Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

slm kizlar,,, tgull ve S_A girmediler
ben payla$im yapiyorum

Hayirli cumalar, ALLAHIM hastalara sifa,
dertlilere deva versin,
Tgull cuma sabir versin,
Nes cime bebis versin,
Hersey gönlumuzce olsun inschallah

merhaba semo,
özür diliyorum cuma görevlendirmeydim gittiğim yerde internete ulaşamadım akşamınada eve uğramadan şehir dışına çıktım giremedim

aaa aynen... benimde eşim şehir dışına iş için çok çıkıyordu ama en azından istediğimde ulaşıyordum en fazla bir haftaya yanımda oluyordu şimdi nerede olacak ne kadar kalacak hiç belli değil. ne üzülmeye ne sevinmeye zaman var cuma beli olacak pazar birliğine teslim olacak.. oof of içim daralıyor

merhaba arkadaşlar,
nasılsınız? haftasonu eşimin memleketine gittik akrabağlarıyla ısmarlaştı helalleşti birde güzel asker gecesi yaptık(kına gecesi gibi oldu türkülü mürkülü annesi falan ağladı)
haftasonu gidiyooor cuma belli olacak gideceği yer... şimdilik iyiyim güçlü hissediyorum inşallah böyle olurum gönderirkende ağlamak fenalaşmak istemiyorum güçlü olmak gülerek yolcu etmek istiyorum ki o da ağlamasın gözü arkada kalmasın....
bu arada kendi dertlerime çok daldıım burası zayıflama bölümüydü demi bu haftada bana müsade edin ben de kendime müsade edim haftaya ciddi ciddi başlim.

Allah sabır versin tgull dilerim sana yakın bir şehir olur. uzun dönemmi kısa dönemmi gidecek

hatice ve female öldürüyosunuz beni gülmekten çekişmenize bayılıyorum :) hahahhaa
semo az mı uğruyosun cicim

tamam canım izinlisin bu hafta ama çok kaytarma sonra gel buraya kız kıza oturalım ok?

kızlar en ağır cezayı buldum bu hafta kim sonuncu olursa tgull dışında acı gerçekleri söyleyeceğiz ona çok şişko olduğunu kabul mü Kimse sonuncu olmasın benim dilimden kurtulamayacak

HAtice.. Ohoo ben hergün okadar hareket ediyorum karın kası hareketi nedirki ya :)

bugün yediklerim : sabah 1 ekmek meyve suyu..

öğlen ise acıcık patates ve tavuk eti..

arkadaşlar ben isviçredenim ya bugün iş yerine noel baba geldi hepimize çikolata verdi dondurma hediye ettiler bana sekerler verdıler
yememek ıcın zor tuttum sadece dondurmamı yedım D

Günaydın Kızlar sabah kahvaltımı yaptım kendime liste hazırladım bugün yiyeceklerim

Kahvaltı: 1 dilim kızarmış kaşarlı ekmek, rezene çayı
Ara öğün: 1 elma, ve yoğurt
öğlen : tavuk , kereviz , salata
Ara öğün : kraker
Akşam : 1 kase çorba, kereviz, salata,
meyve, yoğurt, yer yatarım diye düşünüyorum bakalım listeye sadık kalabilecekmiyim birebir uygulayabilirsen bravo bana

günaydın arkadaşlar,
zaman çok hızlı geçiyor oof of...
kızlar valla yiyorum yaa... ama söz bitecek 15tatile bayağı farklı gireceğim. yaz tatilinde herkes çok zayıfladığımı söylemişti ama tekrar kilo aldım ammaa bu kilolarımı kimse görmeyecek gitmeden vereceğim.
haftaya büyük ihtimal yanlızlar rıhtımını söyliyor olacağım çok spor yapamasam ekstra birşeyler yapamasamda çok yemeyeceğim ve yanlızlığa alıştıkça kendime geldikçe herşey güzel olacak...bu sefer olacak...

slm kizlarrr
Ben pazar gununden beri kendimi sakatladim, nasil oldu hala anlamadim.
Sabah uyandim ce$mede, ellimi yikadim, yuzumu yikamak icin egildim ce$meye.
Belim tutuldu, dogrulamadim öyle kaldim, e$im geldi beni dogrulttu.
doktor da, sinir SIKI$MIS dedi, yanli$ hareket yapmi$sin dedi,
yamuk yamuk yatiyorum kac gundur, kaynanam'da az önce kendi capinda $aka yapti bana
ahhhh bizim yamuk gelmi$ dedi, sinir etti kadin beni !

inşallahhhhh banada çabucak iyileşme versin beni unuttun semo galiba:)

galibasi yok pinup cum, unanarak itiraf ediyorum unuttum seniii, dua ederken
bu arada nasil oldun daha iyimisin?

female cim, sana meydan okumak isterdim ama bu hafta degil canim, haftaya bomba gibi geliyorummm
SIKI dur

merhaba semo,
özür diliyorum cuma görevlendirmeydim gittiğim yerde internete ulaşamadım akşamınada eve uğramadan şehir dışına çıktım giremedim

sorun degil tgull cum, olur böyle, bende de oluyor bazen

cuma gunu inschallah hayirli haber, bekledigin gibi bir haber alirsin canim.
Müsade senin canim, sen önce morelini düzelt sonra ciddi ciddi ba$la, ne zaman istersen.

ah S_A cim sendemi gurbetcisin :26:
bende gurbetciyim canim, bizim buralarda da noel baba ugruyor i$ yerine
afferim, iradeli davranip sadece dondurmayi yedigin icin sana kocamannnn alki$

kızlar en ağır cezayı buldum bu hafta kim sonuncu olursa tgull dışında acı gerçekleri söyleyeceğiz ona çok şişko olduğunu kabul mü Kimse sonuncu olmasın benim dilimden kurtulamayacak

valla hem$erim, bu durumda bana $i$ko diyeceksiniz bu hafta.
malum beli sakatladik, bide regl oluyorum kesin kilo veremem, gerci hic i$tahim yok agridan ama kilo vericegimi dusunmuyorm... :26:

Semo evet canım bende gurbetçiyim.. zor olsada yaşamaya çalışıyorum işte..

günaydın kızlar dün yediklerimi söyleyeyim hemen
sabah kahvaltı yok
öğle:1 kaşık pilav yanında taze fasulye ve salata
akşam 1 kaşık makarna ve bir tabak sulu köfte

merhaba kızlar,biraz uğradım ama kaçacam.
valla bir gülüyorum kahkahayla derken ağlamaya karışıyor salya sümük eşim teselli edecek sarılıyor bir kahkaha daha kopuyor iyice uçtum yani... dün bir sürü yeşil bişiler aldık sonra iğne iplik takımıymış falan adam eline iğne almamış dikiş dikecek sanki orada. hadi dedim antreman şu şöküğü dik bakim; çok komikti ya o kadar yabancı ki eline bayağı eğlendik. ben izin alacağım yarın öbürgün bari işe gelmimde az başbaşa kalalım evde diye. pazartesi hacadisleri veririm çok öptüm hepinizi..
noolur dua edin yakın yer çıksın nooolur...
ayrıcaaaa
asker gidecek geri dönecek
en büyük asker bizim asker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…