Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Spor - 30 dk tempolu yürüyüs

sabah - bir dilim kepek ekmek, 2 light hindi salam, 1 cay kasigi nutella

öglen - 2 kücük köfte, brokoli salatasi

aksam - sushi (2 california rolls, 2 nigiri lachs)

ara - muzlu yogurt

***3. TAKIM 162.ETAP***

semo (63,7/ 63,2/ 0,5/ 0,78%)
NES84 (66,5/ 66,8/ -0,3/ -0,45%)
tgull (65,0/ 63,6/ 1,4/ 2,15%)
deva89 (Geri dönmek üzere ayrıldı. Son kilosu: 59)
burakefsa (72,0/72,0 / 0,00 / 0,00%))

3. TAKIM TOPLAM KİLO(267,2/ 265,6/ 1,6/ 0,60%)

mirabalarrrr ben bugun sabah 1 haslanmis yumurta yedim 1 dilim kepek ekmeiyle oglen bi kac kasikdim kizlar pilav yedim aksami da meyveyle gecistirdim

semo rica ederim cnm takımdaki sayı zaten az kaptanınız kim sılagüldü yanlış hatırlamıyorsam

lmaz:dedim herhalde kızların iş çıktı bi halledi vereyim listerini dedim bir yandan da tepki vereceksiniz diye çekindim ama takımlardaki bütün arkadaşlarla iç içe olmayı seviyorum hem nolcak elime mi yapışcak hesapladım ekledim çıkardım koydum paylaşım alanınaguclubacismileopuyorumnanaktan

ay uykum var ya ama hep uyuyorum kendiniz polen kullandınızmı hiç kansızlık var bende değerlerim düşük aşırı demir eksikliği var ve polende baya faydalıymış ben bilmiyorum sadece faydalı diyordum faydalarını okudum şimdi şaşırdım

mirabalarrrr ben bugun sabah 1 haslanmis yumurta yedim 1 dilim kepek ekmeiyle oglen bi kac kasikdim kizlar pilav yedim aksami da meyveyle gecistirdim

Canım çok az yemişsin ya bence En azından ara öğünlerde de bişeyler yesen Uzun süreli aç kalmak yağsız vücut kitlesinden götürür protein yıkımı yani Diyet dediğin biraz esnek olacak

Günaydın arkadaşlar Bu sabah kalktım ve 45 dk zumba dansı yaptım. Ortaya karışık bir dans Kalp hızını artırıyor Tavsiye ederim.

semo rica ederim cnm takımdaki sayı zaten az kaptanınız kim sılagüldü yanlış hatırlamıyorsam

evet canim silagul bizim baskan, tatile cikti silagul, takim bize emanet.

cok tesekkur canim, bizim kardes takim hic yardim etmiyor bize, puskuut arada kontrol
ediyor bizi ona tekrar cok tesekur ediyorum, sanada tekrar tesekkur ediyorum
Allah razi olsun sekerim kaydirigubbakcemile2

sıla yok sanırım ekledim sizin listeyide ama bir kontrol edermisiniz

eline sağlık çok teşekkür ederiz...

ben geldim, ama zalimi sagolsun bizim bildirimi yapmi$

evet semo sağolsun yapmış. iş yerinden 3gibi çıktım burakesfa gelmemiştiya şimdi gelir şimdi gelir diye bekledim yapmadım bildirimi akşamda senin mesajı görünce aceleye getirmim dedim. insanların güvenecek birisinin olması ne güzeel...olumunekankayizsmile

eline sağlık arkadaşım niye tepki gösterelim teşekkür ederiz yardımın için...

Tebrik ederim. :)

26.06.2010

Spor - El agirli ile tempolu yürüyüs (45 dk)

Sabah - Special K kahvaltilik gevrek, 3 yesil zeytin

Ara - Seftali

Öglen - Muzlu yogurt

Aksam - meksika usülü barbunya 3 kasik

Ben de tebrik ederim kızlar

Sabah: 1 bardak form çayı, domates,peynir, zeytin
Ara: 2 adet çiğ köfte
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
Ara: Kiraz ve kayısı
Akşam: bir parça kızarmış tavuk, bol salata,bir dilim kepek ekmeği

selam kızlar duydumki takımda boşluk varmış ben bu boşluğu doldurmaya geldim benide aranıza alır mısınz..??

boyum :156 cm
kilom: 67

bugünkü menü
sabah=1 kk peynir, 3 zeytin, 1 dilim kepek ekmeği, domates salatalık
öğle= patates ve tavuk fırında ekmeksiz, 1 kepçe şehriye çorbası
akşam= 1 kepçe şehriye çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…