yaa ben de elma olayına girmeyi düşünüp düşünüp vazgeçiyorum. Babam kızıyor sadece elmayla beslenilmez sen 150 kilo değilsin, az az yiyerek de verebilirsin diye. Onu dinlemek işime geliyr açıkçası sadece elma yiyince hiç sevmediğim ağzıma bile alamadığım ciğer bile güzel kokmuştu burnumaMerhaba arkadaşlar bugün tartildim 95.7 kiloyum 6 gün içinde 4 kilo verdim ilk iki gün elma detoksuyla 3 kilo sonraki 4 gün elma diyetiyle 1 kilo verdim yani 6 gunde 4 kilo verdim başlangıçta 99.8 dim bu sabah kahvaltıda kendimi odullendirecegim doyana kadar yiyecem ama sadece kahvaltı öğle ve akşam elmayla devam spor hiç yapmadım ama yarından itibaren sporada başlıyorum yürüyüş yapicam yaptıklarımı paylaştım ama isteyen olursa 6 günü toplu paylasirim
Menün çok sağlıksız bi kereGuzel menu canim
Zengin bir kahvalti olmus canim hemde baya doyurucu :)Kızlaar. Günaydın. sabah tartıldım. 71,2 çıktı kilom. Kahvaltım;
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği ( küçük küçük dilimdi) 100 kalori
1 çay kaşığı çemen 5 kalori
2 tane ufak közlenmiş yeşil biber. 5+5 10 kalori
Yarım omlet ( az yağlı ) 70 kalori
Yarım salatalık 12 kalori
5 tane yeşil zeytin 30 kalori
2 kaşık yoğurt ( sadece yarısını yiyebildim ) 30 kalori
2 fincan şekersiz çay ( şekeri bırakalı 5 6 ay olduğu için hiç zorlanmadım. ) 0 kalori
2 bardak su
NE KADARDA ÇOK YEMİŞİM GİBİ DEĞİL Mİ? közlenmiş biber o kadar ufaktı ki, tek ısırıkta bitti bir tanesi, çemen de bir çay kaşığı idi ekmeğimin tadı değilsin diye :) Bu kadar çook yemişim gibi dursa da toplam da 257 kalori. Hem karnım hem gözüm doydu
Günaydın.
Artık burdayım internet sorunum tamamen çözüldü çok şükür.
Dünün raporunu vereyim.
Kahvaltı:
Yok
Öğle:
Yarım porsiyon lahmacun
Ara:
Nescafe /sade
Akşam:
1 kase tarhana
2 küçük dolma biber/ ciddi anlamda küçüktü
Salata
Spor:
1 saat yürüyüş
Alisirsin zamanla canim saglikli besleniyorsun. Bu zamana kadar yediklerine say :))Menün çok sağlıksız bi kereİçinde böyle sucuklar, yağlı yağlı etler , sonra hamburler kızartmalar falan yok Bu sabah diyete başladığımı düşündüğümden beri aklımdan bunlar geçiyo Az evvel de çok iyi doydum ama beynim aç Biri beni durdursun
Vavvvvv süpersiiinnMerhaba arkadaşlar bugün tartildim 95.7 kiloyum 6 gün içinde 4 kilo verdim ilk iki gün elma detoksuyla 3 kilo sonraki 4 gün elma diyetiyle 1 kilo verdim yani 6 gunde 4 kilo verdim başlangıçta 99.8 dim bu sabah kahvaltıda kendimi odullendirecegim doyana kadar yiyecem ama sadece kahvaltı öğle ve akşam elmayla devam spor hiç yapmadım ama yarından itibaren sporada başlıyorum yürüyüş yapicam yaptıklarımı paylaştım ama isteyen olursa 6 günü toplu paylasirim
DUŔRRRMenün çok sağlıksız bi kereİçinde böyle sucuklar, yağlı yağlı etler , sonra hamburler kızartmalar falan yok Bu sabah diyete başladığımı düşündüğümden beri aklımdan bunlar geçiyo Az evvel de çok iyi doydum ama beynim aç Biri beni durdursun
Pek içmedim sanki. Hatta bugünde hala içmemişim. Hemen şişemi yanıma alıyorum.Cok guzel canim su ne alemde :)
Ben de senin gibi bi yilda almistim ama vermeye calismaya baslamam dort yili buldu valla .sen iyi cabuk harekete gecmissinhayır geçen seneye kadar 60 ın üstünde pek olmadığım için spor ve diyetle hiç haşır neşir olmadım
Oo hayırlı olsunn :)Harika canım tebrik ederim gün aşırı yap bence. Bende az önce spor klününe üye oldum. Çok mutluyum.
Çok güzrl bence diyet böyle olmaşo zaten doyurucu ve her besinde içermeli . Nescafe şekerli olmadıkça sorun yaratmaz bence . Onlarda şekeri fazla koyuyo bence şekerşi dediğin bi küp şeke olur nası yapıyolarsaKızlar günaydın dün ki menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta, 2 parça beyaz peynir, domates salatalık ( ekmek yemedim yerine 2 yumurta yedim)
Ara: nescafe
Ögle: bi kase mantar çorbası, 2 dilim ekmek
Ara: Light süt ve muz
Akşam: patates püresi ve haşlama et. Miktarı tepelere olmayan bir yemek tabağı kadardı.
Gece: kuşburnu çayı ve biraz leblebi
genel menun o kdr iyi ki bu nutella kacamaklarini iki gunde bire indir bence ilk asamada kilo vermenin hizlanmasi icin bir de yedikce insan tadini unutamiyo cani istiyo sonragünaydın kızlar
dünkü menüm:
sabah 1 yumurta söğüş 2 dilim tam tahıllı ekmek çay az peynir
arada 1 elma
öğlen:yarımdan az fala lahmacun roka limon sıktım..ayran
akşam üzeri 2 ceviz..
akşam çorba salata
20:00 gibi bir kaçamak..1 tam Thıllı ekmek üzerine nutella..
2,5 lt su..
spor yok..
Hic de cok degil biz bol cesit diyoruz ona :) cok guzel bir kahvalti olmusKızlaar. Günaydın. sabah tartıldım. 71,2 çıktı kilom. Kahvaltım;
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği ( küçük küçük dilimdi) 100 kalori
1 çay kaşığı çemen 5 kalori
2 tane ufak közlenmiş yeşil biber. 5+5 10 kalori
Yarım omlet ( az yağlı ) 70 kalori
Yarım salatalık 12 kalori
5 tane yeşil zeytin 30 kalori
2 kaşık yoğurt ( sadece yarısını yiyebildim ) 30 kalori
2 fincan şekersiz çay ( şekeri bırakalı 5 6 ay olduğu için hiç zorlanmadım. ) 0 kalori
2 bardak su
NE KADARDA ÇOK YEMİŞİM GİBİ DEĞİL Mİ? közlenmiş biber o kadar ufaktı ki, tek ısırıkta bitti bir tanesi, çemen de bir çay kaşığı idi ekmeğimin tadı değilsin diye :) Bu kadar çook yemişim gibi dursa da toplam da 257 kalori. Hem karnım hem gözüm doydu
Baya az yemissin sana yetiyorsa super :) hic kacamak da yok karsiligini yakin zamanda gorursun .sana diyorum ama benim de farkim yok kahvalti cok onemli onu nasil duzene sokariz ki acaba ?Günaydın.
Artık burdayım internet sorunum tamamen çözüldü çok şükür.
Dünün raporunu vereyim.
Kahvaltı:
Yok
Öğle:
Yarım porsiyon lahmacun
Ara:
Nescafe /sade
Akşam:
1 kase tarhana
2 küçük dolma biber/ ciddi anlamda küçüktü
Salata
Spor:
1 saat yürüyüş
teşekkür ederim canım :)Ben de diyetim
Hic de cok degil biz bol cesit diyoruz ona :) cok guzel bir kahvalti olmus
Bütün herkes sen ne oldun böyle diye söyleye söyleye şişman olduğumu beynime soktular. Aa yaşlarımız yakınmış. Öğrenci olmak kiloyu farketmek için daha çok etken ama. İİBF deki kızlar kokoşlardı. Ben de dahil. Aldığım o güzel minilerin, elbiselerin, ceketlerin ve pantolonların içine sığamamak ve diğer tığ gibi kızların yanında minik bir panda olmak hiç eğlenceli değil :) Bu arada kahvaltı alışkanlığı edinmek çok zor değil aslında.B Ben de uyandığımda tok gibi oluyorum ama bir kaç sabah üst süte yapınca alışıyor insan.Ben de senin gibi bi yilda almistim ama vermeye calismaya baslamam dort yili buldu valla .sen iyi cabuk harekete gecmissin
(Yas;23 ogrenci 1:65 kilo 67.7 gedef 60)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?