Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok gecmis olsun.ne korkmuştursun..amin , allah kimseyi cocuğuyla imtihan etmesin

lıste oncesı herkesler ne durumda ben detoks yapıyorum bugun az haslamısım galıba gozume azcık geldı bugun ac kaldım bellı umarım karsılıgını alırda lısteye gırebılırım yarın
aaaamiiiiinn..ne içten amin dedigimden baskül korkumu anlayabilirsin :))

Merhaba 3. Takım. .gsm değişikliği oldu şükür. Inşallah bundan sonra kapı dışarı olmam. Çok yoğun bir gündü, ugrayamadım.hatta sabahtan beri yeni oturdum. Yarın baskül bize güzel rakamlar gösterir inşallah

Çok gecmis olsun.ne korkmuştursun..amin , allah kimseyi cocuğuyla imtihan etmesin

aaaamiiiiinn..ne içten amin dedigimden baskül korkumu anlayabilirsin :))
Allah razı olsun canım hımm soyle bakıyım kacamakların bedelı olacakmı yarın tartıda

aminnn canım

neka yogun bı takımız bu kadar kosturmalı bı hayatımız varken nıye kılo aldık bız ya

E="ayulduzz, post: 39916072, member: 531832"]Allah razı olsun canım hımm soyle bakıyım kacamakların bedelı olacakmı yarın tartıda[/QUOTE]
Olmaz insallah

neka yogun bı takımız bu kadar kosturmalı bı hayatımız varken nıye kılo aldık bız ya
Vallahi aynısı her gun düşünüyorum.her gunum koşuşturma kendime ayıracak vaktim yok ama bu tempoda halen gelsin kilolar.yok bir turlu cevabini bulamiyorum

Bugünkü mönüm:

Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin

ara: bir etiform

öğle pırasa, bir dilim ekmek

ara: bir paket altinbasak, peynir

akşam: pırasa, bir dilim ekmek

spor: bir saat aerobik, yarım saat yürüyüş
su: iki litre

haym maşallah hem bir saat aerobik hem de yarım saat yürüyüş mönü de çok güzel tebrik ederim

*** 3. Takım 404. Etap ***

Nilyyyaaannn : (76.1///%)
Chnnmkiz : (71.8///%)
Olvidos : (59,5///%)
Xpreiaz : (69///%)

Hoppidicik : (97///%)
Ayulduz: (73,2///%) 401. Etapta izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 3'e bölündü.
Meantres: (74,4///%) 392. Etapta izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 12'ye bölündü.
Mavi kedi: (60,4///%) yeni üye, başlangış tarihi 24 şubat, başlangıç kilosu 61,4, hedef kilosu 55.

3.Takım ortalaması:%

Gunaydin canlar çok özür diliyorum hepinizden geçmişi okumaya bile vaktim olmuyor özlüyorum sizi ama zor günler geçiriyorum dua edin normale dönsün hayatım çocuklar hasta huysuz onları düşünmekten bende hasta oldum ama asla diyeti mi bozmuyorum.

merhaba guzelım gecmıs olsun..lahana dıyetı bence sabret sonucu ıyı olacak emınım
Ya sabredicektim ama ben yeşil soğan yerine kuru soğan koymusum 3 tane kocaman tadı felaket oldu dayanamadım ama tam tarifi yapıp dayanıcam sen yaptın mi daha önce ?

Günaydın dün lahana diyetini tam yapamadım çünkü tarifi yanlış almışım tadı çok kötüydü doğrusunu yapıp başlayacağım. Dün akşam tartildim 62.9 çıktım yine kilo verdirdi yada o hastalık yüzünden verdim

*** 3. Takım 404. Etap ***

Nilyyyaaannn : (76.1///%)
Chnnmkiz : (71.8/70.5/1.3/%1.81)
Olvidos : (59,5///%)
Xpreiaz : (69///%)

Hoppidicik : (97///%)
Ayulduz: (73,2///%) 401. Etapta izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 3'e bölündü.
Meantres: (74,4///%) 392. Etapta izne ayrılan üye geri döndü. Yüzdesi 12'ye bölündü.
Mavi kedi: (60,4///%) yeni üye, başlangış tarihi 24 şubat, başlangıç kilosu 61,4, hedef kilosu 55.

3.Takım ortalaması:%

üzülme canım ben de çok sıkıntılıydım bir ara ama her şey olacağına varır ne kadar sakin durursan o kadar kolay atlatırsın
Allah yardımcın olsunn

Bu aralar takıma çok fazla gelemedim hastalığımla uğraştım yediğime içtiğime de çok dikkat etmedim sonucunu da tartıda gördüm tekrar kilo almışım
bu şekilde listeye giremem 12 ye bölünecek de olsa yüzdeyi düşürmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…