Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlaar. Günaydın. sabah tartıldım. 71,2 çıktı kilom. Kahvaltım;
1 buçuk dilim tam buğday ekmeği ( küçük küçük dilimdi) 100 kalori
1 çay kaşığı çemen 5 kalori
2 tane ufak közlenmiş yeşil biber. 5+5 10 kalori
Yarım omlet ( az yağlı ) 70 kalori
Yarım salatalık 12 kalori
5 tane yeşil zeytin 30 kalori
2 kaşık yoğurt ( sadece yarısını yiyebildim ) 30 kalori
2 fincan şekersiz çay ( şekeri bırakalı 5 6 ay olduğu için hiç zorlanmadım. ) 0 kalori
2 bardak su
NE KADARDA ÇOK YEMİŞİM GİBİ DEĞİL Mİ? közlenmiş biber o kadar ufaktı ki, tek ısırıkta bitti bir tanesi, çemen de bir çay kaşığı idi ekmeğimin tadı değilsin diye :) Bu kadar çook yemişim gibi dursa da toplam da 257 kalori. Hem karnım hem gözüm doydu

yaa ben de elma olayına girmeyi düşünüp düşünüp vazgeçiyorum. Babam kızıyor sadece elmayla beslenilmez sen 150 kilo değilsin, az az yiyerek de verebilirsin diye. Onu dinlemek işime geliyr açıkçası sadece elma yiyince hiç sevmediğim ağzıma bile alamadığım ciğer bile güzel kokmuştu burnuma ama az az yiyerek de daha geç zayıflarım diye korkuyorum sen çok güzel vermişsin canım. Darısı başıma.

Günaydın.
Artık burdayım internet sorunum tamamen çözüldü çok şükür.
Dünün raporunu vereyim.

Kahvaltı:
Yok

Öğle:
Yarım porsiyon lahmacun

Ara:
Nescafe /sade

Akşam:
1 kase tarhana
2 küçük dolma biber/ ciddi anlamda küçüktü
Salata

Spor:
1 saat yürüyüş

Zengin bir kahvalti olmus canim hemde baya doyurucu :)

Cok guzel canim su ne alemde :)

Alisirsin zamanla canim saglikli besleniyorsun. Bu zamana kadar yediklerine say :))

Vavvvvv süpersiiinn

Çok güzrl bence diyet böyle olmaşo zaten doyurucu ve her besinde içermeli . Nescafe şekerli olmadıkça sorun yaratmaz bence . Onlarda şekeri fazla koyuyo bence şekerşi dediğin bi küp şeke olur nası yapıyolarsa

genel menun o kdr iyi ki bu nutella kacamaklarini iki gunde bire indir bence ilk asamada kilo vermenin hizlanmasi icin bir de yedikce insan tadini unutamiyo cani istiyo sonra
S

Ben de diyetim
Hic de cok degil biz bol cesit diyoruz ona :) cok guzel bir kahvalti olmus

Baya az yemissin sana yetiyorsa super :) hic kacamak da yok karsiligini yakin zamanda gorursun .sana diyorum ama benim de farkim yok kahvalti cok onemli onu nasil duzene sokariz ki acaba ?

Ben de senin gibi bi yilda almistim ama vermeye calismaya baslamam dort yili buldu valla .sen iyi cabuk harekete gecmissin

(Yas;23 ogrenci 1:65 kilo 67.7 gedef 60)
Bütün herkes sen ne oldun böyle diye söyleye söyleye şişman olduğumu beynime soktular. Aa yaşlarımız yakınmış. Öğrenci olmak kiloyu farketmek için daha çok etken ama. İİBF deki kızlar kokoşlardı. Ben de dahil. Aldığım o güzel minilerin, elbiselerin, ceketlerin ve pantolonların içine sığamamak ve diğer tığ gibi kızların yanında minik bir panda olmak hiç eğlenceli değil :) Bu arada kahvaltı alışkanlığı edinmek çok zor değil aslında.B Ben de uyandığımda tok gibi oluyorum ama bir kaç sabah üst süte yapınca alışıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…