Bu halimize sevinsek mi üzülsek mi bilemedim dilekcim yaaa. Bakalım canım kim alıcak ben 2 gün + 1 er kilo koydum hep. Keske carsambada detoks yapsaymısımdemek detoks yapıyosun prenses bakalım en ıyı sonucu kım alacak ben 2lt su ıcmısımdır kaldı 1 lt ay sorma bende aynı wcden cıkamıyorum markette esımde olmayınca kapıyı kıtleyıp gırmek zorunda kalıyorum sureklı:)
Ama ben düşüyorumda insanlar yemek ayırı ben hiç ayırmam herseyı sevıyorum eti de otuda. böğreyide diyet yemeklerinide . baksana halımeCok guldum hepimizin derdi aynidir canim
Hım bi dukanı başaramadım. Yemek yapmak zor geldiydi. bi araştırayım netten puanlamalar neye göre oluyomusKarbonidrat diyeti basit aslinda .gunluk 50 puan karbonitrati asmamaya calisyon
Guzel bi diyet mesela dukan gibi yumurta balik tavuk sinirsiz .
Sen kac kiloydun nilyannAma ben düşüyorumda insanlar yemek ayırı ben hiç ayırmam herseyı sevıyorum eti de otuda. böğreyide diyet yemeklerinide . baksana halıme
Dukani ben hic yapamam ben bi sene et yemesem aklimla gelmezHım bi dukanı başaramadım. Yemek yapmak zor geldiydi. bi araştırayım netten puanlamalar neye göre oluyomus
ben bayılırım ay sevılmezmı yarma corbası resmen sevıyorum ayran detoksunu ne yıyım derdıde kalkıyo ortadan hem ama tek sıkıntı caysız kahvesız yapamam ıctım valla benNilyancim bugun gordum detoksun tarifini
Onu eskiden yaptiydim sevemedim bi turlu
yemın et bacım ben gıbı ıkı ay tatlı yemıyecem dıye yemın ettım valla yoksa ucundan alıyım derken gozum donuyo verdıgım kıloyu gerı alıyorum tatlıyı cıkarmadan dıyet maalesef sonuca ulasmıyoDukani ben hic yapamam ben bi sene et yemesem aklimla gelmez
Ama sut urunlerini yogurt peynir ve tatli bayilirim
Ya ben nasil uzaklasacam bu tatlilardan halbuki cay ve kahvede biraktim sekeri
Sekersiz ictikten sonra bi sey olmaz canimben bayılırım ay sevılmezmı yarma corbası resmen sevıyorum ayran detoksunu ne yıyım derdıde kalkıyo ortadan hem ama tek sıkıntı caysız kahvesız yapamam ıctım valla ben
Ay ne guzel canim ya.ama hadi bozarsam tovbe estafirullaah gunaha gircemyemın et bacım ben gıbı ıkı ay tatlı yemıyecem dıye yemın ettım valla yoksa ucundan alıyım derken gozum donuyo verdıgım kıloyu gerı alıyorum tatlıyı cıkarmadan dıyet maalesef sonuca ulasmıyo
aynı ben haslanmıs karnabaharda bayılırım soyle yaglı kızarmıs tavuk pılavada herseyı sevınce kararınıda bılmıyınce 80 kılo kacınılmaz olduBizdede var patlamıs mısır gb yagsız tuzsuz onlarıda cok severim . Allahım neden koca gobeklı olduğum belli sevmediğim sey yok masallahh halime bak
ınan oyle korkuyom kı bozacam dıye elıme recel bal surulse yıkıyorum hemen dun gece bılıncaltı yapmısım ruyamda cıkolata yedım eyvah bozuldu yemınım dıye nasıl korktum:)napıyım bacım baska turlu basedemedım kacamaklarla aynı oruc gıbı dusunuyorum cıddıye aldıgım ıcınde Allahın ıznıyle bozmam yanıAy ne guzel canim ya.ama hadi bozarsam tovbe estafirullaah gunaha gircem
Ama dusuneyim ben buni
Bende su 76 75 in altina dusemiyorum devamli ufak tefek kacamaklar yapyorum offfaynı ben haslanmıs karnabaharda bayılırım soyle yaglı kızarmıs tavuk pılavada herseyı sevınce kararınıda bılmıyınce 80 kılo kacınılmaz oldu
kuzu ben bır gun yapıcam ıkı gun zorluyo ya kahveyı cok ıcınceBu halimize sevinsek mi üzülsek mi bilemedim dilekcim yaaa. Bakalım canım kim alıcak ben 2 gün + 1 er kilo koydum hep. Keske carsambada detoks yapsaymısım
olsun gulum gecmısı bırakıyoruz artık onumuze bakıcaz burda bırbırımıze destekle takım sorumluluguyla verıcez butun kılolarıBende su 76 75 in altina dusemiyorum devamli ufak tefek kacamaklar yapyorum offf
aysecıgım bende o şanslı ınsanlardandım emzırırken 8 kılo vermıstım 1 ayda ama kıymetını bılemedım aldım zaman ıcındeDört yıl emzirdim bir gram vermedim bunyeye göre değişiyor o hemde peşpeşe iki çocukla hiç tıka başa doyacak kadar yemek yiyemezken ve beş dk dinlenmeyd fırsat bulamazken ne verdiysem sizinle emzirdikten sonra verdim genetigim şanssız benim ablalarimda ayni
aşkım benım senı okadan ıyı anlıyorumkı bende bırılerıne catmak ıstıyom ama kıme catan bebeler halden anlamaz yasta kv 80 yasında sayılır kendı ıhtıyacları gordugu ıcın sukur edıyom kocada sabah 6,5 aksam 11 evde ne edek boyle bı sure sabredecez bacım,utu dagları tasları astı camasır sepet almıyo artık sabah evı topluyom supuruyom aksamda anca yemege yetıs bılemedım ne edıyımÇocuklar bu akşamda keyifliydi sabah ağladı biraz oğlum ama kısa sürdü bu kadın ne durumda acaba diyen varsa soyliyim yaani tribimide attım artık uyuyabilirim. Sohbetimizi özledim ya kaynasamadimda yeni citirlarla kaptanim aycam dileğim özlüyorum sizi
merhaba guzelım gecmıs olsun..lahana dıyetı bence sabret sonucu ıyı olacak emınımMerhaba of yorucu bir iş günüydü ve hala karın ağrım devam ediyor bugün lahana çorbası diyeti yapıyorum tadı çok kötü suan çok açım ama idare edicem
acaba hemen kalıkınca tartılıyonda ondanmıkı ya ya tartıda sıkıntı zaten sevımsız bısey degılmıydı tartın at gıtsın bence onu sen:)10 mart menusu
Sabah : yogurtlu muslı , 1 dilim penır , zeytın
ögle: et yemeği , 1 kase kasarlı domates corbası, salata
Aksam: 4 tane galeta uzun 1 dilim peynir
Spor: yarım saat yürüyüş , 40 dk eliptik
sıvı , 2 bardak yeşil cay 2 lt su
Resmen şu menü ile sabah tartıya 1 kilo yansıdı neden bilmiyorum ama şistikce şistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?