BU HAFTA HİÇ SPOR YAPMADIM.
SU İSE GÜNDE 5 ŞİŞE YARIM LİTRE BİTİRİYORUM FIX.
ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ BİR IKI HAFTA BIR BOCALAMA DONEMI GECIRDIM.
O YUZDEN KONTROL GITMISTI.
BU SABAH TARTI:65,6 GOSTERDI.
su güzel gayet 2,5 litre içiyorsun sporda yaparsan tabi daha etkili olur
KASIM SONUNA KADAR BENI MAZUR GOR KAPTAN
Merhabalar , öncelikle takıma davet edildiğim için teşekkür ederim. Kilom en son 70lerdeydi. 1.69 boyundayım 26 yaşındayım evliyim. 1 haftadır leslie yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. haftasonu bir tartı alıp kilomu net olarak size ileteceğim. Yeni olduğum için yanlış birşey yaparsam lütfen beni uyarın. herkese teşekkür ederim :)
içten karşılamanız için teşekkür ederim :)Hoşgeldin cnm aramıza burda yapman gereken hergün günlük menünü,sporunu içtiğin su miktarını paylaşmak burda paylaşılan menülere kendi bildiğince yorum yapmak ve bizlerle kaynaşmak :)
Devamlı burda olursan zaten motivende o kadar yüksek olur ara ara boşluklar oluyor ama ben genelde burda olmaya çalışıyorum takıldığın bişey olursa çekinmeden sorabilirsin cnm :)
içten karşılamanız için teşekkür ederim :)
ozaman başlayayım menüme.
Ben çalıştığım için masabaşındayım.çok hareketli bir hayatım yok. ama her akşam leslie sansone 3mil yapıyorum.1 haftadır.
sabah:
Uyandığımda 2 bardak su içiyorum.
1haşlanmış yumurta , 2 zeytin ,biraz dereotu , küçük parça peynir ve şekersiz çay.
Öğlen:
(yemek firmasından ne gelirse :) ) fakat makarna pilav kızartma yemiyorum. çorba ve sebze yemeği yada et yemeği yiyorm. yoğurdumu yiyorm.
Akşam:
haftalık menümü buzdolabına koydğm için
örneğin biraz çorba sonra yanına pırasa yiyorum ve salata.
sonra gelsin leslie sansone :)
1 haftadır kendimi çok iyi hissediyorum. tartı alıcam yarın inşallah. güncel kilomu paylaşıcam. :)
TeşekkürlerTEBRİK EDERİMMMM:)
HoşgeldiiinMerhabalar , öncelikle takıma davet edildiğim için teşekkür ederim. Kilom en son 70lerdeydi. 1.69 boyundayım 26 yaşındayım evliyim. 1 haftadır leslie yapıyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. haftasonu bir tartı alıp kilomu net olarak size ileteceğim. Yeni olduğum için yanlış birşey yaparsam lütfen beni uyarın. herkese teşekkür ederim :)
Ben de öyle umuyorum canım :) kaptanım ve takım arkadaşlarımın da desteğiyleMenün güzel olmuş eminimki patates çok değildir ben beğeniyorum senn menülerini en kısa zamanda sonuç alacaksın böyle giderse :)
hoşbuldummmm :) inşallah hepberaber veririz kiloları :)Hoşgeldiiinben de yeniyim umarım birbirimize destek oluruz ve çok iyi kilolar veririz beraber:)
Evet menumuz nerdeyse hemen hemen ayniymis:) bende spor yapamadim bugun. Islerim vardi evde. Yarin sabah yapicam. Ben aksam leslie 3 mil yapiyorm. Sabahta uyandigimda bacaklarima 50 saga 50 sola kaldirip indiriyorm yan durarak. Ic bacak icin iyi gelir die dusundum:)Afiyet olsunakşam menümüz benzermiş:)
Ben de bugünkü menümü yazayım yarın evde olmayacağım unutmayayım:)
Sabah 07.00 1 dlm tam buğday ekmeği, 1 kk beyaz peynir, 1 ince dlm kaşar, 2 ceviz, yarım yeşil elma
Öğle 12.15 1 kase mercimek çorba 1 tabak kıymalı sebze yemeği
Ara 17.00 1 mandalina
Akşam 19.30 1 kase yoğurt 1 tabak az zeytin yağı ve limon eklenmiş haşlanmış karnabahar
Normalde ara yapmıyorum ama saati biraz geciktirince çok yemiyim diye
Ben de yürümeye çalışıyorum yürüyemezsem de evde bisikletEvet menumuz nerdeyse hemen hemen ayniymis:) bende spor yapamadim bugun. Islerim vardi evde. Yarin sabah yapicam. Ben aksam leslie 3 mil yapiyorm. Sabahta uyandigimda bacaklarima 50 saga 50 sola kaldirip indiriyorm yan durarak. Ic bacak icin iyi gelir die dusundum:)
Ben 1 haftadir yapiyorum. Cok memnunum. Aslinda spor salonu var oldugum yerde. Fakat inmeye useniyorum:)) leslie bana cok iyi geldi. Inan her zaman giydgm tisortum bol gelmeye basladi. Toparlamaya basladi beni. Pilates lastikli olan 3mili yapiyorum ben. Cok iyi oluyor. Tavsiye ederim :)Ben de yürümeye çalışıyorum yürüyemezsem de evde bisiklet
Leslie çok duyuyorum bi denesem iyi olacak :) malum yağmurlar yakında başlar
Ben de öyle umuyorum canım :) kaptanım ve takım arkadaşlarımın da desteğiyle
Patates e gelince evet 4 dilim kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?