slm kizlar,,, tgull ve S_A girmediler
ben payla$im yapiyorum
Hayirli cumalar, ALLAHIM hastalara sifa,
dertlilere deva versin,
Tgull cuma sabir versin,
Nes cime bebis versin,
Hersey gönlumuzce olsun inschallah
Allah sabır versin tgull cugum, yanlızlık konusunda aynı kaderi paylaşıyoruz bende yanlızım. annem haritanın bi uçunda ben diger uçunda kayınvalidemde ortada :)) ayrı şehirlerdeyiz . benimde 3 gündür kocam yok.kızımla tekizseninki en azından askere gidicek sayılı gün bitecek (inşallah) benimki daha vahim hiç bitmeyecek ayrılık nereye gidicek belli oldumu
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? haftasonu eşimin memleketine gittik akrabağlarıyla ısmarlaştı helalleşti birde güzel asker gecesi yaptık(kına gecesi gibi oldu türkülü mürkülü annesi falan ağladı)
haftasonu gidiyooor cuma belli olacak gideceği yer... şimdilik iyiyim güçlü hissediyorum inşallah böyle olurum gönderirkende ağlamak fenalaşmak istemiyorum güçlü olmak gülerek yolcu etmek istiyorum ki o da ağlamasın gözü arkada kalmasın....
bu arada kendi dertlerime çok daldıım burası zayıflama bölümüydü demibu haftada bana müsade edin ben de kendime müsade edim haftaya ciddi ciddi başlim.
İstediğin yerini küçült bu hafta beni geçemeyeceksin regl oldum haftasonu cumaya kadar o da biter çok zayıflayacağım çokkkkkkk[/QUOT
görüşücez hayatım ben daha çok zayıflıcam.. senin canın cikolata çekmiştirşimdi ekmege sürülen cinsinden yumuşacık yedikce insanı mutlu eden agzında eriyen müthiş lezzet yada çıtır çıtır bir gofret ısırınca agzında dagılan regl dönemi baklavada harika olur diyarbakır burma kadayıf cevizli aa künefe ye daha lezzetli ye hatice_84 afiyetler olsun
ay evet istiyo valla sabah annem elime gofret tarzı bişey tutuşturdu yedim ama kahvaltı yapmadım okula gittim öğlen arkadaşım sandeviç almış ton balıklı ya çevremdekiler bana kilo aldırmaya çalışan düşmanlar gibi gelmeye başladım yarısını yedim meyve suyuyla yarısını da eve gelince yedim ziyan olmasın diye zorla annem balık kızartmış akşama az da ondan yedim artık tamam daha da bişey yemem Ama haklısın female bugünü beğenmedim Hep şu annem yok mu şimdi de sesleniyor mutfaktan gel bişey yemedin diye Biz Kayserililer böyleyiz ya
Ama daha 3 gün var seni geçeceğim canım boşuna sevinme
hatice ve female öldürüyosunuz beni gülmekten çekişmenize bayılıyorum :) hahahhaa
semo az mı uğruyosun cicim
merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? haftasonu eşimin memleketine gittik akrabağlarıyla ısmarlaştı helalleşti birde güzel asker gecesi yaptık(kına gecesi gibi oldu türkülü mürkülü annesi falan ağladı)
haftasonu gidiyooor cuma belli olacak gideceği yer... şimdilik iyiyim güçlü hissediyorum inşallah böyle olurum gönderirkende ağlamak fenalaşmak istemiyorum güçlü olmak gülerek yolcu etmek istiyorum ki o da ağlamasın gözü arkada kalmasın....
bu arada kendi dertlerime çok daldıım burası zayıflama bölümüydü demibu haftada bana müsade edin ben de kendime müsade edim haftaya ciddi ciddi başlim.
Çok gülme bence ameliyat olmasan zor giderdi senin o kilolar Bu hafta görelim seni de pinupcum
ay evet istiyo valla sabah annem elime gofret tarzı bişey tutuşturdu yedim ama kahvaltı yapmadım okula gittim öğlen arkadaşım sandeviç almış ton balıklı ya çevremdekiler bana kilo aldırmaya çalışan düşmanlar gibi gelmeye başladım yarısını yedim meyve suyuyla yarısını da eve gelince yedim ziyan olmasın diye zorla annem balık kızartmış akşama az da ondan yedim artık tamam daha da bişey yemem Ama haklısın female bugünü beğenmedim Hep şu annem yok mu şimdi de sesleniyor mutfaktan gel bişey yemedin diye Biz Kayserililer böyleyiz ya
Ama daha 3 gün var seni geçeceğim canım boşuna sevinme
AFİYETLER OLSUN hatic_84 kan şekerin düşer dikkat et sen bol bol ye annende saolsun ben seni geçim diye uğraşıyor teyzem bide kayseri mantısı yapsın cumaya kadar sende benim yerimede bi tabakye
inşallahhhhhbanada çabucak iyileşme versin beni unuttun semo galiba:)
bu hafta birinci ben olucamvarmı idalı olan bakın cumts sabah kalkıp 1 dilim beyaz peynirli ekmek, 1 fincan rezene çayımı içtim. şimdi plates topunun üzerinde yuvarlanıcam bu hafta kilo vericem
(hırs yapmam gerekiyorda arkadaşlar kusura bakmayın kendimi motive ediyorum)
merhaba semo,
özür diliyorum cuma görevlendirmeydim gittiğim yerde internete ulaşamadım akşamınada eve uğramadan şehir dışına çıktım giremedim
merhaba arkadaşlar,
HAtice.. Ohoo ben hergün okadar hareket ediyorum karın kası hareketi nedirki ya :)
bugün yediklerim : sabah 1 ekmek meyve suyu..
öğlen ise acıcık patates ve tavuk eti..
arkadaşlar ben isviçredenim ya bugün iş yerine noel baba geldi hepimize çikolata verdi dondurma hediye ettiler bana sekerler verdıler
yememek ıcın zor tuttum sadece dondurmamı yedımD
kızlar en ağır cezayı buldum bu hafta kim sonuncu olursa tgull dışında acı gerçekleri söyleyeceğiz ona çok şişko olduğunu kabul mü Kimse sonuncu olmasın benim dilimden kurtulamayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?