bana ilk söyledigi cümle ayy nasıl rahatladım artık diyordum ki doktora gitseler sorun mu var ne var olmuyo demesi :) bu nedenle sırf cocuğu oluyo oğlumun diye müjdeleyecegi ibaresini düsünüyorum cünkü ben 3.5evliyim o bilerek yapmadıgımı düsünmemiş demekki hep.bizim diyalogumuz okadar samimi olmadıgı içinde bu sene eylül ayına kadar korunuyor oldugumu bilmiyordu.bunu böyle demesi zoruma gitti benim.birde benim eşimin teyzeden kuzenlerinin hep tüp bebekleri olmus demekki bizimde olmadıgını düsünmüşler hep yani torunlarının olmasına degil oğullarının cocugunun oluyor olmasına memnun oldular.birde biz eşimle dedigim gibi 2 hafta kalp sesi için cok stresli dönem gecirdik bu nedenle ailelere bile dün söyleyebildik.
evet senin kayınvalideninkide hoş degil sanada allah sabır versin

Menuu
Sabah güzel bir haftasonu kahvalti si
Öğle bir kase çorba
Akşam bir ıskender
Disaridaydim suda icemedim

Nasılsınız kızlar ya bi korku düştü içime daha kilo veremiycem hatta ali cam diye akşama kadar oturuyorum hiç hareket imkanım yok kendimi dusunmeyede vaktim yok bi pantolon aldım biraz dar aldım özellikle dahada daralmasına hatta rahat giyebilmek için artık 70 olayım yaa napicam bilmem ki stresten sistim

efsercim menün çok güzel misafirlikteki başarınında önünde saygıyla egiliyorum..seni yeniden bu modda görmek güzel
Teşekkürler canım ayyy ben ne görüyorum sen hamileymişsin tatlım izindeyken kaçırdım bu mutlu haberi hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kuçağına almayı nasıb ettsin rabbim

Kızlar ben bu kilo verme aşamasında vermediğim sınav kalmadı yaaadün hasta sormaya gittik yanıma leblebimi kaysımı aldım ve çıktım acilen,orda durumu biraz atlatım ablamla çarşıya çıkktık karnımız açıktı bende bize gideriz dedim ama ablam yolda dur şurdan fıstık alalım dedi biraz bizi rahatlatır gidene kadar neyse aldık ben bir avuç yerim bişey olmaz öğlen öğünümüde meçburen ektim diye ama açıkınca insanin gözü dönüyor herhade 2- 3 avuç yedim valla akşama bize geldik ben çok az yedim 2 köfte 2 dilim patates ve ayran içtim ekmeğin uçundan yedim sadece
İnşallah atlaşmış olurum

Günaydın herkese dünkü menum
Kahvaltı: yarım simit 1 yumurta 7-8 kızarmış patates 3 çerry domates
İkindi 1 tabak çorba
Akşam misafirlikte idim 3 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 sigara böreği, 1 çatal kısır, 1 küçük kek kalıplarından yapılmış kek, 1 avuç çekirdek
Su ölçemedim malesef 1.5 lt içmişimdir
Spor yok evi temizledim ama

Hepimizin çaresiz kaldığı şey oldu dışarı çıkmak düşünüp yanına almışsın ama bence daha az zararla a tlatılamazdı. Akşam yyemeğini de az tutmuşsun bence fıstığı tolere eder bu

kizlar otur otur kabız oldum afedersiniz ya kayışimda bitti unutuyorum almayi gunde bir fincan sinamekimi içsem hissediyorum metabolizmamda yavasladi
Sinamekiyi günlük içme canım bence bendeki etkisi ilk içtiğimde afedersin ishal oluyorum ama bikaç gün devam edince normale dönüyor bırakınca da bağırsak tembelliği oluyo. Rahatlamak için bi iki gün iç istersen ama bağırsaklarını da alıştırma her gün içerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…