- 12 Eylül 2012
- 1.776
- 5.221
- 358
var canım ama bi çay kaşığı kadar zeytinyağ koydum sıvı yağ kullanmıyorum artık kendim :) glisemik indeksi yüksek karbonhidratlar kana hızlı geçtiğinden şekeri hızlı yükseltiyo kalorisi de yüksek oluyoSabahki yumurtada yağ var mı canım? Yoksa harika. Öğle ve akşam da gayet güzel. Kalori çok iyi olmuş cidden 888 . Heralde şekerli felan olunca sindirimi daha mı zor olur ki? Ama evet yumurta daha iyi doyurur katılıyorum.
kittenlove ahaha valla ben de aynısını düşündüm hatta biliyor musun eşleştirmeden önce kittenlove ile çok yakınız inşallah o olur dedim İnşallah yarışa yarışa güzelce kilo vereceğiz.
kittenlove 1 çay kaşığından bir şey olmaz yağ da gerekli insana. Aspir yağı da faydalı bir yağmış, diyetisyen önermişti. Ben de bari şu 50 günde 60 olsam ama zorrrrr Bugün 1 mil leslie yaptım yavaş yavaş arttırcam.
kittenlove ahaha valla ben de aynısını düşündüm hatta biliyor musun eşleştirmeden önce kittenlove ile çok yakınız inşallah o olur dedim İnşallah yarışa yarışa güzelce kilo vereceğiz.
Harikasın tebrikler alkış alkış:))Kızlar motive olsun size de benim önceki ve sonraki halim :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bende-geldim-bende-resimli.885358/
Iti geceler herkese kızlar
Sabah
1 dilim ekmek
7-8 zeytin
1patça peynir
Domates salatalık cay
2-3 yk kadar taşlık
Öğle
İncir erik ve kayısıdan oluşan bi meyve tabağı
Akşam
4-5 yk teze fasulye
Yarım kase kadar yarım yağlınyopurt
2 yk pirinç pilavı
Spor yarım saat koşu bandı 15 dk kadar karın kalça egzersizi ay 2,5 lt kadar
Iyi aksamlar bugun sabah 1 yumurta 1 dilim peynir ve sogus.oglen yagi aliis ton balikli salata 1 dilim ekmek aksam 4 kofte miktarinda kavrulmis kiymali salata 1 dilim ekmekle gunu tamamladim arada kefir ve yarim seftali yedim.900 kulac attim.bol miktarda su ve 1 fincan yesil cay la gunumu tamamladim.iyi geceler herkese
tasligi ilk defa duyiyorim bir diyet listesindediyete yardimci bir faktoru var miIti geceler herkese kızlar
Sabah
1 dilim ekmek
7-8 zeytin
1patça peynir
Domates salatalık cay
2-3 yk kadar taşlık
Öğle
İncir erik ve kayısıdan oluşan bi meyve tabağı
Akşam
4-5 yk teze fasulye
Yarım kase kadar yarım yağlınyopurt
2 yk pirinç pilavı
Spor yarım saat koşu bandı 15 dk kadar karın kalça egzersizi ay 2,5 lt kadar
ben tıp okuyorum canım .bazen keşke diş yazsaydım dediğim oluyo bu sene valla ayda bi kere 4 saat anca dışarı çıkabildim o da sınav sonraları bir de maaşı da daha iyi diş hekimliğinin. tatmin olma açısından bana sorarsan ikisi de hekimlik tıp ta alan çok geniş.yani gelecekte nasıl bir çalışma şekli istediğine göre karar ver iki meslek te seni tatmin eder bilgi ve eğitim olarak .
ay konuya dalmak gibi olmasın ama öyle çok parası yok diş hekimliğinin bilen biri olarak yazıyroum hele devletteysen sadece çalışıyorsun ve karşılığını alamıyorsun şu anda eskidenmiş onlar bir diş hekimi olaraktan yazıyorum uzman olursan dr olarak gayet iyi kazanırsınben tıp okuyorum canım .bazen keşke diş yazsaydım dediğim oluyo bu sene valla ayda bi kere 4 saat anca dışarı çıkabildim o da sınav sonraları bir de maaşı da daha iyi diş hekimliğinin. tatmin olma açısından bana sorarsan ikisi de hekimlik tıp ta alan çok geniş.yani gelecekte nasıl bir çalışma şekli istediğine göre karar ver iki meslek te seni tatmin eder bilgi ve eğitim olarak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?