Yani oldukça az yemissinBende listen iyi kalorili ama çok az yemissin
Öyle mi diyorsun Can'ım ya Mutlu oldum şimdiiiYani oldukça az yemissin
Bence öyle çok yagli değilse ki öyle olsa bile akşam bir biber yemissinÖyle mi diyorsun Can'ım ya Mutlu oldum şimdiii
Zaten 0 kaçamaksız zor illa oluyr arada ben mesela cuma günleri tartıldıktan sonra güzel bir kilo vermişsem kendimi o gün ödüllendiriyordum kaçamak yapıyordum sizlerde öyle yapabilirsiniz hem sizi dizginler :)
Ah o çikolata krizleri ya da açlık tok olsam bile o günlerde ya da yaklaşınca ne yesem doymuyorum :)
günaydın kızlar..
bugün dersim geç başlıyo..birazdan çıkıcam
dünkü menüm:
sabah: 2 yumurtadan yapılmış sucuklu omlet 1 dilim tam tahıllı ekmek,söğüş,çay
arada 1 elma
öğleden sonra 1,5 lahmacun bol salata bir bardak ayran..
21000 adım..evet evet yanlış okumadınız 21000
sabah yürüyüş yapmıştım..akşamda arkadaşımla çıktık..sahil havası alalım dedik..
2 lt su..
Evet okudum. 22 yaşındayım. 163 164 boylarındayım. Tam kestiremiyorum :) 71 kiloyum. 60 kilodan 1 ay gibi bir sürede 71 kiloya çıktım. 1 yıldır bu yağlarla kaynaşmıştık ki , geçen yıl aldığım pantolonlara girebilsem bile içine zorla sokulmuşum gibi durduğunu fark ettim. Yansan sarkanlar da cabası. Öğrenciyim sayılır. mezun olmama 2 ders kaldı. yüksek lisansa hazırlanıyorum. Sabahtan akşama kadar evde olduğum için aklıma yemekten başka bir şey gelmiyor. Hele diyet yapayım deyince gidip çikolata kaşıklıyorum. Pskolojimi hazırlamak çok zorBöyle işte :)
sınırlama yok ama sağlıklıo ve uzun süreli kalıcı olack olanı tercih ediyoruz amaç yağ yakalım kas kaybetmeyelim olsun :)Bu arada istediğimiz diyeti uygulayabilir miyiz? detoks, şok diyet gibi ?
güzel bir başlangıç yemen bi haftaya düzene oturur hadi iki hafta olsun en geç , sen menü paylaşımını yap her türlü ki normal düzenini de görelim bi .ilk video nun adı neydı ?Kızlar az bu gün ölçülü yemeye çalışsamda olmadı. İnternette güzel bir spor var 30 dakikada 500 kalori yaktırıyor. Onu yapacaktım. Başladım. 10 dakika sonra bunaldım ve bıraktım. Az önce buldum. Gerda ile zumba diye video. Hem oynadım hem terledim. 24 dakika yaptım. Zumba bana 24 dakikada 358 kalori yaktırmış. Buda nerdeyse diyetli bir öğün demek. Mükemmel terlettirdi.
yan içok yememişsin ama sonuçta sağlıklı bir listede de değil biberin içinin pilav olduğu gerçeğini unutmamak lazım :) kahvaltın az ama vücuda ihtiyaç duydugu enerjiyi vercek kadar güçlü bir kahvaltımız olmalı gün içi metabolizma hızımız yükselir böylece :)Kızlar bugün yediklerimi yazıyorum hemen
Sabah: 2 zeytin 3 tane patates kızartması bir dilim ekmek
Öğlen: üç tane biber dolması
Akşam: 1 tane biber dolması
Ya ben iki gündür kalorili şeyler yiyorum ama yarın yemicem sözz veriyorumyediğimde çok mutsuz oluyorum
( 28 yaş iki çocuk annesi kilo 90 hedef 70 boy 1.72 )
Evet katılıyorum kalorisi az bir gün olmuş ama mesela yumurta peynir zeytin eklenen iyi olur yoğurt gayet iyi olur gün icineyan içok yememişsin ama sonuçta sağlıklı bir listede de değil biberin içinin pilav olduğu gerçeğini unutmamak lazım :) kahvaltın az ama vücuda ihtiyaç duydugu enerjiyi vercek kadar güçlü bir kahvaltımız olmalı gün içi metabolizma hızımız yükselir böylece :)
yine de benden az yemişsin. bende yemeyince mutsuz oluyorumKızlar bugün yediklerimi yazıyorum hemen
Sabah: 2 zeytin 3 tane patates kızartması bir dilim ekmek
Öğlen: üç tane biber dolması
Akşam: 1 tane biber dolması
Ya ben iki gündür kalorili şeyler yiyorum ama yarın yemicem sözz veriyorumyediğimde çok mutsuz oluyorum
( 28 yaş iki çocuk annesi kilo 90 hedef 70 boy 1.72 )
40 dakikada 500 kalori yazıyor youtube de ama 30 dakika sürüyor. Kolay görünüyor ama zorluyor. Zumbayı daha çok sevdim. Seninn yaş boy kilo kaç?güzel bir başlangıç yemen bi haftaya düzene oturur hadi iki hafta olsun en geç , sen menü paylaşımını yap her türlü ki normal düzenini de görelim bi .ilk video nun adı neydı ?
hayır geçen seneye kadar 60 ın üstünde pek olmadığım için spor ve diyetle hiç haşır neşir olmadımkilo yaş boy yakınız seninle beraber yarışalım bakalımdaha önceden hiç spor kilo verme deneyimin oldu mu
Yasin gencmis daha hareketlisindir burda birlikte kilolar veriyoruz. Musmutlu oluyoruz :) sende aramiza hosgeldin :)Evet okudum. 22 yaşındayım. 163 164 boylarındayım. Tam kestiremiyorum :) 71 kiloyum. 60 kilodan 1 ay gibi bir sürede 71 kiloya çıktım. 1 yıldır bu yağlarla kaynaşmıştık ki , geçen yıl aldığım pantolonlara girebilsem bile içine zorla sokulmuşum gibi durduğunu fark ettim. Yansan sarkanlar da cabası. Öğrenciyim sayılır. mezun olmama 2 ders kaldı. yüksek lisansa hazırlanıyorum. Sabahtan akşama kadar evde olduğum için aklıma yemekten başka bir şey gelmiyor. Hele diyet yapayım deyince gidip çikolata kaşıklıyorum. Pskolojimi hazırlamak çok zorBöyle işte :)
Tatlim serbestsin her istedigin diyeti uygulayabilirsinBu arada istediğimiz diyeti uygulayabilir miyiz? detoks, şok diyet gibi ?
hoş bulduk. Umarım hepimiz dal gibi oluruz. Az kalın dala da razıyım :dYasin gencmis daha hareketlisindir burda birlikte kilolar veriyoruz. Musmutlu oluyoruz :) sende aramiza hosgeldin :)
Harika canım tebrik ederim gün aşırı yap bence. Bende az önce spor klününe üye oldum. Çok mutluyum.Kızlar az bu gün ölçülü yemeye çalışsamda olmadı. İnternette güzel bir spor var 30 dakikada 500 kalori yaktırıyor. Onu yapacaktım. Başladım. 10 dakika sonra bunaldım ve bıraktım. Az önce buldum. Gerda ile zumba diye video. Hem oynadım hem terledim. 24 dakika yaptım. Zumba bana 24 dakikada 358 kalori yaktırmış. Buda nerdeyse diyetli bir öğün demek. Mükemmel terlettirdi.
Ben öle spor klübü, şu şu yencek diyetler falan yapamıyorum. Düzenli olan her şeye bünyem karşı galibaHarika canım tebrik ederim gün aşırı yap bence. Bende az önce spor klününe üye oldum. Çok mutluyum.
Hoş geldin canım inşallah verirsin. Burada birlikte başarcaz. Herkesin hedefi farklı kimi az kimi çok önemli olan motive olmak. Dar badi dedin de bende yüksek bel kot ta belim incecik olsun istiyorumHoş bulduk canım. Umarım hırslanırım biraz. 10 kilo versem hem bedenim rahatlayacak hem de polikistik over etkilerim azalacak. Eğer daha falza kilo alırsam adetim kesilebilir. Ondan korkuyorum. Hem de çoook dar badiler giymek istiyoruuum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?