Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

senin adına sevindim ya ipeksir süper bişi olsa gerek.İnsan direk motive olur yaa

ipeksir süpersin tatlım umarım bende kısa zamanda o iltifatları işitebilirm uzun zamandır kimse bişi demiyoda

aynen bnde iltifat almıyorum sevgilimden alıyorum bi tek o da garibim o kadar çok taktığı bildiği için 2 günde bir zayfladın dio haliyle inandırıcı gelmiyoCADIARZU

Canım zaten o ilk gün çok zor gibi geldi bana dayanılacak gibi değil neysesen git gel daha esnek bir diyet bulalım

zaten onu yapsak bizi kimse tutamaz hatice şakkıdı

ama motive olup yapıcam kesinlikle ama kabak haşlama vs dışarda bulamam onları seyate çıkınca otellerde kalıyorum akşam rica etsem yaparlar ama öğlen nerden bulucam:1rolleyes:

plazmiq bende bugün çok kötü bişi yaptım :çok üzgünüm:

önce herşey çok güzel başladı sabah klasik yarım yağlı sütle müsli yedim snr spora ya hala bacaklarımı hissetmiyorum ftnes programımdan sonra tam 1 saat bisiklete bindim guclubacismileaklinialirimsmile

eve geldim bi kase yoğurt

ardından yeşil elma spnra dışarı çıktık bir soda içtim

çok açtım gözüm döndü:1shok: bi anda oldumafoldumben

bi porsiyon adana yedim :çok üzgünüm: bir lahmacunun 4 de birini ve künefenin 4de 1ini :çok üzgünüm:
nasıl oldu anlamadım:sm_confused:

pişmanım ama mutluyum 1 haftadır enginar ve müsli yoğurttan kuscaktım naniknanik

cnm arada olur öyle üzme kendini yeter bende kaçırdm gördgnz gbi ama inanıorum bu hafta grubmzn birincisi ben olcm.grubumzda tum grupların 1.si olck:)inanalım kızlar

Benim yaptığım şu Dukan Diyet'i kitabından güzel bir alıntı:

"Bugün insanlar, biyolojik gereksinimlerinin üstünde yemek tükettikleri için kilo alıyorlar; açlıklarından daha fazlasını tatmin etmek için yiyorlar. Çok fazla yiyen ve biriken kilolarından yakınan kadın, beslenme derdinde değil. Şişman olma korkusunun ötesine geçen bir dürtüyle yiyor. Aradığı tam olarak nedir o zaman? Yapmaya çalıştığı, sıklıkla farkında olmadan, GÜNDELİK HAYATINDAN YETERİNCE ZEVK ALMIYOR OLUŞUNU TELAFİ ETMEK İÇİN ELLE TUTULUR BİR ŞEY ARACILIĞIYLE ZEVK YARATMAK. Yada acısını nötralize etmek istiyor veya ufkunu kapatan çok fazla stresi var. Genelde insanlar bu şekilde kilo alırlar."

sbh:
-1kase mısır gewregi
-minicik haşhaşlı
-ballı sirkeli su
ögle:
-patlıcan musakka beşamel soslu 1 tbk
-maden suyu bide

Evet gerçekten çok haklı ben kendime uğraşlar bulduğumda ve yaptığım şeylerden keyif aldığımda daha az yiyorum

Bugün alışverişe gittim kızlar Ama yine pantolon almadım Zayıflayacağım diye pantolon almak istemiyorum var mı böyle bişey ya elbise ve ayakkabı aldım geldim Ama yeni kıyafetler almak iyi geldi
Sabah: domates,az peynir, zeytin, limonlu form çayı
Ara: 2 erik yarım nektari
Öğle: Dışarda çin usulü makarna yedim bir de ayran bir de limonata
Akşam: Çiğ köfte (lavaşsız) :))
Geç saatte meyve yerim belki

gayet iyi yani az yemişsn aışwerişte yakmışsındır zaten:)
warya seni acaip anlıorum bende öleyim warya bişey almıorum kendime,zayflayınca alcam die:)ama inş bu kez olacak...zyflıcam we minicik minicik alcam:)

Bendede aynı mantık var.ee 10 kg vernce bedem değişir heralde bence hedefe ulaşınca alışverişe çıkalım ohh güzel 36 beden kıyafetler alalım:smiley-cool:

evetkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae çok iyi ya böle kendi kendime herahalde ismim listeye girince olcak falan sanıyorum :tomato:

Yeni cizelgen hayirli olsun pinup cum. Güle gule kullan opuyorumnanaktan

Hatice cim, baskan yardimcisi tgull baciydi. Oda geri dönmek uzere ayrilinca,
nes ve bana kaldi bildirimler kaydirigubbakcemile nes baci geri dönmek uzere ayrilinca
tüm bana kaldi, ALLAHtan sen varsin,
Biz olmayinca'da sana kaliyor :kedi:

Silagul tatilden geri döndu evine, ama takima geri dönmedi, bende anlamadim.
Ugrardi herzaman SIK SIK, bi seymi oldu acaba CADIARZU
Elimden geldigince cuma gunleri bildirim yapmaya calisiyorum.
Bu sene okulun stag'lari basladi canim, benimde kaptan yardimcisina ihtiyacim var.

Slm kizlar, hadi kararla$timi hangi diyeti uygulicaz?
baslayalim yarin, cuma ya hepimizde zayiflariz inschallah.

Okula gidiyorum ben, herkeze az calorili gunlerrrrrrr opuyorumnanaktan

dukan diyetine niyetlendim(ama)
sbh:
-2haşlanmış yumurta
-kk peynir
-1 bardak süt
ara:
-1bardk süt
ögle:
-1 light ton balığı
-1 kase yogurt
ara:
-yagsız süt
akşam:
-tawuk bacak
-yogurt
not:sabah komplo kurmuslar resmen bana incir dolması yapmışlar en minisndn yedm..bide bi arkdşn dgm gunuymuş meyweli pasta aldıkkucuk serçe parmagım kadar yedim...

aynen ben var ya canım sıkılır yerim çocuklara kızar yemeği normalde yeminacıkmamışımdır onlar yemezse hepsini ben yerim kocama kızsam az önce olduğu gibi çikolatayı götürürüm klava:normalde ben çikolota sevmem üstelik nolacak benim bu halim bilmem zayıflamak hayal oldu bana

kızlar bugün yediklerimi yazasım gelmiıyooo eyvahedigeldismile

sabah : kepek ekmeğine tost

öğlen ; çorba az cacık az köfte

ara armut

ara yarım elma

sonra sufle

aksam kuru fasulye pilav delikafadulden

valla tüm hafta dikkat etcem yaaa

dun yediklerim

Sabah: elma
sonra: diyet biskuvi
oglen: pasta
aksam: biberli, soganli kiyma kavurma
sonra: yoghurt

Kötu degil demi kizlar? guclubacismile

Yaaaa arkadaşlar, dikkat ediyorum da herkes yediklerini yazıyor sonra da pişmanlıklarını dile getiriyor. Öncelikle çok az yediğinizde daha çok kaçamak yapıyor gibisiniz. Bana geçen sene ki halimi hatırlattınız. "Canım ne olacak bir lokmacık.." , "bir daha yemem", "tüh keşke yemeseydim", "canım ne yapayım çok güzeldi". Yemek ile yememek arasında kalmak kadar kötüsü yok.

Bence ya gerçekten bir diyete bağlı kalarak diyet yapın ya da yediklerinizden pişman olmayın. Bu sinirlerinizi çok daha fazla yıpratır. Eğer kendinizi hazır hissetmiyorsanız diyet yapıyorum bile demeyin. Kendinize bir tarih belirleyin ve o günden sonra hiç kaçamak yapmadan diyet yapmaya kendinize söz verin ve sözünüzü asla bozmayın. Yoksa bu kendimize yaptığımızın yanında çin işkencesi bile hafif kalıyor.

Kafaya koyduktan sonra insan herşeyi yapabilir. Ben kitabı alıp okuduktan sonra, kendi kendime 10 Ağustostan sonra bu diyeti yapacağım dedim ve şimdi yanımda ne yerlerse yesinler, eşim kurabiyeler yapsada yemiyorum. Çünkü benim bir hedefim var ve o hedefe ulaşana kadar kimse beni yolumdan çeviremiyecek. 58 kilo olunca nasıl hissedeceğim şu anda yiyeceğim bir çikolatanın bana hissettireceklerinden çok daha güzel olacak.

İşte bu sebeplerden, bu günden itibaren ya diyetinize sıkı sıkıya sarılın ya da kendinizi daha iyi hissedeceğiz bir zamana kadar erteleyin.

Kocaman öpüyorum... Sevgiler...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Nasılsınız arkadaşlar ben kötüyüm her tarafım ağrıyor Bu hafta kurstayım bahsetmiştim o yüzden pek sık giremeyeceğim Sınavdan geçebileceğimi sanmıyorum bazı hareketler çok zor yapamıyorum
Bugün sabah: dışarda patatesli börek
Öğle dışarda patates kızartması ve şinitzel ekmeksiz
Akşam annemde bulgur pilavı ve patlıcan yemeği bir tabağa ikisinden koydum
Sonra da ince bir dilim çikolatalı vişneli pasta

O pastanın bir nedeni var Bugün benim doğum günüm o kadar da yiyeyim değil mi amaa.s.

doğum günün kutlu olsun hatice,
nice mutlu mutlu senelere zayıf girmen dileklerimle:)
a.s.a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

merhaba arkadaşlar
çok yoğun bir hafta geçiriyorum kaçamak bir girdim de nete bakayım dedim sizlere bir selam vereyim.
nasılsınız nasıl gidiyor diyetleriniz?
sizleri buradaki paylaşımları gerçekten özledim ama şimdi geri dönsemde hiç düzenli paylaşım yapamayacağım dediğim gibi okul yeni açıldıya başımı kaşıyacak vakit yok.(kitap çıkaracağızda nasıl koşturuyoruz anlatamam bir çalışma gurubu yaptık. okula gelip odaya kapanıyoruz çıkıp haşadımız çıkmış bir şekilde eve gidiyoruz.) evdede giremiyorum.
bu arada geçmiş yazıları okuyacak pek vaktim olmadı sılagül döndümü merak ettim... sılagül giderken başkan yardımcısı olabilirim demiştim ama açıkcası semo nun daha ççok emeği geçti.
elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalıştım fakat işlerimin yoğunluğu azalıp gelsemde başkan yardımcılığı yapamam artık. çünkü okulda malum ne zaman ne olacak belli olmuyor bildirim işinde benim ipimle kuyuya girilmez artık. geçen dönem bazen birden toplantı çıkıp kilo bildirim saatinide kaçırdığım bile oluyordu...sizlere bunuda söylemek istedim. sağolsun haticede çok yardım etti ama sanırım semoyu bayağı yorduk. iş tamamen bir kişinin üstüne kalmasın bence isterseniz aranızdan sılagül gelene kadar kim müsait olup yapabilirim derse bir başkan ve yardımcı ve üye seçin. ben yarışmacı olarak inşallah haftaya dönebilmeyi umuyorum.
şimdi tekrar kaçıyorum.
hepinizi öptüüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…