Çok gecmis olsun.ne korkmuştursun..amin , allah kimseyi cocuğuyla imtihan etmesinselam kızlar bugun oglumla kızım korebe oynarken oglan sen dus agzını carp kanlar ıcınde kaldı yavru agzından burnundan hemen doktora goturdum baya kesılmıs dısının ustu damakla dudugı arasında ıp gıbı bı doku var oda kopmus sukur doktor cok cabuk yenıler kendını dedı,verılmıs sadakamız varmıs .RABBIM kımseyı evladıyla sınamasın
aaaamiiiiinn..ne içten amin dedigimden baskül korkumu anlayabilirsin :))lıste oncesı herkesler ne durumda ben detoks yapıyorum bugun az haslamısım galıba gozume azcık geldı bugun ac kaldım bellı umarım karsılıgını alırda lısteye gırebılırım yarın
Allah razı olsun canım hımm soyle bakıyım kacamakların bedelı olacakmı yarın tartıdaÇok gecmis olsun.ne korkmuştursun..amin , allah kimseyi cocuğuyla imtihan etmesin
aaaamiiiiinn..ne içten amin dedigimden baskül korkumu anlayabilirsin :))
aminnn canımMerhaba 3. Takım. .gsm değişikliği oldu şükür. Inşallah bundan sonra kapı dışarı olmam. Çok yoğun bir gündü, ugrayamadım.hatta sabahtan beri yeni oturdum. Yarın baskül bize güzel rakamlar gösterir inşallah
Kimimiz hamilelik kimimiz cocukluktan kimimiz ilaclardan kimimizde durduk yereneka yogun bı takımız bu kadar kosturmalı bı hayatımız varken nıye kılo aldık bız ya
Vallahi aynısı her gun düşünüyorum.her gunum koşuşturma kendime ayıracak vaktim yok ama bu tempoda halen gelsin kilolar.yok bir turlu cevabini bulamiyorumneka yogun bı takımız bu kadar kosturmalı bı hayatımız varken nıye kılo aldık bız ya
haym maşallah hem bir saat aerobik hem de yarım saat yürüyüş mönü de çok güzel tebrik ederimBugünkü mönüm:
Sabah: bir haşlanmış yumurta, peynir, zeytin
ara: bir etiform
öğle pırasa, bir dilim ekmek
ara: bir paket altinbasak, peynir
akşam: pırasa, bir dilim ekmek
spor: bir saat aerobik, yarım saat yürüyüş
su: iki litre
Ya sabredicektim ama ben yeşil soğan yerine kuru soğan koymusum 3 tane kocaman tadı felaket oldu dayanamadım ama tam tarifi yapıp dayanıcam sen yaptın mi daha önce ?merhaba guzelım gecmıs olsun..lahana dıyetı bence sabret sonucu ıyı olacak emınım
üzülme canım ben de çok sıkıntılıydım bir ara ama her şey olacağına varır ne kadar sakin durursan o kadar kolay atlatırsınGunaydin canlar çok özür diliyorum hepinizden geçmişi okumaya bile vaktim olmuyor özlüyorum sizi ama zor günler geçiriyorum dua edin normale dönsün hayatım çocuklar hasta huysuz onları düşünmekten bende hasta oldum ama asla diyeti mi bozmuyorum.
ben ekledim canım kilonu sen düşünmeVeeeeee kilom 70.5 fırsatım olursa listeye hesaplayıp ekliycem ekleyemessem kusura bakmayın. Sizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?