Diyetisyen menüsü g,b, olmus :) diyetisyene gidiyo musun yoksa kendın mı yapıyosun
dünden beri yeni girdm siteye şimdi okudum yaşadıklarını eşler arasında herşey yaşanabilir biz 3. kişilere haklı haksız bulmak düşmez zaten haklıveya haksız bulmanın bir faydası olmaz sadece ben sana genel bir tavsiye vereyim eşin kriz durumlarını biraz abartmayı seviyor anladığım kadarıyla senin telefonunu engellemesi gibi ve sen de onun istedği gibi davranıyorsun sürekli özür dilemek gibi bence daha sakin davranmalısın sabretmelisin peşine düşme kafana takma demiyorum takarsın çünkü ama eşinin peşine düşme kriz anları zordur zor olmasa zaten kriz anı olmaz ama hemen geçmesini bekleme derdini anlatacak kimse yoksa en güzel arkadaş bir kağıt bir kalem ben burda olduğumca seve seve dinlerim seni şu anda yapacağın en önemli şey kendini sakinleştirmek içe dönmeksakin olmaya calıstıkca o tepeme cıkıyo yoksa sabahtan beri sucum olmadıgı halde dilemedigim özür kalmadı..evet o zinciri kırsam hallolcak ama bende sabredemiyorum o katı ben küs durmayı sevmem cok zıt kutubuz zaten..
geçmis olsun kaptanımGünaydın çıtırlarım
Bugun göz kontrolüm vardı sabahın 8 ine randevu almısım ne akla hizmetse sabah 6:30 da kalktım çok uykusuzum eve geçiyim biraz dinlenir uğrarım tekrar kaçamak yapmayın hemi
ben yarın sahalar donecem ınsallah cok konsantreyım kac gundur lakın spor yapamıyorum vaktım yok anca sabah erken kalmam lazım oda yorgunluktanmıdır bılmem 9 dan once kalkamıyorum ondan sonra da baslıyo kosturma bu sıra spor yapmak lusk oldu benım ıcınMerabalar kizlar dun okudum ama yazamadiydim nasil gidiyo diyetler
Cok güzell canım. Sen detoks yapmadın dimi?Merabalar kizlar dun okudum ama yazamadiydim nasil gidiyo diyetler
tamm o zaman canım. Baska bişi bulursak onu yaparız beraber. Ben bayılıyorum. hep bunu yıyerek yasayabılırım. o yuzden bana keyifli geliyor.Nilyancim bugun gordum detoksun tarifini
Onu eskiden yaptiydim sevemedim bi turlu
nasıl birsey canım ?Bende karbonitrata basladim bugun
Varmi fikri olan arkadaslar bana pek bi cazip geldi
Bizdede var patlamıs mısır gb yagsız tuzsuz onlarıda cok severim . Allahım neden koca gobeklı olduğum belli sevmediğim sey yok masallahh halime bakBugunku menu
Sabah peynir zeytin bi dilim salam .ve bizim galetalar var burda patlamis misir gibi yuvarlak 17 kaloridir kendisi
Oglen .bir yumurta fasulye ve yogurt
Az once de izgara tavuk ve bir tane kucuk dilim kek
2 tane sekersiz nescafe
Simdilik 1 .5 litre su
Henuz spor yapamadim
Aminn canım. Agız içindki her yara kendini çabuk yeniliyor diye biliyorum bende tükürükten kaynaklı. Çok şükür büyük bişi olmamış.Verilmiş sadakanız varmış canımselam kızlar bugun oglumla kızım korebe oynarken oglan sen dus agzını carp kanlar ıcınde kaldı yavru agzından burnundan hemen doktora goturdum baya kesılmıs dısının ustu damakla dudugı arasında ıp gıbı bı doku var oda kopmus sukur doktor cok cabuk yenıler kendını dedı,verılmıs sadakamız varmıs .RABBIM kımseyı evladıyla sınamasın
Bizdede var patlamıs mısır gb yagsız tuzsuz onlarıda cok severim . Allahım neden koca gobeklı olduğum belli sevmediğim sey yok masallahh halime bak
demek detoks yapıyosun prenses bakalım en ıyı sonucu kım alacak ben 2lt su ıcmısımdır kaldı 1 lt ay sorma bende aynı wcden cıkamıyorum markette esımde olmayınca kapıyı kıtleyıp gırmek zorunda kalıyorum sureklı:)Kızlar lavaboya gitmekten yorgun düştüm. Toplam 1 lt su anca içmişimdir ama sanırım +1 ler ödemmiş diyorum. Su detoksata onları söktürüyor sanırım. Ayagımdada topuklular masam lavaboya yoruldum. Bilgisayarımı tuvalete tasımama ramak kaldı.
ALLAHrazı olsun bıtanem cok sukurAminn canım. Agız içindki her yara kendini çabuk yeniliyor diye biliyorum bende tükürükten kaynaklı. Çok şükür büyük bişi olmamış.Verilmiş sadakanız varmış canım
Benimde gözüme yarım kilo yogurt ile az geliyoda bende hep 1 kilo ile yapıyorum cok gzuel yetiyor şuan mıdem cok şiş mesela. Dilekkk ben seni - ile listeye giriceksin diye bekliyodum yaaa. Zaten listeye giriyosunda amac - girebilmek sanıyodum ya ben onulıste oncesı herkesler ne durumda ben detoks yapıyorum bugun az haslamısım galıba gozume azcık geldı bugun ac kaldım bellı umarım karsılıgını alırda lısteye gırebılırım yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?