Bugün yaz başından beri görüşmediğim arkadaşlarımla görüştüm. Herkes verdiğim kiloları görünce şaşırdı. Bir iltifat bir iltifat, bir 10 kilo daha veresim geldi. Süperdi. Üstelik gittiğimiz arkadaşın kızının doğumgünüydü. Pastalar, börekler ama ben yemedim. Şunun şurası 4 kilocuk kaldı. Kendimi harika hissediyorum. :dance::dance:
ipeksir süpersin tatlım umarım bende kısa zamanda o iltifatları işitebilirm uzun zamandır kimse bişi demiyoda
Canım zaten o ilk gün çok zor gibi geldi bana dayanılacak gibi değil neysesen git gel daha esnek bir diyet bulalım
kızlar bende dukan diyetine başlasam diyorum:)sadece diom icraat yok henüz o ayrı tabide
dün yazamadm nasıl yorulduysam ewe geldm ne kadar durdum bilmiorum uyumuşum yorgunuktan annemlerin yatagında uyandrmamşlar da çok yorgunm diye....sbh kalktım işe direk:)
nee sbh:
-2 yumurtadan omlet
-peynr 1,5kk
-domates
ara(12.00):
-1 açma
-1,5bardak süt
ögle(15.00):
-kfc'den dürüm twklu menü ayranlı
akşam(henüz yemedim ama):
-patlıcan oturtma bşml soslu...az bşy yerim
-maden suyu
-belki salata
ara:
-elma olablr
ayrıntıları yazarm gene
plazmiq bende bugün çok kötü bişi yaptım :çok üzgünüm:
önce herşey çok güzel başladı sabah klasik yarım yağlı sütle müsli yedim snr spora ya hala bacaklarımı hissetmiyorum ftnes programımdan sonra tam 1 saat bisiklete bindim guclubacismileaklinialirimsmile
eve geldim bi kase yoğurt
ardından yeşil elma spnra dışarı çıktık bir soda içtim
çok açtım gözüm döndü:1shok: bi anda oldumafoldumben
bi porsiyon adana yedim :çok üzgünüm: bir lahmacunun 4 de birini ve künefenin 4de 1ini :çok üzgünüm:
nasıl oldu anlamadım:sm_confused:
pişmanım ama mutluyum 1 haftadır enginar ve müsli yoğurttan kuscaktım naniknanik
Benim yaptığım şu Dukan Diyet'i kitabından güzel bir alıntı:
"Bugün insanlar, biyolojik gereksinimlerinin üstünde yemek tükettikleri için kilo alıyorlar; açlıklarından daha fazlasını tatmin etmek için yiyorlar. Çok fazla yiyen ve biriken kilolarından yakınan kadın, beslenme derdinde değil. Şişman olma korkusunun ötesine geçen bir dürtüyle yiyor. Aradığı tam olarak nedir o zaman? Yapmaya çalıştığı, sıklıkla farkında olmadan, GÜNDELİK HAYATINDAN YETERİNCE ZEVK ALMIYOR OLUŞUNU TELAFİ ETMEK İÇİN ELLE TUTULUR BİR ŞEY ARACILIĞIYLE ZEVK YARATMAK. Yada acısını nötralize etmek istiyor veya ufkunu kapatan çok fazla stresi var. Genelde insanlar bu şekilde kilo alırlar."
Bugün alışverişe gittim kızlar Ama yine pantolon almadım Zayıflayacağım diye pantolon almak istemiyorum var mı böyle bişey ya elbise ve ayakkabı aldım geldim Ama yeni kıyafetler almak iyi geldi
Sabah: domates,az peynir, zeytin, limonlu form çayı
Ara: 2 erik yarım nektari
Öğle: Dışarda çin usulü makarna yedim bir de ayran bir de limonata
Akşam: Çiğ köfte (lavaşsız) :))
Geç saatte meyve yerim belki
Bugün alışverişe gittim kızlar Ama yine pantolon almadım Zayıflayacağım diye pantolon almak istemiyorum var mı böyle bişey ya elbise ve ayakkabı aldım geldim Ama yeni kıyafetler almak iyi geldi
Sabah: domates,az peynir, zeytin, limonlu form çayı
Ara: 2 erik yarım nektari
Öğle: Dışarda çin usulü makarna yedim bir de ayran bir de limonata
Akşam: Çiğ köfte (lavaşsız) :))
Geç saatte meyve yerim belki
evetkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae çok iyi ya böle kendi kendime herahalde ismim listeye girince olcak falan sanıyorum :tomato:
Semocum sen bu işi gönüllü yapıyorsun diye yardımcı oluyordum umarım yanlış anlamazsın bu arada Sılagül bir süre daha gelmeyecekmiş Merak ediyorum da gelince yine takım kaptanı olarak mı devam edecek Biz seni seçsek olmaz mı yeni kaptan olarak
Benim yaptığım şu Dukan Diyet'i kitabından güzel bir alıntı:
"Bugün insanlar, biyolojik gereksinimlerinin üstünde yemek tükettikleri için kilo alıyorlar; açlıklarından daha fazlasını tatmin etmek için yiyorlar. Çok fazla yiyen ve biriken kilolarından yakınan kadın, beslenme derdinde değil. Şişman olma korkusunun ötesine geçen bir dürtüyle yiyor. Aradığı tam olarak nedir o zaman? Yapmaya çalıştığı, sıklıkla farkında olmadan, GÜNDELİK HAYATINDAN YETERİNCE ZEVK ALMIYOR OLUŞUNU TELAFİ ETMEK İÇİN ELLE TUTULUR BİR ŞEY ARACILIĞIYLE ZEVK YARATMAK. Yada acısını nötralize etmek istiyor veya ufkunu kapatan çok fazla stresi var. Genelde insanlar bu şekilde kilo alırlar."
Nasılsınız arkadaşlar ben kötüyüm her tarafım ağrıyor Bu hafta kurstayım bahsetmiştim o yüzden pek sık giremeyeceğim Sınavdan geçebileceğimi sanmıyorum bazı hareketler çok zor yapamıyorum
Bugün sabah: dışarda patatesli börek
Öğle dışarda patates kızartması ve şinitzel ekmeksiz
Akşam annemde bulgur pilavı ve patlıcan yemeği bir tabağa ikisinden koydum
Sonra da ince bir dilim çikolatalı vişneli pasta
O pastanın bir nedeni var Bugün benim doğum günüm o kadar da yiyeyim değil mi amaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?